2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Esiniz ailesine bağlıysa bence haber vermeniz onu da mutlu eder

Emziği aldırdım canım bir kere denedim biraz cok cok yapıp attı sür gelmeyince, ama yine de yanımda bulunsun dediğin gibi durumlarda kullanmak baya kolaylık sağlar, ben de sürekli vermek istemiyorum

Hayırlı olsun canim bende hastaneden geliyorum kasılmalar olduğu için gittim 99 a vuruyor kasılmalar ama ben hissetmiyorum açılmada yok ondan geri döndüm senin ilk belirti nasıl başladı

Karnı yumuşak canım kakasınıda yapıyor bir problem görünmüyor aslında emzirdikten sonra gazınıda çıkarıyorum hep. Senin oğlan neden huysuz kuzum gaz sancısımı var?

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün geçmiş olsun sanada

Dualarınızı beklıyorum arkadaşlar, sağ salım saglıkla huzurla cıkalım hastaneden ınsallah

İkinizden de hayırlı haberler alırız inşallah
Sağlıkla sıhhatle gelsin kuzular

Ben olsam ağzımı açıp tek kelime etmem eşime
İster hastaneye giderken arasın ister orda arasın ister sonra arasın
Ne isterlerse onu yapsınlar
Beni saymayanı ben mi düşüneceğim doğuma giderken
Oğulları düşünsün

Gözünüz aydın ,Allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsun inşallah.

Yeni doğum yapan arkadaşlar var okuyorum heyecanlanıyorum mutlu oluyorum. Hayırlı uğurlu olsun evlatlarınız sağlıkla sıhhatle ömürleri olsun inşallah. Bizde ana oğul hastanede zaman geçiriyoruz işte. 2 saatte bir çıkarıyorum alıyorum yavrumu kucagıma emziriyorum. Yarım saat hakkımız var. Kuzum nasıl sıcaklamıs oluyor gözlerinin bağını çözüyorum öpüyorum kokluyorum. Ya çok zormuş kızlar analık. Ben böyle bilmiyordum onu oraya geri koymamak için nasıl yavas hareket ediyorum. Gözlerini bağlıyoruz hemşireyle. 2 saat geçsin diye dakikaları sayıyorum. Eşimde geldi yanımızda kalacakmış sizi bırakmaya gönlüm el vermiyor dedi 1 saat somra yattı yatağa uyudu :) yatakta küçük adam büyük sığamıyoruz :) sözüm ona bize manevi destek olacaktı yatağı işgal etti :)

Ben saat tutmuyorum cok belirgin birsey olmadıkça ama bugun benimki dr oyle tepe yapa yapa kasiliyor. Benim de sol taragima. Terliyorum falan sonra yumusuyor geciyor. Bir de altta igne batmalari oluyor, yalniz bebek hareketsiz degil, hani kanalda olsa hareketsiz olmaz mi diyorum

Bizimde değerimiz 17,4 çıktı. Aynı sayılır. Ben hala pompa almadım alayım en kısa zamanda. Sütüm var ama yetmiyor büyükleri dinledim mamayı çok az verdim hatta vermedim sayılır.çok biliyorlar ya. Az evvel emzirdim sonra mama verdim içerdi ama sonlara doğru kustu yavrum. Çok korktum midesi bulandı sanırım. Bemi emmeyi çok seviyor maşallah. Keyif alıyor adeta. Umarım hep öyle devam eder

Dakika tut bakalim düzenli mi benimki duzenli

Kızlar gece kuşu olarak yazıyorum ilk günden dikti beni ayağa bu kuş :) çok şükür size yazdıktan sonra ebe geldi göğsümün ucunu çıkardı hemen indi sütüm hala kolostrom geliyor ve benim paşa daha fazlasını istiyor galiba çok kolay uyuyor memede on dk içinde yerine koyarsam hemen uyanıyor :) aman iyi olsunda dedim ilk gecenin hatrına sapsarı bi oğlum oldu 3 kilo çok tereddüt Etsemde epidural aldım iyiki de almışım epidurali 4cm ken taktılar 7cm e kadar harı kesici yapmadılar ve o aradaki 3cm çıldırdım agrıdan ben baya dayanıksızmışım Doğum anı çok güzeldi ve hızlı ilerledi 3ıkınmada kavuştum çok şükür balıma ama yırtığım olmuş 7.30 oğlum dogdu 11.30 da ayağa kalktım çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…