- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #66.021
Esiniz ailesine bağlıysa bence haber vermeniz onu da mutlu ederKızlar sizden fikir almak istiyorum kararsız kaldım ben. Malum eşimin ailesi bizimle hiç ilgilenmiyor KV. Aynı yerde oturuyoruz doğumum yaklaştı ne geliyor ne arıyor ne soruyor tamam beni sevmeyebilir ama onunda torunu oğlunun çocuğu sonuçta oğlunu bile arayıp sormuyor ne oldu varmı bir gelişme diye bende bizi umursamadıkları için ne ararım ne sorarım en son demişti ki neymiş efendim sancım tutunca hastaneye giderken arıycakmısım biz hastaneye gidiyoruz gelin diye ben hayatımda böyle saçmalık görmedim bu yüzden de ben aramak çağırmak istemiyorum sırf gösteriş olsun diye gelicek bizi sevdiğinden değil bende beni arayıp sormayan insanı özel olarak arayıpta hastaneye çağırmak istemiyorum hatta bı yandan diyorum hiç haber vermiyelim doğumu yapıp eve gelince haber verelim diyorum sonra düşünüyorum eşimin zoruna gider mi benim annem falan yanımda olucak onun kimsesi olmıyacak sizce eve gelince mi haber versek yoksa hastanede doğum yapınca mı kusura bakmayın uzun oldu ama sormak istedim
Emziği aldırdım canım bir kere denedim biraz cok cok yapıp attı sür gelmeyince, ama yine de yanımda bulunsun dediğin gibi durumlarda kullanmak baya kolaylık sağlar, ben de sürekli vermek istemiyorumBizde banyodan sonra emzirirsen agiz kokusu olur derler. Ne kadar dirensem de oyle sacmalik mi olur diye annemle kavga etsem de bana banyodan hemen sonra emzirtmiyorlar. Bebis de yikaninca hemen emmek istiyor. Bazen stresliyken de emmek istiyor ac oldugu icin degil. 5 dk emzik veriyorum rahatliyor sonra emziriyorum. Simdiye kadar banyo sonralarinda 5 er dk verdim. Bir de hastanede kan alinirken cok hayat kurtardi. Ilk emzigi o zaman verdim ciyak ciyak aglayan cocuk birden sustu. Doktora girecez uyandi aranmaya basladi. Meme vermeyince de kiyamet kopuyor tabi. Emzigi verdim sustu. 5 dk muayene olduk sessiz kaldi. Sonra hemen emzirme odasina gectim emzirdim. Surekli verme taraftari degilim meme istiyorsa emsin cocuk, sut lazim ona. Ama ozellikle disardayken emzik lazim oluyor kenarda dursun bi sakincasi olmaz bence
Hayırlı olsun canim bende hastaneden geliyorum kasılmalar olduğu için gittim 99 a vuruyor kasılmalar ama ben hissetmiyorum açılmada yok ondan geri döndüm senin ilk belirti nasıl başladıKızlar saat 6 da Doğum yaptım . Normal oldu 3 dikişim var . Msj okuyamadım.
Çok şükür!!!!
Rabbim bekleyenlerin yardımcısı olsun. İnşallah bebeklerimize hayırlı ömürler versin .
Doğum hikayemi bebişle birbirimize alışınca yazarım .
Karnı yumuşak canım kakasınıda yapıyor bir problem görünmüyor aslında emzirdikten sonra gazınıda çıkarıyorum hep. Senin oğlan neden huysuz kuzum gaz sancısımı var?P Poouh canım gözün aydın. Şükür sen de kurtuldun.
@Ftm41 , önce kendim çıkıyorum tartıya, ardından kucağıma bebişi alıyorum canım. Kilosunu buradan anlıyorum.
ONTK , o kadar çıkarıyorsa gazı vardır bitanem. Ya bebiş gereğinden fazla emiyor midesini zorluyor yada gazı var. Bana dr söylediğinde hayır demiştim rahatsız olmuyor, kakasını da yapıyor. Israr üzerine gaz damlaları kullandığım zaman farkedilir azalma oldu. Her gaz damlası da yaramıyor, arkadaşımla boşa masraftan kaçınmak için (doğumlarımız 6 gün arayla olmuştu) bir marka gaz damlasını alıyorduk deneyip uymazsa birbirimizle değiştiriyorduk belki olur diye. Sonuçta ona pahalı bir damla uydu, benimkine en uygunlardan bir tanesi. Yani deneyerek bulacaksın canım. Karnını midesini elle bakalım gerginmi yumuşacıkmı içi.
Bizim oğlan bu gece huysuz ağlıyorsıkı mesai var
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün geçmiş olsun sanadaKızlar saat 6 da Doğum yaptım . Normal oldu 3 dikişim var . Msj okuyamadım.
Çok şükür!!!!
Rabbim bekleyenlerin yardımcısı olsun. İnşallah bebeklerimize hayırlı ömürler versin .
Bağlı degill eşim aramaz sormazsa kimse arayıp sormaz. Bir ay aramasın gitmesin demezler bile ne oldu diye öyle kopuklar. En iyisi o zaman doğum olunca hastanedeyken aramakEsiniz ailesine bağlıysa bence haber vermeniz onu da mutlu eder
Dualarınızı beklıyorum arkadaşlar, sağ salım saglıkla huzurla cıkalım hastaneden ınsallah
Kızlar sizden fikir almak istiyorum kararsız kaldım ben. Malum eşimin ailesi bizimle hiç ilgilenmiyor KV. Aynı yerde oturuyoruz doğumum yaklaştı ne geliyor ne arıyor ne soruyor tamam beni sevmeyebilir ama onunda torunu oğlunun çocuğu sonuçta oğlunu bile arayıp sormuyor ne oldu varmı bir gelişme diye bende bizi umursamadıkları için ne ararım ne sorarım en son demişti ki neymiş efendim sancım tutunca hastaneye giderken arıycakmısım biz hastaneye gidiyoruz gelin diye ben hayatımda böyle saçmalık görmedim bu yüzden de ben aramak çağırmak istemiyorum sırf gösteriş olsun diye gelicek bizi sevdiğinden değil bende beni arayıp sormayan insanı özel olarak arayıpta hastaneye çağırmak istemiyorum hatta bı yandan diyorum hiç haber vermiyelim doğumu yapıp eve gelince haber verelim diyorum sonra düşünüyorum eşimin zoruna gider mi benim annem falan yanımda olucak onun kimsesi olmıyacak sizce eve gelince mi haber versek yoksa hastanede doğum yapınca mı kusura bakmayın uzun oldu ama sormak istedim
Kızlar saat 6 da Doğum yaptım . Normal oldu 3 dikişim var . Msj okuyamadım.
Çok şükür!!!!
Ben saat tutmuyorum cok belirgin birsey olmadıkça ama bugun benimki dr oyle tepe yapa yapa kasiliyor. Benim de sol taragima. Terliyorum falan sonra yumusuyor geciyor. Bir de altta igne batmalari oluyor, yalniz bebek hareketsiz degil, hani kanalda olsa hareketsiz olmaz mi diyorumKızlar yaklaşık 2 saattir başta 15 dakikada bir olmak üzere sonra 6_8 dakikada bir karnımda kasılma var bebek sağ tarafıma tepe yapıyor belimde az ağrı var şancı hissetmiyorum kasılma olunca alta baskı yapıyor başlangıç olabilirmi
Bizimde değerimiz 17,4 çıktı. Aynı sayılır. Ben hala pompa almadım alayım en kısa zamanda. Sütüm var ama yetmiyor büyükleri dinledim mamayı çok az verdim hatta vermedim sayılır.çok biliyorlar ya. Az evvel emzirdim sonra mama verdim içerdi ama sonlara doğru kustu yavrum. Çok korktum midesi bulandı sanırım. Bemi emmeyi çok seviyor maşallah. Keyif alıyor adeta. Umarım hep öyle devam ederBizim de değerimiz 17.8 çıktı bir gece hastanede yattik. Ben hem emzirdim hem süt sagdim hem de mama verdim. Hiç telaslanma bir günde değeri düşüyor. Sonra da kimseyi dinleme mama desteği ile devam et beslemeye. Baktın sarı görüntü azalıyor sonra mamayi kesersin. Zaten bu süreçte de sütün artacak mamaya ihtiyaç kalmayacak. Ben artık mama vermiyorum
Bir tavsiyem daha var ben biberon değil de enjektör ile verdim mamayi. Sonra çok akitmayan anne göğsünü biraktirmayan bir biberon kullandım. Beni emmeyi hiç bırakmadı.
Ayrıca beboşu emzirdikten sonra her zaman sütü sagdim süt cogalsin diye.
Dakika tut bakalim düzenli mi benimki duzenliBen saat tutmuyorum cok belirgin birsey olmadıkça ama bugun benimki dr oyle tepe yapa yapa kasiliyor. Benim de sol taragima. Terliyorum falan sonra yumusuyor geciyor. Bir de altta igne batmalari oluyor, yalniz bebek hareketsiz degil, hani kanalda olsa hareketsiz olmaz mi diyorum
Sağol canımGeçmiş olsun cnm
Sağol canım inşallah düşer değeri de evimize döneriz.Cok gecmis olsun biran once toparlanir degeri duserde cikarsiniz insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?