2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allah şifa versin canım gözün aydın Allah yavruna hayırlı uzun ömür nasip etsin. Okurken tebessüm ederek okudum çok güzel anlatmışsın hikayeni :)

Hayırlı uğurlu olsun , Allah sizlere sağlık versin :)

Ama işte ararsa hastaneye gelirse bu sefer o sancılı halimle ben daha fazla stres olucam gelicek orda gösteriş yapacak herşeye burnunu sokucak kaprislenicek ve onu görmek istemiyorum ben o yüzden istiyorum ki doğum yaptıktan sonra gelsin görsün bebeği gitsin

Ben 40+2 de doğum yaptım. 3470 gram doğdu canım.

İnsan o iğneyi neden bıraktırmaz ne düşündüde bıraktırmadı acaba? Sonrada riske giremem demiş. Boşver şimdi hiiç takma kafana bunu canım. Ne güzel yavrunu aldın kucagına tadını çıkar :)

Esimin ailesiyle aram iyidir ama hamileliklerimin ikisindede ne bir eksigini ne bir hediye nede napiyorsun hazirliklar tamammi demediler yapilari bu dedim demekki. Seninle tam olarak ayni durum degil ama sen bir ailesin esin ve senden ibaret ailen suan ve onun disindaki seyleri takma dusunme onlarida oyle kabullen insanlardan ne kadar az beklentin olursa emin ol o kadar mutlu olursun. Esinin anne babasidir ne kadar kötü olsalarda o yüzden sen olmasi gerekeni yap cagir hastaneye araya ne kotuluk girer nede esin uzulur.

Mama veesende sarilik olacagi varsa oluyor yenidogan tum bebeklerde sarilik goruluyor kiminde yuksek oluyor sizin gibi kimi siniria yakin gezinip dusuyor zamanla. Boyle dusunup sucluluk hissetme. İlk kizimda ertesi gun sakir sakirdi sütum ama 14 leri gordu degeri. Simdi ise ilk uc gun sadece meme basini kavradigi icin hic beslenememis oglum hemde sut olmasina ragmen isemeyince anlayabildik ve sagmaya basladim ona ragmen uc gunluk aclikla degeri 10 du. En kisa zamanda toparlarsiniz insallah.

Gozunuz aydin canim hayirli saglikli omru guzel evlat olsun insallah. Oyle yada boyle saglikla aldin kucagina gerisini dusunme simdi.

Kesinlikle yok gelisimini disarida tamamlayacak. Biraz genetikle alakali. Kizimda 47.5 dogdu ama suan kiz cocuklarini birak erkek cocuklari olan aydaslari ile persentilda en ustte boyu. Kiz kardesimin 52cm dogan 3 yasindaki ogluyla arasinda 3-4cm var sadece :)

Ultrason cihazının bir hata aralığı var. Bana doktorun her kontrolde verdiği kağıtta dahi yazıyor +/- 400 gr diye. Fark çıkmasaymış iyiymiş ama abes de çıkmamış.
Ama son iki ultrasonda kilo ölçümünü söylememiş doktor, haftada en az 250 gram alıyorlar, onu da hesaplarsak baya abes çıkmış oluyor. Doğunca görcez artık.

Hayirli olsun canim rabbim anali babali gúzel gynlerde bûyútmeyi nasip etsin

Herkese günaydın cumartesiden beri okuyamadım. Doğum yapan var mı ? Varsa hayırlı olsun. Ben de 12.08.2018 pazar günü sabah 39+2 de normal doğumla oğluma kavuştum. Epiduralsiz bir doğum oldu. Allah isteyen herkese nasip etsin. Doğum bekleyen bütün arkadaşlar hayırlı sağlıklı bir şekilde bebeklerine kavuşsunlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…