- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #66.081
Hayirli olsun bebişin saglikli sihatli anali babali büyûsûn insallahHerkese günaydın cumartesiden beri okuyamadım. Doğum yapan var mı ? Varsa hayırlı olsun. Ben de 12.08.2018 pazar günü sabah 39+2 de normal doğumla oğluma kavuştum. Epiduralsiz bir doğum oldu. Allah isteyen herkese nasip etsin. Doğum bekleyen bütün arkadaşlar hayırlı sağlıklı bir şekilde bebeklerine kavuşsunlar inşallah
Canım gözün aydın çok sevindim sorunsuz almışsın oğluşunu kucağına :) atlattın kurtuldun bak. Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah.Günaydınkızlar hepinizi tek tek etiket yapamadım kusura bakmayın dün gece 23.00 da oğlum mahmut onuru sağ salim kucağıma aldım çok şükür.Hafif ağrım var onun dışında iyiyiz.Doğum hikayem ise şöyle sabah kontrole gittim gün almak için nstde sancım çıktı doktor git vajinel muayene ol dedi gittim 2 cm açıklık vardı. Kan sulandırıcı iğne yaptığım için kendi doktorum risk alamam dedi doğum evine sevk etti.Sezeryan a alındım ve oğlum doğdu çok şükür. Burdaki doktorlar kendi doktoruma çok kızdılar neden iğneyi biraktirmamis seni ve bebeği tehlikeye atmış sonrada seni kabul etmemiş diye.Neyse onu allaha havale ediyorum şimdilik bu kadar görüşmek üzere öptüm sizi
rofleli_kedi bacim dogurdun mu
Hic gerek duymadim emziriyorum gazini cikartiyorum bezini aliyorum uyaniksa mikirdaniyorsa bile yatiriyorum yatagina azicik bakinip uyuyor.Taze annisler besikleri salliyor musunuz bu konuda saglam.fikri olan var mi
Günaydınkızlar hepinizi tek tek etiket yapamadım kusura bakmayın dün gece 23.00 da oğlum mahmut onuru sağ salim kucağıma aldım çok şükür.Hafif ağrım var onun dışında iyiyiz.Doğum hikayem ise şöyle sabah kontrole gittim gün almak için nstde sancım çıktı doktor git vajinel muayene ol dedi gittim 2 cm açıklık vardı. Kan sulandırıcı iğne yaptığım için kendi doktorum risk alamam dedi doğum evine sevk etti.Sezeryan a alındım ve oğlum doğdu çok şükür. Burdaki doktorlar kendi doktoruma çok kızdılar neden iğneyi biraktirmamis seni ve bebeği tehlikeye atmış sonrada seni kabul etmemiş diye.Neyse onu allaha havale ediyorum şimdilik bu kadar görüşmek üzere öptüm sizi
Ama işte ararsa hastaneye gelirse bu sefer o sancılı halimle ben daha fazla stres olucam gelicek orda gösteriş yapacak herşeye burnunu sokucak kaprislenicek ve onu görmek istemiyorum ben o yüzden istiyorum ki doğum yaptıktan sonra gelsin görsün bebeği gitsin
Herkese günaydın cumartesiden beri okuyamadım. Doğum yapan var mı ? Varsa hayırlı olsun. Ben de 12.08.2018 pazar günü sabah 39+2 de normal doğumla oğluma kavuştum. Epiduralsiz bir doğum oldu. Allah isteyen herkese nasip etsin. Doğum bekleyen bütün arkadaşlar hayırlı sağlıklı bir şekilde bebeklerine kavuşsunlar inşallah
38 hafta çalışıp izne ayrıldınYOk yok doğurmadım henüz
4 ünde izne ayrıldım ama evde kvyle sorunlar olunca öğlene kadar uyuyup öğleden sonrA kendimi is yerine atıyorum
Boyle gecti son haftam okudum herşeyi de yazamadım
Bugun kontrolümüz var bakalim ne durumdayiz
Kızlar saat 6 da Doğum yaptım . Normal oldu 3 dikişim var . Msj okuyamadım.
Çok şükür!!!!
Rabbim bekleyenlerin yardımcısı olsun. İnşallah bebeklerimize hayırlı ömürler versin .
Doğum hikayemi bebişle birbirimize alışınca yazarım .
Gözünüz aydın kızlar, çok şükür kavuşmuşsunuz yavrularınıza Allah analı babalı büyütsün inşallah, darısı biz bekleyenlerin başına :)Herkese günaydın cumartesiden beri okuyamadım. Doğum yapan var mı ? Varsa hayırlı olsun. Ben de 12.08.2018 pazar günü sabah 39+2 de normal doğumla oğluma kavuştum. Epiduralsiz bir doğum oldu. Allah isteyen herkese nasip etsin. Doğum bekleyen bütün arkadaşlar hayırlı sağlıklı bir şekilde bebeklerine kavuşsunlar inşallah
Benim ilk aldığım üstteki onun dış kısmı büyük içi meme ucuna yakın emiyor ama düşüyor tutmazsak. İkinci aldığım alttaki onu rahat tutuyor ama çok istemiyor almıyor herzaman ucu pek meme ucu tarzı değil. Bende emip tok olduğu halde emmek isteyince veriyorum ama sinirleniyor atıyor. Dün 4 saat boyunca emdi uyudu yatırdım uyandı tekrar emmek istedi. Memede uyumaya alışsın istemiyorum ama sanırım öyle oldu ve hep ağzında olsun istediğinden yatırınca uyanıyor ne yapayım bilemedim. Dün sinirlerimi zorladı gerçekten.Emzik alirken meme ucuma en yakin buyuklukte olani secmistim. Aventin hava kanallari olan bir cesidiydi. Emebiliyor ama oyle kocaman bebekler gibi tasiyamaz hemen. Zaten yatarken agzinda 5 dk dursa yeter. Ben surekli kullanmiyorum. Stresli oldugunu anladığımda disarda aglama krizi tuttugunda eger meme veremeyeceksem emzigi veriyorum. Illa alissin diye surekli vermedim simdiye kadar.
Benim ilk aldığım üstteki onun dış kısmı büyük içi meme ucuna yakın emiyor ama düşüyor tutmazsak. İkinci aldığım alttaki onu rahat tutuyor ama çok istemiyor almıyor herzaman ucu pek meme ucu tarzı değil. Bende emip tok olduğu halde emmek isteyince veriyorum ama sinirleniyor atıyor. Dün 4 saat boyunca emdi uyudu yatırdım uyandı tekrar emmek istedi. Memede uyumaya alışsın istemiyorum ama sanırım öyle oldu ve hep ağzında olsun istediğinden yatırınca uyanıyor ne yapayım bilemedim. Dün sinirlerimi zorladı gerçekten.
Hadi hayırlısı hiç stres olma sen uyşmadan birley yapmazlar merak etme iki doğum yaptım hiç öyle bir sıkıntı yaşamadım bişey hissetmedim zaten başında birsürü kişi oluyor yüz mimiklerini bile takip edip devamlı soruyorlar yüzün buruşsa bişey hissediyormısunız sıkıntınız varmı diye. İlkinde doğumdan sonra dikilirken dr şimdi biraz hissedebilirsin istersen hafif bi uyutalım demişti hfif sersemlemiştim ama ikincide o bile olmadı stres yapma sen. Uçuğunuda iyileştirmeye bak bebek için o daha zararlı.Kızlar bugün bizimde son kontrolümüz artık, dua ediyorum nst de sancı vs çıkmasın haftaya pazartesiye kadar beklesin diye inşallah öyle de olur. Günümüz belli saatimizi ve anestezi şeklimizi konuşcaz bugün, spinal mi daha rahat epidural mi bilmiyorum, zaten hep bi uyuşmama korkusu stresi yüzünden dudaklarımda uçuklar çıktı. Allah bekleyen biz hepimizin yardımcısı olsun bizlerde kolaylıkla atlatalım inşallah.
Kaç ayda başlanıyor buna. Emzik oyuncağa mı bağlı zor olmuyormu dönerken vs. Bunu görmedim ben direk. Nette gördüm ama bilemedim.Eki Görüntüle 2179231
Ben Oioi uyku oyuncaklı emzik aldım
Kızımda uyku oyuncağı çok işe yaradı ona sarılıp uyuyordu
Emziği de hafif bunun oyuncağı da koynuna koyunca yumulup uyuyorlar
İnşallah bu kızımda alır
Taze annisler besikleri salliyor musunuz bu konuda saglam.fikri olan var mi
Zamana ihtiyaclari var daha cok küçükler bu durum onlar icin oyle kabullenebilecek bir durum degil tez zamanda alisirlar insallah canim.. Bu arada cok seker kuzularO konuda benim avantajim emziriyor olmam hemen sokuluyor bos memeyi aciyorum emiyor. Ama yinede huysuzluk edecek seyler buluyor aglamayan kendini saga sola atmayan cocuk huy degistirdi olmadik seylere yirtiyor kendini ama duzelecekler alisiyorlar cokta seviyor surekli ellerini basini opuyor goremeyince soruyor falan :) baksana sunlara :)
Canimm gozunaydin sonunda kavustun pasana cok sukur darisi diger arkadaslarimizaKızlar 7.30 da oğlum Ahmet selim epidural normal Doğumla dogdu biraz dikişim fazla oldu galiba benden kaynaklı ıkınmayı çok zor ögrendim çok şükür iyiyim hala uyuşugum emziremedim oğlumu sütüm henüz gelmedi allah isteyen herkese nasip etsin anlatıcam ayrıntıları biraz rahatlayınca
Hastanede şuan bir doktor var. Başka ds yok ods muhtemelen izine cikacakBayramda muhakkak doğum yaptıracak bir dr olur canım. Mesela benim doğum bayram tatilinde görünüyor. Benim gibi de bir sürü insan vardır. Doğum başlasa tatilin bitmesini bekleyin diyecek halleri yok. Ben de teyzen gibi düşünüyorum. Bebek hareketlerinde azalma sonlara doğru olağan bir durummuş yerleri daraldığı için. Bebeğinin sağlık göstergeleri iyiyken sunni sancıyı zorlamaya gerek var mı bilmiyorum. 42. haftaya kadar beklemekte bebek için tehlike oluşmadığı sürece bir sorun yok ki. Biraz fazlaca streslisin, ondan gözünde büyüyor olabilir şu an yaşadıkların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?