2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hayirli olsun bebişin saglikli sihatli anali babali büyûsûn insallah

Canım gözün aydın çok sevindim sorunsuz almışsın oğluşunu kucağına :) atlattın kurtuldun bak. Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah.

Gúnaydin tatliş anneler ve onlarin tatlimi tali kuzucuklari dogum yapacak arkadaslar bir avazda kurtulurlar insallah brnim gibi emziren annelerin bol bol sûtû olsun insallah dogum zamanini bekleyen annislere sabir diliyorum ve saglikla bebislerine kavussunlar insallah muayeneye gidecek arkadaslarda hayirli haberlerle gelin

YOk yok doğurmadım henüz
4 ünde izne ayrıldım ama evde kvyle sorunlar olunca öğlene kadar uyuyup öğleden sonrA kendimi is yerine atıyorum
Boyle gecti son haftam okudum herşeyi de yazamadım

Bugun kontrolümüz var bakalim ne durumdayiz

Doğum yapan bütün annişleri tebrik ediyorum. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin . Benim gibi bekleyenlere de biran önce hayırlı kolay doğumlar nasip etsin inşallah 39+4 deyiz bekliyoruz doktorumuz 2 hafta önce baş aşaya dönmüş iki haftaya doğum olur demişti ama hala birşey yok doğurdun mu diye arayanlara

Hayırlı evlat olsun canım sana da geçmiş olsun
Allah o doktorun içine de merhamet versin
39 hafta hastanı takip et sonra da ben doğurtamam de
Allah vicdanlı insanlarla karşılaştırsın inşallah

T TubaSude canim senin dogum persembeydi demi benimde oyleydi aramizda 1 hafta olacak ♡♡♡insallah saglikla kucagina alirsin :)

Evet canım Perşembe saat 10 da sezaryene gireceğim inşallah
Nasıl bebiş alıştınız mı ana-oğul birbirinize?

Gelme dersen de bu defa eşinin suratını onun suratını çekeceksin ömür boyu
Almazsın sancı çektiğin odaya
Tembihle hemşireyi girmem yasak desin
Görmezsin böylelikle
Bir de böyle güzel olaylarda vesile olur belki aranız düzelir

Allah analı babalı büyütsün
Hayırlı evlat olsun inşallah

38 hafta çalışıp izne ayrıldın
Onda da başına mı ekşidi kv
Bir yerlere gitmişti gelip sana mı sardı
Allah akıl fikir merhamet versin ne diyeyim
He de geç son haftalar stres yapma

Gözünüz aydın kızlar, çok şükür kavuşmuşsunuz yavrularınıza Allah analı babalı büyütsün inşallah, darısı biz bekleyenlerin başına :)

Son düzenleme:
Benim ilk aldığım üstteki onun dış kısmı büyük içi meme ucuna yakın emiyor ama düşüyor tutmazsak. İkinci aldığım alttaki onu rahat tutuyor ama çok istemiyor almıyor herzaman ucu pek meme ucu tarzı değil. Bende emip tok olduğu halde emmek isteyince veriyorum ama sinirleniyor atıyor. Dün 4 saat boyunca emdi uyudu yatırdım uyandı tekrar emmek istedi. Memede uyumaya alışsın istemiyorum ama sanırım öyle oldu ve hep ağzında olsun istediğinden yatırınca uyanıyor ne yapayım bilemedim. Dün sinirlerimi zorladı gerçekten.

Eklentiler

• 3D8BD62F-33AE-417D-A164-C7BE014876A8.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 51
Kızlar bugün bizimde son kontrolümüz artık, dua ediyorum nst de sancı vs çıkmasın haftaya pazartesiye kadar beklesin diye inşallah öyle de olur. Günümüz belli saatimizi ve anestezi şeklimizi konuşcaz bugün, spinal mi daha rahat epidural mi bilmiyorum, zaten hep bi uyuşmama korkusu stresi yüzünden dudaklarımda uçuklar çıktı. Allah bekleyen biz hepimizin yardımcısı olsun bizlerde kolaylıkla atlatalım inşallah.

Ben Oioi uyku oyuncaklı emzik aldım
Kızımda uyku oyuncağı çok işe yaradı ona sarılıp uyuyordu
Emziği de hafif bunun oyuncağı da koynuna koyunca yumulup uyuyorlar
İnşallah bu kızımda alır

Hadi hayırlısı hiç stres olma sen uyşmadan birley yapmazlar merak etme iki doğum yaptım hiç öyle bir sıkıntı yaşamadım bişey hissetmedim zaten başında birsürü kişi oluyor yüz mimiklerini bile takip edip devamlı soruyorlar yüzün buruşsa bişey hissediyormısunız sıkıntınız varmı diye. İlkinde doğumdan sonra dikilirken dr şimdi biraz hissedebilirsin istersen hafif bi uyutalım demişti hfif sersemlemiştim ama ikincide o bile olmadı stres yapma sen. Uçuğunuda iyileştirmeye bak bebek için o daha zararlı.

Kaç ayda başlanıyor buna. Emzik oyuncağa mı bağlı zor olmuyormu dönerken vs. Bunu görmedim ben direk. Nette gördüm ama bilemedim.

Keske sallayabilsem yatmiyor ki beşikte
Gunduz kucakta uyuyor sadece besige yatınca uyaniyor
Aksam 22 den sonra 2 3 kac saat uyursa besikte uyuyor
Sonrasi muaallak ya yanimda yatiyor
Ya memede uyuyor
Yada göğsüme yatırıyorum irda uyuyor bende oturup uyuyorum
Gözünüzü korkutmayim da 2.ay şenlikli biraz
Biznbugun 2 ayi bitiriyiruz 3 den cok umitliyim
Taze annisler besikleri salliyor musunuz bu konuda saglam.fikri olan var mi

T TubaSude aman tipik kaynana
Yok sayıyor bizi
Benden ziyade eşim üzülüyor ona üzülüyorum
Tek basına bu süreçte hep
Pazar günü hali stor yıkadı gördü kolay gelsin demedi oğluna

Ama Allah görüyor iyilik düşünüyorsa da kötülük düşünüyorsa da kat kat fazlasını versin
Ben kalbini bilemem

Bu arada çalışmak da keyifli Hele son zamanlarım ya geliyor kahve gidiyor kek
Herkeste bi sevgi gösterisi aman bisi olmasin diye

Zamana ihtiyaclari var daha cok küçükler bu durum onlar icin oyle kabullenebilecek bir durum degil tez zamanda alisirlar insallah canim.. Bu arada cok seker kuzular Allah nazarlardan korusun
Canimm gozunaydin sonunda kavustun pasana cok sukur darisi diger arkadaslarimiza

Hastanede şuan bir doktor var. Başka ds yok ods muhtemelen izine cikacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…