- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #66.101
Dualarınızı beklıyorum arkadaşlar, sağ salım saglıkla huzurla cıkalım hastaneden ınsallah
İkinizden de hayırlı haberler alırız inşallah
Sağlıkla sıhhatle gelsin kuzular
Ben olsam ağzımı açıp tek kelime etmem eşime
İster hastaneye giderken arasın ister orda arasın ister sonra arasın
Ne isterlerse onu yapsınlar
Beni saymayanı ben mi düşüneceğim doğuma giderken
Oğulları düşünsün
Gözünüz aydın ,Allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsun inşallah.
Gozhn aydin, hiksyeni bekliyoruz.
@duygusuzcanlar @Lina dmrkrn ,
G Gurmes , tebrikler, bundan sonrasi icin kolayliklar.
Çok sağol canım inşallah benimde öyle olur bi derin nefes alırım. 6 günüm kaldı bu uçuk çok canımı sıktı inşallah ozamana kadar geçer gider. Çaresi çözümü varmıdır bi araştırayım internetten.Hadi hayırlısı hiç stres olma sen uyşmadan birley yapmazlar merak etme iki doğum yaptım hiç öyle bir sıkıntı yaşamadım bişey hissetmedim zaten başında birsürü kişi oluyor yüz mimiklerini bile takip edip devamlı soruyorlar yüzün buruşsa bişey hissediyormısunız sıkıntınız varmı diye. İlkinde doğumdan sonra dikilirken dr şimdi biraz hissedebilirsin istersen hafif bi uyutalım demişti hfif sersemlemiştim ama ikincide o bile olmadı stres yapma sen. Uçuğunuda iyileştirmeye bak bebek için o daha zararlı.
Morarma yok ama sisme var ve sismesini bekliyorduk zaten bende kelloid var vucudumun kesi ve yaralara tepkisi bu sekilde oluyor diger sezryan yerimde bir parmak kabarik ve dışa doğru şisti zaten. Bu ameliyat sirasinda o ölü bölge kesip atildi. Benimki normal durum oluyor ama suda var ameliyat henuz taze toparlanma surecinde normal olabilir akinti varsa enfeksiyon belirtisi olabilir jinekolojik kontrolunuz 10. Gunmu?Gunaydinn teyzoslarrrr :) dun gece gobusumuz dustu 5. Günümüzde :) ama atletine 1 damla kan bulasti sizce bi sıkıntı var mi normal mi
Bir de sezeryan olan arkadaslar dikislerinizin etrafında sisme veya morarma vr mi
Hayırlı uğurlu olsun kuzum :)Kızlar gece kuşu olarak yazıyorum ilk günden dikti beni ayağa bu kuş :) çok şükür size yazdıktan sonra ebe geldi göğsümün ucunu çıkardı hemen indi sütüm hala kolostrom geliyor ve benim paşa daha fazlasını istiyor galiba çok kolay uyuyor memede on dk içinde yerine koyarsam hemen uyanıyor :) aman iyi olsunda dedim ilk gecenin hatrına sapsarı bi oğlum oldu 3 kilo çok tereddüt Etsemde epidural aldım iyiki de almışım epidurali 4cm ken taktılar 7cm e kadar harı kesici yapmadılar ve o aradaki 3cm çıldırdım agrıdan ben baya dayanıksızmışım Doğum anı çok güzeldi ve hızlı ilerledi 3ıkınmada kavuştum çok şükür balıma ama yırtığım olmuş 7.30 oğlum dogdu 11.30 da ayağa kalktım çok şükür
Cumartesi kontrolumu yapti bi de ayimda cagirdi tekrar kontrol icin. O gun bandaj actiginda o da farketti korkutmasin morluklar seni dedi bu cekistirmeden dolayi olusan deformeler dedi geçecek tedirgin olma sis yere de elledi agri vsr mi yok dedim tmm iyi o zaman dedi ama sanki bugun daha sis geldi gozume aklima takildi oyle olunca. Akinti iltihap vs yok sukur. Ya hep ilk sezeryanimdan dolayi oluyor bu korkularim normal bi şeyse bile tedirgin oluyorumMorarma yok ama sisme var ve sismesini bekliyorduk zaten bende kelloid var vucudumun kesi ve yaralara tepkisi bu sekilde oluyor diger sezryan yerimde bir parmak kabarik ve dışa doğru şisti zaten. Bu ameliyat sirasinda o ölü bölge kesip atildi. Benimki normal durum oluyor ama suda var ameliyat henuz taze toparlanma surecinde normal olabilir akinti varsa enfeksiyon belirtisi olabilir jinekolojik kontrolunuz 10. Gunmu?
Napiyosun nasil gidiyor kuzularla sarılık gecirdiniz mi bide cocuk doktoru kime goturuyorsun.lTaze annisler besikleri salliyor musunuz bu konuda saglam.fikri olan var mi
İşte bana saçma gelen ilgilenme etme birde özel davet bekle kendilerini kaf dagında görüyorlar. Ama doğru söylüyorsun ne kadar kötüde olsa eşimin ailesi en iyisi doğuma odaklanmak bebeğimi kucağıma sağlıkla alayım gerisini bosvereyim en iyisi bu şekilde kendimi daha çok strese sokarım çünküEsimin ailesiyle aram iyidir ama hamileliklerimin ikisindede ne bir eksigini ne bir hediye nede napiyorsun hazirliklar tamammi demediler yapilari bu dedim demekki. Seninle tam olarak ayni durum degil ama sen bir ailesin esin ve senden ibaret ailen suan ve onun disindaki seyleri takma dusunme onlarida oyle kabullen insanlardan ne kadar az beklentin olursa emin ol o kadar mutlu olursun. Esinin anne babasidir ne kadar kötü olsalarda o yüzden sen olmasi gerekeni yap cagir hastaneye araya ne kotuluk girer nede esin uzulur.
Yenidoğan kullanabiliyorKaç ayda başlanıyor buna. Emzik oyuncağa mı bağlı zor olmuyormu dönerken vs. Bunu görmedim ben direk. Nette gördüm ama bilemedim.
Evet canım en iyisi gelsin isterse odaya da girsin yazdıklarınızı okuyunca biraz kafamda ki karışıklık gitti sağolun en iyisi doğuma odaklanmak gerisini düşünmemek gelmiş gelmemiş kimseyi kafama takmıycam esimede birşey deniycem önceliğim şu an bebeğim hayırlısıyla doğum olsun da hepsi geride kalıcı zaten inşallahHayırlı evlat olsun canım sana da geçmiş olsun
Allah o doktorun içine de merhamet versin
39 hafta hastanı takip et sonra da ben doğurtamam de
Allah vicdanlı insanlarla karşılaştırsın inşallah
Evet canım Perşembe saat 10 da sezaryene gireceğim inşallah
Nasıl bebiş alıştınız mı ana-oğul birbirinize?
Gelme dersen de bu defa eşinin suratını onun suratını çekeceksin ömür boyu
Almazsın sancı çektiğin odaya
Tembihle hemşireyi girmem yasak desin
Görmezsin böylelikle
Bir de böyle güzel olaylarda vesile olur belki aranız düzelir
Allah analı babalı büyütsün
Hayırlı evlat olsun inşallah
38 hafta çalışıp izne ayrıldın
Onda da başına mı ekşidi kv
Bir yerlere gitmişti gelip sana mı sardı
Allah akıl fikir merhamet versin ne diyeyim
He de geç son haftalar stres yapma
Neden stres yapıyorsun kaç haftalık hamilesin canım stres yapma daha çok etkilersin doğumuDeprosyana grdm resmn.doğum isi resmn bni mshvetti. Bklemeliyim mi hata mi yapıyorum bebeğimin gelisimine engel mi oluyorum... Düşünup düşünup duruyorum iyice strese giriyorum...
Şukur iyiyiz canim elbetteki ikimizin huzursuz donemleri var ama olacak okadar cennet kokulum iyi olsun yeter ❤❤❤❤ben cok giremiyorum canim insallah agrisiz sizisiz hayirla kavusursun yavruna :)Hayırlı evlat olsun canım sana da geçmiş olsun
Allah o doktorun içine de merhamet versin
39 hafta hastanı takip et sonra da ben doğurtamam de
Allah vicdanlı insanlarla karşılaştırsın inşallah
Evet canım Perşembe saat 10 da sezaryene gireceğim inşallah
Nasıl bebiş alıştınız mı ana-oğul birbirinize?
Gelme dersen de bu defa eşinin suratını onun suratını çekeceksin ömür boyu
Almazsın sancı çektiğin odaya
Tembihle hemşireyi girmem yasak desin
Görmezsin böylelikle
Bir de böyle güzel olaylarda vesile olur belki aranız düzelir
Allah analı babalı büyütsün
Hayırlı evlat olsun inşallah
38 hafta çalışıp izne ayrıldın
Onda da başına mı ekşidi kv
Bir yerlere gitmişti gelip sana mı sardı
Allah akıl fikir merhamet versin ne diyeyim
He de geç son haftalar stres yapma
Nasil.gitsin.canim suan yanimda isleri yapan biri var sadece bebisle ilgileniyorum yalniz olmadigimdan bi zorluk.bilmiyorum senin nasil.gidiyor. dra vatandaki isitme testi aleti.bozukmus bu seferlik.hayat hastanesi sercan hanima goturdum sariligimiz vardi yavrum uyanmiyordu dogru duzgun uyanikda olsa halsiz gibiydi simdi biraz oldu olctuler 11.5 cikti beslemeyle gecer dedi sizde var.mi neyle besliuorsun bebegi. Ben biraz anne sutu diye direttim o yuzden oldu gibime geliyor ama.atlatiyoruz cok.sukur cok.az kaldiNapiyosun nasil gidiyor kuzularla sarılık gecirdiniz mi bide cocuk doktoru kime goturuyorsun.l
40+4 cnm ... Bana bekle doğum icin bebek kndi istediğine gore glir diyorlar. Doktor yarına kadar olmazsa doğum cuma suni sancı verecek... Bayram tatilinde beklmek istemiyorum dr. Olmayabilir. Bebek hareketinde azalma bni tedirgin ediyor ki ... İyi mi yapıyorum beklmekde kötü mu yapıyorum blmiyormNeden stres yapıyorsun kaç haftalık hamilesin canım stres yapma daha çok etkilersin doğumu
T TubaSude aman tipik kaynana
Yok sayıyor bizi
Benden ziyade eşim üzülüyor ona üzülüyorum
Tek basına bu süreçte hep
Pazar günü hali stor yıkadı gördü kolay gelsin demedi oğluna
Ama Allah görüyor iyilik düşünüyorsa da kötülük düşünüyorsa da kat kat fazlasını versin
Ben kalbini bilemem
Bu arada çalışmak da keyifliHele son zamanlarım ya geliyor kahve gidiyor kek
Herkeste bi sevgi gösterisi aman bisi olmasin diye
Çok sağol canım inşallah benimde öyle olur bi derin nefes alırım. 6 günüm kaldı bu uçuk çok canımı sıktı inşallah ozamana kadar geçer gider. Çaresi çözümü varmıdır bi araştırayım internetten.
Canim 40+3 te kardesimede dediler baslamazsa 2 gun sonra baslateiz diye o konuda tedirgin olma druna guven allah korusun kakasini falan yapsa daha kotu olur bence sen milletin soylemine bakma40+4 cnm ... Bana bekle doğum icin bebek kndi istediğine gore glir diyorlar. Doktor yarına kadar olmazsa doğum cuma suni sancı verecek... Bayram tatilinde beklmek istemiyorum dr. Olmayabilir. Bebek hareketinde azalma bni tedirgin ediyor ki ... İyi mi yapıyorum beklmekde kötü mu yapıyorum blmiyorm
Mesela bide şu var eşimin ailesi de oyleler ceplerinden para çıksın istemiyolar bende öyle kabullendigim için o konuyu sorun etmiyorum kendimiz hallediyoruz şükür hatta diyorum almamaları daha iyi sonra lafını yiyorum çünkü öyle olmaktansa kendim alırım kafam rahat olur diyorum ilgilenmiyorlar hatta KV. Bazıları demiş niye gelininle ilgilenmiyosun diye banane diyomus onada tamam dedim benden onaneyse bundan sonra da ondan banane dedim ama gidip gelip laf sokmaları herseyime laf etmeleri bebeğimize kendimiz aldık ettik onlardan bir kuruş istemedik güle güle kullanın diyeceklerine alınan edilene laf etmeleri beni hep strese soktu ve arkamdan KV. Beni kotuleyip durması şikayet etmesi falan beni iyice sinir etti zaten hassas donemdeyim laf soz kaldıracak halde değilim ama anlayısda yok birazda bunlar etkiledi galiba beniEsimin ailesiyle aram iyidir ama hamileliklerimin ikisindede ne bir eksigini ne bir hediye nede napiyorsun hazirliklar tamammi demediler yapilari bu dedim demekki. Seninle tam olarak ayni durum degil ama sen bir ailesin esin ve senden ibaret ailen suan ve onun disindaki seyleri takma dusunme onlarida oyle kabullen insanlardan ne kadar az beklentin olursa emin ol o kadar mutlu olursun. Esinin anne babasidir ne kadar kötü olsalarda o yüzden sen olmasi gerekeni yap cagir hastaneye araya ne kotuluk girer nede esin uzulur.
Oyle bir derde girdim ki anlatamm ne keyfim n biseyim kaldi... Cok mutsuzum butun enerjimj cektiler resmnnnCanim 40+3 te kardesimede dediler baslamazsa 2 gun sonra baslateiz diye o konuda tedirgin olma druna guven allah korusun kakasini falan yapsa daha kotu olur bence sen milletin soylemine bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?