2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydinn teyzoslarrrr :) dun gece gobusumuz dustu 5. Günümüzde :) ama atletine 1 damla kan bulasti sizce bi sıkıntı var mi normal mi
Bir de sezeryan olan arkadaslar dikislerinizin etrafında sisme veya morarma vr mi

Dualarınızı beklıyorum arkadaşlar, sağ salım saglıkla huzurla cıkalım hastaneden ınsallah

G Gurmes ve @BadeAk34 Sağlıcakla yavrularınızı kucağınıza alırsınız inşallah. Kolay bir doğum olsunnn....

Gozhn aydin, hiksyeni bekliyoruz.

@duygusuzcanlar @Lina dmrkrn ,

G Gurmes , tebrikler, bundan sonrasi icin kolayliklar.

G Gurmes hayirli olsun canim beboşunla mutlu mesut gûnleriniz olsun rabbim nazarlardankorusun bebosu

Anneler hastanedeyiz bekliyoruz 12 gibi alıcaklar :) bugün Doğum yapan kim varsa kolaylıkla
Geçirsin insallh :)

Çok sağol canım inşallah benimde öyle olur bi derin nefes alırım. 6 günüm kaldı bu uçuk çok canımı sıktı inşallah ozamana kadar geçer gider. Çaresi çözümü varmıdır bi araştırayım internetten.

Gunaydinn teyzoslarrrr :) dun gece gobusumuz dustu 5. Günümüzde :) ama atletine 1 damla kan bulasti sizce bi sıkıntı var mi normal mi
Bir de sezeryan olan arkadaslar dikislerinizin etrafında sisme veya morarma vr mi
Morarma yok ama sisme var ve sismesini bekliyorduk zaten bende kelloid var vucudumun kesi ve yaralara tepkisi bu sekilde oluyor diger sezryan yerimde bir parmak kabarik ve dışa doğru şisti zaten. Bu ameliyat sirasinda o ölü bölge kesip atildi. Benimki normal durum oluyor ama suda var ameliyat henuz taze toparlanma surecinde normal olabilir akinti varsa enfeksiyon belirtisi olabilir jinekolojik kontrolunuz 10. Gunmu?

Hayırlı uğurlu olsun kuzum :)

Cumartesi kontrolumu yapti bi de ayimda cagirdi tekrar kontrol icin. O gun bandaj actiginda o da farketti korkutmasin morluklar seni dedi bu cekistirmeden dolayi olusan deformeler dedi geçecek tedirgin olma sis yere de elledi agri vsr mi yok dedim tmm iyi o zaman dedi ama sanki bugun daha sis geldi gozume aklima takildi oyle olunca. Akinti iltihap vs yok sukur. Ya hep ilk sezeryanimdan dolayi oluyor bu korkularim normal bi şeyse bile tedirgin oluyorum

Deprosyana grdm resmn. doğum isi resmn bni mshvetti. Bklemeliyim mi hata mi yapıyorum bebeğimin gelisimine engel mi oluyorum... Düşünup düşünup duruyorum iyice strese giriyorum...

İşte bana saçma gelen ilgilenme etme birde özel davet bekle kendilerini kaf dagında görüyorlar. Ama doğru söylüyorsun ne kadar kötüde olsa eşimin ailesi en iyisi doğuma odaklanmak bebeğimi kucağıma sağlıkla alayım gerisini bosvereyim en iyisi bu şekilde kendimi daha çok strese sokarım çünkü

Evet canım en iyisi gelsin isterse odaya da girsin yazdıklarınızı okuyunca biraz kafamda ki karışıklık gitti sağolun en iyisi doğuma odaklanmak gerisini düşünmemek gelmiş gelmemiş kimseyi kafama takmıycam esimede birşey deniycem önceliğim şu an bebeğim hayırlısıyla doğum olsun da hepsi geride kalıcı zaten inşallah

Deprosyana grdm resmn. doğum isi resmn bni mshvetti. Bklemeliyim mi hata mi yapıyorum bebeğimin gelisimine engel mi oluyorum... Düşünup düşünup duruyorum iyice strese giriyorum...
Neden stres yapıyorsun kaç haftalık hamilesin canım stres yapma daha çok etkilersin doğumu

Şukur iyiyiz canim elbetteki ikimizin huzursuz donemleri var ama olacak okadar cennet kokulum iyi olsun yeter ❤❤❤❤ben cok giremiyorum canim insallah agrisiz sizisiz hayirla kavusursun yavruna :)

Napiyosun nasil gidiyor kuzularla sarılık gecirdiniz mi bide cocuk doktoru kime goturuyorsun.l
Nasil.gitsin.canim suan yanimda isleri yapan biri var sadece bebisle ilgileniyorum yalniz olmadigimdan bi zorluk.bilmiyorum senin nasil.gidiyor. dra vatandaki isitme testi aleti.bozukmus bu seferlik.hayat hastanesi sercan hanima goturdum sariligimiz vardi yavrum uyanmiyordu dogru duzgun uyanikda olsa halsiz gibiydi simdi biraz oldu olctuler 11.5 cikti beslemeyle gecer dedi sizde var.mi neyle besliuorsun bebegi. Ben biraz anne sutu diye direttim o yuzden oldu gibime geliyor ama.atlatiyoruz cok.sukur cok.az kaldi

Neden stres yapıyorsun kaç haftalık hamilesin canım stres yapma daha çok etkilersin doğumu
40+4 cnm ... Bana bekle doğum icin bebek kndi istediğine gore glir diyorlar. Doktor yarına kadar olmazsa doğum cuma suni sancı verecek... Bayram tatilinde beklmek istemiyorum dr. Olmayabilir. Bebek hareketinde azalma bni tedirgin ediyor ki ... İyi mi yapıyorum beklmekde kötü mu yapıyorum blmiyorm

Oh mis o zaman keyfini çıkar kek ve kahvenin
Allah büyüklerimizin içine merhamet versin ,oğullarını da kıskanmasınlar karılarından çocuklarından
Biz de öyle olmayalım Allah’ım çok amin.

Eczane bana bir tane bitkisel verdi
Adı You Derm Aloe Vera içerikli
Çok iyi geldi

Canim 40+3 te kardesimede dediler baslamazsa 2 gun sonra baslateiz diye o konuda tedirgin olma druna guven allah korusun kakasini falan yapsa daha kotu olur bence sen milletin soylemine bakma

Mesela bide şu var eşimin ailesi de oyleler ceplerinden para çıksın istemiyolar bende öyle kabullendigim için o konuyu sorun etmiyorum kendimiz hallediyoruz şükür hatta diyorum almamaları daha iyi sonra lafını yiyorum çünkü öyle olmaktansa kendim alırım kafam rahat olur diyorum ilgilenmiyorlar hatta KV. Bazıları demiş niye gelininle ilgilenmiyosun diye banane diyomus onada tamam dedim benden onaneyse bundan sonra da ondan banane dedim ama gidip gelip laf sokmaları herseyime laf etmeleri bebeğimize kendimiz aldık ettik onlardan bir kuruş istemedik güle güle kullanın diyeceklerine alınan edilene laf etmeleri beni hep strese soktu ve arkamdan KV. Beni kotuleyip durması şikayet etmesi falan beni iyice sinir etti zaten hassas donemdeyim laf soz kaldıracak halde değilim ama anlayısda yok birazda bunlar etkiledi galiba beni

Canim 40+3 te kardesimede dediler baslamazsa 2 gun sonra baslateiz diye o konuda tedirgin olma druna guven allah korusun kakasini falan yapsa daha kotu olur bence sen milletin soylemine bakma
Oyle bir derde girdim ki anlatamm ne keyfim n biseyim kaldi... Cok mutsuzum butun enerjimj cektiler resmnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…