2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benim bebeğine odaklan
Hayat boyu sürecek bu sürtüşme
Boşver öyle kabul et
Allah seni kimseye muhtaç etmesin
Kime ne anlatırsa anlatsın
Bundan sonra sen kendi çekirdek ailene bakacaksın
Bu yaştan sonra değişmez
Sen önüne bak eşine de çok dert yanma
Ne kadar kusurunu bilse de gün geliyor kör ölüp badem gözlü oluyor canım

Şukur iyiyiz canim elbetteki ikimizin huzursuz donemleri var ama olacak okadar cennet kokulum iyi olsun yeter ❤❤❤❤ben cok giremiyorum canim insallah agrisiz sizisiz hayirla kavusursun yavruna :)

Amin canım Allah razı olsun
Öpüp kokluyorum küçük adamını.

Ay tatlim takma onlari ne takiyorsun sen bebegine bak esine bak benimkide dir dir konusuyor arkamdan hic bisey almadilar tabiki alicam zamanda ne acele ediyorsun bir beze sarar getirirz dedi kadin inat ettim a dan z ye almadigimi.koumadim kendilerede ne gosterdim nede soyledim simdi de bebgin uzerinde falan gorunce kriz geciriyor icten ice bunu yeni mi aldin nerden aldin falan diyor anliuorum ki kendini yiyor bir gosteris icin altin bileklik yaptirmis ogluma onuda esimden yedigi.paralara sayiyorum inan ki bosver boyle seyleri kafana takma kendine zarra verirsin

Korkma canım doğumlarda 41 hafta dolana kadar doktorlar bekletiyolar normal haftandasın çünkü zaten doktorlar hamilelegi 41 hafta olarak hesaplıyolar hareketlerinin azalması da normal yeri daraldı anca hafif hafif hissedersin çocuğun içerde dönecek yeri kalmadı çünkü bol bol yuruyuse çık tatlı falan ye biraz rahatlamaya çalış cumaya odaklanma belli olmaz bir akşam sancın tutuverir inşallah da öyle olur kendi sancını çekmek daha iyi stres bebeğide etkiler çünkü

Oyle bir derde girdim ki anlatamm ne keyfim n biseyim kaldi... Cok mutsuzum butun enerjimj cektiler resmnnn
Ya canim dr kolaya kacmak kstese suni sanciyla dahi ugrasmaz sezaryen derdi belki o gune kalmaz kendisi gelir zaten takmasana kafana hayirdir bunu diyenler hangi tibbiyeden.mezun

İns kndi sancm glir ki ama hic umudum yok sancm fln hic hic cunkj. Bir sürpriz yapiverir glir ins.

Oyle bir derde girdim ki anlatamm ne keyfim n biseyim kaldi... Cok mutsuzum butun enerjimj cektiler resmnnn

Doktoruna güveniyor musun?
Eğer güvenin tamsa ne derse onu yap
Sonuçta profesyonel onlar
Neden kendini karar vermek zorunda bırakıyorsun
38. Hafta dolduktan sonra bebek gelişimini tamamlamış oluyor zaten
Bir iki gün önce sonra ne fark edecek
Doktoruna güven ve ne derse onu yap
Stres seni ve bebeği daha çok etkileyecek

Aynen çok doğru söyledin canım çok teşekkür ederim sayılı günlerim kaldı ben dogumuma odaklanıcam esimede yansıtmıycam hakkımızda hayırlısı olsun

Ya canim dr kolaya kacmak kstese suni sanciyla dahi ugrasmaz sezaryen derdi belki o gune kalmaz kendisi gelir zaten takmasana kafana hayirdir bunu diyenler hangi tibbiyeden.mezun
cokkk guzel dedin valla. İnsan ister istemez takiyor ki tam adamiyin yanj dunden beri düşünüp duruyorum. Takmamam lazm ama beceremiyorm

cokkk guzel dedin valla. İnsan ister istemez takiyor ki tam adamiyin yanj dunden beri düşünüp duruyorum. Takmamam lazm ama beceremiyorm
Canim senin derdin sana yeter zaten bide onlarimi dinliceksin cok biliyorlarsa kendiler el atip dogurtsun o zaman hic gitme.dra sacmalayip da senide demoralize ediyorlar

Demek ki hepsinin huyunda var bunlar doğru diyosun en güzeli takmamak sende çok iyi yapmışsın valla. Bakma benim kv. Çok kudurdu hicbirseyi sormadım etmedim hep alışverişlere kendi annemle gittim en son onun haberi oldu içten içe hasetlendi o yüzden birazda o yüzden laf soktu galiba ama seninde dediğin gibi umursamıycam ben bebeğimi dusunucem sağolun derdimi dinlediğiniz için fikir verdiğiniz için çok teşekkür ederim

Rica ederim canim salla bosver kafaya takmaya degmez benim esim arkamda oldugu surece ben umursamiyorum inan ki

Bizimde iyi gidiyor annem var yanimda eve gececek bugun biraz gaz var ozellikle gece oluyor isitme testine goturduk iyi cikti ordanda cocuk doktoruna tahlil yapildi 9.8 cikti doktor gecer dedi istedikce emsin sen uyandirip verme yariyor sutun dedi ilk günden beri emziriyorim.

Yok dövülmelik de işte ele gelmiyor daha )))) gündüzü uyudu geceyi de ilgi isteyesi tuttu.
Küçük adamlar :) bide ilgi bekliyorlar. Ay yerim ben bu minnakları yaa büyüsünlerde totoları kızartalım:) senin dikişler nasıl canım ödem falan olmadı değilmi? Benimki biraz daha şişti acile gidip iğneyle çekeceklerdi gidemedim bir türlü oğlanın gözü böyle oldu kontrolleri falan onunla ilgilendim hep

Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın canım

Gunaydinn teyzoslarrrr :) dun gece gobusumuz dustu 5. Günümüzde :) ama atletine 1 damla kan bulasti sizce bi sıkıntı var mi normal mi
Bir de sezeryan olan arkadaslar dikislerinizin etrafında sisme veya morarma vr mi
Benim oğlanında göbeği düşünce dibinde kan vardı sildim dezenfekte ettim tertemiz şimdi. Benim dikişlerin hemen yanı deri altında su toplamış acile gitmiştim geçen hafta antibiyotik agrı kesici karışımı hap verdi geçmezse gel iğneyle çekecez demişlerdi oğlumun gözü çapaklanınca onunla ilgilendim gidemedim daha acile canım sendedemi aynı şey oldu yoksa

Anestezi doktoru arkadaşımla konuştuğumda epiduralin daha konforlu olduğunu ve önerdiğini söylemişti ve Ben epidural oldum ,doğum sonrası 3 ya da 4 kez ağrı kesici yapıldı o açıdan rahat ettim öneririm, baş ağrısı olabiliyormuş ama ben hiç yaşamadım

Ayni caanim su anda durum nasil indi mi biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…