2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar kafama takılan bir şey var, Her emmede bir memeyi mi vermek gerekiyor yoksa biraz birini sonra diğerini mi ?

Geçmiş olsun canim son durum ne beboşun dúşmüştûr inşallah sariligi
Sabah 9 gibi iki tane hemşire geldi kan almaya. Odadan hemen çıktım eşim kaldı. 10 dakika falan uğrastılar ellerinin üstünden girmeye çaliştilar beceremediler. Sonra nir daha deneyeceğiz dediler topuktan 2 yerden girmişler sonunda yakalamışlar. Tabi ben servisin bir ucundan duydum oğlumun çığlıklarını. Odaya girdiğimde eşim bolca küfür ediyordu. Yavrum nasıl iç çekiyordu. Alıyorlar en hassas bölümlere yeni yetme tecrübesiz insanları olan bizim daha haftasını doldurmamış bebeklerimize oluyor. Bu işin uzmanları yok mu elbet var ama ne kadar ucuza eleman çaliştirırım derdine düşmüş bunlar.sonra değerimiz 12 küsür çıktı tam sınırda. Bir daha girecekmiş somrası bir daha kan alacaklarmış. Kabuş edermiyim daha neler dedik çıktık. Doktor teni açılmış dedi 2 gün somra tekrar gelirsiniz dedi. Bir daha gidermiyim bilmiyorum. Hiç uyumadım nasıl uykum var karnımda aç. Yorgunluktan bayılacagın

İnşallah canım.

Maşaallah bebişler geliyor. Rabbim hepsine sağlık versin. 2017 ağustos annesiyim. 1 hafta sonra bebeğim 1 yaşında olacak. Bu sayfayı görünce yazmak istedim. Geçen sene burda bu zamanlar aynı heyacanı telaşı sevinci yaşıyorduk bizde. Çok şükür Rabbim isteyene nasip etsin inşallah amin

interiorarchitect canim sisligin nasil kacirmisim mesajini bende de var ama dikisin ust tarafinda gobegim mi yamuk kalmis inecek gibi ama endise ettim yinede dr muayenemden sonra fark ettim o zaman yoktu
Canim nasil anlatim șoyle soyliim kucuk bir top gibi sol tarafta dikisin basinda bir sislik var morlukta bikini bolgemde dayak atmis gibi bir morarti diger morarti da cok daha genis bir alanda sol tarafta yine bikini bolgemden bobregime doğru düşün oyle genis bir alanda doktorun dedigi cekistirmeden kaynakli olustugu ama az önce ayna da baktim yeni morluklar da baslamis ve genis bir alanda yine ama agrim sizim yok yani dikis agrisi disinda dokunduğumda hafif agrim oluyor sanki dusmusumde morarmis gibi

Kizlar lutfen bilen cevap verebilir mi, ne yapacagimi bilmiyorum. Bir de son 2 kere bezini defistirdigimde, pipisinin oldugu yerde cok hafif kan gibi var, neden?

Minik kuzular canim doktoru aradim simdi anlattim sislik artti morluk genisledi vs diye hic merak edecek birsey yok geçecek dedi tedirgin oldum dedim o da tedirgin olmani gerektirecek bir sey yok gecici dedi insallah gecer ya

Çok geçmiş olsun canım ya insanın içi gider tabi bende olsam dayanamazdım gerçekten de öyle beceriksiz hemşireleri koyuyor birşeyi beceremiyolar olmadı başka hastaneye gidin inşallah iyileşir bebiş bir an once

Bugün 40.haftama girdim ne gelen var ne giden.Açılma da yok.Bayram hAftası sıkıntı olur diye de üzülüyorum.Emsal tanıdıklarımın hepsi doğurdu
Bnde oyleyim cnm 40+4 ne sancu n biseu hicnirsey yok ama ben cuma gunu suni sancyla doğum yapicm. Kndisi glmezse eger

Son kontrolümüzü de yaptık çok şükür kızlar, nst de 2 kere 60 larda sancı göründü onun dışında 20-30 larda gezindi hep. Doktorum sıkıntı olmaz bekler bence pazartesiye kadar dedi, suyumuz da iyiymiş, şayet birşey olursa hemen gel ebeler beni çağıracak saat kaç olursa olsun dedi. Kilo ve boyu da iyi şükür, spinal güzel oluyor o şekilde yapalım dedi bende ona bıraktım. şimdi artık sakince bekleme vakti.

Haberler guzel canim doktorunda iyiymis boyle doktor bulmakda sans artik saglikla gelsin yavrun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…