2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

G Gurmes gozun aydın sağlıkla büyüt insallah

BadeAk34 da Bugun Doğuma girecekti sanki ama göremedim yazdığını

D _Depply_ bizim hastanede mi yattı oğlun ? Geçmiş olsun daha iyi bi doktor bulursun içine sinen insallah

Bizde nst girdik ama sancı falan yok
Kanala da yaklaşmamış daha haftaya nst gir gel dedi tatile gidiyor doktor 1 Eylül’e randevu verdi 41 haftalık olcaz bakalim bekleyecek mi

Bebegin bezinden doydugunu anliyoruz canim. Bir de ac olsa hayatta susmaz aglar zaten. Bez icin gunde en az 5 kere para buyuklugunde kakasi oluyorsa ve cis yapiyorsa sutun yeterlidir derler. Bi de olumsuz dusunmemek lazim bence psikoloji etkiliyor
Kaka rengi ne canım sizde? Rengide önemli mi? Annem renginden dolayı üsütüyorsun diyo

Hayırlı olsun canim bekleyen benim 37+3 teyim ayy çok sıkıldım darısı başımıza normal mi oldu benim kasiliyor şancı yok

Sezeryan olan kızlar nasıl geçiyor iyileşme süreciniz biraz bahsedebilirmisiniz?Bende sezeryan olucam merak ediyorum

Ben anlamiyorum sút yapsin diye yedigimiz cogu şey gaz yapiyormuş sizler neler yiyorsunuz canlar

Kızlar ben bugün akşam 8 buçuk civari epidural sezaryen la oğlumu kucağıma aldım. Benim paşa sürpriz yaptı ters dönmüş ve sancılarım arttı mecburen sezaryan oldum. Biraz solunum sıkıntısı var ama mühim bişey değil 2780 Gr doğdu o kadar küçük kı. Ağrım çok şimdi detayları sonra yazarım dualarınızı eksik etmeyin

Gözünaydın canim geçmiş olsun sağlıkla büyüt bebisini darısı bize

Hakkinda hyrlsi buymuş cnm. Allaj anali bbalia büyütsün hyrli evlat olsun ins... Bi benm yavrum supriz yapamıyor :) en sonunda bn ona supriz yapicam

Kizlar birsey sorucam benim sol gogsumu oglum fazla ememiyor bugun gogus pompasi geldi sol gogsumu sagdim sut sari renkte geldi sutte sorun mu var acaba vermelimiyim
Benimde ilk öyleydi canım sonra normal süt geldi beyaz bikaç gün sürdü emzirdim ben bişey olmadı

Hayirli olsun gozunuz aydin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…