2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim milleti dinlersen ooooo laf soz biter mi? Kv senin arkandan istedigini soylesin gezsin bu onun ayıbı. Sen bunlari kafana taktiginda eminim mutsuz oluyor hatta bunu esine yansitiyorsundur. Buyuk ihtimal huzurunuz kaciyordur. Kiz ne gerek var Allah askina. Hic duyma hic görme o kv ye inat ogluyla mutlu mesut yasa... boylelerine en guzel cevap mutlu yasamak olur. Cunku herseyi sen mutsuz ol diye yaparlar, sen de mutsuz oldugun zaman amaclarina ulasmis olurlar. Kenardan seni seyrederler. Benden sana tavsiye kv konusunda uc maymunu oyna gorme duyma konusma... bak nasil debelenecek

Oh maşallah kuzuya :) bizim de yarın kontrol merak içerisindeyim çünkü ilk başlarda süt sıkıntısı yaşamıştım şimdi çok şükür daha iyi gibi. Bazen emzik olarak kullandığını farkediyorum canım ama ayırınca da huysuzlanıyor ne yapacağımı bilemiyorum

Cok karisik o durum herkes baska bisey söylüyor
Hangisi doluysa onj vermeye basladimben
Saglik ocagindaki ebe bir oncekinde hangisini verdiysen sonrakinde ondan basla dedi ama arada biraktiramiyorum ki
Dolu olani veriyorum
Sağol canım , yarın ilk kez ASM ye gidicez ben de sorayım ebeye neler diyecek , benim abimin eşi de ebe , internette de okuyorum biraz herkes ayrı telden çalıyor sanki

Yok canım eşime çok yansıtmıyorum yansıttıgımda oluyor ama tartısmıyoruz diyorum eşime olsun biz kendimize bakalım yuvamıza bakalım biz iyi olduktan sonra gerisi önemli değil falan diyorum arada sorun olmuyor çünkü ben demesem bile onlar esimede laf söyledikleri için onunda canını sıkıyolar mesela bebeğe mobilya aldığımız için eşime niye Fuzuli masraf yapıyorsunuz doğmamış bebeğe esyamı alınırmıs falan diye baya yüklendiler ben boşver canım desinler bak ne güzel odası oldu kimseye muhtaç değiliz kendimiz ödüyoruz bak burda oglusumuz uyuyacak falan diye adamı hep idare ettim annesi eşime bende para yok benden birşey istemeyin alamam ben falan dedi ben dedim boşver daha iyi kendi kafamıza zevkinize göre alırız falan filan hep bu şekilde adama morel verdim yani benim dememe bile gerek kalmadı ama ben yıprandım yani herşeye he he demekten onlara asla birşey yansıtmıyoruz gülüp egleniyoruz keyfimize bakıyoruz eşim kafaya bile takmıyor artık diyor bebek sağ salim dogsunda ben birşey istemiyorum diyor karmakarışık işler işte valla eşimin ailesi numunelik gerçekten arasak böyle insanlar bulamayız ben buldum :)) dediklerinde çok haklısın amaçları morel bozmak ben onların ekmeğine yag surmeyecem

Bende daha eylülün ortalarında gidecekmiş kendimi çok yordum ilk günler çok sıcak basıyordu duş alıp durdum ondanmı oldu bilemedimki dr ağır kaldırmaktan yada çok terlemekten olmuş olabilir dedi.
Insallah gecer gider canim kv yardimci oluyorsa senn bolca dinlen oglunla ilgilen

Tmm canim ben yarin doktora goturim bi o zaman zaten banyo ettirmedim daha yeni dustu diye iyi ki de ettirmemisim o zaman cok teşekkür ederim cevap verdigin icin

Insallah gecer gider canim kv yardimci oluyorsa senn bolca dinlen oglunla ilgilen
Rahatsız olduğu için fazla yapamıyor canım kv yemek işini yapabilseydi iyiydi. Ben acil sezeryana alınınca evi toplamak ona kaldı beli falan tutuldu mecbur ben yapıyorum herseyi

Aynen bi de ustume abandilar kac defa :) ondan oldu sanirim o morluklarin bi kismida bakim eger toparlamazsa cuma giderim. Insallah seninde onemli bir sey degildir canim geldikten sonra benide etiketle olur mu gormeyebilirim takip edemedigim icin
Ben gitmicem. Canim ya benimki gobek gibide duruyor sanki diksimin ust tarafinda dikisimde degil sadece ameliyat yerinin uzerine sarkan derinin bi kismi daha sis gibi

Gercekten mi canim, endiselendim simdi ne yapsam bilmiyorum, formul mu versem, bezinde 2 kere pembelik gordum
O pembelik kan degil korkma once. Mamadan ziyade sutunu sagsan buyuk buyuk iht gucsuz oldugu icin ememiyor yoruluyor sagmak icin pompan yokmu. Yoksa imkanin tabiki 1 hafta 10 gunluk olana kadar mamayla destekle bebegini bebegini sarilik icin riskli gunler ilk bir hafta cunku

Bebegin bezinden doydugunu anliyoruz canim. Bir de ac olsa hayatta susmaz aglar zaten. Bez icin gunde en az 5 kere para buyuklugunde kakasi oluyorsa ve cis yapiyorsa sutun yeterlidir derler. Bi de olumsuz dusunmemek lazim bence psikoloji etkiliyor

Kızlar kafama takılan bir şey var, Her emmede bir memeyi mi vermek gerekiyor yoksa biraz birini sonra diğerini mi ?
Ben her emmede bir gogsu veriyorum canim. Tamamen sut bitmesi sozkonusu olmaz zaten. Memeyi bosaltir ama cektikce de gelir. Ilk gelen sut su yogunluklu devaminda gelen sut daha yagli olur. Sen birinden digerine gecirdiginde tam yagli sut icecekken diger memedeki sulu sutu vermis olursun. Beslenmesi tok kalmasi ve kilo almasi icin yagli sut lazim

Kızlar sizlere bir sorum var bu kiz benim iliklerime kadar sòmúrúyo bugün okadar cok emdiki sút birikmiyo sanki benim neler yemem lazimki sût hemen gelsin aslinda sût sorunum yoktu ama devamli emince sanki birikmiyo hissi oldu

Kizlar birsey sorucam benim sol gogsumu oglum fazla ememiyor bugun gogus pompasi geldi sol gogsumu sagdim sut sari renkte geldi sutte sorun mu var acaba vermelimiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…