2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Değeri düştü çok şükür, ama zaten nir daha oray gitmem. Odamız normal hastaların olduğu serviste. Bebek servisi diye bir sey yok. Banyosu gider eğimli eşim duş alayım dedi görevli bayan depodan çarşafları getiriıp koydu banyo kapısının önüne su taşar diyor. Birde poşet verdi elime sonra buna koyarmısım. Zatem sinirlerim bozuk birde böyle saçmalıklarla uğrastım durdum

Cnm haftan çok çok iyi. Hiç kendini suçlama. Kendi doktoruna güveniyosan adımlarını dinle. Benim doktorum bebeğim ters durduğu için 38+2 de almak istiyor. Bu saatten sonra dönmez beklemenin bi anlamı yok diyo. Ben istiyorumki suyum gelene kadar bekleyelim önümde vaktim var sonuçta. Doktor ters olduğu için sancın başlarsa bebekte kalça çıkıklığı olabilir dedi. Aklım karma karışık. Çok istiyodum normal doğumu

15 dk birini eger doymadiysa 15 dk digerini canim bana òyle demislerdi
Bazen 15 dk lık lık emip bırakıyor ben de doyuyor diye düşünüyorum yanılıyor muyum ? Bazen de yarım saati geçiyor aynı memede emmeye çalışıyor , o zaman ben bıraktırıp diğerine mi geçmeliyim yoksa kendinin bırakmasını mı beklemeliyim ? Çok soru oldu

Arayip haber vermezsen eline malzeme vermis olacaksın belki de yillarca bunu söyleyecek, alakasiz meseleleri bile buraya cekecek. Ne gerek var, seni anlıyorum haber vermeyerek bir sekilde cezalandirmak istiyorsun ki hakslisin da, ama ucu sana dokunur ilerde canin sıkılır sanki. Esini ikna etmek zor olursa bir de onunla tartisma mevzusu acmis olacaksin. Sonuc bebisin ilk dogdugu dakikalar ki bi daha geri gelmeyecek, belki de tartismayla gececek. Hiiic kafaya takma, onu kendine dert etme. Seni sevmis sevmemis, ustune vazife olan isleri yapmis yapmamis, annenden az yapmis cok yapmis... bunlari dusunerek hayatinin en guzel anini simdiden zehir etme. Kv cagir isterse gelir gelmese de dert degil. Demem o ki, o yokmus gibi yasa. Olan sana ve ailene olur

Canım bu zamanda zaten bebeğin gelişimini tamamlamış oluyor, bence doktorun önerilerine uymalısın, bu zamandan sonrası da ayrı riskler taşıyor . Seni anlayabiliyorum ben de bir sürü endişeyle 37+0 da girdim doğuma. aslında haftamın normal olduğunu biliyordum ama yine de endişe ediyordum ama çöm şükür sana göre haftası çok geride olmasına rağmen sağlıkla geldi bebeğim. Sen de kendini ferahlatmaya çalış inşallah sağlıkla alacaksın kucağına bebeğini

Gercekten mi canim, endiselendim simdi ne yapsam bilmiyorum, formul mu versem, bezinde 2 kere pembelik gordum

Cok karisik o durum herkes baska bisey söylüyor
Hangisi doluysa onj vermeye basladimben
Saglik ocagindaki ebe bir oncekinde hangisini verdiysen sonrakinde ondan basla dedi ama arada biraktiramiyorum ki
Dolu olani veriyorum
Kızlar kafama takılan bir şey var, Her emmede bir memeyi mi vermek gerekiyor yoksa biraz birini sonra diğerini mi ?

Minik kuzular canim doktoru aradim simdi anlattim sislik artti morluk genisledi vs diye hic merak edecek birsey yok geçecek dedi tedirgin oldum dedim o da tedirgin olmani gerektirecek bir sey yok gecici dedi insallah gecer ya
Canim.ben ilcedeyim diye yarini bekleyeyim dedim yoksa dr gel dedi bana sen bi git gorun istersen ama.cekistiriuorlar cidden ben karnimin gerildigini hissettim ameliyat aninda carsaf gibi gererekten dikti sanki

Aynen gitmeyin bir daha cocuk bölümü olan hastaneye gidin daha iyi olur.

Canim.ben ilcedeyim diye yarini bekleyeyim dedim yoksa dr gel dedi bana sen bi git gorun istersen ama.cekistiriuorlar cidden ben karnimin gerildigini hissettim ameliyat aninda carsaf gibi gererekten dikti sanki
Aynen bi de ustume abandilar kac defa :) ondan oldu sanirim o morluklarin bi kismida bakim eger toparlamazsa cuma giderim. Insallah seninde onemli bir sey degildir canim geldikten sonra benide etiketle olur mu gormeyebilirim takip edemedigim icin

Bende kendimi yoruyorum canım galiba. Benim şişlik artık ceviz kadar oldu iğne fobim var korkudan gitmiyorum galiba:) çok acıyomu acaba iğneyle sıvıyı çekerken

Allah allah epey zamanda oldusenin ameliyatının üstünden niye boyle oldu ki acaba? Kv sende mi hala keske bi firsat yaratip gidebilsen yazik bari daha da sismeden cekseydiler
Bende daha eylülün ortalarında gidecekmiş kendimi çok yordum ilk günler çok sıcak basıyordu duş alıp durdum ondanmı oldu bilemedimki dr ağır kaldırmaktan yada çok terlemekten olmuş olabilir dedi.

Pb
Benim kizcemde 15 en fazla 20 dakka emiyo sonra birakiyo bende endise ediyordum ama bugún kontrolümúz vardi doktor gayet gúzel sútyn besletici kilo alimi cok iyi dedi ven emzirmek icin 2 saat beklemiyordum canim bazen 1 saattede veriyordum emerse devam ediyordum bebisim bazen cok acikmiş oluyo emme saatimiz 15 dakkayi geciyosa bir g9guste digerine geciyorum yarim saatten fazlasinda bebiş memeyi emzik olarak kullaniyormuş bana oyle demişlerdi canim

Gunaydinn teyzoslarrrr :) dun gece gobusumuz dustu 5. Günümüzde :) ama atletine 1 damla kan bulasti sizce bi sıkıntı var mi normal mi
Bir de sezeryan olan arkadaslar dikislerinizin etrafında sisme veya morarma vr mi
Canim bizim gobek de 5. Gun dusmustu. O gun doktor kontrolune gitmistik diye gosterip oyle yikayayim dedij. Gobegi gerdi gerdi icini acti, en dipte parlaklik vardi. Aslinda gobek kalintisi. Bunu istemeyiz dedi gumus nitrat surdu. Yikamayin dedi. Bana kalsa gobek dusmus problem yok zannediyordum. 2 gun boyunca o kisim gobekten parca seklinde cikana kadar akinti yapti. Gobegi karardi sanirim bu surulen seyden kaynakliymis. 2 gun sonra gittik tekrar az bir sey kalmisti, tekrar surdu, ayrica icinde kirmizilik var dedi her ihtimale karsi antibiyotikli krem verdi. Sonraki 2 gun icinde gobek ancak normale döndü. Seninkinde hele hele kirmizi kan varsa bence doktoruna goster

Çok güzel anlattın gerçekten sağol karısmıycam eşime ne ara derim nede arama ben zaten o halimle kimseyi aramak aklıma gelmez telefonu elime bile almam sancım falan varken eşim isterse arar sadece bana dokunan şu oldu hayatımızda yok gibi umrunda değilim beni umursamayan bir insanı ben neden hastaneye giderken doğuma gidiyorum gel diye arıycam çünkü öyle soyledi hastaneye giderken ararsınız bende hastaneye gelirim dedi bizde hanımefendiye haber vericez buna takılmıştım evet yaptığı doğru değil ama biraz düşününce özellikle de burda yazılanlar biraz fikrimi degistirdi morel oldunuz bana teşekkür ederim en güzel günümü en kötü günüm yapmaya gerek yok o günümü güzel hatırlamak istiyorum ama kırgınlıgım gecmiyecek çünkü böyle yaparak esimide arada bırakıyorlar bizi bu psikolojiye soktukları için affetmiycem ama morelimi de bozmıycam dogumuma odaklanıcam sonrasına odaklanıcam bu süreçte yüksek morele ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…