- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #66.281
Yaa ben korkutmak için demedim o gittiğim hastanenin personelinden kaynaklanan birşey ki ben buna şahit oldum ve orda kürtaj oldum su anda hamileyim ve doğuma gün sayıyorum tabi o hastaneye gitmiyorum gitmem de zaten :) yanlış anlaşılmasın lütfen kimseyi korkutmak değil di amacımUmarım bu yazıyı yeni hamile olup düşük tehlikesi olanlar okumaz zira ben bile tırstım
Tamam canim su iceceksin bende de oldu sen su miktarini arttir tekrar olmaz sicak havalarda susuzluktan olabiliyormuş kristalleşmeCanim kan mi bilmiyorum ama tam pipisinin orda pembelik vardi bezde nokta gibi cok az
Birikir canim merak etme emdikce yeri doluyor goguslerinin yumusak olmasi sut olmadigi gelmediği anlamina gelmiyormusKızlar sizlere bir sorum var bu kiz benim iliklerime kadar sòmúrúyobugün okadar cok emdiki sút birikmiyo sanki benim neler yemem lazimki sût hemen gelsin aslinda sût sorunum yoktu ama devamli emince sanki birikmiyo hissi oldu
O sutu icir canin mutlaka cok degerliKizlar birsey sorucam benim sol gogsumu oglum fazla ememiyor bugun gogus pompasi geldi sol gogsumu sagdim sut sari renkte geldi sutte sorun mu var acaba vermelimiyim
Ilk gunler zor oluyor canim sezeryan olursan normal doğumda daha rahat kalkıyorsunKizlar dogumdan sonra yanimda sadece eşim olsa yetmez mi.illa ki annem veya bi akrabam veya kayinvalide vs olmasi sart mi? Kendi basima buyutemez miyim acaba
Insalah devam eder boylr canimBen büyütüyorum canım. Sezeryanlı olmama rağmen hem de. Buzluğa bir şeyler at kendin için. Tavuklu çorba filan depola , yumuşak yesen daha iyi. İlk gün hastanede geçti, 2.gün eve geldim, eşim yardım etti ve komşu teyze yemek getirdi. 3.gün öğle yemeğine kalktım sulu yemek yaptım bebiş uyurken. Sonrası daha kolay ilerliyor giderek canım. Artık tatlı, pestil, ütü vs. bütün işlermi yapıyorum
Canim annen boyleyse sana yardimi dokunmaz zaten pratiklik lazim yeni bebektekızlar açıkçası benim şöyle bi sıkıntım var.annemin bazı huylari var.yani biraz psikolojisi bozuk maalesef.mesela çeşmenin başına geçip 1 saat gargara yapar.agzina kil tüy kacmistir diye.yillardir bu huyundan vazgeciremedik.dalagindan ameliyat olmustu yillar once.kist çıkmıştı dalaginda.doktor kuş ve kedi tuyunden olmus demis.o gunden bu yana gargara yapmadan asla yemek yemez.saatlerce cesmeden su akitip boğazıni calkalar durur.veya ne bilim anne bi yemek yap desen,o yemek 2 saatte olacaksa 7 saatte hazir olur.mesela anne şunu yapma desen illa kendi bildigini yapar.yillardir babam da delirtti kadını.cok kaygisiz.10 yasinda bi kardesim var onun bile nere gittiginden naptigindan habersiz.simdi annemi getirsem aklim kardesimde kalacak.babam fuhus yapan serefsiz insanin teki.kardeşime bakabilecegi mechul.kardesimle annem gelse desem okulu acilacak cocugun.15 20 gun devamsizlik olmaz.yukarda bahsettigim annemin huylari beni cok delirtiyo.muhtemelen dogumdan sonra da delirticek.kendi evimde bağırmak,esimin yaninda küçük düşürmekten korkuyorum annemi.bilmiyorum kafam allak bullak.evet acemiyim hic birsey bilmiyorum.ama Allah yardim eder diye düşünüyorum.eder diymi?zaten annemin kalacagi anca 15 gun olur kardesimden ötürü.yani sonra yine bana kalacak bebeğim.of bilmiyorum valla sapittim
Gözünaydın canim geçmiş olsun sağlıkla büyüt bebisini darısı bize
Hakkinda hyrlsi buymuş cnm. Allaj anali bbalia büyütsün hyrli evlat olsun ins... Bi benm yavrum supriz yapamıyor :) en sonunda bn ona supriz yapicam
Hayirli olsun gozunuz aydin canim
Hayırlı evlat olsun, bir an önce ağrıların geçer inşallah
gozunaydin canimm Allah bagislasin kuzunu cok sukur sende aldin yavrunu kucagina.
Gözün aydın canım benim. Size mutlu, sağlıklı sıhhatli hayat diliyorum
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün sağlıklı hayırlı uzun ömrü olsun yavrunun inşallah.
Tabiki Allah yardim eder yaparsin, ben de yanina gelsin aylarca kalsin demiyorum en azindan 1 hafta sen ayaga rahatca kalkana kadar gelse, size banyosunu falan gosterse sonra tek başınıza kalacaksiniz zaten. Annen veya baska büyüğün varsa, ilk haftayi bir büyükle atlatmak tek atlatmaktan daha iyidir. Ya da sana yardimci olacak tecrubeli bir arkadas bile olur. Sana gostersinler diye dedimkızlar açıkçası benim şöyle bi sıkıntım var.annemin bazı huylari var.yani biraz psikolojisi bozuk maalesef.mesela çeşmenin başına geçip 1 saat gargara yapar.agzina kil tüy kacmistir diye.yillardir bu huyundan vazgeciremedik.dalagindan ameliyat olmustu yillar once.kist çıkmıştı dalaginda.doktor kuş ve kedi tuyunden olmus demis.o gunden bu yana gargara yapmadan asla yemek yemez.saatlerce cesmeden su akitip boğazıni calkalar durur.veya ne bilim anne bi yemek yap desen,o yemek 2 saatte olacaksa 7 saatte hazir olur.mesela anne şunu yapma desen illa kendi bildigini yapar.yillardir babam da delirtti kadını.cok kaygisiz.10 yasinda bi kardesim var onun bile nere gittiginden naptigindan habersiz.simdi annemi getirsem aklim kardesimde kalacak.babam fuhus yapan serefsiz insanin teki.kardeşime bakabilecegi mechul.kardesimle annem gelse desem okulu acilacak cocugun.15 20 gun devamsizlik olmaz.yukarda bahsettigim annemin huylari beni cok delirtiyo.muhtemelen dogumdan sonra da delirticek.kendi evimde bağırmak,esimin yaninda küçük düşürmekten korkuyorum annemi.bilmiyorum kafam allak bullak.evet acemiyim hic birsey bilmiyorum.ama Allah yardim eder diye düşünüyorum.eder diymi?zaten annemin kalacagi anca 15 gun olur kardesimden ötürü.yani sonra yine bana kalacak bebeğim.of bilmiyorum valla sapittim
Usunecek hava olmasa da ucan kuşun kanadindan etkilenirmisiz. Simdi kendimizi korumazsak acisi sonra cikarmis. Ay nebileyim beni de paranoyak yaptilar, hayirlisi bir 40 imiz ciksaAma üşüncek havada yok ki, evler çok sıcak. Anneme kalsa üstüme hep kalın bir seyler al ayagıma çorap.e ama terliyorum. Ne yapacam bilemedim
Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruzHasateneyim suyum gldi yats yapilip dogum olck nolur dua edin.
Hepinizden Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Oğlumu emziremedim bile başka hastaneye sevk ettiler makina yetersiz kaldığı için bende toparlanmaya çalışıyorum o gelene kadar. O kadar özledim ki sadece 1 kere gördüm zaten
Selam kızlar çok şükür pazartrsi doğum yaptım bugun evimize geldik Rabbim dogum bekleyen diger annelerin yardimcisi olsun cok stresliydim hep acaba uyusmama durumum olurmu diye korku çektim ama düşündüğüm gibi olmadı çok şükür doğum kolay oldu ama şuan felaket zorlanıyorum çok ağrım var bugün ikinci günüm sağolsun bebişim gece gündüz hiç uyutmuyo ilk gün sabaha karsi zorla gogsumu tutturdum aç olduğu içinde hemşireler mama verin dedi mamayı hiç sevmedi kustu sürekli ikinci gün alıştı emmeye ama göğsüm boş gibi sıkincada çok az geliyo doyuyormu emin olamıyorum birde bezinde leke vardı acaba yetersiz beslenmedenmi susuzluktan mi oluyodu? emdiği için tekrar mama vermedim bugün kararsızım verip vermemekte kızlar ya bu sezeryan ağrınız kaç günde geçti? ben çok zorlanıyorum yataktan kalkarken felan çok canım acıyor ben az yürüdüm ondanmi toparlamamadim acaba?
Ben böyle biliyordum sma bir kaç terde tam tersini okudum kafam karıştı , teşekkür ederimBen her emmede bir gogsu veriyorum canim. Tamamen sut bitmesi sozkonusu olmaz zaten. Memeyi bosaltir ama cektikce de gelir. Ilk gelen sut su yogunluklu devaminda gelen sut daha yagli olur. Sen birinden digerine gecirdiginde tam yagli sut icecekken diger memedeki sulu sutu vermis olursun. Beslenmesi tok kalmasi ve kilo almasi icin yagli sut lazim
Bunun cümlelerin aynısını annem de kuruyor. İçim yara doluymus iyileşmesi gerekmis. Kendime iyi bakmam lazımmış. Usumuyor olabilirmisim ama aslında usuyormusum. Mantık aramaktan vazgeçip soyleneni yapsak mi acaba?Usunecek hava olmasa da ucan kuşun kanadindan etkilenirmisiz. Simdi kendimizi korumazsak acisi sonra cikarmis. Ay nebileyim beni de paranoyak yaptilar, hayirlisi bir 40 imiz ciksa
Rabbim bir avazda saglikli ve hayirli bir şekilde kurtarsin canim kuzunu al kucagina rabbim yar ve yardimcin olsun dualarim seninle belkide dogumun olmuşturHasateneyim suyum gldi yats yapilip dogum olck nolur dua edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?