2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Umarım bu yazıyı yeni hamile olup düşük tehlikesi olanlar okumaz zira ben bile tırstım
Yaa ben korkutmak için demedim o gittiğim hastanenin personelinden kaynaklanan birşey ki ben buna şahit oldum ve orda kürtaj oldum su anda hamileyim ve doğuma gün sayıyorum tabi o hastaneye gitmiyorum gitmem de zaten :) yanlış anlaşılmasın lütfen kimseyi korkutmak değil di amacım

Benim karnim tas gibi sirilsiklam ter icinde kaliyorum yaa. Bebek hareket ettikce de asagiyi acıtıyor. Bir de sanki böyle elim ayagim bosaliyor, midem bulaniyor gibi oluyor. Dogum yakin mi gider miyiz ki bu gece acaba

Nst de 100 e vuran sancilarim düzenli çıkıyor ama açıklık 1 cm yatirmamiz lazim dediler sorumluluk bana ait diye kagit imzalayıp ciktim eve geldim suan kasılma oluyo sancim var ama dayanilmicak gibi degil sabah esim nöbete gidecek ertesi gun gelicek onun stresi üstümde

Kızlar sizlere bir sorum var bu kiz benim iliklerime kadar sòmúrúyo bugün okadar cok emdiki sút birikmiyo sanki benim neler yemem lazimki sût hemen gelsin aslinda sût sorunum yoktu ama devamli emince sanki birikmiyo hissi oldu
Birikir canim merak etme emdikce yeri doluyor goguslerinin yumusak olmasi sut olmadigi gelmediği anlamina gelmiyormus

Kizlar dogumdan sonra yanimda sadece eşim olsa yetmez mi.illa ki annem veya bi akrabam veya kayinvalide vs olmasi sart mi? Kendi basima buyutemez miyim acaba
Ilk gunler zor oluyor canim sezeryan olursan normal doğumda daha rahat kalkıyorsun
Ama bence ilk hafta biri olsa cok iyi olur
Bemim ilk 5 gun facia gibiydi mesela bakamazmisim
Hatta su an gunduz uykusu olmadığı icin yemek bile yiyemiyorum dogru dürüst
Yani biraz bebekle alakali bir durum ama ilk hafta bence olmali

Insalah devam eder boylr canim
Atlasi bıraktığım an yikiyo ortaligi
Simdi annem burda kv gitti annemde ayagini kirdi kalkamiyor 1 haftadir mahvoldum
Gunduz uykusu sadece meme de var daliyor yatırıyorum ya hemen agliyor yada 10 dakika icinde insallah bu ay duzene girer

Canim annen boyleyse sana yardimi dokunmaz zaten pratiklik lazim yeni bebekte
Arkadasin kuzenin falan varsa gelebilecek onlardan destek al yoksa esine biraz is düşer
Insallah dogum sonrasi agrin olmaz kendin halledersin

S Syba canım suyun gelmiş doğumun kendiliğinden başlamış bak ne güzel, çok telaşlıydın. İnşallah güzel sağlıklı bir doğumla alırsın bebişini kucağına bizi habersiz bırakma

Gözünaydın canim geçmiş olsun sağlıkla büyüt bebisini darısı bize

Hakkinda hyrlsi buymuş cnm. Allaj anali bbalia büyütsün hyrli evlat olsun ins... Bi benm yavrum supriz yapamıyor :) en sonunda bn ona supriz yapicam

Hayirli olsun gozunuz aydin canim

Hayırlı evlat olsun, bir an önce ağrıların geçer inşallah

gozunaydin canimm Allah bagislasin kuzunu cok sukur sende aldin yavrunu kucagina.

Gözün aydın canım benim. Size mutlu, sağlıklı sıhhatli hayat diliyorum

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün sağlıklı hayırlı uzun ömrü olsun yavrunun inşallah.

Hepinizden Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Oğlumu emziremedim bile başka hastaneye sevk ettiler makina yetersiz kaldığı için bende toparlanmaya çalışıyorum o gelene kadar. O kadar özledim ki sadece 1 kere gördüm zaten

Selam kızlar çok şükür pazartrsi doğum yaptım bugun evimize geldik Rabbim dogum bekleyen diger annelerin yardimcisi olsun cok stresliydim hep acaba uyusmama durumum olurmu diye korku çektim ama düşündüğüm gibi olmadı çok şükür doğum kolay oldu ama şuan felaket zorlanıyorum çok ağrım var bugün ikinci günüm sağolsun bebişim gece gündüz hiç uyutmuyo ilk gün sabaha karsi zorla gogsumu tutturdum aç olduğu içinde hemşireler mama verin dedi mamayı hiç sevmedi kustu sürekli ikinci gün alıştı emmeye ama göğsüm boş gibi sıkincada çok az geliyo doyuyormu emin olamıyorum birde bezinde leke vardı acaba yetersiz beslenmedenmi susuzluktan mi oluyodu? emdiği için tekrar mama vermedim bugün kararsızım verip vermemekte kızlar ya bu sezeryan ağrınız kaç günde geçti? ben çok zorlanıyorum yataktan kalkarken felan çok canım acıyor ben az yürüdüm ondanmi toparlamamadim acaba?

Tabiki Allah yardim eder yaparsin, ben de yanina gelsin aylarca kalsin demiyorum en azindan 1 hafta sen ayaga rahatca kalkana kadar gelse, size banyosunu falan gosterse sonra tek başınıza kalacaksiniz zaten. Annen veya baska büyüğün varsa, ilk haftayi bir büyükle atlatmak tek atlatmaktan daha iyidir. Ya da sana yardimci olacak tecrubeli bir arkadas bile olur. Sana gostersinler diye dedim

Ama üşüncek havada yok ki, evler çok sıcak. Anneme kalsa üstüme hep kalın bir seyler al ayagıma çorap.e ama terliyorum. Ne yapacam bilemedim
Usunecek hava olmasa da ucan kuşun kanadindan etkilenirmisiz. Simdi kendimizi korumazsak acisi sonra cikarmis. Ay nebileyim beni de paranoyak yaptilar, hayirlisi bir 40 imiz ciksa

Hasateneyim suyum gldi yats yapilip dogum olck nolur dua edin.
Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz
Sağ Salim gelsin bebiş

Çok geçmiş olsun canım
Ne oldu bebişe hayırdır?
Sıkma canını geçecek Allah’ın izniyle

Gözünüz aydın hayırlı evlat olsun
Sana da çok geçmiş olsun
Herkesin ağrı eşiği farklı canım bazısının hiç olmuyor bile
Geçecek Allah’ın izniyle

Ben böyle biliyordum sma bir kaç terde tam tersini okudum kafam karıştı , teşekkür ederim

Usunecek hava olmasa da ucan kuşun kanadindan etkilenirmisiz. Simdi kendimizi korumazsak acisi sonra cikarmis. Ay nebileyim beni de paranoyak yaptilar, hayirlisi bir 40 imiz ciksa
Bunun cümlelerin aynısını annem de kuruyor. İçim yara doluymus iyileşmesi gerekmis. Kendime iyi bakmam lazımmış. Usumuyor olabilirmisim ama aslında usuyormusum. Mantık aramaktan vazgeçip soyleneni yapsak mi acaba?

Elizay Canım gözün aydın. Rabbim en kisa zamanda yavruna kavustursun inşallah. Sütünü sagmayi denemissindir mutlaka. Benim görümcem de aynı durumu yasamis. Hep sütümü sagip başka hastaneye gönderdim diye anlatır. Senin de öyle bir Şansın var ise sütun geliyorsa sagip gönderebilirsin sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…