2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kzlar etiketliyemedim . Evse aniden sancim baskadi 10 dkikada bir olan aniden oldu sanci nstye gireyik die glsm sanci 100 lerde. alttan muane oldim ardindan siyum gldi ve yatis yapıldi bir saat icinde doğum oldu. 50 cm 2900 kill dogdu. Suan emmiyr sürekli uyuyor. Doğumun 2 saat icinxe oldu herşey birden oldu. Rabbime şükürler olsun ki aldm kucağıma rabbim saglickla almayi nasp etsn ins bekleyenlere.. herşeyin aniden olması da iyi oldu... Hasteneye glirkn çantayı bile almamstik. Ki bugun randevum vardi cumaya suni sanci yicektim gore:)) ama gerek kalmadı. Rabbime şükürler olsun ki bu duyguyu tattim allah herkese nasip etsn ins

Hayirli olsun canim rabbim anali babali buyutsun 2. Firuze olmaktan cabuk kurtuldun

Canım benim çok çok geçmiş olsun
Bir an önce toparlanırsın inşallah
Rabbim Şafii ismiyle şifa versin
Kuzu nasıl annesi?
Hayırlı evlat olsun inşallah

İyiyiz hamdolsun canım sabaha kadar uyutmadi bizi ilk günden cok agladı ama alışma süreci sanırım. Darısı senın basına insallah canım

Canim öncelikle gozunuz aydin Allah saglikla büyütmek nasip etsin.
Agrilarin icin rabbim kolaylik versin gercekten zor cok iyi bilirim..
Biraz narkoz verilmistr belki sana.
Agrilarin nerende?

Agrım en cok karnımda ve altında canım
Kasıklarıma dogru sancı gibi
Yani baya baya dogum sancısı gibi rahim toprlıyo vs dediler aama suan bile dvm

Canım benimde dogumdan sonra dogum sancisi gibi agrilarim oldu emzirirken siddetleniyodu rahim toparlanirke kasilırken oluyor.doktor da öyle soyledi

Dogum yapan anneler hayirli saglikli evlat olsun hepsi inşallah :) eskisi gibi takip edemiyorum bizim kız baya yoruyor bizi.sabah nasil oluyo hava ne zaman kararmis anlamiyoruz :))

Canimm sukur atlatmissiniz bebisinde yaninda gozunaydin Allah bagislasin agrin sizinda tez zamanda gecer rahatlarsin insallah

S Syba gozunaydin canim bak stres yapiyordun hic degmedi bebisin kendiliginden cikip geldi :) Allah bagislasin size gule gule büyüt :)

Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün canım darısı başımıza inşallah :)

Gozunaydin canim. Ömrü bahti guzel olsun. Hepsi gececek yavruna odaklan en zor kismini atlattiniz beraber.

Coco hiç çağırma bence o sorunları düşünene kadar bakarsın bebeğine komsun yokmu yardım ederler sana

Anladım kuzum kimisi bu rahim toparlsnmadan dolayı cekiyormus bu ağrıyı dogru..ben de o sekilde olmadi yani dikis yerinin agrisi cok surmedi.bnm agrilar basksydi o yuzden sordum..ayaga klkmya bslynca bol yuru otrma diyorlar sezeryandan snra sende dene canim.basin fln agrirsada bol kafeinli icecek ve su bunlro sakin ihmal etme

Aah ahh bir ciksa kirkimiz E Egepam bnde syniyim..ama ben aksamlari ozellikle ve gece emzirmye klktgmda fln dehst usuyorum titreme fln geliyor o derece.sut uretiminden lohusaliktan diyorlar.
Ozellikle sırtımız omzumuzun terine dikkt etmliymisiz sonradan çıkarmış acısı.bize de büyükler diyor napicn her kafadan bir ses.
Birde bebege yapilan yorumlar gelen gidenler yok gazı var yok doymuyor mu yok mama ver bisey olmaz cokcok ver...ahh ahh aynen bunu ypmak istyrm yorum yapnlra

Ben sauna icindeymis gibi sipir sipir ter dokerken bile bana usutmeyesin diyorlar. Pistim diyorum o sana oyle geliyor diyorlar. Temmuz sicaginda lohusa hirkasi giyecem en sonunda :)

Yatış verdilerse neden yatmadın niye sorumluluk aldın ki keşke yatsaydın bak eşinde olmayacakmış acil birşey olsa müdahale ederler

CocoChanelmademoiselle bence o zmn cagirma canim cunku ayriyeten bir strese daha girersin..insallah dogum sonrasi agri sizi cekmez çabuk topsrlanirda bakarsin bebisine..pratik ve birazda bilgili biri gerekli sana eger mumkunse oyle birini cagir bikac gun.degilse de esin hep seninle olacaksa Allahin izniyle halledersiniz.
Annelerimiz bizi yalniz bakip buyutmys sonucta.bu annelik icgudusel insan kndi bebegi olunca korkmuyor.annenler gidince ben tek basima bile yikadim kizimi herzmn birini cagrmam mumkun degil cunku.
Umarim en agrisiz skntisiz sekilde atlatir ve yavruna kendin rahatca bakarsin.
Bu arada ailen icin de uzuldum gercekten zor seyler anlttiklrin.insallah feraha kavuşur ailen.sem şimdi bunlari dusunme bebeğine odaklan ve mutlu ol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…