- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #66.301
Hayirli olsun canim rabbim anali babali buyutsun 2. Firuze olmaktan cabuk kurtuldunKzlar etiketliyemedim . Evse aniden sancim baskadi 10 dkikada bir olan aniden oldu sanci nstye gireyik die glsm sanci 100 lerde. alttan muane oldim ardindan siyum gldi ve yatis yapıldi bir saat icinde doğum oldu. 50 cm 2900 kill dogdu. Suan emmiyr sürekli uyuyor. Doğumun 2 saat icinxe oldu herşey birden oldu. Rabbime şükürler olsun ki aldm kucağıma rabbim saglickla almayi nasp etsn ins bekleyenlere.. herşeyin aniden olması da iyi oldu... Hasteneye glirkn çantayı bile almamstik. Ki bugun randevum vardi cumaya suni sanci yicektim gore:)) ama gerek kalmadı. Rabbime şükürler olsun ki bu duyguyu tattim allah herkese nasip etsn ins
Canım benim çok çok geçmiş olsun
Bir an önce toparlanırsın inşallah
Rabbim Şafii ismiyle şifa versin
Kuzu nasıl annesi?
Hayırlı evlat olsun inşallah
Canim öncelikle gozunuz aydin Allah saglikla büyütmek nasip etsin.
Agrilarin icin rabbim kolaylik versin gercekten zor cok iyi bilirim..
Biraz narkoz verilmistr belki sana.
Agrilarin nerende?
Canım benimde dogumdan sonra dogum sancisi gibi agrilarim oldu emzirirken siddetleniyodu rahim toparlanirke kasilırken oluyor.doktor da öyle soylediAgrım en cok karnımda ve altında canım
Kasıklarıma dogru sancı gibi
Yani baya baya dogum sancısı gibi rahim toprlıyo vs dediler aama suan bile dvm
Cumartesi aradılar cnm pazartesi dogum olduCumartesi günü mü yatışın canım
Cok şükür pazartesi aldım kızımı cnm saglımız iyi kardes kıskanclından bas etmekde giremedimİnşallah doğumun kolay olur çabuk atlatır yavrunu sağlıkla kucağına alırsın canım.
Canimm sukur atlatmissiniz bebisinde yaninda gozunaydin Allah bagislasin agrin sizinda tez zamanda gecer rahatlarsin insallahMerhaba arkadaşlar, bu sabah 10.30 da kızım dogdu hamdolsun
Epidural sezeryan oldum ama bi ara bayılttılar doktora sordm iyi dedi ameliyt zorladm baya ama niye bayılttılar diye , biraz ugrastırdı dedi
Plesanta ile ilgili sorunum vardı ondan sanrm çok detay vermedi
Ve odaya geldiğimden beri çok aşırı agrım var, rahim toparlanıyo ondan dedi doktor ama bence ameliyt sırasında ekstra benı bayıltarak ne yapıldıysa onla alakalı. Bu saat oldu kaç iğne kaç serum hala kıpırdayamıyorm resmen
Kızım yanımda cok şükür, benım de agrılarım geçerse Allah ın izniyle daha iyi olacagım
Dün gece soğan sürdüm göğüslerime ama bugun daha ikinci emzirmede acımaya başladı maleseilk kızımda da göğüs yarasından çok çekmiştim yine aynı
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün canım darısı başımıza inşallah :)Kzlar etiketliyemedim . Evse aniden sancim baskadi 10 dkikada bir olan aniden oldu sanci nstye gireyik die glsm sanci 100 lerde. alttan muane oldim ardindan siyum gldi ve yatis yapıldi bir saat icinde doğum oldu. 50 cm 2900 kill dogdu. Suan emmiyr sürekli uyuyor. Doğumun 2 saat icinxe oldu herşey birden oldu. Rabbime şükürler olsun ki aldm kucağıma rabbim saglickla almayi nasp etsn ins bekleyenlere.. herşeyin aniden olması da iyi oldu... Hasteneye glirkn çantayı bile almamstik. Ki bugun randevum vardi cumaya suni sanci yicektim gore:)) ama gerek kalmadı. Rabbime şükürler olsun ki bu duyguyu tattim allah herkese nasip etsn ins
2510 du 3 gun sonra tekrar gittik 2510 cikti kilo alimi durmus kilo almasi lazim dediCanım kilosu ne kadar ki? Benim oğlan 3140 doğmuştu, 4 günlük kontrolde 3040 gramdı, doktor çok iyi dedi.
Gozunaydin canim. Ömrü bahti guzel olsun. Hepsi gececek yavruna odaklan en zor kismini atlattiniz beraber.Merhaba arkadaşlar, bu sabah 10.30 da kızım dogdu hamdolsun
Epidural sezeryan oldum ama bi ara bayılttılar doktora sordm iyi dedi ameliyt zorladm baya ama niye bayılttılar diye , biraz ugrastırdı dedi
Plesanta ile ilgili sorunum vardı ondan sanrm çok detay vermedi
Ve odaya geldiğimden beri çok aşırı agrım var, rahim toparlanıyo ondan dedi doktor ama bence ameliyt sırasında ekstra benı bayıltarak ne yapıldıysa onla alakalı. Bu saat oldu kaç iğne kaç serum hala kıpırdayamıyorm resmen
Kızım yanımda cok şükür, benım de agrılarım geçerse Allah ın izniyle daha iyi olacagım
Dün gece soğan sürdüm göğüslerime ama bugun daha ikinci emzirmede acımaya başladı maleseilk kızımda da göğüs yarasından çok çekmiştim yine aynı
Coco hiç çağırma bence o sorunları düşünene kadar bakarsın bebeğine komsun yokmu yardım ederler sanakızlar açıkçası benim şöyle bi sıkıntım var.annemin bazı huylari var.yani biraz psikolojisi bozuk maalesef.mesela çeşmenin başına geçip 1 saat gargara yapar.agzina kil tüy kacmistir diye.yillardir bu huyundan vazgeciremedik.dalagindan ameliyat olmustu yillar once.kist çıkmıştı dalaginda.doktor kuş ve kedi tuyunden olmus demis.o gunden bu yana gargara yapmadan asla yemek yemez.saatlerce cesmeden su akitip boğazıni calkalar durur.veya ne bilim anne bi yemek yap desen,o yemek 2 saatte olacaksa 7 saatte hazir olur.mesela anne şunu yapma desen illa kendi bildigini yapar.yillardir babam da delirtti kadını.cok kaygisiz.10 yasinda bi kardesim var onun bile nere gittiginden naptigindan habersiz.simdi annemi getirsem aklim kardesimde kalacak.babam fuhus yapan serefsiz insanin teki.kardeşime bakabilecegi mechul.kardesimle annem gelse desem okulu acilacak cocugun.15 20 gun devamsizlik olmaz.yukarda bahsettigim annemin huylari beni cok delirtiyo.muhtemelen dogumdan sonra da delirticek.kendi evimde bağırmak,esimin yaninda küçük düşürmekten korkuyorum annemi.bilmiyorum kafam allak bullak.evet acemiyim hic birsey bilmiyorum.ama Allah yardim eder diye düşünüyorum.eder diymi?zaten annemin kalacagi anca 15 gun olur kardesimden ötürü.yani sonra yine bana kalacak bebeğim.of bilmiyorum valla sapittim
Anladım kuzum kimisi bu rahim toparlsnmadan dolayı cekiyormus bu ağrıyı dogru..ben de o sekilde olmadi yani dikis yerinin agrisi cok surmedi.bnm agrilar basksydi o yuzden sordum..ayaga klkmya bslynca bol yuru otrma diyorlar sezeryandan snra sende dene canim.basin fln agrirsada bol kafeinli icecek ve su bunlro sakin ihmal etmeAgrım en cok karnımda ve altında canım
Kasıklarıma dogru sancı gibi
Yani baya baya dogum sancısı gibi rahim toprlıyo vs dediler aama suan bile dvm
Aah ahh bir ciksa kirkimiz E Egepam bnde syniyim..ama ben aksamlari ozellikle ve gece emzirmye klktgmda fln dehst usuyorum titreme fln geliyor o derece.sut uretiminden lohusaliktan diyorlar.Bunun cümlelerin aynısını annem de kuruyor. İçim yara doluymus iyileşmesi gerekmis. Kendime iyi bakmam lazımmış. Usumuyor olabilirmisim ama aslında usuyormusum. Mantık aramaktan vazgeçip soyleneni yapsak mi acaba?
Ben sauna icindeymis gibi sipir sipir ter dokerken bile bana usutmeyesin diyorlar. Pistim diyorum o sana oyle geliyor diyorlar. Temmuz sicaginda lohusa hirkasi giyecem en sonunda :)Bunun cümlelerin aynısını annem de kuruyor. İçim yara doluymus iyileşmesi gerekmis. Kendime iyi bakmam lazımmış. Usumuyor olabilirmisim ama aslında usuyormusum. Mantık aramaktan vazgeçip soyleneni yapsak mi acaba?
Yatış verdilerse neden yatmadın niye sorumluluk aldın ki keşke yatsaydın bak eşinde olmayacakmış acil birşey olsa müdahale ederlerNst de 100 e vuran sancilarim düzenli çıkıyor ama açıklık 1 cm yatirmamiz lazim dediler sorumluluk bana ait diye kagit imzalayıp ciktim eve geldim suan kasılma oluyo sancim var ama dayanilmicak gibi degil sabah esim nöbete gidecek ertesi gun gelicek onun stresi üstümde
Çok geçmiş olsun canim tez zamanda gelir insallahHepinizden Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Oğlumu emziremedim bile başka hastaneye sevk ettiler makina yetersiz kaldığı için bende toparlanmaya çalışıyorum o gelene kadar. O kadar özledim ki sadece 1 kere gördüm zaten
kızlar açıkçası benim şöyle bi sıkıntım var.annemin bazı huylari var.yani biraz psikolojisi bozuk maalesef.mesela çeşmenin başına geçip 1 saat gargara yapar.agzina kil tüy kacmistir diye.yillardir bu huyundan vazgeciremedik.dalagindan ameliyat olmustu yillar once.kist çıkmıştı dalaginda.doktor kuş ve kedi tuyunden olmus demis.o gunden bu yana gargara yapmadan asla yemek yemez.saatlerce cesmeden su akitip boğazıni calkalar durur.veya ne bilim anne bi yemek yap desen,o yemek 2 saatte olacaksa 7 saatte hazir olur.mesela anne şunu yapma desen illa kendi bildigini yapar.yillardir babam da delirtti kadını.cok kaygisiz.10 yasinda bi kardesim var onun bile nere gittiginden naptigindan habersiz.simdi annemi getirsem aklim kardesimde kalacak.babam fuhus yapan serefsiz insanin teki.kardeşime bakabilecegi mechul.kardesimle annem gelse desem okulu acilacak cocugun.15 20 gun devamsizlik olmaz.yukarda bahsettigim annemin huylari beni cok delirtiyo.muhtemelen dogumdan sonra da delirticek.kendi evimde bağırmak,esimin yaninda küçük düşürmekten korkuyorum annemi.bilmiyorum kafam allak bullak.evet acemiyim hic birsey bilmiyorum.ama Allah yardim eder diye düşünüyorum.eder diymi?zaten annemin kalacagi anca 15 gun olur kardesimden ötürü.yani sonra yine bana kalacak bebeğim.of bilmiyorum valla sapittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?