- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
- 348
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #66.321
Hadi gozunuz aydin canim sonunda sende kavustun yavruna stresin son buldu hayirli evlat olsun insallah.Kzlar etiketliyemedim . Evse aniden sancim baskadi 10 dkikada bir olan aniden oldu sanci nstye gireyik die glsm sanci 100 lerde. alttan muane oldim ardindan siyum gldi ve yatis yapıldi bir saat icinde doğum oldu. 50 cm 2900 kill dogdu. Suan emmiyr sürekli uyuyor. Doğumun 2 saat icinxe oldu herşey birden oldu. Rabbime şükürler olsun ki aldm kucağıma rabbim saglickla almayi nasp etsn ins bekleyenlere.. herşeyin aniden olması da iyi oldu... Hasteneye glirkn çantayı bile almamstik. Ki bugun randevum vardi cumaya suni sanci yicektim gore:)) ama gerek kalmadı. Rabbime şükürler olsun ki bu duyguyu tattim allah herkese nasip etsn ins
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün. Bak dedik o kadar stres yapma belki cumaya kalmaz gelir belli olmaz diye yedin bitirdin kendini kaç gündür :) ne güzel kolay bir doğumun olmuş Allah evladına hayırlı uzun ömür nasip etsinKzlar etiketliyemedim . Evse aniden sancim baskadi 10 dkikada bir olan aniden oldu sanci nstye gireyik die glsm sanci 100 lerde. alttan muane oldim ardindan siyum gldi ve yatis yapıldi bir saat icinde doğum oldu. 50 cm 2900 kill dogdu. Suan emmiyr sürekli uyuyor. Doğumun 2 saat icinxe oldu herşey birden oldu. Rabbime şükürler olsun ki aldm kucağıma rabbim saglickla almayi nasp etsn ins bekleyenlere.. herşeyin aniden olması da iyi oldu... Hasteneye glirkn çantayı bile almamstik. Ki bugun randevum vardi cumaya suni sanci yicektim gore:)) ama gerek kalmadı. Rabbime şükürler olsun ki bu duyguyu tattim allah herkese nasip etsn ins
Bence yeter canım benim kv geldi ama ben hem eve hemde oğluşuma yetebiliyorum şükür. İlk bikaç gün dene bence baktın olmuyo çağır kimi istiyorsanKizlar dogumdan sonra yanimda sadece eşim olsa yetmez mi.illa ki annem veya bi akrabam veya kayinvalide vs olmasi sart mi? Kendi basima buyutemez miyim acaba
Kimse gelmedi canım. Annem yurtdışında özel kuvvetlerde yabancı dil öğretmeni, başka ülkeye geçmek için generalden izin kağıdının olması gerekiyor. Her istediğinde uçağa atlayıp gelemiyor. Eylülde gelebilecek. Kv ler hastanede çıkardığı rezillik artistlik sonrası bir daha uğramadı. Hastaneye beş karış suratla gelip oturdular görümcemle, sandılar her zamanki gibi gönüllerini yapacağım. Ben de aldırış etmedim. Bebeği istemiyordu ya, hiç mutlu değildi, kavga edecek yer arıyordu ben de sustum telefonla oynadım, başkalarıyla konuştum. Odaya süpriz çiçek geldi eşimin arkadaşı süpriz yapmış ona sevinmemize ve doğum fotoğrafçısının gelmesine çıldırdı kadınAy canim benim ya gercekten mi,inan bana da cesaret geldi.annen hic gelmedi mi yanina dogumda bile.hep kendin mi hallettin bugüne kadar.
Tvuklu corbayi yapipbuzluga atayim.baska neler yapip koyayim?
Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün hoşgelmiş prenses. Ben sezeryan görüşmesine gittiğimde herhangi bir komplikasyon olursa bayıltırız demişlerdi çok şükür bayıltmayı gerektirecek birşey yaşamadım. Göğsün yara oluyorsa bebek tam tutamıyordur memeyi emzirme tekniklerini göstersinler bendede oldu ve doğru emzirmeyi öğrendikten sonra geçti. Tekrardan geçmiş olsun inşallah ağrıların geçer en kısa zamanda.Merhaba arkadaşlar, bu sabah 10.30 da kızım dogdu hamdolsun
Epidural sezeryan oldum ama bi ara bayılttılar doktora sordm iyi dedi ameliyt zorladm baya ama niye bayılttılar diye , biraz ugrastırdı dedi
Plesanta ile ilgili sorunum vardı ondan sanrm çok detay vermedi
Ve odaya geldiğimden beri çok aşırı agrım var, rahim toparlanıyo ondan dedi doktor ama bence ameliyt sırasında ekstra benı bayıltarak ne yapıldıysa onla alakalı. Bu saat oldu kaç iğne kaç serum hala kıpırdayamıyorm resmen
Kızım yanımda cok şükür, benım de agrılarım geçerse Allah ın izniyle daha iyi olacagım
Dün gece soğan sürdüm göğüslerime ama bugun daha ikinci emzirmede acımaya başladı maleseilk kızımda da göğüs yarasından çok çekmiştim yine aynı
Oy canim ya kinse kimseyi derdine koymuyor insanin en mutlu gununde bile yapilanlara bak takma kiz bosver. Benimkide hastaneye geldi en bastan dedi ben hastayim sana bakamam diye bende annem gelecek zaten dedim eve de gitmis lafimi etmis beni evine cagirmadi diye sanki annemi cagiriyor muyum seni cagirayim amannnn bosver kuzum ya valla takarsak evin yolu sasacakKimse gelmedi canım. Annem yurtdışında özel kuvvetlerde yabancı dil öğretmeni, başka ülkeye geçmek için generalden izin kağıdının olması gerekiyor. Her istediğinde uçağa atlayıp gelemiyor. Eylülde gelebilecek. Kv ler hastanede çıkardığı rezillik artistlik sonrası bir daha uğramadı. Hastaneye beş karış suratla gelip oturdular görümcemle, sandılar her zamanki gibi gönüllerini yapacağım. Ben de aldırış etmedim. Bebeği istemiyordu ya, hiç mutlu değildi, kavga edecek yer arıyordu ben de sustum telefonla oynadım, başkalarıyla konuştum. Odaya süpriz çiçek geldi eşimin arkadaşı süpriz yapmış ona sevinmemize ve doğum fotoğrafçısının gelmesine çıldırdı kadınodanın kapısındsn çıktılar koridorda herkesin duyabileceği şekilde istemiyorsanız gidelim dedi tekrar tekrar eşime. O da böyle yapacaksan git dedi ayıp insanlardan. Ben odadan duydum da kendi can dderdimdeydim onumu düşünecem. Bebeğin doğmasını bekleyip bebeği görüp öyle gitmişler. Gidiş o gidiş çok şükür kafamız rahat. .
Konudan saptım ya )))) Bakliyat dışında ne olursa canım hazırla 2-3 gün idare etse yeter. Eşin bile ısıtır yersiniz. Sulu yemek iyi, hem sütü hem bağırsakları çalıştırır doğum sonrası çok iyi geliyor. Kuzum olmadı melemen bile yapılır yani, boşver onu bunu. El kadar bebeğemi bakamayacaksın. Memesini ver, altını değiştir bitti gitti işte
Hayırlı olsun canım. Bir şey sorucam senin bebeğinde geriden geliyordu herhangi bir sorunla karşılaştınız mı acaba? Benim bebeğim iyicene arayı açtı 33 haftalık çıkıyor doktor sorun yok diyor ama içim içimi yiyor. Normal usg de de ara açıldı.Cok şükür pazartesi aldım kızımı cnm saglımız iyi kardes kıskanclından bas etmekde giremedim
Canım tebrik ederim gözün aydın bebişi kucağına almışsın. Ameliyat zorlamıştır canım, bende de zor oldu, ar sıra çenemin altından bastırarak kendime getiriyorlardı. Daha anlatmıyorum doğum hikayemi, hepsi doğursun diye bekliyorumMerhaba arkadaşlar, bu sabah 10.30 da kızım dogdu hamdolsun
Epidural sezeryan oldum ama bi ara bayılttılar doktora sordm iyi dedi ameliyt zorladm baya ama niye bayılttılar diye , biraz ugrastırdı dedi
Plesanta ile ilgili sorunum vardı ondan sanrm çok detay vermedi
Ve odaya geldiğimden beri çok aşırı agrım var, rahim toparlanıyo ondan dedi doktor ama bence ameliyt sırasında ekstra benı bayıltarak ne yapıldıysa onla alakalı. Bu saat oldu kaç iğne kaç serum hala kıpırdayamıyorm resmen
Kızım yanımda cok şükür, benım de agrılarım geçerse Allah ın izniyle daha iyi olacagım
Dün gece soğan sürdüm göğüslerime ama bugun daha ikinci emzirmede acımaya başladı maleseilk kızımda da göğüs yarasından çok çekmiştim yine aynı
Gözün aydın canım, tebriklerHerkese iyi günler, dün 15:00 da bebeğimi kucağıma aldım. Pazartesi akşam 9 da suyum geldi , suni sancı ile normal Doğum yaptım. Allah herkesi sağlıkla evladına kavuştursun
Kuzum bu sefer sütün çekilir stresten, işte o zaman gerçekten sıkıntı olur. Lohusa depresyonu falan da eklenir allah korusun. Sen kendine bak, çok şükür internet var, biz varız, nede zorlanırsan girer bakarsın bu nasıl yapılıyor diye. Ben yalnız bakmandan yanayım. Ama kardeşin için çok üzüldüm, yanına alma imkanın yokmu?kızlar açıkçası benim şöyle bi sıkıntım var.annemin bazı huylari var.yani biraz psikolojisi bozuk maalesef.mesela çeşmenin başına geçip 1 saat gargara yapar.agzina kil tüy kacmistir diye.yillardir bu huyundan vazgeciremedik.dalagindan ameliyat olmustu yillar once.kist çıkmıştı dalaginda.doktor kuş ve kedi tuyunden olmus demis.o gunden bu yana gargara yapmadan asla yemek yemez.saatlerce cesmeden su akitip boğazıni calkalar durur.veya ne bilim anne bi yemek yap desen,o yemek 2 saatte olacaksa 7 saatte hazir olur.mesela anne şunu yapma desen illa kendi bildigini yapar.yillardir babam da delirtti kadını.cok kaygisiz.10 yasinda bi kardesim var onun bile nere gittiginden naptigindan habersiz.simdi annemi getirsem aklim kardesimde kalacak.babam fuhus yapan serefsiz insanin teki.kardeşime bakabilecegi mechul.kardesimle annem gelse desem okulu acilacak cocugun.15 20 gun devamsizlik olmaz.yukarda bahsettigim annemin huylari beni cok delirtiyo.muhtemelen dogumdan sonra da delirticek.kendi evimde bağırmak,esimin yaninda küçük düşürmekten korkuyorum annemi.bilmiyorum kafam allak bullak.evet acemiyim hic birsey bilmiyorum.ama Allah yardim eder diye düşünüyorum.eder diymi?zaten annemin kalacagi anca 15 gun olur kardesimden ötürü.yani sonra yine bana kalacak bebeğim.of bilmiyorum valla sapittim
Herkese iyi günler, dün 15:00 da bebeğimi kucağıma aldım. Pazartesi akşam 9 da suyum geldi , suni sancı ile normal Doğum yaptım. Allah herkesi sağlıkla evladına kavuştursun
Sezeryan olan kızlar. Sizin wc de batikon kokuyormu?
Ameliyathanedeki batikonları ben içmişim sanki, 19 gün oldu, terim, tuvalet hala kokuyor. En özenerek sakladığım sabunları kullanıyorum etki etmiyor kokuyorum ben
Icirdim canim :)O sutu icir canin mutlaka cok degerli
Bir iyilikleri dokunmuyor sade zararlar iyi yapmışsınız evlerinde kaldınlar herkesin kafası rahat oldun eşinde iyi yapmış ağzına sağlık. Kız bence sen bidene daha doğur öbür tarafı boylarlar kesin sen kocan vatan millet herkes kurtulurKimse gelmedi canım. Annem yurtdışında özel kuvvetlerde yabancı dil öğretmeni, başka ülkeye geçmek için generalden izin kağıdının olması gerekiyor. Her istediğinde uçağa atlayıp gelemiyor. Eylülde gelebilecek. Kv ler hastanede çıkardığı rezillik artistlik sonrası bir daha uğramadı. Hastaneye beş karış suratla gelip oturdular görümcemle, sandılar her zamanki gibi gönüllerini yapacağım. Ben de aldırış etmedim. Bebeği istemiyordu ya, hiç mutlu değildi, kavga edecek yer arıyordu ben de sustum telefonla oynadım, başkalarıyla konuştum. Odaya süpriz çiçek geldi eşimin arkadaşı süpriz yapmış ona sevinmemize ve doğum fotoğrafçısının gelmesine çıldırdı kadınodanın kapısındsn çıktılar koridorda herkesin duyabileceği şekilde istemiyorsanız gidelim dedi tekrar tekrar eşime. O da böyle yapacaksan git dedi ayıp insanlardan. Ben odadan duydum da kendi can dderdimdeydim onumu düşünecem. Bebeğin doğmasını bekleyip bebeği görüp öyle gitmişler. Gidiş o gidiş çok şükür kafamız rahat. .
Konudan saptım ya )))) Bakliyat dışında ne olursa canım hazırla 2-3 gün idare etse yeter. Eşin bile ısıtır yersiniz. Sulu yemek iyi, hem sütü hem bağırsakları çalıştırır doğum sonrası çok iyi geliyor. Kuzum olmadı melemen bile yapılır yani, boşver onu bunu. El kadar bebeğemi bakamayacaksın. Memesini ver, altını değiştir bitti gitti işte
Canımmm yarın prensesi kucağına alıyormusun? Ay hadi güzel agrısız gecsin inşallah sağlıkla al cimcimeyi kucağına.Evet canım yarın 10 da ameliyathaneye alırlar dedi doktorum
Bakalım hayırlısı son saatler
Sanki hiç doğurmamışım gibi
4. Bebek de olsa heyecanlı oluyormuş
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah
Psikolojik olarak yaşıyorsundur o kokuyu
Bu kadar zamanda baticon kokusu kalmaz canım
İnşallah canım düzelir ya. Ben her sesi çıktığında gitmiyorum yanına. Karnı tok ve altının temiz olduğundan eminsem gitmiyorum. Bir iki kere mızmızlanıyor bakıyor gelen yok kendi kendine bakıp bakıp uyuyorInsalah devam eder boylr canim
Atlasi bıraktığım an yikiyo ortaligi
Simdi annem burda kv gitti annemde ayagini kirdi kalkamiyor 1 haftadir mahvoldum
Gunduz uykusu sadece meme de var daliyor yatırıyorum ya hemen agliyor yada 10 dakika icinde insallah bu ay duzene girer
Canım nasılsın doğum oldumu bebiş geldimi? Gece yazmışsın yeni okudumHasateneyim suyum gldi yats yapilip dogum olck nolur dua edin.
Hayirlisiyla gelsin kuzucuk Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim cocuklarda heyecanli mi :)Evet canım yarın 10 da ameliyathaneye alırlar dedi doktorum
Bakalım hayırlısı son saatler
Sanki hiç doğurmamışım gibi
4. Bebek de olsa heyecanlı oluyormuş
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah
Psikolojik olarak yaşıyorsundur o kokuyu
Bu kadar zamanda baticon kokusu kalmaz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?