2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hadi gozunuz aydin canim sonunda sende kavustun yavruna stresin son buldu hayirli evlat olsun insallah.

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün. Bak dedik o kadar stres yapma belki cumaya kalmaz gelir belli olmaz diye yedin bitirdin kendini kaç gündür :) ne güzel kolay bir doğumun olmuş Allah evladına hayırlı uzun ömür nasip etsin

Kizlar dogumdan sonra yanimda sadece eşim olsa yetmez mi.illa ki annem veya bi akrabam veya kayinvalide vs olmasi sart mi? Kendi basima buyutemez miyim acaba
Bence yeter canım benim kv geldi ama ben hem eve hemde oğluşuma yetebiliyorum şükür. İlk bikaç gün dene bence baktın olmuyo çağır kimi istiyorsan

Ay canim benim ya gercekten mi,inan bana da cesaret geldi.annen hic gelmedi mi yanina dogumda bile.hep kendin mi hallettin bugüne kadar.

Tvuklu corbayi yapipbuzluga atayim.baska neler yapip koyayim?
Kimse gelmedi canım. Annem yurtdışında özel kuvvetlerde yabancı dil öğretmeni, başka ülkeye geçmek için generalden izin kağıdının olması gerekiyor. Her istediğinde uçağa atlayıp gelemiyor. Eylülde gelebilecek. Kv ler hastanede çıkardığı rezillik artistlik sonrası bir daha uğramadı. Hastaneye beş karış suratla gelip oturdular görümcemle, sandılar her zamanki gibi gönüllerini yapacağım. Ben de aldırış etmedim. Bebeği istemiyordu ya, hiç mutlu değildi, kavga edecek yer arıyordu ben de sustum telefonla oynadım, başkalarıyla konuştum. Odaya süpriz çiçek geldi eşimin arkadaşı süpriz yapmış ona sevinmemize ve doğum fotoğrafçısının gelmesine çıldırdı kadın odanın kapısındsn çıktılar koridorda herkesin duyabileceği şekilde istemiyorsanız gidelim dedi tekrar tekrar eşime. O da böyle yapacaksan git dedi ayıp insanlardan. Ben odadan duydum da kendi can dderdimdeydim onumu düşünecem. Bebeğin doğmasını bekleyip bebeği görüp öyle gitmişler. Gidiş o gidiş çok şükür kafamız rahat. .
Konudan saptım ya )))) Bakliyat dışında ne olursa canım hazırla 2-3 gün idare etse yeter. Eşin bile ısıtır yersiniz. Sulu yemek iyi, hem sütü hem bağırsakları çalıştırır doğum sonrası çok iyi geliyor. Kuzum olmadı melemen bile yapılır yani, boşver onu bunu. El kadar bebeğemi bakamayacaksın. Memesini ver, altını değiştir bitti gitti işte

Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün hoşgelmiş prenses. Ben sezeryan görüşmesine gittiğimde herhangi bir komplikasyon olursa bayıltırız demişlerdi çok şükür bayıltmayı gerektirecek birşey yaşamadım. Göğsün yara oluyorsa bebek tam tutamıyordur memeyi emzirme tekniklerini göstersinler bendede oldu ve doğru emzirmeyi öğrendikten sonra geçti. Tekrardan geçmiş olsun inşallah ağrıların geçer en kısa zamanda.

Oy canim ya kinse kimseyi derdine koymuyor insanin en mutlu gununde bile yapilanlara bak takma kiz bosver. Benimkide hastaneye geldi en bastan dedi ben hastayim sana bakamam diye bende annem gelecek zaten dedim eve de gitmis lafimi etmis beni evine cagirmadi diye sanki annemi cagiriyor muyum seni cagirayim amannnn bosver kuzum ya valla takarsak evin yolu sasacak

Cok şükür pazartesi aldım kızımı cnm saglımız iyi kardes kıskanclından bas etmekde giremedim
Hayırlı olsun canım. Bir şey sorucam senin bebeğinde geriden geliyordu herhangi bir sorunla karşılaştınız mı acaba? Benim bebeğim iyicene arayı açtı 33 haftalık çıkıyor doktor sorun yok diyor ama içim içimi yiyor. Normal usg de de ara açıldı.

Canım tebrik ederim gözün aydın bebişi kucağına almışsın. Ameliyat zorlamıştır canım, bende de zor oldu, ar sıra çenemin altından bastırarak kendime getiriyorlardı. Daha anlatmıyorum doğum hikayemi, hepsi doğursun diye bekliyorum bugün nasıl yürüyebiliyormusun? Soğan bende de işe yaramadı canım. Göğüs kalkanı+lansinoh tanmı nedenmi şükür acılarım 10 hün sonra geçti

Kuzum bu sefer sütün çekilir stresten, işte o zaman gerçekten sıkıntı olur. Lohusa depresyonu falan da eklenir allah korusun. Sen kendine bak, çok şükür internet var, biz varız, nede zorlanırsan girer bakarsın bu nasıl yapılıyor diye. Ben yalnız bakmandan yanayım. Ama kardeşin için çok üzüldüm, yanına alma imkanın yokmu?

T TubaSude canimm senin dogum yarin mi

Evet canım yarın 10 da ameliyathaneye alırlar dedi doktorum
Bakalım hayırlısı son saatler
Sanki hiç doğurmamışım gibi
4. Bebek de olsa heyecanlı oluyormuş

Herkese iyi günler, dün 15:00 da bebeğimi kucağıma aldım. Pazartesi akşam 9 da suyum geldi , suni sancı ile normal Doğum yaptım. Allah herkesi sağlıkla evladına kavuştursun

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah

Sezeryan olan kızlar. Sizin wc de batikon kokuyormu?
Ameliyathanedeki batikonları ben içmişim sanki, 19 gün oldu, terim, tuvalet hala kokuyor. En özenerek sakladığım sabunları kullanıyorum etki etmiyor kokuyorum ben

Psikolojik olarak yaşıyorsundur o kokuyu
Bu kadar zamanda baticon kokusu kalmaz canım

Bir iyilikleri dokunmuyor sade zararlar iyi yapmışsınız evlerinde kaldınlar herkesin kafası rahat oldun eşinde iyi yapmış ağzına sağlık. Kız bence sen bidene daha doğur öbür tarafı boylarlar kesin sen kocan vatan millet herkes kurtulur benim eşim oğlan doğduktan sonra acayip değişti. Annesi oğlumun ilk banyosunda çocuğu elimden alıp yalnış şeyler yaptı vucut yagını direk oğlumun vucuduna döktü üşüttü falan bende tavır yaptım döndü ben 40 senedir çocuk bakıyorum ne yaptığımı biliyorum dedi bende hayır bilmiyorsun çocuk elinde titremeye başlayınca sinirden ağladım eşime hepsini anlattım akşam eşim kızmış annesi oğluma neyi nasıl yapacağını gayet iyi bilen bilinçli bir insan. Senin 40 sene önce yaptığın şeylerin hepsi doğru deil oğlumuzda bilgi yarışmasında değil bir daha karışma dedi. O gün bu gündür altını temizlemek istediğinde bile kızım çocuğun altını değiştirebilirmiyim diyor. Böyle şeyler olmadan rahat bıraksalar keske ama kafaları basmıyor herhalde insanlarıda kendilerinden soğutuyorlar

Canımmm yarın prensesi kucağına alıyormusun? Ay hadi güzel agrısız gecsin inşallah sağlıkla al cimcimeyi kucağına.

Tum doguranlara hayirli ugurlu olsunnn... ben hala bekliyorum. Yarin kontrol var ama mudahale olsun da istemiyorum :/ doguruversem artik... @Sia mia ve S Syba yi takipteydim, ikisi de dogurdu valla. Bu arada sanvi oncesi olagandisi herhangi birsey oldu mu yoksa birdenbire mi basladi

İnşallah canım düzelir ya. Ben her sesi çıktığında gitmiyorum yanına. Karnı tok ve altının temiz olduğundan eminsem gitmiyorum. Bir iki kere mızmızlanıyor bakıyor gelen yok kendi kendine bakıp bakıp uyuyor

Hayirlisiyla gelsin kuzucuk Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim cocuklarda heyecanli mi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…