2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok şükür canım. Bebişimiz anneyi strese sokmadan kendisi hızlıca gelmiş maşallah. Dikişin oldumu canım? Sen nasılsın? Memeyle savaşta başarılar diliyorum canım. Ben 1,5 gün zorla ağzına soktum durdum, sonunda meme kazandı )))))

2510 du 3 gun sonra tekrar gittik 2510 cikti kilo alimi durmus kilo almasi lazim dedi
Durmamış ki. Bebiş ilk kilosunun 5-10% kaybeder zaten, doğum şişliğidir o. Sonra tekrar almştır ki aynı kiloya gelmiştir. Doktor neden öyle demiş acaba. Ebeler bile bilir bunu. Bence sütün çok iyi 3 günde toparlamış kuzu baksana canım.

Allah razı olsun canım
İnşallah az ağrılı olur
Rahim toplanırken çok ağrı oluyor geçen defa çok uzun sürmüştü
İnşallah bu defa olmaz
İnşallah olmaz canım benim. Senin doğumun da çok beklediklerime dahil. Günlerimizi gecelerimizi beraber geçirdik burda. Dualarım seninle bitanem. Kahraman anne.

Sanırım kayınvalidelerin hepsinde bu hasetlik var işleri güçleri huzursuzluk yaratmak takmamakla en iyisini yapmışsın. Bravo valla dikişli halinle tek başına üstesinden gelebildim hem ev işi yemek çocuk insan mecbur kalınca yapıyor Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin

Hayirlisiyla gelsin kuzucuk Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim cocuklarda heyecanli mi :)

Çocuklardan ziyade eşim çok heyecanlı
Yarın yine ağlaya zırlaya beni yolcu edecek ameliyathaneye
Çocuklar babalarını ağlarken görmek için heyecan yapıyorlar

Öykü ise bebeğin beşiğini önce kendine tahsis etti baktı olmadı bebeklerini içine doldurdu
Şimdi de pusete sığma çalışması yapıyor
Dün diyor ki Ece Mira’ya da küpe takacak mıyız
Evet dedim
O zaman bana yeni küpe alalım bunları ona verelim tamam dedim
Yani çok ince hesaplar yapıyor aklınca

Canım gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün. Benim sezeryan 20 gün oldu hala ağrılarım var ağrı kesici imdadıma yetişiyor ama onuda elimden geldiğince almamaya çalışıyorum süte geçmesin diye. Kimi çabuk atlatıyo kimide ben gibi doğum sonrası dikişlerde ödemle falan uğraşıyor ama geçecek hepsi yavrularımız kucağımızda çok şükür.

İnşallah olmaz canım benim. Senin doğumun da çok beklediklerime dahil. Günlerimizi gecelerimizi beraber geçirdik burda. Dualarım seninle bitanem. Kahraman anne.

Allah razı olsun canım benim
Hayırlısıyla iyi kötü derken geçti son saatler artık
Doğumdan sonra ki süreç daha çok korkutuyor açıkçası
İnşallah ağrı sızı çok olmaz

Eyvahhhh kız aman dikkat et ben küçükken o küpe mevzusu açılmış annem evde değilken kardesimi alıp ayşe teyzemiz vardı kulak delen ona götürüp annem kardesimin kulagını delmeni söyledi beni yolladı dedim kardesim çığlık kıyamet deldirip kulağı eve götürdüm annemde evde kıyamet koparmıştı ama çocuğun kulağı delinmişti artık :))

Aynen canım. Bir bakıma seviniyorum allah affetsin, gelmeleri daha çok bunaltacaktı beni. Abuk subuk konuşmalardan uzakta kaldım. Eşime acıdım ama o çok güzel insan, bunu ona yapmaya hakkı yoktu, güzel gününü mahvettiler. Bir evlat gibi elinden gelenin fazlasını yapmış ailesine , keşke onu üzmeseydiler diyorum ama benim yapacak bir şeyim yok bana göre daha iyi

Benimkide seninkiyle aynı olmuştu canım bir yönden iyi oluyo hersey hemencecik olup bitiyo :) Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün

Allahhımmm ne çocukmuşsunn ... Gülmekten koptum

Allah’tan yakında kulak delen teyzeler yok
Nerden aklına gelmiş senin de bacım iyi ki sen delmeye kalkışmamışsın

Psikolojik olarak yaşıyorsundur o kokuyu
Bu kadar zamanda baticon kokusu kalmaz canım
Gerçektenmi ya ben o gün banyo yapamadıysam eşim gelene kadar eşimden bile uzak durmaya çalışıyorum. Öpmelerini falan geçiştiriyorum o da üzülüyor ne oluyor diye. İtiraf etmek de zoruma gidiyor diyemiyorum koktuğumu , belki hisseder bakımsız olduğumu düşünür evhamlarına kapılıyorum. İnşallah psikolojiktir ya

Keşke bir tane daha doğurmak şansım olsaydı canım inan doğururdum. Ama bunu zor kurtardık, beni de öyle. Anlatırım, hele herkes doğursun öyle. Enişteye benden kocaman bir alkış. Arada lazım diş göstermek gerçekten. Ya belki 40 sene önce bile öyle yapmamıştır, zamanla netin nasıl yapıldığını unutmuştur ama inatla bilge havalarına giriyor sırf üstünlüğünü göstermek için.

Bizim kuvez durumu cikinca da memeye alıştırma durumu olunca alisti meme ve kucaga

Çok teşekkür ederim

Herkese iyi günler, dün 15:00 da bebeğimi kucağıma aldım. Pazartesi akşam 9 da suyum geldi , suni sancı ile normal Doğum yaptım. Allah herkesi sağlıkla evladına kavuştursun
Ne güzel gurup tamamlanıyor bebişlerimizin neredeyse hepsi geldi şükür. Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…