- 1 Aralık 2017
- 4.631
- 8.894
- 158
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #66.341
Çok şükür canım. Bebişimiz anneyi strese sokmadan kendisi hızlıca gelmiş maşallah. Dikişin oldumu canım? Sen nasılsın? Memeyle savaşta başarılar diliyorum canım. Ben 1,5 gün zorla ağzına soktum durdum, sonunda meme kazandı )))))Kzlar etiketliyemedim . Evse aniden sancim baskadi 10 dkikada bir olan aniden oldu sanci nstye gireyik die glsm sanci 100 lerde. alttan muane oldim ardindan siyum gldi ve yatis yapıldi bir saat icinde doğum oldu. 50 cm 2900 kill dogdu. Suan emmiyr sürekli uyuyor. Doğumun 2 saat icinxe oldu herşey birden oldu. Rabbime şükürler olsun ki aldm kucağıma rabbim saglickla almayi nasp etsn ins bekleyenlere.. herşeyin aniden olması da iyi oldu... Hasteneye glirkn çantayı bile almamstik. Ki bugun randevum vardi cumaya suni sanci yicektim gore:)) ama gerek kalmadı. Rabbime şükürler olsun ki bu duyguyu tattim allah herkese nasip etsn ins
Canımmm yarın prensesi kucağına alıyormusun? Ay hadi güzel agrısız gecsin inşallah sağlıkla al cimcimeyi kucağına.
Durmamış ki. Bebiş ilk kilosunun 5-10% kaybeder zaten, doğum şişliğidir o. Sonra tekrar almştır ki aynı kiloya gelmiştir. Doktor neden öyle demiş acaba. Ebeler bile bilir bunu. Bence sütün çok iyi 3 günde toparlamış kuzu baksana canım.2510 du 3 gun sonra tekrar gittik 2510 cikti kilo alimi durmus kilo almasi lazim dedi
İnşallah olmaz canım benim. Senin doğumun da çok beklediklerime dahil. Günlerimizi gecelerimizi beraber geçirdik burda. Dualarım seninle bitanem. Kahraman anne.Allah razı olsun canım
İnşallah az ağrılı olur
Rahim toplanırken çok ağrı oluyor geçen defa çok uzun sürmüştü
İnşallah bu defa olmaz
Sanırım kayınvalidelerin hepsinde bu hasetlik var işleri güçleri huzursuzluk yaratmak takmamakla en iyisini yapmışsın. Bravo valla dikişli halinle tek başına üstesinden gelebildim hem ev işi yemek çocuk insan mecbur kalınca yapıyor Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesinKimse gelmedi canım. Annem yurtdışında özel kuvvetlerde yabancı dil öğretmeni, başka ülkeye geçmek için generalden izin kağıdının olması gerekiyor. Her istediğinde uçağa atlayıp gelemiyor. Eylülde gelebilecek. Kv ler hastanede çıkardığı rezillik artistlik sonrası bir daha uğramadı. Hastaneye beş karış suratla gelip oturdular görümcemle, sandılar her zamanki gibi gönüllerini yapacağım. Ben de aldırış etmedim. Bebeği istemiyordu ya, hiç mutlu değildi, kavga edecek yer arıyordu ben de sustum telefonla oynadım, başkalarıyla konuştum. Odaya süpriz çiçek geldi eşimin arkadaşı süpriz yapmış ona sevinmemize ve doğum fotoğrafçısının gelmesine çıldırdı kadınodanın kapısındsn çıktılar koridorda herkesin duyabileceği şekilde istemiyorsanız gidelim dedi tekrar tekrar eşime. O da böyle yapacaksan git dedi ayıp insanlardan. Ben odadan duydum da kendi can dderdimdeydim onumu düşünecem. Bebeğin doğmasını bekleyip bebeği görüp öyle gitmişler. Gidiş o gidiş çok şükür kafamız rahat. .
Konudan saptım ya )))) Bakliyat dışında ne olursa canım hazırla 2-3 gün idare etse yeter. Eşin bile ısıtır yersiniz. Sulu yemek iyi, hem sütü hem bağırsakları çalıştırır doğum sonrası çok iyi geliyor. Kuzum olmadı melemen bile yapılır yani, boşver onu bunu. El kadar bebeğemi bakamayacaksın. Memesini ver, altını değiştir bitti gitti işte
Hayirlisiyla gelsin kuzucuk Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim cocuklarda heyecanli mi :)
Canım gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün. Benim sezeryan 20 gün oldu hala ağrılarım var ağrı kesici imdadıma yetişiyor ama onuda elimden geldiğince almamaya çalışıyorum süte geçmesin diye. Kimi çabuk atlatıyo kimide ben gibi doğum sonrası dikişlerde ödemle falan uğraşıyor ama geçecek hepsi yavrularımız kucağımızda çok şükür.Selam kızlar çok şükür pazartrsi doğum yaptım bugun evimize geldik Rabbim dogum bekleyen diger annelerin yardimcisi olsun cok stresliydim hep acaba uyusmama durumum olurmu diye korku çektim ama düşündüğüm gibi olmadı çok şükür doğum kolay oldu ama şuan felaket zorlanıyorum çok ağrım var bugün ikinci günüm sağolsun bebişim gece gündüz hiç uyutmuyo ilk gün sabaha karsi zorla gogsumu tutturdum aç olduğu içinde hemşireler mama verin dedi mamayı hiç sevmedi kustu sürekli ikinci gün alıştı emmeye ama göğsüm boş gibi sıkincada çok az geliyo doyuyormu emin olamıyorum birde bezinde leke vardı acaba yetersiz beslenmedenmi susuzluktan mi oluyodu? emdiği için tekrar mama vermedim bugün kararsızım verip vermemekte kızlar ya bu sezeryan ağrınız kaç günde geçti? ben çok zorlanıyorum yataktan kalkarken felan çok canım acıyor ben az yürüdüm ondanmi toparlamamadim acaba?
İnşallah olmaz canım benim. Senin doğumun da çok beklediklerime dahil. Günlerimizi gecelerimizi beraber geçirdik burda. Dualarım seninle bitanem. Kahraman anne.
Eyvahhhh kız aman dikkat et ben küçükken o küpe mevzusu açılmış annem evde değilken kardesimi alıp ayşe teyzemiz vardı kulak delen ona götürüp annem kardesimin kulagını delmeni söyledi beni yolladı dedim kardesim çığlık kıyamet deldirip kulağı eve götürdüm annemde evde kıyamet koparmıştı ama çocuğun kulağı delinmişti artık :))Çocuklardan ziyade eşim çok heyecanlı
Yarın yine ağlaya zırlaya beni yolcu edecek ameliyathaneye
Çocuklar babalarını ağlarken görmek için heyecan yapıyorlar
Öykü ise bebeğin beşiğini önce kendine tahsis etti baktı olmadı bebeklerini içine doldurdu
Şimdi de pusete sığma çalışması yapıyor
Dün diyor ki Ece Mira’ya da küpe takacak mıyız
Evet dedim
O zaman bana yeni küpe alalım bunları ona verelim tamam dedim
Yani çok ince hesaplar yapıyor aklınca
Aynen canım. Bir bakıma seviniyorum allah affetsin, gelmeleri daha çok bunaltacaktı beni. Abuk subuk konuşmalardan uzakta kaldım. Eşime acıdım ama o çok güzel insan, bunu ona yapmaya hakkı yoktu, güzel gününü mahvettiler. Bir evlat gibi elinden gelenin fazlasını yapmış ailesine , keşke onu üzmeseydiler diyorum ama benim yapacak bir şeyim yok bana göre daha iyiOy canim ya kinse kimseyi derdine koymuyor insanin en mutlu gununde bile yapilanlara bak takma kiz bosver. Benimkide hastaneye geldi en bastan dedi ben hastayim sana bakamam diye bende annem gelecek zaten dedim eve de gitmis lafimi etmis beni evine cagirmadi diye sanki annemi cagiriyor muyum seni cagirayim amannnn bosver kuzum ya valla takarsak evin yolu sasacak
Benimkide seninkiyle aynı olmuştu canım bir yönden iyi oluyo hersey hemencecik olup bitiyo :) Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsünKzlar etiketliyemedim . Evse aniden sancim baskadi 10 dkikada bir olan aniden oldu sanci nstye gireyik die glsm sanci 100 lerde. alttan muane oldim ardindan siyum gldi ve yatis yapıldi bir saat icinde doğum oldu. 50 cm 2900 kill dogdu. Suan emmiyr sürekli uyuyor. Doğumun 2 saat icinxe oldu herşey birden oldu. Rabbime şükürler olsun ki aldm kucağıma rabbim saglickla almayi nasp etsn ins bekleyenlere.. herşeyin aniden olması da iyi oldu... Hasteneye glirkn çantayı bile almamstik. Ki bugun randevum vardi cumaya suni sanci yicektim gore:)) ama gerek kalmadı. Rabbime şükürler olsun ki bu duyguyu tattim allah herkese nasip etsn ins
Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün. Yerim ben onların kıskançlığını ya :) öp yerimeCok şükür pazartesi aldım kızımı cnm saglımız iyi kardes kıskanclından bas etmekde giremedim
Allahhımmm ne çocukmuşsunn ... Gülmekten koptumEyvahhhh kız aman dikkat et ben küçükken o küpe mevzusu açılmış annem evde değilken kardesimi alıp ayşe teyzemiz vardı kulak delen ona götürüp annem kardesimin kulagını delmeni söyledi beni yolladı dedim kardesim çığlık kıyamet deldirip kulağı eve götürdüm annemde evde kıyamet koparmıştı ama çocuğun kulağı delinmişti artık :))
Eyvahhhh kız aman dikkat et ben küçükken o küpe mevzusu açılmış annem evde değilken kardesimi alıp ayşe teyzemiz vardı kulak delen ona götürüp annem kardesimin kulagını delmeni söyledi beni yolladı dedim kardesim çığlık kıyamet deldirip kulağı eve götürdüm annemde evde kıyamet koparmıştı ama çocuğun kulağı delinmişti artık :))
GerçektenmiPsikolojik olarak yaşıyorsundur o kokuyu
Bu kadar zamanda baticon kokusu kalmaz canım
Keşke bir tane daha doğurmak şansım olsaydı canım inan doğururdum. Ama bunu zor kurtardık, beni de öyle. Anlatırım, hele herkes doğursun öyle. Enişteye benden kocaman bir alkış. Arada lazım diş göstermek gerçekten. Ya belki 40 sene önce bile öyle yapmamıştır, zamanla netin nasıl yapıldığını unutmuştur ama inatla bilge havalarına giriyor sırf üstünlüğünü göstermek için.Bir iyilikleri dokunmuyor sade zararlar iyi yapmışsınız evlerinde kaldınlar herkesin kafası rahat oldun eşinde iyi yapmış ağzına sağlık. Kız bence sen bidene daha doğur öbür tarafı boylarlar kesin sen kocan vatan millet herkes kurtulurbenim eşim oğlan doğduktan sonra acayip değişti. Annesi oğlumun ilk banyosunda çocuğu elimden alıp yalnış şeyler yaptı vucut yagını direk oğlumun vucuduna döktü üşüttü falan bende tavır yaptım döndü ben 40 senedir çocuk bakıyorum ne yaptığımı biliyorum dedi bende hayır bilmiyorsun çocuk elinde titremeye başlayınca sinirden ağladım eşime hepsini anlattım akşam eşim kızmış annesi oğluma neyi nasıl yapacağını gayet iyi bilen bilinçli bir insan. Senin 40 sene önce yaptığın şeylerin hepsi doğru deil oğlumuzda bilgi yarışmasında değil bir daha karışma dedi. O gün bu gündür altını temizlemek istediğinde bile kızım çocuğun altını değiştirebilirmiyim diyor. Böyle şeyler olmadan rahat bıraksalar keske ama kafaları basmıyor herhalde insanlarıda kendilerinden soğutuyorlar
Bizim kuvez durumu cikinca da memeye alıştırma durumu olunca alisti meme ve kucagaİnşallah canım düzelir ya. Ben her sesi çıktığında gitmiyorum yanına. Karnı tok ve altının temiz olduğundan eminsem gitmiyorum. Bir iki kere mızmızlanıyor bakıyor gelen yok kendi kendine bakıp bakıp uyuyor
Teşekkür ederimGözün aydın canım, tebrikler
Çok teşekkür ederimEvet canım yarın 10 da ameliyathaneye alırlar dedi doktorum
Bakalım hayırlısı son saatler
Sanki hiç doğurmamışım gibi
4. Bebek de olsa heyecanlı oluyormuş
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah
Psikolojik olarak yaşıyorsundur o kokuyu
Bu kadar zamanda baticon kokusu kalmaz canım
Ne güzel gurup tamamlanıyor bebişlerimizin neredeyse hepsi geldi şükür. Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsünHerkese iyi günler, dün 15:00 da bebeğimi kucağıma aldım. Pazartesi akşam 9 da suyum geldi , suni sancı ile normal Doğum yaptım. Allah herkesi sağlıkla evladına kavuştursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?