2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Amin canım. Aynen insan mecbur kalınca Allah güç veriyor. Hem yürümem gerekirdi sezeryan sonrası ne kadar yürürsen o kadar çabuk toparlanır insan ya. Mutfağın içinde yemek yaparken harekette oldum ben de sanırım öyle öyle toparlandım.

Sezeryan olan kızlar. Sizin wc de batikon kokuyormu?
Ameliyathanedeki batikonları ben içmişim sanki, 19 gün oldu, terim, tuvalet hala kokuyor. En özenerek sakladığım sabunları kullanıyorum etki etmiyor kokuyorum ben
Aaa bende sadece ben kokuyorum sanıyordum normal bişey demekki. Valla bende neler yapıyorum ama genede koltuk altım bitiriyor beni

Senin kızına bayılıyorum ben yaa. Hem güzel hem çok bilmiş. Hesaplarına bak hele yaa. Aşk bunlar can can

Allah razı olsun canım
İnşallah az ağrılı olur
Rahim toplanırken çok ağrı oluyor geçen defa çok uzun sürmüştü
İnşallah bu defa olmaz
İnşallah kolay atlatırsın canım senin doğum hikayeni merak ediyorum:) eşinin ağlaması çocukların tepkisi falan :)

Allahhımmm ne çocukmuşsunn ... Gülmekten koptum
Valla kız çocuk aklı işte:) sonra o kardesim büyüdü ağzımıza tükürdü köşe bucak kaçıyorduk pehlivandan ateste yanan odunu boğazıma attı kaç sene o yanık iziyle dolaştım şimdi büyüdük hepimiz çoluk çocuğa karıştık anlatıp gülüyoruz :)

Allah’tan yakında kulak delen teyzeler yok
Nerden aklına gelmiş senin de bacım iyi ki sen delmeye kalkışmamışsın
Köyde yaşıyorduk ozamanlar bide kulak delen teyze direk iğne iplikle deliyordu bende çok ağlamıştım delerken ama ayşe teyze devam et demeyide ihmal etmedim hala o ufacık boyumla kardesimi kucagıma alıp oraya nasıl götürdüm çözemiyorum çok fenaymışım çokk :)

Ay kız sende ne fenaymışsın
Ne güldüm ya

Evet insan o şekilde daha çok toparlıyor. Siz iyi olunda kimse olmasa da olur

Ya bide sinirimi bozan bişi daha var benmi abartıyorum bilmiyorum. Çocuk yanımda beşikte uyuyor arada bi ağlıyor ya diğer odadan koştur koştur geliyo benim önüme geçip çocuğu yatağından çıkarıyo ben yokmuşum gibi körmü ne. Az önce dayanamayıp kendimi gözüne soktummmmm ben burdayım diye illa gözüne sokmakmı lazım anlamadımki. Ben küçük yaşta kardesime annelik yaptım bu 5 sene içerisinde 3 tane yiğenim oldu herseyi en yeni gelişmiş haliyle çok iyi biliyorum oğlumada çok iyi baktığımı düşünüyorum ki hastaneden hemşire yollayacaklardı eve yardımcı olsun diye benim oğlumla nasıl ilgilendiğimi gördüler ve senin yardıma ihtiyacın yok dediler. Ayyyy bunlar beni şişirip şişirip patlatacaklar bommmmm diye uçurcam kıyımdan köşemden o olacak. Ama içimde hiçbişi tutmuyorum artık direk söylüyorum. Ben kırılacağıma onlar kırılsın. Kız çocuk ağladı koştu hemen alcakken dedim çocugun emme saati sütmü vereceksinki alıyorsun? Bi bozulduu ohhhh canıma degsinnn:))

Geciyo kizlar merak etmeyin
Lohusaliktan heralde bende de oldu
Hayatimda hic bu kadar terlemedim
Simdi iyi ama
Ay biran önce geçsin çok kötü bir durum oğlumu kucağıma alacağım zaman deodorantlanıyorum ıslah havluyla siliyorum genede iyi hissetmiyorum kendimi

Kızlar ben çanta hazırlarken yanıma iki tane pijama koyayım dedim ben birtane lohusa takımı almıştım birtanede KV. Aldı benim aldığım s beden pijama tam bana göre kv. İle aldıgımız pijama m beden ama alt pijaması kısa çıktı ya şok oldum zaten o gün morelimi bozduğu için pek bakmamıstım nasıl diye çanta hazırlarken farkettim yazık oldu pijamaya paketinden falan çıkardım etiketini kopardım değişmezler de daha kaldı elimde pijama iyi mi :) içimden de dedim fesat insanın işi de kesat olur iste

Aaa çok ayıppp kadın sana bi lohusalık almış ve giymeyecekmisinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…