2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gögûs kalkani kullanan kizlar emzirdiktrn sonrada takiyormusunuz kalkanlari ben takiyorum ama bi rahat edemedim sizdede varmi rahatsizlik hissi

maalesef bende kokuyorum bildigin gibi degil ama.dogum yapinca oldu roll on vs biseyde kullanmiyorum sute gecmesin diye napicam bilmiyorum

Benim sütüm doyurmuyo kizlar ya
Mama da 30 cl 3 veya 4 defa ver demisti doktoru
3 defa veriyorum genelde
Ama 30 cl bitince ağlamaya basliyor ki öncesinde 1 saat falan emmis oluyor
Iki saattir huysuz 60 cl yaptim simdi yataginda keyifle bakiniyo
Ne yesem ne icsem de yarasa sütüm bunu yiyecek degistirir mi bilmiyorum ki

Gercekten butun kv ayni haltlarin mavisini kirmizini yapiyor. Benide uzduler ama lohusayim diye herseyi yuzlerine soyledim. Ogullarini kiskaniyorlar heralde

Incir hosafi yap rezene cayi ic hurma ye ogun aralarinda sutu baya arttiriyor

Gözün aydın canım. Sağlıkla büyüsün inşallah.

Gercekten butun kv ayni haltlarin mavisini kirmizini yapiyor. Benide uzduler ama lohusayim diye herseyi yuzlerine soyledim. Ogullarini kiskaniyorlar heralde
Zaten kıskançlıktan oluyor ne oluyorsa iyi geçinmek varken onlar diğer yolu tercih ediyorlar. İnşallah biz yarın öbür gün onlar gibi olmayız

Canim ben hurma rezene hoşaf bolca yeşil biber tahinle pekmez karisimida çok sút yapiyo bunlardan yedigimde ve bol su ictigimde farkediyorum sútún bol geldigini birde humananin emziren anneler icin çayi var bende dún endiseliydim ssol gògsùmde sût birikmiyo diye ama aksam agriyla uyandim sút kanallarim tikanmis ondan sút gelmiyormus havluyu ûtüyle iyice ısıttim koydum şimdi iyi birde benim doktor artik 2 saatte bir vermeye calisma o seni aciktiginda aglayarak uyaracak ama bu aglama yarim saatte olur bir saatte olur bazen 5 saati bulan uykusuda olur uyandirma dedinezaman aglarsa emzireceksin artik dedi

Kızlar slm eskisi kadar sürekli yazamiorum günum çok yorucu gecio ama rutine sokabilirsem yine aktif yazıcam inş herkes çok iyidir . T TubaSude doğum ne zmn cnm merak ettim. Benim oğlanda 3 gündür gündüz uykuları azaldı uyuya kalio tekrar kalkio kısa süre sonra . Memede uyuyo onun dışında sizler nası uyutuosunuz bi kaç gün önce besiğne koyunca uyurdu ama şimdi zor daliyo :/

:) :) yarin hem heyecanli hem Aglamali gülmeli bir gun olacak belli :) :) Allah sag salim kavusmayi nasip etsin

Canim ben aktardan alizade diye ot karisimi aldim rezene anoson papatya falan var benim sutumu o getordo bak istersen

Ben pkudugum kadariyla gogsumde tam dalmadan yatagina koyuyorum derin uykuya orada daliyir yoksa her agzindan meme ciktiginda uyaniyor

Ben de ayni sekilde veriyorum hala doyup doymdgini anlymiyrm sutumu sağdrıp bir bkicm ne kdr cikiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…