2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim doyurucu olmadigini doktor kontrolûndemi anladin seni 1 saat emiyorsa doyuyordur gibime geliyo
Canim ilk kuvezden ciktik dr gittik 25 gun sonra gelin dedi o arada sadece anne sutu aldi ama kilo 100 gr almis sadece o zaman mamaya başlayalım dedi
Gunde 30 cl 3 veya 4 verebilirsin dedi
Ben emziriyorum baktim uyumuyir huysuz mama veriyorum sonra yine emmek istiyor
Bugun cok huysuzlandi 60 cl mama yaptim sakinleşti kendi kendine durabildi
Normalde yaninda kimsr olmadan durmuyot kesinlikle benden baskasinda da max 10 dakika hareket halinde olursa oda
Simdi mamayla 20 gun oldu 700 gr almis yani benim sutum var evet ama doyurucu degil demekki diyorum

Bugün sabah 5 ten öğlen 2 ye kadar mızırdandı.

Ay ne güzel demişsin valla ))))kucağa alıştırmasına izin verme aman canım. Biraz büyüyünce ağır oluyorlar çok zor oluyor. Elimden geldiği kadar bunu alıştırmayacam ilkinde babam alıştırdı başıma kaldı. Wc bile kucağımda gidiyordum

Sezaryen olan anneler bana yardımcı olur musunuz. Gazı kolay atmak için bi sırrınız var mı ? geçen doğumumda bir gün sonra çıkarabildim çok sancılı bir geceydi o yüzden. Nesrinay86 fitil kullanmıştın galiba dimi ? Hiç olmadı fitil isteyeceğim bende bu sefer

Canım bana herkes lavman yaptırma ondan gaz atılmıyor dediydi ama dinlemedim altını çektim. Fitili evde hemoroid fitili kullandım canım elimin altında o vardı ondan medet umdum. Gliserin de olur. Onlar hepsi yardım ediyor, 3 gün kullandım ben. Bana kalsa hastaneye götür hiç zorlanma benim halime düşme diyeceğim canım

Nasıl içten isteyerek severek almışsa giymek kısmet olmayacak desene

Maşallah tontik olacak senin oğlan. 30 yenidoğan miktarı ondan doymuyordur canım. Ben geçen hafta denemek için sağdığım sütü verdim 80 cc içti. 30 senin erkeğinin neresinde kalsın :)

Bol bol yürümek canım ben bu şekilde attım

Yatış verdilerse neden yatmadın niye sorumluluk aldın ki keşke yatsaydın bak eşinde olmayacakmış acil birşey olsa müdahale ederler
Evde bi de 4 yasinda kiz olunca kimseye birakmak istemedim canim..biraz önce aradi eşim yerine birini ayarlayip gelicekmis birazdan belki bu gece gider yatış yaparim..benim tek endisem sancim cikiyo ama açılma 1 cm suni vermezlerse o acilmada ilerlemezse sonunda sezeryan demeleri

Canim sen ve bebek riskte olmayın da önemli olan o

Ben sauna icindeymis gibi sipir sipir ter dokerken bile bana usutmeyesin diyorlar. Pistim diyorum o sana oyle geliyor diyorlar. Temmuz sicaginda lohusa hirkasi giyecem en sonunda :)
Evde bildiğiniz sütyenle geziyorum kıyamet kopuyor :) Annem sürekli çığlık çığlığa... benim bebek bundan mı gazlı şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…