- 29 Mart 2012
- 2.498
- 4.706
- 333
- 41
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #66.421
Maşallah tontik olacak senin oğlan. 30 yenidoğan miktarı ondan doymuyordur canım. Ben geçen hafta denemek için sağdığım sütü verdim 80 cc içti. 30 senin erkeğinin neresinde kalsın :)
Bizi bizden iyi kim anlar ))))Hada ya sizde mi kokuyorsunuz. Ben diyorum noldu bana, hergun duş aliyorum ama nafile. Ter kokusu deli etti beni care de bulamadim.. lohusaliktan mi dersiniz
Bizimkide geceleri durmuyo dûn grce 11 de bir başladi 2 ye kadar uyuyo uykusunda neoluyosa bi agliyo sonra kucaga alinca sirtini ovalayinca geciyo hep bòyleydi sonra annem aldi sen yat dedi o baktiBugün sabah 5 ten öğlen 2 ye kadar mızırdandı.
Aynen öyle oldu :)Nasıl içten isteyerek severek almışsa giymek kısmet olmayacak desene
İnşallah kolay atlatırsın canım senin doğum hikayeni merak ediyorum:) eşinin ağlaması çocukların tepkisi falan :)
Benim sütüm doyurmuyo kizlar ya
Mama da 30 cl 3 veya 4 defa ver demisti doktoru
3 defa veriyorum genelde
Ama 30 cl bitince ağlamaya basliyor ki öncesinde 1 saat falan emmis oluyor
Iki saattir huysuz 60 cl yaptim simdi yataginda keyifle bakiniyo
Ne yesem ne icsem de yarasa sütüm bunu yiyecek degistirir mi bilmiyorum ki
:) :) yarin hem heyecanli hem Aglamali gülmeli bir gun olacak belli :) :) Allah sag salim kavusmayi nasip etsin
Sezaryen olan anneler bana yardımcı olur musunuz. Gazı kolay atmak için bi sırrınız var mı ? geçen doğumumda bir gün sonra çıkarabildim çok sancılı bir geceydi o yüzden.Nesrinay86 fitil kullanmıştın galiba dimi ? Hiç olmadı fitil isteyeceğim bende bu sefer
Hayırlısı canım ya. Normal doğum en güzeli zaman bilmeden bekliyosun. Ben çok strese girdim şimdidenHadi hayırlısı olsun canım cumartesi benimde kontorulum var nts ye bağlıyacak doktor sancı falan varmı diye tabi benim normal doğum olucagı için artık ne zaman gelirse bakalım :)
Canim bana hastanede gliserinli fitil verdiler tam ayaga kalkacagim zaman cok faydasi oldu hem azda olsa wcye goturdu hemde gazimi cikardi ilk dogumumda vermemislerdi ama bunda verdiler cok rahatladimSezaryen olan anneler bana yardımcı olur musunuz. Gazı kolay atmak için bi sırrınız var mı ? geçen doğumumda bir gün sonra çıkarabildim çok sancılı bir geceydi o yüzden.Nesrinay86 fitil kullanmıştın galiba dimi ? Hiç olmadı fitil isteyeceğim bende bu sefer
Annem cuma günü gidecekk, dün Deniz Arel ağlama krizine girdi. Susturamadım. Annem müdahale etti. Bu sefer ben başladım ağlamaya ben başedemiyorum panik oluyorum, sen gidince ne yapacağım diye. Ben zaten sulu gözlüyüm, biraz mükemmelliyetçilikte var. Çocuktur ağlar susar diyemiyorum. Henüz yıkamadım bile, hep annem yıkadı. Cesur olmak lazım ama bende hiç o cesaret Yok incitme korkusu var. PofffBizimkide geceleri durmuyo dûn grce 11 de bir başladi 2 ye kadar uyuyo uykusunda neoluyosa bi agliyo sonra kucaga alinca sirtini ovalayinca geciyo hep bòyleydi sonra annem aldi sen yat dedi o bakti
10 gün kesin koktum bende. Anesteziye yormuştum ama evet evet baticon kokusuuuuuNe kadar süre koktun sen? Takıntı oldu bende artık
Sezaryen olan anneler bana yardımcı olur musunuz. Gazı kolay atmak için bi sırrınız var mı ? geçen doğumumda bir gün sonra çıkarabildim çok sancılı bir geceydi o yüzden.Nesrinay86 fitil kullanmıştın galiba dimi ? Hiç olmadı fitil isteyeceğim bende bu sefer
Cok kasma canim bende nasil bakicam diyordum simdi gunde 2 defa cesmenin altinda yikiyorum alisirsin rrahay ol onun sana ihtiyacı varAnnem cuma günü gidecekk, dün Deniz Arel ağlama krizine girdi. Susturamadım. Annem müdahale etti. Bu sefer ben başladım ağlamaya ben başedemiyorum panik oluyorum, sen gidince ne yapacağım diye. Ben zaten sulu gözlüyüm, biraz mükemmelliyetçilikte var. Çocuktur ağlar susar diyemiyorum. Henüz yıkamadım bile, hep annem yıkadı. Cesur olmak lazım ama bende hiç o cesaret Yok incitme korkusu var. Pofff
Ay tatlim seni anliyorum benim ikinci bebegim ilkinde 15 gunlukken yikamaya basladim ama tek degil esimle oyle boyle yaptik ikimiz simdi de 12 gunluk 2 gundur tek basima yikiyorum keske annen gitmeden deneme yapsaydin yavas yabas alisirdin korkacak bisey yok ama pratik lazim yaninda biri varken yaparsin ancak onuda bu arada hic yapamzsan esinle yikamaya calis inan ona guvenmeyeceginden kendin yapmaya calisacaksin ogreneceksinAnnem cuma günü gidecekk, dün Deniz Arel ağlama krizine girdi. Susturamadım. Annem müdahale etti. Bu sefer ben başladım ağlamaya ben başedemiyorum panik oluyorum, sen gidince ne yapacağım diye. Ben zaten sulu gözlüyüm, biraz mükemmelliyetçilikte var. Çocuktur ağlar susar diyemiyorum. Henüz yıkamadım bile, hep annem yıkadı. Cesur olmak lazım ama bende hiç o cesaret Yok incitme korkusu var. Pofff
Benım annemde geçen cuma gitti çok kötü oldum bu hafta iki çocukla ve esimle basbasaydik ilk gunler zor oluo ama alisiosun sıkma canını bi bakmassın Prof anne olmuşsun :) ama insanın annesi gidince cocuk gibi oluo işte 40 cikana kadar bendeki bu duygusallik bolca sinir gitmeyecek galiba :/Annem cuma günü gidecekk, dün Deniz Arel ağlama krizine girdi. Susturamadım. Annem müdahale etti. Bu sefer ben başladım ağlamaya ben başedemiyorum panik oluyorum, sen gidince ne yapacağım diye. Ben zaten sulu gözlüyüm, biraz mükemmelliyetçilikte var. Çocuktur ağlar susar diyemiyorum. Henüz yıkamadım bile, hep annem yıkadı. Cesur olmak lazım ama bende hiç o cesaret Yok incitme korkusu var. Pofff
Ay canim benimde annem cuma sabah gidecek ve bende gic yikamadim anneme bugun desimki sen gidince ben neyapacam oda bana alişacaksin desi haklidaAnnem cuma günü gidecekk, dün Deniz Arel ağlama krizine girdi. Susturamadım. Annem müdahale etti. Bu sefer ben başladım ağlamaya ben başedemiyorum panik oluyorum, sen gidince ne yapacağım diye. Ben zaten sulu gözlüyüm, biraz mükemmelliyetçilikte var. Çocuktur ağlar susar diyemiyorum. Henüz yıkamadım bile, hep annem yıkadı. Cesur olmak lazım ama bende hiç o cesaret Yok incitme korkusu var. Pofff
Kv den geldiğinde giy bari görsünAnca evin içinde mecburiyetten giyerim biri gelirse degisirim yani yazık oldu yapacak birşey yok
Ben annem gidince bi oturup ağladım hem nasil basedecgim diye korktum hem de yalniz olmak evde cok skici bebekten birsey yapamiyrsun herseu kisa sureli..Ay canim benimde annem cuma sabah gidecek ve bende gic yikamadim anneme bugun desimki sen gidince ben neyapacam oda bana alişacaksin desi haklida
Hada ya sizde mi kokuyorsunuz. Ben diyorum noldu bana, hergun duş aliyorum ama nafile. Ter kokusu deli etti beni care de bulamadim.. lohusaliktan mi dersiniz
Ya bu g9gus pedleri de terletiyor sanki aryik kullnmiyrm bnde.Ben de ter kokuyorum özellikle göğüslerim kokuyor kendimden tiksiniyorum her emzirmeden önce göğüslerimi yikiyorum çocuk tiksinmesin diye
Valla Sonrasınca cekecek olan benim alıştırmayın kucaga dedimAy ne güzel demişsin valla ))))kucağa alıştırmasına izin verme aman canım. Biraz büyüyünce ağır oluyorlar çok zor oluyor. Elimden geldiği kadar bunu alıştırmayacam ilkinde babam alıştırdı başıma kaldı. Wc bile kucağımda gidiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?