2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün sabah 5 ten öğlen 2 ye kadar mızırdandı.
Bizimkide geceleri durmuyo dûn grce 11 de bir başladi 2 ye kadar uyuyo uykusunda neoluyosa bi agliyo sonra kucaga alinca sirtini ovalayinca geciyo hep bòyleydi sonra annem aldi sen yat dedi o bakti

İnşallah kolay atlatırsın canım senin doğum hikayeni merak ediyorum:) eşinin ağlaması çocukların tepkisi falan :)

Amin canım inşallah kolay geçsin
Ben de merak ediyorum neler olacak
En çok da Öykü Duru’nun tepkisini merak ediyorum
Bol bol resim çekin video kaydı alın dedim ama bakalım
Malum ben ayılıp odaya gidene kadar 2 saat geçiyor

Alman hastanesinde çok iyi bir çocuk doktoru su süt yapar ama yiyeceklerle kalitesini siz arttırın demişti.
Yumurta,yoğurt,yeşil yapraklı sebzeler
Ceviz,fındık,badem
Zeytin ve zeytinyağı
Balık,et
Bebek biraz daha büyütüp gaz olayını rahat bir şekilde hallettiğinde baklagiller
Renkli biberler ve kurutulmuş meyveler
Baklagillere başlarken azar azar başlıyorsun canım
Alıştıra alıştıra

:) :) yarin hem heyecanli hem Aglamali gülmeli bir gun olacak belli :) :) Allah sag salim kavusmayi nasip etsin

Amin canım Allah razı olsun

T TubaSude benim De sezaryen yarın. NAsıl bi stres korku var anlatamam. Düşünmemeye çalışıyorum olmuyor. Kızlar sizlerden dua istiyorum inşallah ağrı sızı çok olmaz

Amin canım inşallah ağrı sızı olmaz bu defa
Allah’a emanetiz

Bol bol yürüyüş yapmak lazım canım

T TubaSude cnm doğuma yarın giriomusun Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin güzel hbrlerini beklioruz :))

Canım Allah razı olsun
Hemen ayılır da haber verebilirim inşallah
Bakalım 4. Sezaryen de ayılma bayılma ayaklanma nasıl oluyormuş.

Hadi hayırlısı olsun canım cumartesi benimde kontorulum var nts ye bağlıyacak doktor sancı falan varmı diye tabi benim normal doğum olucagı için artık ne zaman gelirse bakalım :)
Hayırlısı canım ya. Normal doğum en güzeli zaman bilmeden bekliyosun. Ben çok strese girdim şimdiden

Canim bana hastanede gliserinli fitil verdiler tam ayaga kalkacagim zaman cok faydasi oldu hem azda olsa wcye goturdu hemde gazimi cikardi ilk dogumumda vermemislerdi ama bunda verdiler cok rahatladim

Bizimkide geceleri durmuyo dûn grce 11 de bir başladi 2 ye kadar uyuyo uykusunda neoluyosa bi agliyo sonra kucaga alinca sirtini ovalayinca geciyo hep bòyleydi sonra annem aldi sen yat dedi o bakti
Annem cuma günü gidecekk, dün Deniz Arel ağlama krizine girdi. Susturamadım. Annem müdahale etti. Bu sefer ben başladım ağlamaya ben başedemiyorum panik oluyorum, sen gidince ne yapacağım diye. Ben zaten sulu gözlüyüm, biraz mükemmelliyetçilikte var. Çocuktur ağlar susar diyemiyorum. Henüz yıkamadım bile, hep annem yıkadı. Cesur olmak lazım ama bende hiç o cesaret Yok incitme korkusu var. Pofff

Bebek benden ayrılmayınca hastane de 3 gün boyunca gaz çıkışım çok çok çok az oldu. Eve geldik, yok gazım çıkmıyor. Kız kardeşim bildiğin bebek gaz hareketleri yaptırdı bana bacaklarımı filan ittirdi Ameliyat yerimi zorlamamaya çalışarak.. Ancak öyle gaz çıkarabildim. Velhasıl yürüyüş şart Ve önemli cnm

Cok kasma canim bende nasil bakicam diyordum simdi gunde 2 defa cesmenin altinda yikiyorum alisirsin rrahay ol onun sana ihtiyacı var

Ay tatlim seni anliyorum benim ikinci bebegim ilkinde 15 gunlukken yikamaya basladim ama tek degil esimle oyle boyle yaptik ikimiz simdi de 12 gunluk 2 gundur tek basima yikiyorum keske annen gitmeden deneme yapsaydin yavas yabas alisirdin korkacak bisey yok ama pratik lazim yaninda biri varken yaparsin ancak onuda bu arada hic yapamzsan esinle yikamaya calis inan ona guvenmeyeceginden kendin yapmaya calisacaksin ogreneceksin

Benım annemde geçen cuma gitti çok kötü oldum bu hafta iki çocukla ve esimle basbasaydik ilk gunler zor oluo ama alisiosun sıkma canını bi bakmassın Prof anne olmuşsun :) ama insanın annesi gidince cocuk gibi oluo işte 40 cikana kadar bendeki bu duygusallik bolca sinir gitmeyecek galiba :/

Ay canim benimde annem cuma sabah gidecek ve bende gic yikamadim anneme bugun desimki sen gidince ben neyapacam oda bana alişacaksin desi haklida

Ay canim benimde annem cuma sabah gidecek ve bende gic yikamadim anneme bugun desimki sen gidince ben neyapacam oda bana alişacaksin desi haklida
Ben annem gidince bi oturup ağladım hem nasil basedecgim diye korktum hem de yalniz olmak evde cok skici bebekten birsey yapamiyrsun herseu kisa sureli..
Sonra dedim nereye kadar biri yaninda olacak akilli ol Allah bu gucu kadına vermis anayim ben anaa dedim ve ertesi gun yalniz yikadim kızımı.simdi de aksama kadar pasa pasa evde kizimla, kocami bekliyorum.Artik gezmelere bsltcgz ama uzaklara biraz.
Ama yeni hayat kolsy degil zor bi o kadar da tatlı.
Rabbim hepimizin yardimcisi olsun

Hada ya sizde mi kokuyorsunuz. Ben diyorum noldu bana, hergun duş aliyorum ama nafile. Ter kokusu deli etti beni care de bulamadim.. lohusaliktan mi dersiniz

Ben de ter kokuyorum özellikle göğüslerim kokuyor kendimden tiksiniyorum her emzirmeden önce göğüslerimi yikiyorum çocuk tiksinmesin diye

Ben de ter kokuyorum özellikle göğüslerim kokuyor kendimden tiksiniyorum her emzirmeden önce göğüslerimi yikiyorum çocuk tiksinmesin diye
Ya bu g9gus pedleri de terletiyor sanki aryik kullnmiyrm bnde.
Bu terlemeyi önleyen bir sprey vsrdi tereson mu ne ..onu kullansak zarari olur mu ki süte bebege fln..

Valla Sonrasınca cekecek olan benim alıştırmayın kucaga dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…