2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bir pompa al canim benimde gogus uclarim yoktu elemtrikli pompa aldik onla kendi sutumu sagdikca gogus uclarimda cikti oglum emmeyide ogrendi ayni zamanda bol bol kendi sutumle beslemis oldum

Benim oğlumun da suan gozleri mavi gri ne renge donucegini yada böyle kalirmi merak ediorum ama koyu gibi gorunupte açık maviye dönen gözler vardı bizim akrabalarda.

Bizim gynde 8 10 kere kaka olmuyoki çişte vi sorunumuz yok genelde yapmiş oluyo ama kakayi gúnde 5 yada 6 kez yapiyoruz zagen 2 saatte bir emzirmiyorum benim kiz nezaman aglar ve memeyi isterse ozaman veriyorum canim

Onun farkindayim ilkinde emziremeyince bunda cok endise icindeyim su ana kadar iyiyiz ama ya kesilirse diye korkup dikkat ediyorum bende kuru uzum tahinli helva yiyorum digerlerinede baslayayim bude pekmezi aksam sabah serbet yapip ictim oda sut yapiyor memeler boyle vicik vicik olunca telas ettim

bugyn 20 gùnlúk olduk canim aç kalsa aglarsi diye dûsûnùyorum her bezde çiş oluyo ama kaka olmuyo günûne gore degisiyo bazen 5 kere kaka yapiyo bazen bazan daha az

Etiketleme yapamadım ama güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim. Bugün 5. Günümüz Uykusuzluk yordu ama buna şükür diyelim. Normal doğum düşünenler için benim doğumum kolay oldu diyebiliriz süreç hızlı ilerledi sancılarım başladı sıklaşmadan hastaneye gittik 3. Doğum olunca evde doğurmaktan korktum hastaneye gittiğimizde rahim 6 cm açılmıştı. Beni yatırmadılar sürekli hareket halindeydim bu da doğumhaneye gitmemi hızlandırdı çok az vurucu sancı çektim Sadece doğumhanede ıkınma kısmı beni yordu çok beceremedim kaçıncı ıkınmada doğum oldu hatırlamıyorum ama sadece 3 dikişim var tombik bir bebiş doğurmama rağmensuni sancıya ve epidurale gerek kalmadı Ben bunu hurmaya adaçayına ve yürüyüşe bağlıyorum . Umarım isteyen herkese kolay normal doğum kısmet olur

İste bu telas sutu azaltiyor var yok dusunme emzir bol bol prolaktin yani sut hormonu stresle inis cikis yasayan cok etkilenen bir hormon. Sen ne kadar sakin ve inancli olursan o kadar sutun olur.

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün maşallah bebeğine sağlıklı hayırlı uzun ömrü olsun inşallah

İnşallah benim sütümde gelir mamaya alışıp sütümü almamazlık yapmasın emsin sütüm gelsin diye uğraşırken bebeğimi aç bıraktım iyice

Bir pompa al canim benimde gogus uclarim yoktu elemtrikli pompa aldik onla kendi sutumu sagdikca gogus uclarimda cikti oglum emmeyide ogrendi ayni zamanda bol bol kendi sutumle beslemis oldum
Manuel pompa almıştım Philips aventin ama çok verim alamadım elektrikli pompaya geçeyim o zaman avent iyi midir yoksa başka bi marka mı alayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…