2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cati muayenesi dogumu tetiklemis olabilir, artik zamani zaten. Hadi bakalim seni de yavastan analar kervanina alalim
Hayırlısıyla bakalım. Bel ağrım şiddetlendi. Kasılmalar da var. Doktorumu aradım bir nst bakılsın dedi. Ama belki yalancı doğum sancısıdır bunlar, daha önce yaşamadığım için yoğun geldi bana. Herkes gerçek doğum başlasa anlarsın diyor, anlamadığıma göre, kandırılıyor olabilirim yavru kuşum tarafından

En bastaki kasilmalari anlayamayabilirsin. Benim suyum gelene kadar 2 saat kasilmam oldu, ben de kandiriliyorum diye önemsemedim. Megerse gercekmis :)

Herkesin ağrı eşiği farklı olabilir son anda kuvvetlenene kadar çok fazla ağrı hissetmeyebilirsin ,bence Doğum başlıyo, benim Doğum başlamadan bi kaç gün önce nişan gelmişti bende muayeneden olmuştur diyede düşündüm ama değilmiş, ve Doğum olacağı gün karnım gün boyunca çok sertti çok az yumuşadığı oldu, kendi sancımla Doğum yapmadım ama karnımda ve belimde adet ağrısı gibi ağrılarla gittim

Gözünüz aydın allah hayırlı ömür nasip etsin, kızın da maşallah tam prenses

Deniz Arel in tırnaklarını keserken elini kestik annem hüngür hüngür ağladı. Ben metanetli kalmak durumunda kaldım. Çok kanamadı umarım mikrop filan kapmaz çok üzgünüm
Çok geçmiş olsun canım. Üzülme, isteyerek olmadı ki. Çabucak iyileşir inşallah. Geçmiş olsun.

Bunların ikisi de güzellik, ikisi de melek maşallah. Çok şükür kurtuldun canım. Rahatlayınca yazarsın. Bebişimiz tontik sanırım. Çokk öpüyorum sizi

Kızlar şükür bende aldım yavrumu kucağıma sabah 9.30 da :) biraz küçük ama çok tatlı :) 2600 46 cm . 3200 demişti dr benden büyük bebek çıkmıyor ben onu anladım halbuki kendim pehlivan gibiyim :))) şükür ağrım sızım ilk kızımda ki kadar Yok gazım da çıktı . Emmeye çalışmalarımız var

Manuel pompa almıştım Philips aventin ama çok verim alamadım elektrikli pompaya geçeyim o zaman avent iyi midir yoksa başka bi marka mı alayım

Canım bence şimdilik pompa alma hastaneden hastane tipi pompa kirala o daha çok işini görecektir kanalları o pompa daha iyi açıyor. Sabret canimcim sütün gelecek sürekli emzir bebeğini boş da olsa meme

Hayır canım m sen yazılanları hiç okuma incecik bir iğne hiç acıtmıyor İnan bana

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Açıklık var mı diye alttan yapılan muayene sonucu lekelenme olması normal diye okumuştum. Peki bu lekelenme gibi mi oluyor yoksa nişan gibi kanlı sümüksü bir akıntı mı? Bu konuda bilgisi veya tecrübesi olan var mı?

İlkinde neden emziremedin canım benim de süt hala damla damla geliyor da ilk çocuğum ondan merak ettim

Kızlar gözleriniz aydın çok şükür kavuşmuşsunuz bebişlerinize darısı başımıza inşallah. Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlatlar olsunlar inşallah.

Arkadaşlar merhaba nasılsınız? bugün taburcu oldum hemen oğluma gittim 1 saat emdi mahvetti beni sıpa vakit nasıl geçti anlamadim.
Başım çok ağrıyor dikişlerimde acıyor biraz. Bol kahve onermistiniz değil mı 3 ü bir arada mıydı? Bı de sezaryan olan annisler ortalama kaç günde tamamen dikiş agrılarnz gecti

Avm ye götürme taraftarı değilim ama dışarı çıkararım herhalde. Havalar da mis gibi nasıl olsa
Bizde değildik ama mecbur kldim bi yerde cunku gun icinde onu birakip gitme sansim yok alinacklrda vardi.
Bence de eve kapanma cik gez.lohusalik cok farkli birsey cunku hayatin degisiyor.o yuzden kndini ve bebegi hep mutlu tut.
Senin dogum ne zmn?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…