2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen öyle, ha bugün ha yarın eninde sonunda zaten yanlız kalacagız. Eski kafa düşünce sistemi bunlar. Korkuyormuş 40 çıkana kadar yanlız kalmazmış lohusa ve bebeği. Saçma sapan şeyler bunlar. Şu hurafelerden kurtuldugumuz gün rahat edeceğiz inşallah

Ayyy evet benim kv diyor ki ekmek koy bebegin basina salonun kapisinin arkasina supurge koy yok acikta su birakma kus bogar vs vs he he deyip geciyorum bende evet lohusa iken bunalima giren cok oluyor ama eminim onlarin beyninide yemislerdir ondan oluyordur rahat huzurlu biraksalar hic bisey olmaz bence annenin babanin bebekle yalniz kalmaya daha cok ihtiyaci var

Al basması hikayesi var eskilerde. Bebekte annede yanlız bırakılmaz büyüklere göre tehlikeli bir durum diye değerlendirilir kırk çıkana kadar. Tabiki bilimsel açıklaması var ama anlatmak zor. Çok istiyorsa korkuyorsa kendi gelsin

Bu iki uc saatte bir emzirmede saate nasil bakiyoruz???? Emmeye basladigi andanmi yoksa bitirdiginden mi.. Mesela iki saatte bir emzirmek istiyorum 11 de yarim saat emdi diyelim bir sonraki bir de mi yoksa bir bucuktami olunca iki saat olmus oluyor????

Yok yavrucum bu öyle bişey değil bak sabah 5 ten beri 15 dknın üzerinde dalmadı uykuya. Uykusu var uyumuyor.
Uyku düzenleri oturana kadar Böyle olacaklar sanırım, benimki de dün iki saat uyumadı , gözleri fal taşı gibi açık karnı tok sancısı Yok öyle bakınıyo, daha 5 günlük böyle yapıyosa canımı okuycak bu kız belli

Saat 11 de yarım saat emdiyse 13.30 da emzirmelisiniz. Bi önceki emiş ve tokluk durumuna göre yarım saat esneklik payı olabilir

Emzirme bittiğinde bakıyorsun saate canım

Merhaba teyzeler nasilsiniz gorusmeyeli?dogum yapan bekleyen herkesi kucakliyoruz.yuzumuz boyle oldu.ne yapmali ne etmeli bilen var mi?
Canım senin yediğin bir şey alerji yapmış olabilir domates , yumurta gibi herhangi bir şey olabilir mesela. Bu sadece bir tahmin tabi

Canim kolik sancilari baslayinca buzuki orhan dinletebilirsin tecrubeyle sabittir iyi geliyor. Bugun nasil deniz kusum bizim de gobegimiz kanadı yine bugun gittik doktora bi doz daha k vitamini yapildi

Mama takviyesi yapmayı istemedim doğru ama kaç kere mama vermeye çalıştım hala da çalışıyorum , sütüm yetmiyor olabilir de altta yatan farklı durumlar da olabilir zaman gösterecek
Tabiki sen daha iyi bilirsin bana drum soyledi once her memeyi 45 dk emzir yetmedigi olursa mama ver sarilik olmasi daha tehlikelidir diye

Canım ben emzirdikten sonra bir ölçek de mama verdim. Odaya gecip kalan sütü sagdim verdim orada hemşire ablalari icirdi. Bu şekilde değerimiz 10.4 e düştü. Ertesi gün taburcu olduk. Senin savaşçı prensin de sarılığın üstesinden gelir sabaha taburcu olursunuz.
Ben emzirmeye giderken sevinçten uçarak gidiyordum. Gözleri bantliydi gülüp eğlenerek emzirdim. Fotosunu çektim o halinin. Büyüdüğünde ne kadar güçlü bir kız olduğunu anlatacağım :) Müzik dinlettim beboşa. Öptüm kokladim gönderdim her seferinde. Sonra benim savaşçı kızım sarılığın da üstesinden geldi

Son düzenleme:
1 aydır evde annem ablam yeğenim vardı. Sağolsunlar çok yardımcı oldular ama bunun yanında çokta gerilimli anlar yaşadık. Üstüne birde mevlüt yaptık annem gideceği için biraz erken. Evimiz küçük sıcak cok bunaldım. Sakinliğe onkadar ihtiyacımız varki.

Kaç günlüksünüz canım?
Canim kac gúnlúk olunca sorun olmuyo biz 18 gùnlúkken çocuk doktorunda randevumuz vardi doktor melikenin yuzùne bakinca sarilik derecesini 13 14 gibi dedi ama suanki haftasina gore iyi dedi bizim en son sarilik degerimiz 10 du ogûnde kafama takildi bu seviyeye yùkseldiyse nasil sorun olmuyo birde doktor bana bebiş nezaman aglarsa ozaman emzirirsin dedi hem sariligi olunca sık sık emzirmek gerekmiyormu

Dün gece sabaha kadar benim karnımda hiç yumuşamadı bı ara korktum biseymi oldu diye öğlene doğru normale döndü şu an da ara ara sertleşiyor geri geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…