2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Biz hastaneden geldik sarilik testi yapildi enson 10.3 olan degerimiz 8.9 düşmüş ayin 14 kilomuz 3 746 bugün 3 905 olmuş ebe sadece anne sütûyle beslenmeyle cok gûzel kilo almiş dedi biz cok huzurlu ve mutlu dòndúk bizim gibi sarilik ve diger hastaliklarla ugrasanlar rabbim yar ve yardimciniz olsun en kisa zamanda iyileşsin bebislerimiz herkes icin gúzel bir olmasi dilegiyle

Maşallah size. Bu gece sancımız vardı, nane yağı sürüp karnını kendime yaslayarak ısıttım öyle rahatladı. Aslında sorun daha çok bende , bebiş emip uyuyor çoğu zaman 1,5-2 saat ama ben her emzirmeden sonra onun gibi küt diye uyuyamıyorum.

Hadi geçmiş olsun Melikeciğimeee... Melikem adı gibi melek memede uyuyor bizim paşa uyumuyor yavrucum kucak istiyor sallanmak oyalanmak istiyor dün gündüz hiç uyumadı sayılır kesik kesik 10 dk 20 dk böyle.. bugün de bebek arabası ile gezdirerek uyuttuk resmen ama böyle baş edilecek GB değil. Bakalım ya hamak ya ana kucağı bişey alcam. Senin Hamağın markası ne nerden aldın? Bir de tartımı nasıl yaptılar kuşum bez body mi çıplak mı?

Hahahahaha var ya ne diyim ki
2 hafta once joker bebeden denemek.icin aldim
1 2 kere ictim daha duruyor öyle
Sende delmeyince topaklari kaliyor mu dibinde
Uzerindekine gore mi yapip ictin bugun ben tekrae deneyim bakalim
Topakları çöküyor dibine ama karıştırıp karıştırıp içtim. İnternette yazdığına göre çayı içmeden 1-2 dk önce bir bardak su içmek iyi geliyormuş. Öncesinde de sonrasında da su içiyorum. Ama düzenli yapmazsan anlamazsın canım. Bugün dene bakalım günde 3 defa 3 küpten sende de tesirli olursa demek ki tesiri var

Bizde dun yaptırdık sarilik testi 5 yerden deldiler kan çıkmiyor uc gunluk bebenij kani mi olur icim parcalandj. Bizim degerimzde 9 cikti normal ama uc gun snra yine gl dedi doktor.. bnm bebek cok uyuyor ayağini sıkıyorum islatiyorum altini açıyorum uyanmiyor uyanikken iyi emiyor ama uykudayken kalkmiyor 4 5 cekip birakiyor normal mi acaba. Nette baktm ilk zmnlar bebk cok fazla uyurmus. Melike hanim nasil acabaa???

Kimi bebek cok uyuyor die yanar kimi uyumuyor die bnm bebek cok uyuyor bugun banyo yaptırdık aglamiyor dogru duzgun bile.

Allah razı olsun canim annelik gerçekten emek isteyen bir işmiş hem fiziken hem ruhen hepimiz layıkıyla bu serici atlatiriz insallah

Canim yenidogan bebek gùnúnún cogunu uyuyarak gecirirmiş gelisimi icin cocuk doktoru ìyle desi birde ilk 1hafta ben meliketi gece falan uyandirirken sadece kisa kollu zibinla emziriyorum islak bez yada mendille bacaklarini ayaklarinin altini siliyorum uyaniyo benimki zaten memede maksimum 15 dakka suruyo ondan sonra birakiyo bidahada gic almiyo herseferinde soruyorum doktora oda senin bebisinin sútcekimi kuvvetli sútünde geliyo doyuyo kilo alimida cok iyi dedi doymasa devamli aglar zaten dedi sende islak mendili dene hiç sevmiyorlar soguk silinmeyi

Ben o ana kucağından alcam valla çünkü benim oğlan kopamıyo benden ana kucağıyla bari rahat rahat yemek yerim aç aç şimdiye kadar bi emziriyorum bi alt değişiyorum kolum koptu

Maşallah cimcimeye çok güzel almış kiloyu aynen devam canım

Canım anne sütünden gaz nasıl hangi yiyeceklerle geçiyor? Nelere dikkat etmem lazım? Nane yağını ilk defa duydum burda yoktur galiba

Bende o topakları süzüyorum oyle iciyorum
Deniyorum bakalim bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…