2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gùnaydin kizlar ben kizceyi hastaneye gòtùrúyorum bu sarilik kafama takildi bi ölçüm yapsinlar bakalim kac cikacak birkac gyndúr benim kizin yüzû vücudu sari gibi kontrolûmúzede var daha bizim icin dua edermisiniz

@Sia mia Canım çok geçmiş olsun. İnşallah beboşun en kisa zamanda sağlığına kavuşur. Meleklerimiz o kadar güçlü ki emin ol her zorluğun üstesinden gelir. Yaşadığınız bu durum da ileride beboşa anlatılacak bir anı olarak kalacaktır emin ol

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini.

Canım ateşini ölç 36,5 ile 37,5 arasında olması lazım. Dinleme kimseyi. Ben ilk hafta uzun kollu giydirdim sonrasında havaya göre kısa kollu altlı üstlü şort tşört giydirdim yada body. Güneşle direk temas etmesin dedi dr ona dikkat ediyorum dün dışarı çıktık mesela hava 17 dereceydi ince uzun kollu bir body giydirdim altına pijama arabasına koydum üstüne ince battanye. Dr sen üşüyorsan bebeğinde üşüyordur dedi. Elleri ve ayakları sürekli üşüyo benim oğluşun o yüzden daha dikkatliyim.

Acile git biran önce

Tüm gündüz uyumayan paşam gece uyusun diye emzirip yerine koymaya bakıyorum. Bezini değiştirirken bile utanmasam ninni söyleyecem. Suyu zor içiyorum Aman uyusunda buna da şükür :)
Memiş dışarda dolanıyormusun evin içinde ay bu oğluş sürekli emiyo çok şükürde bazen resmen oyalanmaya geliyo kucağıma

Once birseyi yoktu anlamadim sabah zeytinyagi icirdik insallah duzelir 2 gundur cok perisan cocugum
Dr a sordunmu bitanem fitil verdimi ay bişi dicem annem hep yapardı ve işede yarardı ama bu zamanda ona güvenmiyorum. Biz zeytin yağından kendimiz sabun yapıyorduk annem kabız çocuklara fitil gibi yapar çok küçücük popoya sokmasıyla çocugun kakasının fışkırması bir olurdu ama organik olmayan sabunlarda oluyormu nekadar güvenilir bilemedim

Camim.poposuna hametan merhem sikabilirsin dedi drumuz 2 hafta lavmanla kaka yaptirdik merhemin sakıncası olmaz dedi
Simdi biogoi damla ve mamasina zeytinyagi kaka yapiyor bakalim
Ayy ne bileyim ya poposuna mudahale etmekte istemiyorum zeytinyagi koydum mamasina bakalim insallah yapar

Yok ya canim simdi guven olmaz annem bizede yaparmis ama hersey kimyasal istemiyorum oyle birsey

Ztonder gozunuz aydin, dogum hikayesini bekliyoruz. @Sia mia cok gecmis olsun tekrardan. @annecikk-16 Allah yavrunuza uzun omur versin.

Dogum yapacaklara kolayliklar diliyorum.

Bebegi yataginda uyuttugumda diken ustu gibi irkilerek ses cikararak uyuyor,her an uyanacak sekilde. Kendi bedenime yaslayarak uyuttugumda huzurlu ve derin uyuyor.Sanirim daha guven duygusu gelismedi. Ne zAman kendi yataklarinda huzurlu derin uyumaya basliyorlar? (derin uykudayken yataga koyunca sorunolmuyor)

o şekil akıntın varsa bence bekleme doktora git

Memiş dışarda dolanıyormusun evin içinde ay bu oğluş sürekli emiyo çok şükürde bazen resmen oyalanmaya geliyo kucağıma
Sütyen ile dolaşıyorum resmen hoş bizim bu paşa çok uzun memede de kalmıyor. Gün içinde meme de uyumazsa napıyorsunuz ya. Derin uyku hali olmazsa asla uyumuyor. Geceleri yanımızda babynest te yatıyor ama gündüz resmen puset ve bebek arabasında oyalıyorum çocuğu. Sallanan tipte hamak ana kucağı filan kullananlar memnun mu? Gün içinde kullanıyor mu?

Ben aldigim hamaktan cok nemnunum canimben emzirirken uyuyup kaliyo doyunca bende hamagina yatiriyorum gecede beşiginde yatiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…