2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Rabbim seni ahirette bekleyen bir melekle ödüllendirmiş
İnşallah bundan sonra yaşadığın sıkıntıların ecrini alacaksın artık

kirmizidefter canım okurken çok duygulandım kaybettiğin meleğinin ölüm tarihi ve doğan bebeğinin tarihlerinin aynı olması çok şaşırtıcı Allah çok üzülme o günü unut bugünü güzel an der gibi kucağına yavrun gelmiş. Ne diyeceğimi bilemiyorum inan. Allahım yavrunun ömrünü bahtını güzel etsin. Meleğin cennette onu asla unutamazsın yeni doğmuş kuzucuğu Allah uzun ömür versin. Gelsin uykusuz geceler yalnız varya her böyle gece kalkmaları emzirdikten sonraki mutfak kaçamakları kilo yapıyo dikkat :)

Hamileyken burda sabahlıyordum, doğurdum bir şey değişmedi . Ne kadar dayanacağım bakalım
Oğluş uyutmuyormu annesini? Ay benimki aynı karnımdaki gibi maşallah sabah erkenden kalkıp ana oğul bi güzel karnımızı doyuruyoruz :) emzirdikçe acıkıyorum ya kilom iyi bünye yakıyor Allahtan yoksa 1 ton olurdum :)

Ben yarin doguma gidiyorum arkadaslar :) Varmi doguma gidecek olan . Saat 8 ve ben kac saattir uyuyamadim. Heyecan var sadece. Rabbime sukurler olsun ki bu duygulari yasattigi icin
. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin. Herseyin hayirlisini nasip etsin.

Allah sana tesellini gönderdi
Cok sukur bin sukur

Allah bebeğinizi size bağışlasın , bir daha acılarını göstermesin inşallah , hayırlı sağlıklı uzun ömür versin minik meleğinize

Sizin adınıza çok sevindim. Rabbim bir daha ayrılık göstermesin. Sağlıkla sıhhatle analı babalı büyütmeyi nasip etsin size.

Rabbim seni ahirette bekleyen bir melekle ödüllendirmiş
İnşallah bundan sonra yaşadığın sıkıntıların ecrini alacaksın artık

Amiinn kızlarr çok teşekkür ediyorumm
ONTK ay canım sorma çarşamba gününden beri toplasam 10 saAt anca uyumuşumdur. Normalde hiçkimse asla dayanamaz sma rabbim nasıl güç kuvvet veriyor.
Bu arada birley danışacaktım ya ben ne giydireceğimi bilemiyorum hiç. Bana kalsa üstüne bi çııtlı body altıns tayt ve çorap giydiririm ama herkes üşür diyo çocuğu kat kat yapıyoruz.
Hani carters ın 3 şü setleri var ya kıs kollu çıtöıtlı uzun kollu çıtlı ve altına tayt. Bu 3 lü giydirilmez mi iki çıtçıtlı üstüstd olmuyor muy

Şimdiye kadar kasilmaktan bi gram uyuyamadim ‍♀ uykusuzluktan ölücem ama kasılmalar sancilar birakmiyo uyuyim bunun sonu doğum olmazsa resmen eziyet cekmis olucam yaa ‍♀ bi de dünden beri her peceteye ve günlük pede kanli akıntı geliyo

Zaten ota çöpe ağlıyorum, şimdi okuyunca bunada ağladım.. Allah uzun ömürler versin yavrunaaas

Günaydın kızlar bi kaç günden beri bir app kullanıyorum breastfeeding diye hangi memeydi kaç dakikaydı çişiydi kakasıydı herşeyi rahatlıkla not alabiliyorum.. uykusuzluktan akıl karışmasını da önlüyo hem paylaşıyım istedim sizlerle..

Tüm gündüz uyumayan paşam gece uyusun diye emzirip yerine koymaya bakıyorum. Bezini değiştirirken bile utanmasam ninni söyleyecem. Suyu zor içiyorum Aman uyusunda buna da şükür :)

Canim 18 gun kuvezde sogukta çıplakti oglum eve getirdim uzun kollu citcitli ve pijama giydirdim 1 hafta dayanamdim.simdi sadece citcitli ve corap var kisa veya askili kollu hala usur diyorlar da nasjl alisirsa oyle olur bence

Hahahahaha var ya ne diyim ki
2 hafta once joker bebeden denemek.icin aldim
1 2 kere ictim daha duruyor öyle
Sende delmeyince topaklari kaliyor mu dibinde
Uzerindekine gore mi yapip ictin bugun ben tekrae deneyim bakalim

P Poouh canim cok geçmiş olsun bebişinde sende allahın izniyle enkisa zamanda iyileşin kavuşun dualarim senin ve bebişinle
Sagolasın canım benim kızını gördüm ama yazamadım maşallah kocaman olmuş çok güzel bi kızın var allah bahtını güzel eylesin canım

Canım çok geçmiş olsun , zorlu bir süreçten geçmişsiniz ama inşallah sonu çok güzel olacak , Allah’ım sana ve bebeğine sağlık versin inşallah, bir daha zorluk yaşatmasın
İnşallah canım benim bi haftaya çok fazla şey sıgdı ama bende ben kalmadı allah kuvvet versin bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…