- 1 Aralık 2017
- 4.631
- 8.894
- 158
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #67.221
Yazdım canım da, tesadüf olur yanlış yönlendiririm diye endişe ediyorum. Milk pro naturpy. 13 tl kutusu 10 gün yetecek , içindeki küpleri saydım. İki kutu aldım ben. Şuan için memnunum bakalım ilerleyen günler ne gösterecek.Bekliyorummmmm mutlaka
İyi geceler kızlarr
Günlerdir yazıcam yazıcam cümlelerimi toparlanayı geçin kendime gelemedim desem yeri..
Çoğunuz bilmiyorsunuzdur hususi olarakta anlatmadım zaten ilk gebelik ve doğum durumumu.
İki yıl önce erken doğum durumum olmuştu benim , 5. Haftadan başlayan kanamalı gebelik , 18. Haftada kese delinerek su gelmesi devMlı takip yatış ve 26 haftamda doğum yapmıştım. 1010 gr bi meleğim babasının kopyasıı minicikk bi kızım doğmuştu. Kasım annesi olacakken ağustos annesi olmuştum.03.08.2016 da doğmuştu meleğim. Tabi haliyle küvöz durumumuz oldu hergün gidip süt götürüyordum neleğime. Herhangi ters bi durumumuzda yoktu kilo alıp büyümesini bekliyorduk. Bazı şeyler beklediğimiz gibi gitmedi ve ben doğumundan 13 gün sonra kaybettim meleğimi... 15.08.16da..
Daha sonra tedaviler sebep arayışlRı vs şükür hemen kaldım hamile bu bebeğime. Hamdolsun hiç ters bi durumda yaşamadım gebeliğim süresince.
Önce tabi ağustos annesi olucam diye bi şok oldum rabbim nasıl nasip etti diye ..
Ben ilk bebeğimi normal doğurduğum için bu doğumumda normal olsun diye çok istedim sancılrım falan da var ama bebeğim bitax iri ve kafa çapı biraz büyük olduğu için zor gibi demişti dr um ama yine bugün kü cuma yada cumartesi kdar bekleyip ona göre sezeryama yönlenecektik.
Benim olan sancılarda gitti bu arada az az geliyor . Bende yürüyüş yapmaya başladım biraz biraz kafası yerleşsin diye doğru pozisyona. Velhasıl salo günü benim suyum geldi akşam 10 gibi . Neyse gittik hastaneye 2 cm açıklık var ama kafa yukarda dr uma telefon açtık dedi sabaha kadar bekleyelim bakalım süreç başladı artık. Benim sancılar geliyo ama çok uzun aralıklı. Çarşamba sabahı 10 -11 e kadar falan bekledik ne açıklık nüyüdü ne kafa indi aşağıya dr dedi sezeryan. Neyae ben girdim hemen epidural sezeryana çok şükür sıhhatle sağlıkla 15.08.2018 de kavuştum yavruma. Rabbim nasıl bi kader yazmış, bi kuzuma ağlarken diğer kuzuma sevinicem artık ben. Allahım resmen ‘benim günlerimi kara bilme senin kışını bahara çeviririm dedi bana.
Benim oglumda kabiz olduCay kasigi ucuyla zeytinyagi verebilirsin canim az ama ben su an mamasina ekliyorum
Deneyeyim bi canım sağolCay kasigi ucuyla zeytinyagi verebilirsin canim az ama ben su an mamasina ekliyorum
Mamadanmıki kuzumBenim oglumda kabiz oldubildigin kivami haslanmis yumurta sarisi gibi
Oğluş uyutmuyormu annesini? Ay benimki aynı karnımdaki gibi maşallah sabah erkenden kalkıp ana oğul bi güzel karnımızı doyuruyoruz :) emzirdikçe acıkıyorum ya kilom iyi bünye yakıyor Allahtan yoksa 1 ton olurdum :)Hamileyken burda sabahlıyordum, doğurdum bir şey değişmedi. Ne kadar dayanacağım bakalım
Allah sana tesellini gönderdi
Cok sukur bin sukur
Allah bebeğinizi size bağışlasın , bir daha acılarını göstermesin inşallah , hayırlı sağlıklı uzun ömür versin minik meleğinize
Sizin adınıza çok sevindim. Rabbim bir daha ayrılık göstermesin. Sağlıkla sıhhatle analı babalı büyütmeyi nasip etsin size.
Rabbim seni ahirette bekleyen bir melekle ödüllendirmiş
İnşallah bundan sonra yaşadığın sıkıntıların ecrini alacaksın artık
Amiinn kızlarr çok teşekkür ediyorummkirmizidefter canım okurken çok duygulandım kaybettiğin meleğinin ölüm tarihi ve doğan bebeğinin tarihlerinin aynı olması çok şaşırtıcı Allah çok üzülme o günü unut bugünü güzel an der gibi kucağına yavrun gelmiş. Ne diyeceğimi bilemiyorum inan. Allahım yavrunun ömrünü bahtını güzel etsin. Meleğin cennette onu asla unutamazsın yeni doğmuş kuzucuğu Allah uzun ömür versin. Gelsin uykusuz geceler yalnız varya her böyle gece kalkmaları emzirdikten sonraki mutfak kaçamakları kilo yapıyo dikkat :)
Zaten ota çöpe ağlıyorum, şimdi okuyunca bunada ağladım.. Allah uzun ömürler versin yavrunaaasİyi geceler kızlarr
Günlerdir yazıcam yazıcam cümlelerimi toparlanayı geçin kendime gelemedim desem yeri..
Çoğunuz bilmiyorsunuzdur hususi olarakta anlatmadım zaten ilk gebelik ve doğum durumumu.
İki yıl önce erken doğum durumum olmuştu benim , 5. Haftadan başlayan kanamalı gebelik , 18. Haftada kese delinerek su gelmesi devMlı takip yatış ve 26 haftamda doğum yapmıştım. 1010 gr bi meleğim babasının kopyasıı minicikk bi kızım doğmuştu. Kasım annesi olacakken ağustos annesi olmuştum.03.08.2016 da doğmuştu meleğim. Tabi haliyle küvöz durumumuz oldu hergün gidip süt götürüyordum neleğime. Herhangi ters bi durumumuzda yoktu kilo alıp büyümesini bekliyorduk. Bazı şeyler beklediğimiz gibi gitmedi ve ben doğumundan 13 gün sonra kaybettim meleğimi... 15.08.16da..
Daha sonra tedaviler sebep arayışlRı vs şükür hemen kaldım hamile bu bebeğime. Hamdolsun hiç ters bi durumda yaşamadım gebeliğim süresince.
Önce tabi ağustos annesi olucam diye bi şok oldum rabbim nasıl nasip etti diye ..
Ben ilk bebeğimi normal doğurduğum için bu doğumumda normal olsun diye çok istedim sancılrım falan da var ama bebeğim bitax iri ve kafa çapı biraz büyük olduğu için zor gibi demişti dr um ama yine bugün kü cuma yada cumartesi kdar bekleyip ona göre sezeryama yönlenecektik.
Benim olan sancılarda gitti bu arada az az geliyor . Bende yürüyüş yapmaya başladım biraz biraz kafası yerleşsin diye doğru pozisyona. Velhasıl salo günü benim suyum geldi akşam 10 gibi . Neyse gittik hastaneye 2 cm açıklık var ama kafa yukarda dr uma telefon açtık dedi sabaha kadar bekleyelim bakalım süreç başladı artık. Benim sancılar geliyo ama çok uzun aralıklı. Çarşamba sabahı 10 -11 e kadar falan bekledik ne açıklık nüyüdü ne kafa indi aşağıya dr dedi sezeryan. Neyae ben girdim hemen epidural sezeryana çok şükür sıhhatle sağlıkla 15.08.2018 de kavuştum yavruma. Rabbim nasıl bi kader yazmış, bi kuzuma ağlarken diğer kuzuma sevinicem artık ben. Allahım resmen ‘benim günlerimi kara bilme senin kışını bahara çeviririm dedi bana.
Tüm gündüz uyumayan paşam gece uyusun diye emzirip yerine koymaya bakıyorum. Bezini değiştirirken bile utanmasam ninni söyleyecem. Suyu zor içiyorumkirmizidefter canım okurken çok duygulandım kaybettiğin meleğinin ölüm tarihi ve doğan bebeğinin tarihlerinin aynı olması çok şaşırtıcı Allah çok üzülme o günü unut bugünü güzel an der gibi kucağına yavrun gelmiş. Ne diyeceğimi bilemiyorum inan. Allahım yavrunun ömrünü bahtını güzel etsin. Meleğin cennette onu asla unutamazsın yeni doğmuş kuzucuğu Allah uzun ömür versin. Gelsin uykusuz geceler yalnız varya her böyle gece kalkmaları emzirdikten sonraki mutfak kaçamakları kilo yapıyo dikkat :)
Canim 18 gun kuvezde sogukta çıplakti oglum eve getirdim uzun kollu citcitli ve pijama giydirdim 1 hafta dayanamdim.simdi sadece citcitli ve corap var kisa veya askili kollu hala usur diyorlar da nasjl alisirsa oyle olur benceAmiinn kızlarr çok teşekkür ediyorumm
ONTK ay canım sorma çarşamba gününden beri toplasam 10 saAt anca uyumuşumdur. Normalde hiçkimse asla dayanamaz sma rabbim nasıl güç kuvvet veriyor.
Bu arada birley danışacaktım ya ben ne giydireceğimi bilemiyorum hiç. Bana kalsa üstüne bi çııtlı body altıns tayt ve çorap giydiririm ama herkes üşür diyo çocuğu kat kat yapıyoruz.
Hani carters ın 3 şü setleri var ya kıs kollu çıtöıtlı uzun kollu çıtlı ve altına tayt. Bu 3 lü giydirilmez mi iki çıtçıtlı üstüstd olmuyor muy
Hahahahaha var ya ne diyim kiYazdım canım da, tesadüf olur yanlış yönlendiririm diye endişe ediyorum. Milk pro naturpy. 13 tl kutusu 10 gün yetecek , içindeki küpleri saydım. İki kutu aldım ben. Şuan için memnunum bakalım ilerleyen günler ne gösterecek.
Enfeksiyon ve sarılıktan canımEvet en az 3 litre su. Canım zor geçmiş seninde doğumun. Benimde çok kolay olmadı. Bebeğin neden küvezde peki?
Sağol canım inşallah
İnşallah canım benim bi haftaya çok fazla şey sıgdı ama bende ben kalmadı allah kuvvet versin bakalımCanım çok geçmiş olsun , zorlu bir süreçten geçmişsiniz ama inşallah sonu çok güzel olacak , Allah’ım sana ve bebeğine sağlık versin inşallah, bir daha zorluk yaşatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?