2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim masallah kuzuna gozunuzaydin saglikla büyütün

Kzlar geldim acile dogum başlamış 4 cm açıklık var yatisim yapildi dualarını bekliyorum
Allah kolsy getirsin canim saglikla gelsin yavrun

2 cocuklu hayattan hunimle sizi selamliyorum hanimlar :) :)
Annemler dun gittiler ben cinar masal survivor maceramiza başladık dunden beri :)
Esimde bayram ustu diye yogun az önce de aradi gec gelebilirim dedi mujde verir gibi hadi hayirlisi :) isi mi bahane edip çocuklardan mi kaciyor anlamadik ama neyse :)
Sizler nasilsiniz insallah bebisleriniz de iyidir

Soğuk suyla siliyorum ama nafile. İns bnmkide öyledir sut cekimi kuvvetlidir. Sutum iyi smdilkk. sarilik olmasndan korkuyorum..

Aynen öyle canım hamileliğim ayrı serüven doğumu ayrı serüven anlatacak çok şey var :)

Kızlar hergün dúzenli kefir kuşburnu şerbeti rezene ve humana stel tea iciyorum sútû arttirma ve kalitesini arttirma icin bende cok işe yariyo ve tikanan sút kanallarinida aciyo 2 gúndùr hiç tikanmadi tavsiye ederim tabi bide her emzirme sonrasi sagiyorum bugùnki ebede òyle dedi her emzirme sonrasi sagmak gerekiyormuş

Kızlar bende doğum hikâyemi anlatayım :) akşam altı gibi düzensiz sancılarım başladı ama ağrısız yattık gece üç gibi sızıntı şeklinde suyum gelmeye başladı sancılarım bu sefer agriliydi ama hala düzensiz beş dkda bir bir dakika bir saat kuralına göre hastaneye gel demişti doktorum gelmeye başlasın hastaneye gidelim diye saat tutmaya başladım ama benimkiler 2dkda bir 10 15 saniye geliyordu.. suyum geldigi icin altida artik hastaneye gidelim dedim.. gittigimizde dort santim aciklik vardi hemen epidural istedim yedide takilmisti.. saat 13:18 Dede oglum dogdu ne hastenede ne de evde yanimda esimden baska kimse yok her isimi kendim yapiyorum ve oglusla ask yasiyoruz

Hayırlı olsun bebeğiniz. Nasıl geçti doğumunuz. Kolaymıydı? Tek basınıza zor olmuyor mu?

Sút cok grlipte tutamadigindan oluyo bence bizim òyle cúnki agzina sût cok geldigi zaman yutkunurken kaciyi bende omzuma alio sirtina vuruyorum

Oluyor canim bende yuzune hafif ufleyip kasinin ortasını kaldiriyorum geciyor

Hadi Allah kolaylik versin :) babalar boyle bende benimkinden huylaniyorum arazi oluyor anneme guvenerek surekli. Bizde yarin aksam itibariyle yalniz gunlerimize baslayacagiz ama eger boyle giderse zorlanmayacagimi dusunuyorum nasipse. Miray cok ilimli kardesine emmesindende rahatsiz olmuyor tek sorunum kopek disleri geliyor ve onun sikintisindan yemek yok sadece memeyle yasiyor. Yigitte ya uslu oglan yada firtina oncesi sessizlik yasiyoruz bilemedim :)

Oluyor canim bende yuzune hafif ufleyip kasinin ortasını kaldiriyorum geciyor
Ben çok panik yapıyorum. İlkinde eşimde yanımdaydı. Bşrden şok oldum. Ellerimle havaya kaldırıp nefes almıyor nefes almıyır diye çocugu sarstım. Ters çevşrmek sonradan aklıma geldi. Eşimde o kadar kızdıki bana. Çok paniğim ya

Canim sut tazyikli gidince toparlanamiyorlar oluyor o sekilde. Bebege sen egilmek yerine sirtini yaslayip onu memeye yatirirsan bunun onume gecmis olursun.

Valla ben bu lohusaligimda cok sabirliyim esime karsi ama o da zorluyor sansini :) en son patlicam hadi hayirlisi :)
Bugün yalniz 2.gunumuz Allah var cok zorlamadi cocuklar ama her an ikisi birden saldiriya gececekmis gibi tirsiyorum :) :)
Bende masal icin aynisini dusunuyorum ya sakin bebek ya da dedigin gibi firtina oncesi sessizlik :) insallah ilk soyledigimizdir :) sahsen benim oglum su an masaldan daha yenidogan gibi davraniyor :)
Mirayinda disleri kolay gelsin insallah ates yapmiyordur ates yoksa istahsizlik cok normal bi sure idare edeceksinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…