2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

P Poouh canimm cok gecmis olsun neler yasamissiniz oyle Allah beterinden saklasin hala hastanede misiniz
Evet canım daha bitmedi tedavilerimiz gözlem altında tutuyorlar ikimizide bayrama bakarız taburcu olmanızı Dedi doktorlarımız

Merhaba annişler artık hemen herkes doğum yaptı diye düşünüyorum. Ben kaç gündür giremedim annemin yanına geldim yolculuğumuz baya uzun sürdü malum. Kızım buranın havasına alışmaya çalışıyor ancak bugün kesik kesik birkaç kez öksürdü sanki boğazı kurumuş gibi. Siz bu tip öksürük yaşadınızmı bayramada giriyoruz uzman dr bulmakta zor.

Bende yapmiyorum canim sagacak.kadar oldugunu dusunmuyorum.acikcasi

Ftm41 Canım rezeneyi demleme mi içiyorsun yoksa Humananin cayindan mi?
Ben Humana still-tee ve rezene içiyorum ama çok etkili değil galiba
Bir de demleme rezene deneyeceğim.
Rezeneyi bir bardak sicak suda 5 dakika demliyorum canim ayrica humananin icindede içiyorum

Canim benim sol gògsùmde sút cok geliyo e melike tam anlamiyla hepsini bitiremiyo syt kalinca yeniside gelince sút kanallarim tikaniyo sonra gògsúm sisiyo agri yapiyo oyùzden sagiyorum sagdigimida emzirmeden 1 saat dolmadan veriyorum takviye oluyo

Gözün aydın canım hayırlı olsun

Kızlar sizin bebekler meme emerken kaç dakiaka emiyorlar benimki emerken hemen uyuyakalıyor. 10 dakika uyuyor tekrar uyanıyorlar
Benim bebis 5 dk hizli sekilde emiyor sonra uyuyor ve birakmiyor orada uyumak istiyor zor biraktiriyorum ben cekmezsem durup durup emiyor emzik gibi yatagina koyuncada bi bagirti kopuyor uyaniyor bende sastim vallahi toplam ne kadar emiyor senin bebis

Bugünki ebe bana emerken yutkunma sesini nekader duyuyorsun dedi bende 15 dakika duyuyorum ondan sonra birakiyo zaten dedim birakmasa bile dinlenerek emiyo dedim ebede cektiginde yutkunma sesini duydugun súrece emiyor desi eger ardi ardina yutkunmadan emiyosa emzik gibi kullaniyo dedi ordan biliyorum dolu dolu 10yada 15 dakika emiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…