2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Senden haber geldiğine sevindim canım. Çok yoruyormu Masal? Çınarı sormuyorum tahmin edebiliyorum
Bende sizi cok ozledim canim inan cogu zaman aciyorum topigi yazmak istiyorum ihtiyacim da var konusmaya nefes almak gibi oluyor buraya yazmak ama oyle yorgun oluyorum ki kelimeleri toparlayamadigim icin yazamiyorum :) pes ediyorum kapatiyorum :)
Masal yormuyor teyzesi ama cinar fena tam da tahminindeki gibi

Teşekkür ederim canım. Sanırım sütüm gün geçtikçe azalıyor ve ilk defa çaresiz hissediyorum kendimi. Sanırım bu kez yapabileceğim bir şey yok gibi. Poffff süt konusunda beboşa yetemedim :'(
Mama veriyorsan sütün azalabilir Bebek emdikçe süt gelir ama mamayla doyuyorsa memeden ihtiyacı kadar alıyordur
bol bulgur ye ayrıca sütü gerçekten artırıyor

Teşekkür ederim canım. Sanırım sütüm gün geçtikçe azalıyor ve ilk defa çaresiz hissediyorum kendimi. Sanırım bu kez yapabileceğim bir şey yok gibi. Poffff süt konusunda beboşa yetemedim :'(
Canim sen boyle dúsúnme sitresinde sútún ùzerinde ulumsuz etkisi oluyormuş sen emzir takviye olarak sag pompayla sagdikca cogaliyo sút onuda viberonla ver ben bazen oyle yapiyorum

Mama veriyor musun ben vermiyorum ama surekli emmek istiyor acken kiyamet kopuyor doymasa aglar herhalde uyumazda bence aklim cok karisik bu sut konusunda sutun var mi senin memelerin dolu dolu mu mesela normal mi
Sarılık geçirdik canım biz o yüzden veriyorum.doymuyor oğlum zaten birde. Sütüm var ama öyle şarıl şarıl değil. Dolu dolu değil yani. Dakikalarca memede kalsa doymaz. Sürekli emzirmedeyim. Senin nasıl

Ay canım oğlum bugün gaz sancısından ağladı hep karnı taş gibi oldu ne yaptıysam fayda etmedi eczaneye koştum rezene çayı aldım bebekler için olanını 1 çay kaşığı ağzına damlattım anında pıt pıt çıkardı tüm gazını sonra rahatlayınca bi güzel emdi ve şuanda mışıl mışıl uyuyor çok şükür. Bende oturdum balkonda oğlumdan artan rezene çayını içiyorum keyifle. Çok mutlu oldum bugun onu öyle görünce bende onla ağladım içim parçalandı.

Canim bibkac gun gozlemle kuculme varsa sikinti yoktur ama aynıysa bi git baksin doktorun. Benimki git gide buyudu sertlesti gittim bakti doktor 15 20 gün sonra gel gecmezse bosaltcaz dedi bana da
Ağrımda kalmadı benim inşallah kendiliğinden geçerde kurtuluruz canım. Peki ilaç bişi verdimi bu 20 gün içinde kullanabileceğin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…