2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Himm tmm canim biz bugun tam 1 aylığız.bayram girdigi icin araya bzm asida 27 sinde..ayrica kalca cikikligi içinde hstsneye gotrcgm.bilgin vardır bu konudan da.
Canım. Bebeği yatırdığında bacaklarını düz tutarak kontrol et. Eğer hem yüzüstü, hem düz yatırdığın zaman katları buğumları bir birine denk geliyorsa, paralelse çıkık yoktur. Çıkık olduğunda buğumlarda bariz kayma oluyor. Tabi bu 100% değil. Eğer kayma varsa usg çekilerek kesin tanı koyuluyor.

Saglikla al kucagina canim guzel haberlerle don bize insallah

Anladım canım korkma yazmak istediğini. :)

38 hafta 3 günlüğüz. İlk önce erken Doğum riskimiz vardı onu geçirdik sonra gelişim geriliği var dediler doktor doktor gezdim (haftasına göre geri çıkıyor ultrasonlarda) sonra yok sağlıklı ama sata göre uyumlu değil dediler. Kendi doktorum zaten tam bir Leyla ona göre hiçbir sorun yoktu hala yok. İçim bir tuhaf o yüzden. Hıçkırsa sorun mu var diyorum hıçkırmasa sorun mu var diyorum. Bi doğsa da gözümle görsem.

Demek istedigim o zaten saglikli deselerde acaba ne kadar guvenilir gozunle gorene kadar inanamiyorsun o yuzden sakin ol son gunlerin tadini cikar iyi haberlerini bekliyorum insallah

Kalça çıkıkligi olursa elle kontroldede belirti veriyormus diye biliyorum

Ah keşke kendim doyurabilsem bebeğimi. Yüzüne bakmam bir daha mamanın. Şöyle şarıl şarıl gelse sütüm doysa yavrum nasıl isterdim

Canim vallahi onun vicdan azabi ilk bebegimden var zaten o yizden kafayi yeme noktasindayim az kaldi
Bebek acıktığında
Seçenek 1: aç memeyi ver ağzına 10-15 dk otur sen dinlen, bebe doysun. Geceleri yanına yatır uyuyarak emzir.
Seçenek iki: bebek ağlıyor, koşuyorsun mutfağa, su hazırla ısısını ayarla, mamayı hazırla, gel bebeği doyur, sonra git biberonu temiz temiz yıka. Hele geceleri uyku gözünden akarken bunları yapmak kolaymı?!
Kimse keyfinden ikinci seçeneği seçmez bence canlar. Bilerek daha zahmetli olanı seçmez. Ama işte gerek olunca evlat için can feda. Hiç üzülmeyin canlarım , çok şükür aç kalmıyorlar. Gram süt içmeyenler var, siz takviye yapıyorsunuz ne var yani değilmi

bencede canimcim

Yerim seni yaaa cok tatlı yazmissin

aynen valla canım mama işi zor Hele de benim gibi bebek 2 taneyse daha zor

Kızlar hergün ishalim,gecmeyen bi ishalim var.ve sancim var.nst de de biraz sancim görüldü.benim kız 40 haftayi beklemiycek gibi sanki.34+4 olduk Allaha şükür.biraz rahatim erken gelirse de.5 gun sonra da esim tamamen dönüyor Allahin izniyle.yaşayıp gorucez insallah hayirlisi

Cok normal bu anlattiklarin sutum varmi korkularindan uzaklasip sadece emzirmeye onunla vakit gecirmeye odaklansan aslinda hersey daha kolay olacak. Benim oglanda cogunlukla kisa emiyor ama ben saatli emzirmiyorum yani gak dese meme agzinda guk dese meme agzinda. Ne emzirirken nede emzirmek icin hic saate bakmiyorum. Sonucta el kadar bebek daha iki saat dolmadi bekle diyemezsin yada dur emmeye devam edeceksin daha 15 dk olmadi diyemezsin ona. 1 ayini beklemene gerek yok ne zaman istersen aile hekiminde ebe tartim yapiyor bayram tatili sonrasi git istersen senin icinde fikir olur. Zaten 1 aylik kontrolunden once 15. Gun gitmen lazim bizi cagirdilar.

Son düzenleme:
Ay be güzel gitmiş kilolar maallah bana doktorum bayramdan sonra kontrole gitmemi ozamandan sonra takmamı söyledi dikişlere baskı yapmasın sesi o yüzden kullanmadım. Birde ayaklarım bacaklarım şişti doğumdan sonra ödem topladım ya hamileyken hiç olmamıştı

İyi geceler güzel anneler giremiyorum hiç buralara hepinizi özledim bütün bebişler iyidir inşllah bizim yaramaz gece uyumadığı için nöbetteyiz ben hala İstanbul’dayım evimi eşimi çok özledim artık gitmek istiyorum:) Bayramdan sonra kısmetse gideceğiz gelip alıcak babamız bizi annemlere hala çok gelene giden olduğu için pek yazamıyorum hepiniz iyisinizdir inşllah geçmişi okuyamadım zaten doğurmayan kalmadı herhalde:)

Bu arada bütün çabalarıma rağmen sütüm tamamen kesildi çok üzülüyorum bu duruma zaten bu kadar üzülüp kafa taktığım için başaramadım

Bide tecrübeli anneler kalça ultrasonu çekildik kendi gittiğimiz hastanede değildi bende çektirip kendi dktrumuza götürürüm diye baktırmadım sonuçu aldım sadece bugün baktığımda tanı bölümünde kalçada klik sesi yazıyor bu beni çok tedirgin etti bu nedemek yarın hemen bir dktra götürüp göstericem

Hayırlı olsun bebeğiniz. Nasıl geçti doğumunuz. Kolaymıydı? Tek basınıza zor olmuyor mu?
Doğum kolaydi ama sonrasında biraz ağrım oldu ki çok normal:)).. tek başına zor tabiki ama yanımda biriside olsa pek bişey değişeceğini sanmıyorum temizlik ve yemek konusunda eşim elinden geldiğince yardimci henüz bebeğe pek yardımı yok biraz küçük doğdu bide sünnet falan olduk Babamız tam rahat Tutamıyor henuz.. azıcık kilo alıp göbeği falan düşünce altını falanda değiştiririm diyo bakalım bir kaç güne daha çok rahatlariz gibi duruyo ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…