2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde senin gibi emiyor basta sonra uyukluyor. Kalmak istiyor orada keyif yapıyor. Yatagına yatırıyorum 10 dakika sonra uyanıyor. Doymuuor yavrum

Benimde senin gibi emiyor basta sonra uyukluyor. Kalmak istiyor orada keyif yapıyor. Yatagına yatırıyorum 10 dakika sonra uyanıyor. Doymuuor yavrum
Mama veriyor musun ben vermiyorum ama surekli emmek istiyor acken kiyamet kopuyor doymasa aglar herhalde uyumazda bence aklim cok karisik bu sut konusunda sutun var mi senin memelerin dolu dolu mu mesela normal mi

Yok canim nerde ya enfazla 5 dk emiyor o sekilde sonra uyuyp ara ara emiyor sutum yetiyor mu bilmiyorum gunde 4-5 kez cis yapiyor bezi ve kilosundan anlasilir diyorlar bezimiz dolu ama.kilosunu bilmiyorum ancak 1. Ay asimizda ogreniriz insallah iyidir de mama vermek zorunda kalmam

Mama veriyor musun ben vermiyorum ama surekli emmek istiyor acken kiyamet kopuyor doymasa aglar herhalde uyumazda bence aklim cok karisik bu sut konusunda sutun var mi senin memelerin dolu dolu mu mesela normal mi
Canim doymuyo olsa aglar ve uyumazdi bence makinan varsa bir kere sag bir gogsúnden nekadar geliyo bak ben ilk òyle yapmistim

Kilosunu evde sende kontrol edebilorsin canim bebislerin ghnde 20 gram almalari gerekiyormuş sabah çıplak baskülûn varsa tart birde akşam yatarken çıplak tar aldigi kilo belli oluyo yada pazartesi bir kere tart pazar akşam tart 1 haftalim òlçüm yap anlarsin

Bende senın gıbı merak edıyorum sutum yetıyor mu doyuyor mu dıye. Devamlı emmek ıstıyor kılo aldı mı acaba muayeneside bayramdan sonra

Gunde kac defa kaka yapıyor sızınkı bende doyuyor öu dıye merak ediyorum

Sezeryan mi olacaksin benim de normal olması icin bekliyoruz bugun yarin gelir ins :)

Canım anne sütünden gaz nasıl hangi yiyeceklerle geçiyor? Nelere dikkat etmem lazım? Nane yağını ilk defa duydum burda yoktur galiba
Canım abartmadan hepsinden ye desem? Bebek gazlıysa dikkat etsen de oluyor. Bakladan uzak sadece. Ben bebek 4-5 günlükken fasulye bile yedim. Yiyeceklerden kaçınırsan ileride çocuğa da onları yediremeyeceksin.yabancılaywcsk çünkü. Nane esansı yazmam gerekirdi canım. Türkiyede varmı onu da bilmiyorum , ben rusyadan alıp depolamaya çalışıyorum ilaçların çoğunu. Eğer nane esansı bulursan bitkisel olduğu için hem zararsız hem gazını, ayağının altına sürdüğünde soğuk algınlığını, kulak arkasına sürerek kulak ağrısını geçirmek oluyor. Avucumda Bebe yağına birkaç damla damlatıp karnına sürüyorum.

Ben o ana kucağından alcam valla çünkü benim oğlan kopamıyo benden ana kucağıyla bari rahat rahat yemek yerim aç aç şimdiye kadar bi emziriyorum bi alt değişiyorum kolum koptu
Ben memnunum canım, kucağımda tutmuyorum gündüz uyanık duracaksa anakucağına koyuyorum

Senden haber geldiğine sevindim canım. Çok yoruyormu Masal? Çınarı sormuyorum tahmin edebiliyorum

Rezeneyi bir bardak sicak suda 5 dakika demliyorum canim ayrica humananin icindede içiyorum
Teşekkür ederim canım. Sanırım sütüm gün geçtikçe azalıyor ve ilk defa çaresiz hissediyorum kendimi. Sanırım bu kez yapabileceğim bir şey yok gibi. Poffff süt konusunda beboşa yetemedim :'(

Tıkanıyor canım. Bizde uyuklarken değil, göğsüm doluyken sanırım çok bol gidiyor süt ondan oluyor. Ben de sırtına vuruyorum öksürüp rahatlıuor

Tartim var nasil.tarticam ki o tartiyla

Yok canım gitmedim hafta sonu girdi araya bide sanki inmeye başladı gibi ilaç dün bitti etkisini daha yenimi gösteriyor beklesemmi az daha bilmiyorum kararsızım
Canim bibkac gun gozlemle kuculme varsa sikinti yoktur ama aynıysa bi git baksin doktorun. Benimki git gide buyudu sertlesti gittim bakti doktor 15 20 gün sonra gel gecmezse bosaltcaz dedi bana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…