- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #67.381
Bunun icin ozellikle bi ilac vermedi canim antibiyotik vermisti ona devam ediyorum sadeceAğrımda kalmadı benim inşallah kendiliğinden geçerde kurtuluruz canım. Peki ilaç bişi verdimi bu 20 gün içinde kullanabileceğin?
Bizde de ayni durumlar memeyi birakmigor bir turlu baska bisey vermiyorum suan icin ben doyuyor yada doymuyor bilmiyorum ama benimde goguslerim ilk zamanki gibi dolu dolu degilSarılık geçirdik canım biz o yüzden veriyorum.doymuyor oğlum zaten birde. Sütüm var ama öyle şarıl şarıl değil. Dolu dolu değil yani. Dakikalarca memede kalsa doymaz. Sürekli emzirmedeyim. Senin nasıl
Canim o usg ile ypiliyor diye biliyorum.Kizlar bizim cocuk doktoru her muayenede kalça çıkıkligini kontrol ediyo cıkıklik yok diyo òyle elle anlayabiliyorlarmi sizin doktorlarda bakiyorlarmi acaba
Hmm banada antibiyotik vermiştiBunun icin ozellikle bi ilac vermedi canim antibiyotik vermisti ona devam ediyorum sadece
Kaka yapiyor mu? Emerken yutkunma sesi duyuyor musun? Birde meme yi biraktiginda memeyi siktiginda sut geliyormu hemen? Gergin dolu sert olan meme bosaltilamayan memedir bebek emerken tazyikte olur ve rahatsizlik duyar bundan. onsut coktur ama bos gibi duran memede yagli sut olur ve surekki uretim devam eder.Bizde de ayni durumlar memeyi birakmigor bir turlu baska bisey vermiyorum suan icin ben doyuyor yada doymuyor bilmiyorum ama benimde goguslerim ilk zamanki gibi dolu dolu degilSabirsiz61 yagli sutun olustugunu memelerin zamanla terbiye oldugunu soyledi ilk oglumda mama deneyimi yasadik maalesef o yizden hic vermek istemiyorum. Dr onerisiyle mi kullaniyorsun mamayi
Biz de gezdik geldik.Kızlar nerdesiniz guruota kimse kalmadimi ben sipami uyuttum uyanana kadar rahatimsızler neler yapiyorsunuz bebişler uslumu
Kaka yapiyor evet gunde 4-5 kez yutkunma sesi ilk anlarda var 2-3 dk kadar cok uzin emiyor bazen sikinca sut olmuyor bende pompayla bakiyorum sagmiyorum ama bi kac damlada olsa beliriyor gogus ucumda ok diyorum kendime ama tedirginim yani bebekte hep bi aranma var meme ariyor birde birakmiyor gogsumu uyuyor orada yarim saati gecti dun saat tuttum o kadar sutun geldigini sanmiyorumKaka yapiyor mu? Emerken yutkunma sesi duyuyor musun? Birde meme yi biraktiginda memeyi siktiginda sut geliyormu hemen? Gergin dolu sert olan meme bosaltilamayan memedir bebek emerken tazyikte olur ve rahatsizlik duyar bundan. onsut coktur ama bos gibi duran memede yagli sut olur ve surekki uretim devam eder.
3 farklı doktor ver mama dedi. Emzirdikten sonra takviye yap dedi. Bir gece hastanede yattık sarılıktan ötürü. Bir daha riske atamam zaten. Doymuyor birde yavrum dakikalarca emiyor duruyor yoruluyor dinlenip tekrar devam ediyor ama nir türlü doymuyor. Mamayıda günde 3 sefer veriyorum 30ccBizde de ayni durumlar memeyi birakmigor bir turlu baska bisey vermiyorum suan icin ben doyuyor yada doymuyor bilmiyorum ama benimde goguslerim ilk zamanki gibi dolu dolu degilSabirsiz61 yagli sutun olustugunu memelerin zamanla terbiye oldugunu soyledi ilk oglumda mama deneyimi yasadik maalesef o yizden hic vermek istemiyorum. Dr onerisiyle mi kullaniyorsun mamayi
Su an icin 30 cc olur canim bi kerede ancak o kadar icebilir zaten tabiki riske atma bizimde sarilik vardi ama disardan cok net belliydi olcumde sıkinti yok karnini iyi doyur dedi dr ay ne bilim 2. Bebegim.ama kendimi daha yetersiz hissediyorum ama mama kesinlikle vermek istemiyorum oglumun kaka problemi cok oldu ben mamaya bagliyorum.bunu insallah sizde olmaz rizkinda ne varsa onu yer bebisler sukurki mamalar var takviye edebiliyoruz insallah sutun yeterde yavas yavas biraktirir dr3 farklı doktor ver mama dedi. Emzirdikten sonra takviye yap dedi. Bir gece hastanede yattık sarılıktan ötürü. Bir daha riske atamam zaten. Doymuyor birde yavrum dakikalarca emiyor duruyor yoruluyor dinlenip tekrar devam ediyor ama nir türlü doymuyor. Mamayıda günde 3 sefer veriyorum 30cc
Oluyor öyle durumlar son zamanlarda. Bebek büyüdü yer kalmadı sıkıstı karnında. Kötü şeyler getirme aklına . Bebeğine kavusacagın anı düşün hayal etHamileliğin en zor zamanları son kısımları derlerdi inanmazdım.
Tecrübeli anneler bebeğin hareketleri belirgin şekilde azaldı bugün saydım 10u geçti hareketleri normal mi? Mesela soluma ya da sağıma yattığım zaman en az 5 6 sefer oynayan bebişim şimdi 2 sefer oynadı.
Kasıklarımda ağrı vardı bir kaç gün önceye kadar bugün sanki hiç hamile değilmişim gibi hafif ve ağrısızım.
Ah keşke kendim doyurabilsem bebeğimi. Yüzüne bakmam bir daha mamanın. Şöyle şarıl şarıl gelse sütüm doysa yavrum nasıl isterdimSu an icin 30 cc olur canim bi kerede ancak o kadar icebilir zaten tabiki riske atma bizimde sarilik vardi ama disardan cok net belliydi olcumde sıkinti yok karnini iyi doyur dedi dr ay ne bilim 2. Bebegim.ama kendimi daha yetersiz hissediyorum ama mama kesinlikle vermek istemiyorum oglumun kaka problemi cok oldu ben mamaya bagliyorum.bunu insallah sizde olmaz rizkinda ne varsa onu yer bebisler sukurki mamalar var takviye edebiliyoruz insallah sutun yeterde yavas yavas biraktirir dr
Ah tatlim anliyorum seni benimde zaten cok hareketli bi bebegim yoktu son zamanlar iuice azalmisti cok sukur saglikla doldu korkma insallah hareket varsa.sıkinti yok demektir hic olmazsa kork sen bol bol dinlen bebegini dinle bugunleri cok arayacaksin sabahin 5.30undan bu yana ayaktayimHamileliğin en zor zamanları son kısımları derlerdi inanmazdım.
Tecrübeli anneler bebeğin hareketleri belirgin şekilde azaldı bugün saydım 10u geçti hareketleri normal mi? Mesela soluma ya da sağıma yattığım zaman en az 5 6 sefer oynayan bebişim şimdi 2 sefer oynadı.
Kasıklarımda ağrı vardı bir kaç gün önceye kadar bugün sanki hiç hamile değilmişim gibi hafif ve ağrısızım.
Canim vallahi onun vicdan azabi ilk bebegimden var zaten o yizden kafayi yeme noktasindayim az kaldiAh keşke kendim doyurabilsem bebeğimi. Yüzüne bakmam bir daha mamanın. Şöyle şarıl şarıl gelse sütüm doysa yavrum nasıl isterdim
İçim içimi yiyor ilk önce erken Doğum riskim vardı onu atlattık sonra gelişim geriliği dediler sonra yok bir şey dediler iyicene içimi bulandırdılar şimdi hıçkırsa içim irkiliyor bir şey mi oldu diye mesela bugün hıçkırmadı yine diyorum acaba bir şey mi oldu anlamıyorum.Oluyor öyle durumlar son zamanlarda. Bebek büyüdü yer kalmadı sıkıstı karnında. Kötü şeyler getirme aklına . Bebeğine kavusacagın anı düşün hayal et
Aynen çok hareketli bebeğim yoktu zaten ama yaşadıklarımız da eklenince insan korkuyor. Sizlere de Allah kolaylık versin. Asıl sorunlar doğunca başlıyor tabi. :)Ah tatlim anliyorum seni benimde zaten cok hareketli bi bebegim yoktu son zamanlar iuice azalmisti cok sukur saglikla doldu korkma insallah hareket varsa.sıkinti yok demektir hic olmazsa kork sen bol bol dinlen bebegini dinle bugunleri cok arayacaksin sabahin 5.30undan bu yana ayaktayim
Ay korkma yazacaktim kor yazmisim pardon canim kac haftaliksin son zamanlarda benim bebisin hickirmasida azalmisti sanirim gelismek icin ihtiyaci azaldi diye dusunmustum her dr ayri konusuyor benim bebekte bi sorun yoktu ama yinede gizunle girmeden inanmam dedim sen bosver bisey olmayacak Allahin izniyleAynen çok hareketli bebeğim yoktu zaten ama yaşadıklarımız da eklenince insan korkuyor. Sizlere de Allah kolaylık versin. Asıl sorunlar doğunca başlıyor tabi. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?