- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #6.701
9+3 bugun karından baktı.alttan hic muayene olmadim.onceki hamileligimde alttan bakildi her seferinde kanamam artti o yuzden korktum bu sefer.belki alakasi yoktur ben korkuyorum sadece istemedim.doktoru hic begenmedim hala hastane bulamadım kendime geziyorum öyle .
Bana da aynı haftada aynı seyi yaptılar leke var diye gittiğimde..progestan kullandim yattim baska doktora gittim bi sorun yokmus.. sen baska doktora da git.6 7 8. Haftada kalp atisini duyan var.gec dollenme diye bisey var bu doktorlarin ne bu acelesi bilmem yaKızlar cumartesi 5+5 iken lekelenmeler sonucu acile gitmiştim kalp atışı yok diye kürtaj önerdi yatış demisti kabul etmemiştim.bugün 6+1 oldum doktora gitmeye korkuyorum eşim hemen git diyor ama ben yarın yada perşembe gideyim diyorum sizce beklemelimiyim
İlk onemde kalp atisi dinlenmesi cihazin etkisindan dolayi bebegi yoruyor erken dönemde o yüzden pek tavsiye edilmiyorDüşük riski ile sesin alakası neymiş ki?
Çok üzüldümHerkese merhaba,
Bu üzücü haberi vermek istemezdim, maalesef 2 hafta önce kalp atışını duyduğumuz bebeğimin geçen hafta kalp atışı durmuş ve küretaj oldum, tesellim 16 aylık oğluma sarılıyorum, Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah. Sonucu 2 hafta sonra çıkacak, 2 ay sonra da pıhtılaşma testi yapılacak
Herkes kendi kısmetini kaderini yaşıyor, olumsuzluklardan bu süreçte illaki etkileniyor ama inşallah kimseyi üzmemişimdir, Rabbim sağlıkla kucağınıza nasip etsin. M meyraacnl listeden çıkarırsan sevinirim, herkese hayırlı doğumlar, sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim.
Kese vardı canım kalp atımı yoktu sadece yarın gidicem inş duyarım çok huzursuzum böyleO kadar erken de kürtaj denir mi ya ne acayip doktorlar var kese ne durumdaydı canm bazı doktorlar 7. Hafta geçene kadar bekliyo hemen aklına kötüyü getirme inşallah duyarsın o pıt pıt lari
Benim mide bulantısı var ve siskinligim ne yapicam bilmiyorum. Yarin doktora gidicem inşallah . ilk ultrason görüntüsünü gorucem. Sen gittin mi cnm doktoraBendede yok bulanti falan simdilik
Gunlerimiz ayniymis
Bende ilac verirse diye gittim senin sorunun o değil kalp atışı yok dedi. Bir dogum hastanesinin acildeki doktoru burda daha büyük gözüktü dedi kürtaj dedi kabul etmedim hayırlısı Allah'tan inş duyarım kalp atımınıBana da aynı haftada aynı seyi yaptılar leke var diye gittiğimde..progestan kullandim yattim baska doktora gittim bi sorun yokmus.. sen baska doktora da git.6 7 8. Haftada kalp atisini duyan var.gec dollenme diye bisey var bu doktorlarin ne bu acelesi bilmem ya
Geçmiş olsun canım çok üzüldüm. En yakın zamanda rabbim sağlık la bir evlat daha nadip eder inşallahHerkese merhaba,
Bu üzücü haberi vermek istemezdim, maalesef 2 hafta önce kalp atışını duyduğumuz bebeğimin geçen hafta kalp atışı durmuş ve küretaj oldum, tesellim 16 aylık oğluma sarılıyorum, Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah. Sonucu 2 hafta sonra çıkacak, 2 ay sonra da pıhtılaşma testi yapılacak
Herkes kendi kısmetini kaderini yaşıyor, olumsuzluklardan bu süreçte illaki etkileniyor ama inşallah kimseyi üzmemişimdir, Rabbim sağlıkla kucağınıza nasip etsin. M meyraacnl listeden çıkarırsan sevinirim, herkese hayırlı doğumlar, sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim.
Sen yat dinlen yorma kendini.bida git doktora kese normal sekilde buyuyo mu kontrol edilsin.belki gec dollenmedir hic belli olmaz.5+2yken gittim kese 5+5ti ama bisey yoktu icinde 1 cm keseydi. Doktor ilac vermedi gelismez dedi bana.baska doktora gittim 5+6da kalp atisini duydum.ne olcagi belli olmaz sen olumlu dusun hep.daha haftan erken benceBende ilac verirse diye gittim senin sorunun o değil kalp atışı yok dedi. Bir dogum hastanesinin acildeki doktoru burda daha büyük gözüktü dedi kürtaj dedi kabul etmedim hayırlısı Allah'tan inş duyarım kalp atımını
kızlar merhaba daha önce konustunuz mu bilmiyorm geçmiş sayfaları okumaya bile mecalim yk. bir haftadır geçmeyen bulantılarm var hiç birşey yiyemiyorum açlıktan midem ağrıyor artk. byle olanınız varmı. ne yapıyorsunuz
Herkese merhaba,
Kızlar cumartesi 5+5 iken lekelenmeler sonucu acile gitmiştim kalp atışı yok diye kürtaj önerdi yatış demisti kabul etmemiştim.bugün 6+1 oldum doktora gitmeye korkuyorum eşim hemen git diyor ama ben yarın yada perşembe gideyim diyorum sizce beklemelimiyim
Teşekkür ederim ne yazikki 10.000 kişiyiz birdaha göremem onlarıÇok geçmiş olsun umarım arkadaşlarında vicdana gelirler bu süreden
Canım ben doktoruma danıştım benimde öyle sadece yoğurt ve ekmekle besleniyorum.zofer diye bi ilaç verdi.bulantım çok ağır olunca içiorum günde 1 defakızlar merhaba daha önce konustunuz mu bilmiyorm geçmiş sayfaları okumaya bile mecalim yk. bir haftadır geçmeyen bulantılarm var hiç birşey yiyemiyorum açlıktan midem ağrıyor artk. byle olanınız varmı. ne yapıyorsunuz
Çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın.sen üzülme yakın zamanda sağlıklı bir bebeğin olur inşallahHerkese merhaba,
kahve limin hiç fayda etmiyor canmböyle yiyenedikçe kendimi bebeğe karşı suçlı gibi hissediyorum en kötüsüde bucanım aynı durumdayız
kahve koklamak ıyı gelıyıo duydum
lımonlu su ıctım bugun ama ıkı yudum ancak yanı
bana doktorum zencefıl dedı onu aldım ama kullanmadım
her yolu denıyorum ama yok gecmıyo gecmıyo
sağol canm, iki gün yedim yoğurt 3. gün yiyemez oldum aynı şekilde makarnada öyle. hele et adını bile anınca kötü oluyorum. yarın randevum var sorayım bakalım bi bendeCanım ben doktoruma danıştım benimde öyle sadece yoğurt ve ekmekle besleniyorum.zofer diye bi ilaç verdi.bulantım çok ağır olunca içiorum günde 1 defa
Evet canım hostesim ,allah razı olsun.basınç altında ve insanlarla uğraşmak çok zor.dışarıdan basit görünebiliyor.ama ağır işlerle uğraşıyoruz hele hamilelikte sıcak yemek kokuları zor oluyor ve bi nefes alıyım yok.insanların rahatlığı valizi önüne atıp hadi baş üstü dolabına koy diyenler var işte.birde birkere uçtuğun ekiple birdaha uçmuyosun o yüzden kimse kimsenin umrunda değil.sinemnur
Çok üzüldüm canım. Allah acını çabuk dindirir inşallah. Umarım sebebini bulurlar ve bir sonraki hamileliğin sorunsuz geçer. Allah kolaylık versin.
M Mdmd
Hostes misin anlayamadım ama hosteslerin hamileliği çok zor geçiyordur diye düşünmüşümdür hep. Allah sana kolaylık, bebeğine sağlık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?