2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bana da aynı haftada aynı seyi yaptılar leke var diye gittiğimde..progestan kullandim yattim baska doktora gittim bi sorun yokmus.. sen baska doktora da git.6 7 8. Haftada kalp atisini duyan var.gec dollenme diye bisey var bu doktorlarin ne bu acelesi bilmem ya

Herkese merhaba,

Bu üzücü haberi vermek istemezdim, maalesef 2 hafta önce kalp atışını duyduğumuz bebeğimin geçen hafta kalp atışı durmuş ve küretaj oldum, tesellim 16 aylık oğluma sarılıyorum, Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah. Sonucu 2 hafta sonra çıkacak, 2 ay sonra da pıhtılaşma testi yapılacak
Herkes kendi kısmetini kaderini yaşıyor, olumsuzluklardan bu süreçte illaki etkileniyor ama inşallah kimseyi üzmemişimdir, Rabbim sağlıkla kucağınıza nasip etsin. M meyraacnl listeden çıkarırsan sevinirim, herkese hayırlı doğumlar, sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim.

Çok üzüldüm insallah Allah en yakın zamanda saglikli bi evlat daha nasip etsin sana..

O kadar erken de kürtaj denir mi ya ne acayip doktorlar var kese ne durumdaydı canm bazı doktorlar 7. Hafta geçene kadar bekliyo hemen aklına kötüyü getirme inşallah duyarsın o pıt pıt lari
Kese vardı canım kalp atımı yoktu sadece yarın gidicem inş duyarım çok huzursuzum böyle

Bende ilac verirse diye gittim senin sorunun o değil kalp atışı yok dedi. Bir dogum hastanesinin acildeki doktoru burda daha büyük gözüktü dedi kürtaj dedi kabul etmedim hayırlısı Allah'tan inş duyarım kalp atımını

Geçmiş olsun canım çok üzüldüm. En yakın zamanda rabbim sağlık la bir evlat daha nadip eder inşallah

Sen yat dinlen yorma kendini.bida git doktora kese normal sekilde buyuyo mu kontrol edilsin.belki gec dollenmedir hic belli olmaz.5+2yken gittim kese 5+5ti ama bisey yoktu icinde 1 cm keseydi. Doktor ilac vermedi gelismez dedi bana.baska doktora gittim 5+6da kalp atisini duydum.ne olcagi belli olmaz sen olumlu dusun hep.daha haftan erken bence

canım aynı durumdayız

kahve koklamak ıyı gelıyıo duydum

lımonlu su ıctım bugun ama ıkı yudum ancak yanı

bana doktorum zencefıl dedı onu aldım ama kullanmadım

her yolu denıyorum ama yok gecmıyo gecmıyo

canım cok uzuldum vardır her işte bi hayır

Rabbim tez zamanda tekrar hamılelık nasıp etsın ınsallah en saglıklısından

canım çok erken söylemıs doktor ama Allah korusun böyle bısey varsa da beklenırse senı skntya sokmasın
hemen gıt doktora bence

Canım ben doktoruma danıştım benimde öyle sadece yoğurt ve ekmekle besleniyorum.zofer diye bi ilaç verdi.bulantım çok ağır olunca içiorum günde 1 defa

Çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın.sen üzülme yakın zamanda sağlıklı bir bebeğin olur inşallah

sinemnur

Çok üzüldüm canım. Allah acını çabuk dindirir inşallah. Umarım sebebini bulurlar ve bir sonraki hamileliğin sorunsuz geçer. Allah kolaylık versin.

M Mdmd

Hostes misin anlayamadım ama hosteslerin hamileliği çok zor geçiyordur diye düşünmüşümdür hep. Allah sana kolaylık, bebeğine sağlık versin

kahve limin hiç fayda etmiyor canmböyle yiyenedikçe kendimi bebeğe karşı suçlı gibi hissediyorum en kötüsüde bu

Canım ben doktoruma danıştım benimde öyle sadece yoğurt ve ekmekle besleniyorum.zofer diye bi ilaç verdi.bulantım çok ağır olunca içiorum günde 1 defa
sağol canm, iki gün yedim yoğurt 3. gün yiyemez oldum aynı şekilde makarnada öyle. hele et adını bile anınca kötü oluyorum. yarın randevum var sorayım bakalım bi bende

Evet canım hostesim ,allah razı olsun.basınç altında ve insanlarla uğraşmak çok zor.dışarıdan basit görünebiliyor.ama ağır işlerle uğraşıyoruz hele hamilelikte sıcak yemek kokuları zor oluyor ve bi nefes alıyım yok.insanların rahatlığı valizi önüne atıp hadi baş üstü dolabına koy diyenler var işte.birde birkere uçtuğun ekiple birdaha uçmuyosun o yüzden kimse kimsenin umrunda değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…