- 27 Mart 2011
- 336
- 342
- 303
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #6.741
Evet canım hostesim ,allah razı olsun.basınç altında ve insanlarla uğraşmak çok zor.dışarıdan basit görünebiliyor.ama ağır işlerle uğraşıyoruz hele hamilelikte sıcak yemek kokuları zor oluyor ve bi nefes alıyım yok.insanların rahatlığı valizi önüne atıp hadi baş üstü dolabına koy diyenler var işte.birde birkere uçtuğun ekiple birdaha uçmuyosun o yüzden kimse kimsenin umrunda değil.
Kızlar bise soracaktım sancılarınız ne durumda ben dün sabah aralıklarla sanki sol tarafıma bıçak saplanıyor gibi bi ağrıyla uyandım bugün de ara ara geriliyor gibi ağrı hissediyorum acaba rahim büyüyor ondan mı böyle ağrılar hissediyorum
Var mı benim gibi durumu yaşayıp doktoruna soran benm önümüzdeki cumartesi günü randevum merak ediyorum
Bende böyleyim işte canım Allah yardımcınız olsun Bugun hiç içmedim inşllah devam edebilirimGünde 1 paketi geçerdim her zaman
Tüp bebek yaptırıyorum ama hep olumsuz olduğu için devam etti kullanmaya. Tuttuğunu görünce kesmek istedim biliyorum yaptığım çok yanlış ama el ayak titriyor gözüm beynim dönüyor yakıyorum bir tane 5-6 fırt çekip atıyorum
Şuan toplamda 5 sigara olmuyor dr umla görüştüğümde yarıya düşür demişti ben 5 te 1 e düşürdüm her gün savaşıyorum kendimle bir tane daha az iç filan diye ama engel olamadığım anlar oluyor maalesef. Bağımlı olduğum için utanıyprum bazen
Suan ayni durumu yasiyoruz noldu canim geldi mi geri agrinMerhaba hanımlar , göğüs ağrılarım ve hassasiyetim çoktu bu sabah bi uyandım yok öyle bişey aşırı hUzursuz oldum ben ya , göğüs hassasiyetim ve dolgunduk hissim kaybolmuş sanki ya , 9. Haftadayım sat a göre , sizde göğüs durumları nasıl
Bebis nasilBenimde aynı kasık ağrılarım geçti .goguslerim cok agrimiyodu ama bugun hiç ağrımıyo.yarın randevum var.bende endiseleniyorum sürekli
Allah hayirli saglikli mutlu uzun ömürler versin yavruna canimSanırım benim henuz bebek ozlemim depresmedigi icin cok sakinim yani kizimdaki heyecan yok. Kizim bugun 1 yasina girdi. Cok sakinim gun icinde surekli bir koşuşturmaca hali var belki oda etkilidir bilmiyorum.
Arada şiddetli bir sancı giriyor bir iki dakika sonra geçiyor canım. Gerilme hissi baştan beri var. Her harekette hissediyorum sanki mekik çekmiş gibi karnım sürekli. Doktor normal demişti ama bu hafta yine soracağım gittiğimdeKızlar bise soracaktım sancılarınız ne durumda ben dün sabah aralıklarla sanki sol tarafıma bıçak saplanıyor gibi bi ağrıyla uyandım bugün de ara ara geriliyor gibi ağrı hissediyorum acaba rahim büyüyor ondan mı böyle ağrılar hissediyorum
Var mı benim gibi durumu yaşayıp doktoruna soran benm önümüzdeki cumartesi günü randevum merak ediyorum
Iyi oldugunu söyledi doktor kalbini dinletti ama endişeler geçmicek büyüyüp kıpırdanana kadar.en azından orda olduğunu bilsek hergun rahatlarız.kotu dusunme sen.benimde gogus hassasiyetim kasik agrim gecti.1 hafta oluo 1 hafta olmuyo bende anlamadım artık noluyo .Allaha emanetler her an nolcak diye dusunuyoruz daha cok uzuyoruz sanırımBebis nasil
Canım iki doktorda aynı şeyi mi söylediBen de şimdi haber i aldım kalbi durmuş ... şimdi başka dr dayım, ama umudum kalmadı zaten 10 haftalık ile uyumlu değildi maalesef , buradaki arkadaşlar sağlıkla alsınlar inş bebeklerini kucaklarına , olanda da olmayan da da vardır bir hayır
Cok sukur canim insaAllah benimki de iyidir .kusmalar devam ediyor ama gogus hassasiyetim gecti korkuyorumIyi oldugunu söyledi doktor kalbini dinletti ama endişeler geçmicek büyüyüp kıpırdanana kadar.en azından orda olduğunu bilsek hergun rahatlarız.kotu dusunme sen.benimde gogus hassasiyetim kasik agrim gecti.1 hafta oluo 1 hafta olmuyo bende anlamadım artık noluyo .Allaha emanetler her an nolcak diye dusunuyoruz daha cok uzuyoruz sanırım
Canım bebek iyi olsun da yatılır ya.. ben yeni yeni kalkıyorum yattigim yerden 1 ay yattim.ayrica hamileliigimiz basindan beri evdeydim yattim genelde temizligi esim yaptı ona ragmen leke geldi yani 2 hafta hemde..igne vuruldum hep yattim ona ragmen 2 hafta icinde ara ara geldi 3 4 gun surdu.dikkat etmek lazim hareketlere tabiki ama ben hicbisey yapmadigim halde geldi.hormon azalinca vucutta kanama yapiyomus2 sene bekledim bende hem de deli gibi sürekli ağlayarak dua ederek, kıymet bilememek gibi birşey söz konusu olabilir mi..Ama hiç düşünmemiştim bunları yaşayacağımı,tamamen tecrübesizlik işte.Geçen hafta gelen enfeksiyon akıntısıymış ben paniklemişim.Doktorum sadece ağır kaldırma hoplama zıplama,günlük hayatına devam et demişti.Düşük riskim yoktu yani..Yine yormadım kendimi hatta eşim yaptı ben ona ufak tefek yardım ettim ama demek olacağı varmış.Şimdi wc ye bile giderken tedbirliyim full yatıyorum.Bebek iyi çok şükür ama 2 hafta risk var.Rabbim korusunherkesinki ni bağışlasın
çok heyecanlı bir süreç cidden bir yandan telaş bir yandan mutluluk, insan birşey olacak diye korkuyor. geçen perşembe kalp atışlarını duymak için gittik ama bizim haşhaş 5 gün geç döllenmiş, onun için bu hafta kalp atışlarını duymaya gidicez. ultrasonda keseyi ve minnacık bebeğimi gördüm ama yinede telaş bitmiyor, hadi kalp atışını duyamazsam diye. rabbim hepimize eksiksiz, fazlasız akıl ve beden sağlığı yerinde evladımızı kucağımıza almayı nasip etsiiiiiin aminIyi oldugunu söyledi doktor kalbini dinletti ama endişeler geçmicek büyüyüp kıpırdanana kadar.en azından orda olduğunu bilsek hergun rahatlarız.kotu dusunme sen.benimde gogus hassasiyetim kasik agrim gecti.1 hafta oluo 1 hafta olmuyo bende anlamadım artık noluyo .Allaha emanetler her an nolcak diye dusunuyoruz daha cok uzuyoruz sanırım
benim kanama alanı vardı içerde sonra kasılmaların fazla dedi doktorum o yüzden iğne oluyorum hayırlısı bebeklerimiz iyi olsunda herseye razıyızÇok teşekkür ederim,Allah razı olsun.Progestan hap kullanıyorum sabah akşam.İğnem proluton,o da çok yağlı bir iğne kalçalarım iptal halde berbat etti.Ama umrumda değil yeter ki bebeğim tutunsun bana.
Peki senin düşük tehliken var mıydı?
Hic kotu dusunme ben icimi rahatlatmak icin 2 haftada bir kontrole gittim.elimizden geleni yapıyoruz hepimiz gerisi Allaha kalmis.Allaha emanet diyorum.Cok sukur canim insaAllah benimki de iyidir .kusmalar devam ediyor ama gogus hassasiyetim gecti korkuyorum
Amin canım.düşünüyorum bu stressin daha başı... :) kese goruncek mi kalbi atcak mi gelisimi normal mi test sonuclari iyi mi saglikli mi..dogumdan sonra daha da zor koruyup kollicaz.annelik böyle bişey.rahme dustugunde başlıyo koruma iç gudusu.Allah evlatlarımıza saglik bize de güc versin.zor bi süreççok heyecanlı bir süreç cidden bir yandan telaş bir yandan mutluluk, insan birşey olacak diye korkuyor. geçen perşembe kalp atışlarını duymak için gittik ama bizim haşhaş 5 gün geç döllenmiş, onun için bu hafta kalp atışlarını duymaya gidicez. ultrasonda keseyi ve minnacık bebeğimi gördüm ama yinede telaş bitmiyor, hadi kalp atışını duyamazsam diye. rabbim hepimize eksiksiz, fazlasız akıl ve beden sağlığı yerinde evladımızı kucağımıza almayı nasip etsiiiiiin amin
Benm hala devam ediyor canm ama bazı belirtiler gelip geçici olabiliyomus düşünüp de bebisi de strese sokmamaya çalış canmKizlar goguste hassasiyetiniz gecti mi benim gecti suan ve 2 gun once de ruyamda gogus hassasiyetim geciyor ve bebegimin oldugunu goruyordum simdi cok korkuyorum Allahim doktora mi gitsem napsam dokununca gogsum acimiyor hic(
Bende gaz sancısı mi rahim mi büyüyor arasındaym cumartesiye kadar dayanmak istiyorum bakalm inşallah hersey yolundadır sen de gidersen yazarsan bana çok sevinirim canmArada şiddetli bir sancı giriyor bir iki dakika sonra geçiyor canım. Gerilme hissi baştan beri var. Her harekette hissediyorum sanki mekik çekmiş gibi karnım sürekli. Doktor normal demişti ama bu hafta yine soracağım gittiğimde
Tesekkur ederim bitanem. Seviyorum seniTabiki canım benim.HRS hastanesi kavaklıdere de (özel) operatör doktor Ömer Altun,pişman olmazsiniz.tekrar hamile kalsam tekrar yine hep tercihim Ömer hoca
@Fosforbronz
Ayy ne guzel gozunaydin cnm. Arkadasimin su sekilde oldu, bir yumurta digerinden 6 gun sonra dollenmis ve digerinde bebek gec gorundu. Sezeryan oldular ama gec dollenen erkekti digeri kiz ve kizdan onde gitti oglan. Masallah iki yasindalar suanda. Cok tatlilar. Darisi basina olsun cok guzel bir duygu.Kızlar inanılmaz garip duygular içerisindeyim. Şimdi doktordan çıktım. Sizlerle paylaşmak istedim. Bebeğimin kalp atışlarını gördük herşey güzel ilerliyor dedi ama kızlar 2 tane kese gördü ikiz olabilir dedi ama diğer kesenin içinde yolk kesesini henüz göremedim dedi. Yolk kesesi diğeri daha geç görünen oldu mu? İkiz midir? Ay akıl verin kızlar aşırı heyecanlandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?