2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İçiyormuşun Peki ben dünden belli içmiyorum şuanda beynim uyuşuk
Günde 1 paketi geçerdim her zaman
Tüp bebek yaptırıyorum ama hep olumsuz olduğu için devam etti kullanmaya. Tuttuğunu görünce kesmek istedim biliyorum yaptığım çok yanlış ama el ayak titriyor gözüm beynim dönüyor yakıyorum bir tane 5-6 fırt çekip atıyorum
Şuan toplamda 5 sigara olmuyor dr umla görüştüğümde yarıya düşür demişti ben 5 te 1 e düşürdüm her gün savaşıyorum kendimle bir tane daha az iç filan diye ama engel olamadığım anlar oluyor maalesef. Bağımlı olduğum için utanıyprum bazen

Bende bugün artık dayanamayıp zencefilli limonlu çay yaptım..ufak bi parça zencefil ve bi dilim limonu 10 dk kaynar suda beklettim,sonra çıkardım.şimdi içiyorum umarım iyi gelir

2 sene bekledim bende hem de deli gibi sürekli ağlayarak dua ederek, kıymet bilememek gibi birşey söz konusu olabilir mi..Ama hiç düşünmemiştim bunları yaşayacağımı,tamamen tecrübesizlik işte.Geçen hafta gelen enfeksiyon akıntısıymış ben paniklemişim.Doktorum sadece ağır kaldırma hoplama zıplama,günlük hayatına devam et demişti.Düşük riskim yoktu yani..Yine yormadım kendimi hatta eşim yaptı ben ona ufak tefek yardım ettim ama demek olacağı varmış.Şimdi wc ye bile giderken tedbirliyim full yatıyorum.Bebek iyi çok şükür ama 2 hafta risk var.Rabbim korusun herkesinki ni bağışlasın

Çok teşekkür ederim,Allah razı olsun.Progestan hap kullanıyorum sabah akşam.İğnem proluton,o da çok yağlı bir iğne kalçalarım iptal halde berbat etti.Ama umrumda değil yeter ki bebeğim tutunsun bana.
Peki senin düşük tehliken var mıydı?

konuyla alakası yok ama havalımanına gırerken kapılardan gecıyor musunuz?

ben işyerınde henuz söylemedıgım ıcın bazen mecburen kapılardan gecıyorum
zararı yok dıye okudum ama sizin de fıkrınızı merak ettım acıkcası?

Azaltman bile güzel ins ilerde hiç içmezsin en azından günde 1 taneye düşürbilsen daha iyi olur

Ben de şimdi haber i aldım kalbi durmuş ... şimdi başka dr dayım, ama umudum kalmadı zaten 10 haftalık ile uyumlu değildi maalesef , buradaki arkadaşlar sağlıkla alsınlar inş bebeklerini kucaklarına , olanda da olmayan da da vardır bir hayır

Cok gecmiş olsun gecen hafta aynu sorunu bende yaşadım allah tekrarını yaşatmasın çok zor

Geçmiş olsun cok üzüldüm benimde randevum aksam cok umutsuzum nedense hayırlısı neyse o olsun Allah büyük..

Canim Allah sabır versin Rabbim çocuğunu sana bağışlasın inşallah tez zmanda da sağlıkla bir evlat daha nasip eder inşallah

Mutlaka vardr bi hayır canm benm ama umudunu kaybetme lütfen

Kızlar bise soracaktım sancılarınız ne durumda ben dün sabah aralıklarla sanki sol tarafıma bıçak saplanıyor gibi bi ağrıyla uyandım bugün de ara ara geriliyor gibi ağrı hissediyorum acaba rahim büyüyor ondan mı böyle ağrılar hissediyorum
Var mı benim gibi durumu yaşayıp doktoruna soran benm önümüzdeki cumartesi günü randevum merak ediyorum

aynı hastalık benim oğlumdada var canım aynen hissettiğin an pulmicorta başlıyorum çok çok tıkanırda öksürük olursa ventolin ekliyorum bide biz çiğneme tableti kullanıyoruz.o zor nefes aldıkça benim göğsüm tıkanıyor.

Kızlar merhaba ben siğara kullanıyordum yani 15 senedir büyük tiryakiyim Gebelikte bırakamadım azalttım ama dün kendimden nefret edip paketi kırıp attım inşllah bırakabilirim
Bende hamile kalmadan önce içiyordum ama öğrendiğim an bıraktım başlarda canım istedi ama içmedşm, bir kaç güne kadarda tamamen iğrendim kokusuna tahammül edemiyorum,aoğlumdad aynısı oldum,eşimde şu huyuna hayranım o kadar içipde hamilelikte bıçak gibi nasıl kesiyorsun nasıl iğreniyosun bide ben iğrensem diyo bırakamayan arkadaşarım biliyorum zor ama kafada bitiyor ama bebek strese girecekse bazı doktorşar -
taneye izi veriyolarmış galiba,açıp hamilelikte sigara içilirse bebekte nelere yol açar diye okuyun isterseniz etkili olacaksa.
Allah yardımcın olsun ama dün rapor süper olmuş.

Bence gitmelisin canım senin için bir sıkıntı olmasın bu sefer acilidekş doktoru boşver belki senin doktorun güzel şeyler söylecek.

P Prensescann

Belki bu doktor kalbini duyar, belli mi olur? Herşeyde vardır bir hayır. Allah sana kolaylık versin.

Cok gecmiş olsun gecen hafta aynu sorunu bende yaşadım allah tekrarını yaşatmasın çok zor
Kızlar çok üzüldüm hakkınızda hayırlısı olsun inşallah olmasındada olmamasındada vardır bir hayır inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsınız.

benmde bugun oldu bahsettiğin ağrı ama bulantılardan onu düşünmeye fırsat bile kalmıyor

Dün yerdeki örtüyü düzeltirken oğlum beni at sanıp sırtıma oturdu dünden beri sırtım kopacak gibi ağrıyo akşam yattığım yeri bilemedim dönerken bile ağrıyo 18 kilo sıpa

Sanırım benim henuz bebek ozlemim depresmedigi icin cok sakinim yani kizimdaki heyecan yok. Kizim bugun 1 yasina girdi. Cok sakinim gun icinde surekli bir koşuşturmaca hali var belki oda etkilidir bilmiyorum.
Bebeğin küçükmüş ondandır Benim 3,5 yasında oldu, hayırlısı ile alırız insallah kucahimiza

Aynen canim aynen onun nefesi daraldikca benim yuregim daraliyo biz pulmicort ventolin yarim yarim donusumlu 4 saate 1 veriyoruz serum ekliyoruz verirken seyreltmek icin cok sukur simdi keyfi yerinde

canım: Rabbim tez zamanda en saglıklı bır sekılde tekrar nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…