2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gözün aydın canım. Şükür kurtuldun. Ağrının en zoru 15-20 saat, sonrası kolay, hele ki benim ameliyatım çok ağır geçmişti. Bol sıvı tüketmeyi ihmal etme, anesteziyi öyle atarsın. Tebrik ederimm

Bu sarılıgı atmak kakayla mı oluyor. Benimki fazla fazla kaka yapıyor.
Maşallah bir de sütüm yetmiyor diyorsun. Süt var ki kaka üretiyor yakışıklı. Biluribini atıyor vücuttan. Benimki de kakadan bol, özellikle emerken rahat ıkınıyor sanırım hep kucağımda bez dolduruyor kerata ))))

Sarılık da sınır 17 dedi doktor..biz 17 ile yatıp 14 ile taburcu olmuştuk..iki gün sonra kontrolde 11 olmuştu doktor takibe gerek yok artık demişti..bol bol beslensin inşallah

Arkadaşlar bebeğim emiyor uyuyor emiyor uyuyor uyanmıyor normal mi ya ? Sizin bebekler genelde uyanık mı ay garip bir soru oldu ama :) sarılık azaldı bu arada sarılık dan dolayı derseniz

Gecmis olsun canim gozun aydin... sarilik kanda mi bakildi cihazla mi

Canim bizimde ayni cikti11.5 di dr guzelce besle gececek dedi

Arkadaşlar bebeğim emiyor uyuyor emiyor uyuyor uyanmıyor normal mi ya ? Sizin bebekler genelde uyanık mı ay garip bir soru oldu ama :) sarılık azaldı bu arada sarılık dan dolayı derseniz
Canim dr bize bebekler 20 saat uyur dedi ama bizim sipa sariliktan uyuuormus tabi simdide hic uyumuyor

Kizlar nasilsiniz? Lutfen bilen varsa cevaplasin , cok endiseliyim. Bebegim 10 agustosta 3120g dogdu, 6 gun kontrole gittigimizde kilosu 3000g olmustu, doktor az kilo kaybetmis dedi endiselenecek bir sey yok. Evde bir tartim var bugun oglumun kilosuna baktik, o tartida 2.8kg yaziyor. Sutum yetmiyor mu acaba kizlar kilo almamasi normal mi sizce. Emzirdigimde com iyi emiyor gibi, her emzirmeden sonra nerdeyse kakasini yapaiyor. Cisinide yapiyor, yani bezleri hep yas. Lutfen yardim edin

Canım evdeki tartini nasıl kullandin bilmiyorum ama dijital tartinin üstüne bez serip tarttiysan 2.8 çıkmış olma olasılığı yüksek. Nerden biliyorsun diye sorma yanlış tartiyor o şekilde. Bir arkadaş yapmış da öyle oradan biliyorum Önce sen tartil birkaç kere kilon hep aynı çıkınca beboşu al kucağına belki o zaman daha sağlıklı bir ölçüm olur

Ben de hep korktum sariliktan mi uyuyor diye ama normal uyumasi. Beslenecek uyuyacak kilo alacak büyüyecek. Kendini uykusuz gecelere hazırlayacak Sen sık sık emzir uyudugunda da sen uyuyarak enerji depola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…