2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

P Pikapii bizim de sarilik degerimiz yavas dustu canim hatta sana da yazmistim. E tabi doktor olunca sen farkli endiselere sahip olabiliyorsun cunku biliyorsun. Annelik demek bu evhamlardan ömür boyu kurtulmamak demek iste.
Bi de burdaki doktor 8 ve 9. Gun en yuksek degere ulasir demisti. Bizim de ilk 5. Gun 15.2 cikmisti kanda, sonra cihazda 16 ya cikti. Doktor max degeri budur daha da cikmaz fototerapiye gerek yok dedi. Ama 2 gunde bir takibe gittik. Hep cihazdan bakildi hakkaten de cikmadi. Ama yavas dustu. Bugun 25. Gun son 5 gundur yuzundeki acilmayi farketmeye basladim. Henuz doktora gitmedik tabi bayram sonu aylik kontrolumuz var. Insallah bizimki de tamamen gecer o zamana kadar... Sakin sütüm yok yetmiyor deme. Surekli emzir ve sağ. Ben hic mama vermedim, sen de gerek duymayacaksin insallah

Depolayınca üç ayda tüketmek gerekiyor diye biliyorum ben. O zaman da zaten emiyor olacak, fazla sütü napacağız
Canım ebe bana depola dedi. Olur da bir yere gitmen gerekir, bebeği evde bırakırsın, mesela inşallah olmaz ama grip oluruz, o gün çok yemeye içmeye yetişememiş oluruz, el altında hazır olur diye.

Makine almadm Elimlede sagabilirmiyim.. pki sagma isini nasıl yapicam her emzirmemde yeni bir poset mi kullnmam gerek
Yok elinle yapma canım, süt bezelerini ezebilirsin. Süt saklama poşetleri var internetten alıyorum 25lisi 10 tl. Ben ilk başlarda 80-100 ml bir kerede sağıyordum şimdi gün içinde o kadar sağabiliyorum. Küçük bir depolama yaparsam 2-3 gün olur da hasta olurum, acil işim olur diye,çok iyi olacak.

Cnm doğru diyorsun ama bnm pompam yok .

Canım ebe bana depola dedi. Olur da bir yere gitmen gerekir, bebeği evde bırakırsın, mesela inşallah olmaz ama grip oluruz, o gün çok yemeye içmeye yetişememiş oluruz, el altında hazır olur diye.
Bende ilk sagdiklarimi koydum buzdolabinin buzluguna ama simdi sık sık emziriyorum ve sagdiklarimi iciriyorum devamli emdigi icin saklayacak kadar olmuyo sagdigim sût

Depolamayı nasıl yapacaksın, emzirdikten sonra mı sağılmalı iki emzirme atasına çıkar mı

Kızlar bebeğimde sarılık var 11.56 çıktı 8gunluk doktora henüz ulaşamadım değeri nasıl 2saatte bir emziriyorum gece ışıkta yatiriyorum başka ne yapmam gerekiyor tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi

Peki canım buzlumdan sütümüzü çıkardık diyelim sıcaklığını nasıl ayarlayacağız??

Benimkinde değer 12.77 idi canım. Çişle, kakayla atacak inşallah. Gözle farkedeceksin azalmayı giderek. En son bu hafta gözlerinin beyazından gitti sarılık

Peki canım buzlumdan sütümüzü çıkardık diyelim sıcaklığını nasıl ayarlayacağız??
Poşeti bir kapta sıcak suyun içine koyarak çözeceğiz canım. Vücut ısı ayarında. Ben termometre falan tutmuyorum , bir kere gerekti öyle, elimin üzerine bir damla damlatarak baktım ısısına. Mama veren anneler de öyle yapıyor bildiğim kadar

Kızıma kavuştum şükürler olsun çok güzel çok Farklı bi duyguymuş Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Saat 1 de doğdu kızım 3000 kg, ultrasona göre 400 gram eksik. Benim ağrım çok ameliyat yerim çok fena ağrı kesici yapıldı ama banamısın demiyor. Ne kadar sürer böyle tecrübeli anneler?

Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün. Benim ağrılar tuvalete çıkamama falan 2 gün sürdü canım sonrasında ağrı kesiciler sayesinde rahattım almadığımda ağrıyordu 2 hafta o şekilde geçti şimdi ağrı kesici falan hiçbirşey almıyorum rahatım 3 haftalık oğlum şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…