2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Smdi teyzoslar bana kızacak... Kizmayin ama olur mu... Bnm sutum de cok cok fazla fışkırıyor birini emzirirken esim diğerine pecete tutuyor evde tişört kalmadj artık. Ustumden baslayip belime kadar iniyor.. bnde bndan muzdaribim.. göğüs pedi koyuyorum olmuyor. Hatirlarsanz eğer 15. Haftadan beri gogsumden sivi gliyor diyordum. Ama doktor bana demsti sut hormanlarin cok iyi die

Hmm ondan alayım şeker sağol senin prenses kızın nezaman geliyor? Bebeği hiç gördümü tepkisi ne oldu? Çok merak ediyorum ama inanıyorum annesine çok yardımcı olacak kardesinide çok sevecek prenses
Eylül 8i gelecek canım. Görüntülü konuşurken çok seviyor, binbir diller döküyor, bakalım gelince ne olacak . Ama onda kıskançlık hiç görmedim diye rahatım o konuda. Kendinden küçüklere karşı koruma bakma duyusu kreşten var, küçük vursa da, saçını da yolsa bir şey yapmıyor, anlamıyor diyor geçiyor

Canım emzirmeye başlamadan diğerini birazcık sağarak çözüm buluyordum ben. Süt poşeti al depola derim. Şimdi sen yeni doğum yaptın, iki hafta sonra böyle şarıl şarıl olmayacak. Başts benim de senin dediğin gibi oluyor ama şimdi bir seferde 80 ml içtiğine göre artık nerdeyse akmıyor, arada ıslanıyor tişört o kadar

Yerim onu ben yaa afferin ona çok iyi bir abla olacak. Az kalmış kavuşacaksınız.

Makine almadm Elimlede sagabilirmiyim.. pki sagma isini nasıl yapicam her emzirmemde yeni bir poset mi kullnmam gerek

Depolayınca üç ayda tüketmek gerekiyor diye biliyorum ben. O zaman da zaten emiyor olacak, fazla sütü napacağız

Ne güzel canım maşallah bol bol emerde büyür kuzu.

Sagol minnosum benim❤❤

Masallah canim gozunuz aydin olsun. Seni de uykusuz anneler kervanina alalim demistim hosgeldin. Oğlusunu sana cok benzettim. Yuz hatlarini senden rengini babasindan almis gibi. Allah bahtini acik eylesin..

Merhaba teyzeler nasilsiniz gorusmeyeli?dogum yapan bekleyen herkesi kucakliyoruz.yuzumuz boyle oldu.ne yapmali ne etmeli bilen var mi?
Anneden gecen hormonlar yapiyor diyorlar canim. Bizde de anne sutu yagliysa olur derler. Yani senin sütun bebise yariyormus derler. Bizimkinde de var biraz, her emzirmeden sonra ve her tenim temas ettikten sonra süt ve teri nemli temiz bezle temizliyorum surekli. Cikmaya baslamisti ama cok artmadi. Oğlumda da olmustu 1 ay icinde kendiliginden gececek. Cildine birsey sürme bence, yüzleri cok hassas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…