- 13 Ocak 2018
- 3.706
- 7.233
- 108
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #67.581
Evet canım cok şükür 6 ağustosta kendi sancımla geldı hastaneye vardıkdan 40 dk sonra kızımı kucağma aldım. Cok kolay kesısız ilacsız dikişsiz bir doğum oldu.[/QUOTE]Ayy canim sen.dogurdun mu cok takip edemiyorum ama aklimda hep sen vardin
O Zaman hiç sıkıntı yapma ama çok kaybediyorsa başka şeyden olabilir yinede göster doktora istersen ben anlamadım son yazdığını canım en son 2.800 olduysa baya gitmiş çünküEvet yapiyor canim,nerdeyse her emmeden sonra yapiyor
Evet canim kajasini birkac kere gunde yapiyor nerdeyse her emmeden sonra, cisinide yapiyorCanım biz kilo kaybından yattık bi günde 250 gram gitti direk bizde ve sadece bi defa çiş yapmıştı hiç kaka yapamamıştı yani doktor daha iyi bilir ama kakası çişi çoksa sorun yapma derim
Geçmiş olsun canım hayırlı uğurlu olsun biraz zor bi Doğum olmuş galiba inşallah sarılıgınızı çabucak atlatır Bayram’ı evde edersinizDoğum öncesi dakika başı forumdaydım, malum doğum sonrası koşturmacaları sebebiyle yazamadım olan biteni
Perşembe günü sabah dr kontrolümüz vardı, dr 3-4 güne gelir, rahmin yumuşamış. Öğlen 12 civarında hafif kasılmalarım başlamıştı. Hatta kuafördeydim, wc ye gittim kanama ve biraz su geldi ama ben çatı kontrolündendir dedim. Saat 4 e kadar kuafördeydim durup durup akıntı gibi çok az çok az su geliyordu. Ben hep suyun bir anda döküleceğini sanıyordum. Doğuma kadar azar azar geldi. Bel ağrısı olmaya ve gitgide şiddetlenmeye başladı. Akşam iş çıkışı dışarda eşimle buluştuk, gezdik dolaştık alış veriş yaptık saati 9 yaptım ama benim ağrılar artınca bir nst ile baksınlar dedim iyi ki gitmişiz 3 cm açıklık ve kasılmalar da düzenli 127 ye vuruyordu. Eve yolladılar, 12 de yatış için gelin diye. Evde duş aldım çamaşır ev işi derken zamanı doldurdum. Gittiğimizde 5 cm olmuştu. Epidural önerdiler, o zamana kadar düşünmeyen ben, yapın dedimama sunni sancıyı ısrarla reddettiğim için açılmayı bekledim. Epidurali bir doz daha yaptılar. Yine sunni sancı istemeyince 9 cm açıklıkta epiduralin etkisi bitmişti ve tekrar yapamadılar ben de haliyle kendi sancımla doğuma girdim. Sabah 7 gibi doğumhaneye aldılar, 7.10 da kuzum dünyaya geldi. 5-6 ıkınmada geldi ama dr ıkınmalarımı beğenmeyince vakumun bir çeşidiyle almış kuzumu, biraz oksijensiz kaldığını söylediler. 5-6 saat yoğun bakımda izlediler. Ama sorunsuz atlattık çok şükür. Bugün 3. günümüz kontrolümüz vardı, şimdi de sarılık için bu gece hastanedeyiz. Dualarınızı istiyoruz teyzeler
Doyuyor canim o zaman insallah kilo takibine de bakarsin kilo aliyorsa doyoyordurEvet yapiyor canim,nerdeyse her emmeden sonra yapiyor
Sagol kuşum.inan tansiyon yerlerde hergun agrim var.esim gelince illaki birakmiycak pesimi.en azindan deneriz bi kere dedigin gibi,baktim birşey olmuyor.sonra yine devam ederiz :))))Ben o kadar yaptım bişey olmadı canım malum biliyorsun :) ama yaptıktan sonra agrısı tutanıda biliyorum o yüzden göreceli bi durum denemekte fayda var :)
Bende giremiyorum canim yazdimmi bilmiyorum ama hayirli evlat olur insallah ❤❤❤Doğum öncesi dakika başı forumdaydım, malum doğum sonrası koşturmacaları sebebiyle yazamadım olan biteni
Perşembe günü sabah dr kontrolümüz vardı, dr 3-4 güne gelir, rahmin yumuşamış. Öğlen 12 civarında hafif kasılmalarım başlamıştı. Hatta kuafördeydim, wc ye gittim kanama ve biraz su geldi ama ben çatı kontrolündendir dedim. Saat 4 e kadar kuafördeydim durup durup akıntı gibi çok az çok az su geliyordu. Ben hep suyun bir anda döküleceğini sanıyordum. Doğuma kadar azar azar geldi. Bel ağrısı olmaya ve gitgide şiddetlenmeye başladı. Akşam iş çıkışı dışarda eşimle buluştuk, gezdik dolaştık alış veriş yaptık saati 9 yaptım ama benim ağrılar artınca bir nst ile baksınlar dedim iyi ki gitmişiz 3 cm açıklık ve kasılmalar da düzenli 127 ye vuruyordu. Eve yolladılar, 12 de yatış için gelin diye. Evde duş aldım çamaşır ev işi derken zamanı doldurdum. Gittiğimizde 5 cm olmuştu. Epidural önerdiler, o zamana kadar düşünmeyen ben, yapın dedimama sunni sancıyı ısrarla reddettiğim için açılmayı bekledim. Epidurali bir doz daha yaptılar. Yine sunni sancı istemeyince 9 cm açıklıkta epiduralin etkisi bitmişti ve tekrar yapamadılar ben de haliyle kendi sancımla doğuma girdim. Sabah 7 gibi doğumhaneye aldılar, 7.10 da kuzum dünyaya geldi. 5-6 ıkınmada geldi ama dr ıkınmalarımı beğenmeyince vakumun bir çeşidiyle almış kuzumu, biraz oksijensiz kaldığını söylediler. 5-6 saat yoğun bakımda izlediler. Ama sorunsuz atlattık çok şükür. Bugün 3. günümüz kontrolümüz vardı, şimdi de sarılık için bu gece hastanedeyiz. Dualarınızı istiyoruz teyzeler
Bişey olmuyor canım bazen çok hafif kasık ağrısı olabilir ama geçiyor sonraKızlar eşim 26 sinda burda olacak Allahin izniyle.
Ee haliyle birlikte olmak isteyecek.suan 34+4 üm.iliskiye girmek,iliski esnasinda orgazm olmak doğumu baslatir mi acaba?doktora sormayı unutmusum.ne zaman doktorun yanına gitsem bütün soracaklarimi unutuyorum.kizimi gorunce heyecanlaniyorum.birdahaki sefere kagida not tutup gidicem.kagittan okuyup sorcam
Bunu atlatacaksınız canım. Rabbim şifa versinDoğum öncesi dakika başı forumdaydım, malum doğum sonrası koşturmacaları sebebiyle yazamadım olan biteni
Getirme aklına kötü şeyler canım. Neleri var ah bilsen. Allah dermansız dert vermesin bak nengüzel 2 de taburcu olacak yavrun. Onu hayal et. Hastaneler çok stres yaratıyor insanda ama geçici bir süreç bu. Üzme kendiniBen çıktım hastaneden kızlar ogluşu emZirmeye gidicem bu gece bana uyku yok yani :) yarın inşallah oğlum saat 2 de taburcu oluyor içim içime sığmıyor ama o kadar da gerginim ki akşama kadar agladım bugün taburcu olmamıza rağmen sanki sürekli kötü bişey olacak diye diken üzerindeyim allah korusun elimden bişey gelmez allah ne verdiyse ama çok psikolojimi bozdu hastane benim. Akşama kadar odanın duvarları üzerime geldi resmen hastanede alllah kimseyi hastaneye düşürmesin aratmasında gerçekten
Aynen canım, dolaba koyuyorum , akşam buzluğa kaldırıyorum. Bu sıcakta biz pişiyoruz süt durmaz kiCanım sağdıktan sonra dışarıda beklememesi lazım ama en fazla üç saat içinde dolaba koyulması lazım diye söylüyorlar bize küvezde
Benimde bazen kusuyor. Bence fazlasını çıkarıyor.Bebişleriniz kusuyor mu? Çok mu emiyor acaba benim çiçeğim. Bir anda burnundan bile çıkıyor süt
Sütten geçmese de nefesinden geçer canım, inşallah olmazsın ama olursan maske takarak emzirmeye çalış.Kizlar bana yardim lútfen sanirsam grip oluyorum nasil geciririm nane limondan baska bide súten gecermi hastalik bebegime
Canım bende veriyorum. Sunu anlamak lazım mama vermek dünyanın sonu değil. Benim bir arkadasım 2 çocugu oldu gram sütü gelmedi mamalar ile büyüttü gayette saglıklı cocukları. İnsanlara çok kızıyorum bir annenin sütü azsa yetmiyorsa niye bunun bedelini bebek ödesin. Sanki zehir içiriyoruz bebeklere. İçirmesek sarılık olacak hastame odalarında yatacak. Hastane odalarında hastalık kapma riski ne kasar yüksek bunu düşünen yok ama. Sıkma canını yapacak bişi yok. Vermen gerekiyorsa bebek aç kalıyorsa vermelisinKizlar su an aglayarak yaziyorum ki bebegim doymuyor ilk ebegime mama verdigim icin basta kv kpden bile laf duydum kaldi ki ben cahil biri degilim olmadi iste sutumde yetmedi mama takviye verincede oglumun tercihi biberondan yana oldu simdinyine tarih tekerrur ediyor ve ben mama vermek istemiyorum baskilardan dolayi ne yapacagimi sastim daha dogrusu dr tavsiye etmeden vermek istemiyorum bilincsiz sekilde bayram tatilinede girdik ne yapsam.etsem.bilemedim ama cok mu cok uzgunum ben ister miyim herseyin dogali varken mama vereyim yavruma
Evet kafama.gore vermek istemiyorum iste ama simdi drda yok napicami sastim kaldimCanım bende veriyorum. Sunu anlamak lazım mama vermek dünyanın sonu değil. Benim bir arkadasım 2 çocugu oldu gram sütü gelmedi mamalar ile büyüttü gayette saglıklı cocukları. İnsanlara çok kızıyorum bir annenin sütü azsa yetmiyorsa niye bunun bedelini bebek ödesin. Sanki zehir içiriyoruz bebeklere. İçirmesek sarılık olacak hastame odalarında yatacak. Hastane odalarında hastalık kapma riski ne kasar yüksek bunu düşünen yok ama. Sıkma canını yapacak bişi yok. Vermen gerekiyorsa bebek aç kalıyorsa vermelisin
Canim anne sútú icende bùyúyo mama yiyende elinde olan bisey degil kendin bilerek vermemezlik yapmiyorsun allahtan gelen birsey kendini sitrese sokupta bebeginede hissettirmeKizlar su an aglayarak yaziyorum ki bebegim doymuyor ilk ebegime mama verdigim icin basta kv kpden bile laf duydum kaldi ki ben cahil biri degilim olmadi iste sutumde yetmedi mama takviye verincede oglumun tercihi biberondan yana oldu simdinyine tarih tekerrur ediyor ve ben mama vermek istemiyorum baskilardan dolayi ne yapacagimi sastim daha dogrusu dr tavsiye etmeden vermek istemiyorum bilincsiz sekilde bayram tatilinede girdik ne yapsam.etsem.bilemedim ama cok mu cok uzgunum ben ister miyim herseyin dogali varken mama vereyim yavruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?