2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy canim sen.dogurdun mu cok takip edemiyorum ama aklimda hep sen vardin
Evet canım cok şükür 6 ağustosta kendi sancımla geldı hastaneye vardıkdan 40 dk sonra kızımı kucağma aldım. Cok kolay kesısız ilacsız dikişsiz bir doğum oldu.[/QUOTE]

Evet yapiyor canim,nerdeyse her emmeden sonra yapiyor
O Zaman hiç sıkıntı yapma ama çok kaybediyorsa başka şeyden olabilir yinede göster doktora istersen ben anlamadım son yazdığını canım en son 2.800 olduysa baya gitmiş çünkü

Reactions: D-E
Canım biz kilo kaybından yattık bi günde 250 gram gitti direk bizde ve sadece bi defa çiş yapmıştı hiç kaka yapamamıştı yani doktor daha iyi bilir ama kakası çişi çoksa sorun yapma derim
Evet canim kajasini birkac kere gunde yapiyor nerdeyse her emmeden sonra, cisinide yapiyor

Geçmiş olsun canım hayırlı uğurlu olsun biraz zor bi Doğum olmuş galiba inşallah sarılıgınızı çabucak atlatır Bayram’ı evde edersiniz

Ben o kadar yaptım bişey olmadı canım malum biliyorsun :) ama yaptıktan sonra agrısı tutanıda biliyorum o yüzden göreceli bi durum denemekte fayda var :)
Sagol kuşum.inan tansiyon yerlerde hergun agrim var.esim gelince illaki birakmiycak pesimi.en azindan deneriz bi kere dedigin gibi,baktim birşey olmuyor.sonra yine devam ederiz :))))

Bende giremiyorum canim yazdimmi bilmiyorum ama hayirli evlat olur insallah ❤❤❤

Bişey olmuyor canım bazen çok hafif kasık ağrısı olabilir ama geçiyor sonra

Ben çıktım hastaneden kızlar ogluşu emZirmeye gidicem bu gece bana uyku yok yani :) yarın inşallah oğlum saat 2 de taburcu oluyor içim içime sığmıyor ama o kadar da gerginim ki akşama kadar agladım bugün taburcu olmamıza rağmen sanki sürekli kötü bişey olacak diye diken üzerindeyim allah korusun elimden bişey gelmez allah ne verdiyse ama çok psikolojimi bozdu hastane benim. Akşama kadar odanın duvarları üzerime geldi resmen hastanede alllah kimseyi hastaneye düşürmesin aratmasında gerçekten

Bunu atlatacaksınız canım. Rabbim şifa versin

Getirme aklına kötü şeyler canım. Neleri var ah bilsen. Allah dermansız dert vermesin bak nengüzel 2 de taburcu olacak yavrun. Onu hayal et. Hastaneler çok stres yaratıyor insanda ama geçici bir süreç bu. Üzme kendini

Kizlar bana yardim lútfen sanirsam grip oluyorum nasil geciririm nane limondan baska bide súten gecermi hastalik bebegime

Kizlar su an aglayarak yaziyorum ki bebegim doymuyor ilk ebegime mama verdigim icin basta kv kpden bile laf duydum kaldi ki ben cahil biri degilim olmadi iste sutumde yetmedi mama takviye verincede oglumun tercihi biberondan yana oldu simdinyine tarih tekerrur ediyor ve ben mama vermek istemiyorum baskilardan dolayi ne yapacagimi sastim daha dogrusu dr tavsiye etmeden vermek istemiyorum bilincsiz sekilde bayram tatilinede girdik ne yapsam.etsem.bilemedim ama cok mu cok uzgunum ben ister miyim herseyin dogali varken mama vereyim yavruma

Canım bende veriyorum. Sunu anlamak lazım mama vermek dünyanın sonu değil. Benim bir arkadasım 2 çocugu oldu gram sütü gelmedi mamalar ile büyüttü gayette saglıklı cocukları. İnsanlara çok kızıyorum bir annenin sütü azsa yetmiyorsa niye bunun bedelini bebek ödesin. Sanki zehir içiriyoruz bebeklere. İçirmesek sarılık olacak hastame odalarında yatacak. Hastane odalarında hastalık kapma riski ne kasar yüksek bunu düşünen yok ama. Sıkma canını yapacak bişi yok. Vermen gerekiyorsa bebek aç kalıyorsa vermelisin

Evet kafama.gore vermek istemiyorum iste ama simdi drda yok napicami sastim kaldim

Canim anne sútú icende bùyúyo mama yiyende elinde olan bisey degil kendin bilerek vermemezlik yapmiyorsun allahtan gelen birsey kendini sitrese sokupta bebeginede hissettirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…