2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bana benzeten tek kişi olabilirsin. Herkes eşime benzediğini söylüyor

Kızlar eşim 26 sinda burda olacak Allahin izniyle.

Ee haliyle birlikte olmak isteyecek.suan 34+4 üm.iliskiye girmek,iliski esnasinda orgazm olmak doğumu baslatir mi acaba?doktora sormayı unutmusum.ne zaman doktorun yanına gitsem bütün soracaklarimi unutuyorum.kizimi gorunce heyecanlaniyorum.birdahaki sefere kagida not tutup gidicem.kagittan okuyup sorcam

Doğum öncesi dakika başı forumdaydım, malum doğum sonrası koşturmacaları sebebiyle yazamadım olan biteni
Perşembe günü sabah dr kontrolümüz vardı, dr 3-4 güne gelir, rahmin yumuşamış. Öğlen 12 civarında hafif kasılmalarım başlamıştı. Hatta kuafördeydim, wc ye gittim kanama ve biraz su geldi ama ben çatı kontrolündendir dedim. Saat 4 e kadar kuafördeydim durup durup akıntı gibi çok az çok az su geliyordu. Ben hep suyun bir anda döküleceğini sanıyordum. Doğuma kadar azar azar geldi. Bel ağrısı olmaya ve gitgide şiddetlenmeye başladı. Akşam iş çıkışı dışarda eşimle buluştuk, gezdik dolaştık alış veriş yaptık saati 9 yaptım ama benim ağrılar artınca bir nst ile baksınlar dedim iyi ki gitmişiz 3 cm açıklık ve kasılmalar da düzenli 127 ye vuruyordu. Eve yolladılar, 12 de yatış için gelin diye. Evde duş aldım çamaşır ev işi derken zamanı doldurdum. Gittiğimizde 5 cm olmuştu. Epidural önerdiler, o zamana kadar düşünmeyen ben, yapın dedim ama sunni sancıyı ısrarla reddettiğim için açılmayı bekledim. Epidurali bir doz daha yaptılar. Yine sunni sancı istemeyince 9 cm açıklıkta epiduralin etkisi bitmişti ve tekrar yapamadılar ben de haliyle kendi sancımla doğuma girdim. Sabah 7 gibi doğumhaneye aldılar, 7.10 da kuzum dünyaya geldi. 5-6 ıkınmada geldi ama dr ıkınmalarımı beğenmeyince vakumun bir çeşidiyle almış kuzumu, biraz oksijensiz kaldığını söylediler. 5-6 saat yoğun bakımda izlediler. Ama sorunsuz atlattık çok şükür. Bugün 3. günümüz kontrolümüz vardı, şimdi de sarılık için bu gece hastanedeyiz. Dualarınızı istiyoruz teyzeler

Bir de tebrik eden arkadaşlara çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız
kuzummmm dogum yaptigini daha yeni goruyorum şu siralar foruma pek ugrayamiyorum bazi sorunlardan dolayı.kafam pek yerinde değil.Allah bebisine uzun omurler versin cok gecmis olsun.yeni gördüm dogum yaptigini nolur kusuruma bakma.baska kimler dogum yapti bilmiyorum.butun arkadaslari tebrik ediyorum.ve gecmis olsun diyorum bu vesileyle de

Bende başlatmadi :)

Son haftaya kadar oldu mu canim birliktelik

Oldu canım sperm açılmaya yardımcı olur diyorlardı ama aynı zamanda enfeksiyona da sebep olabilir diye ben hemen duşa giriyordum ve temizliyordum herhangi bir şey olmadi bende

Oldu canım sperm açılmaya yardımcı olur diyorlardı ama aynı zamanda enfeksiyona da sebep olabilir diye ben hemen duşa giriyordum ve temizliyordum herhangi bir şey olmadi bende
Sagol canim.bende korkuyorum zaten ağrılı geciyor günler.esim gelince durmiycak yine.en azindan bir kere olur sonra kacarim.napim artik

Bebişleriniz kusuyor mu? Çok mu emiyor acaba benim çiçeğim. Bir anda burnundan bile çıkıyor süt

Canim yenidogan bebegin kilo kaybetmesi normal ilk haftada buyuk cisini yapiyorsa eger sıkınti yok demektir

Reactions: D-E
Emzirdikten sonra o göğsümde kalanı sağıyorım. Önceden 80-100 çıkıyordu, şimdi 20ml anca çıkıyor. Gün içinde sağarak akşam poşete döküyorum kapatıp buzluğa koyuyorum.
Canım sağdıktan sonra dışarıda beklememesi lazım ama en fazla üç saat içinde dolaba koyulması lazım diye söylüyorlar bize küvezde

Canım biz kilo kaybından yattık bi günde 250 gram gitti direk bizde ve sadece bi defa çiş yapmıştı hiç kaka yapamamıştı yani doktor daha iyi bilir ama kakası çişi çoksa sorun yapma derim

Reactions: D-E
Ben o kadar yaptım bişey olmadı canım malum biliyorsun :) ama yaptıktan sonra agrısı tutanıda biliyorum o yüzden göreceli bi durum denemekte fayda var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…