- 6 Ağustos 2015
- 958
- 2.075
- 113
- 35
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #67.561
Masallah canim gozunuz aydin olsun. Seni de uykusuz anneler kervanina alalim demistim hosgeldin. Oğlusunu sana cok benzettim. Yuz hatlarini senden rengini babasindan almis gibi. Allah bahtini acik eylesin..
Anneden gecen hormonlar yapiyor diyorlar canim. Bizde de anne sutu yagliysa olur derler. Yani senin sütun bebise yariyormus derler. Bizimkinde de var biraz, her emzirmeden sonra ve her tenim temas ettikten sonra süt ve teri nemli temiz bezle temizliyorum surekli. Cikmaya baslamisti ama cok artmadi. Oğlumda da olmustu 1 ay icinde kendiliginden gececek. Cildine birsey sürme bence, yüzleri cok hassas
Teşekkür ederim
Insallah canim, icimi rahatlatin, bezleri hep yas bence sutum yetiyor, onun icin endiselendimBen de yaptım aynısını. 2.8 çıktı1 ya da iki gün sonra sağlık ocağında kıyafet ile tarttilar 3750 çıktı.
Kıymetini bil bende simdi niye uyumuyor diyorumArkadaşlar bebeğim emiyor uyuyor emiyor uyuyor uyanmıyor normal mi ya ? Sizin bebekler genelde uyanık mı ay garip bir soru oldu ama :) sarılık azaldı bu arada sarılık dan dolayı derseniz
Doğum öncesi dakika başı forumdaydım, malum doğum sonrası koşturmacaları sebebiyle yazamadım olan biteni
Perşembe günü sabah dr kontrolümüz vardı, dr 3-4 güne gelir, rahmin yumuşamış. Öğlen 12 civarında hafif kasılmalarım başlamıştı. Hatta kuafördeydim, wc ye gittim kanama ve biraz su geldi ama ben çatı kontrolündendir dedim. Saat 4 e kadar kuafördeydim durup durup akıntı gibi çok az çok az su geliyordu. Ben hep suyun bir anda döküleceğini sanıyordum. Doğuma kadar azar azar geldi. Bel ağrısı olmaya ve gitgide şiddetlenmeye başladı. Akşam iş çıkışı dışarda eşimle buluştuk, gezdik dolaştık alış veriş yaptık saati 9 yaptım ama benim ağrılar artınca bir nst ile baksınlar dedim iyi ki gitmişiz 3 cm açıklık ve kasılmalar da düzenli 127 ye vuruyordu. Eve yolladılar, 12 de yatış için gelin diye. Evde duş aldım çamaşır ev işi derken zamanı doldurdum. Gittiğimizde 5 cm olmuştu. Epidural önerdiler, o zamana kadar düşünmeyen ben, yapın dedimama sunni sancıyı ısrarla reddettiğim için açılmayı bekledim. Epidurali bir doz daha yaptılar. Yine sunni sancı istemeyince 9 cm açıklıkta epiduralin etkisi bitmişti ve tekrar yapamadılar ben de haliyle kendi sancımla doğuma girdim. Sabah 7 gibi doğumhaneye aldılar, 7.10 da kuzum dünyaya geldi. 5-6 ıkınmada geldi ama dr ıkınmalarımı beğenmeyince vakumun bir çeşidiyle almış kuzumu, biraz oksijensiz kaldığını söylediler. 5-6 saat yoğun bakımda izlediler. Ama sorunsuz atlattık çok şükür. Bugün 3. günümüz kontrolümüz vardı, şimdi de sarılık için bu gece hastanedeyiz. Dualarınızı istiyoruz teyzeler
kuzummmm dogum yaptigini daha yeni goruyorum şu siralar foruma pek ugrayamiyorum bazi sorunlardan dolayı.kafam pek yerinde değil.Allah bebisine uzun omurler versin cok gecmis olsun.yeni gördüm dogum yaptigini nolur kusuruma bakma.baska kimler dogum yapti bilmiyorum.butun arkadaslari tebrik ediyorum.ve gecmis olsun diyorum bu vesileyle deBir de tebrik eden arkadaşlara çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız
Bende başlatmadi :)Kızlar eşim 26 sinda burda olacak Allahin izniyle.
Ee haliyle birlikte olmak isteyecek.suan 34+4 üm.iliskiye girmek,iliski esnasinda orgazm olmak doğumu baslatir mi acaba?doktora sormayı unutmusum.ne zaman doktorun yanına gitsem bütün soracaklarimi unutuyorum.kizimi gorunce heyecanlaniyorum.birdahaki sefere kagida not tutup gidicem.kagittan okuyup sorcam
Son haftaya kadar oldu mu canim birliktelikBende başlatmadi :)
Son haftaya kadar oldu mu canim birliktelik
Sagol canim.bende korkuyorum zaten ağrılı geciyor günler.esim gelince durmiycak yine.en azindan bir kere olur sonra kacarim.napim artikOldu canım sperm açılmaya yardımcı olur diyorlardı ama aynı zamanda enfeksiyona da sebep olabilir diye ben hemen duşa giriyordum ve temizliyordum herhangi bir şey olmadi bende
Canim yenidogan bebegin kilo kaybetmesi normal ilk haftada buyuk cisini yapiyorsa eger sıkınti yok demektirKizlar nasilsiniz? Lutfen bilen varsa cevaplasin , cok endiseliyim. Bebegim 10 agustosta 3120g dogdu, 6 gun kontrole gittigimizde kilosu 3000g olmustu, doktor az kilo kaybetmis dedi endiselenecek bir sey yok. Evde bir tartim var bugun oglumun kilosuna baktik, o tartida 2.8kg yaziyor. Sutum yetmiyor mu acaba kizlar kilo almamasi normal mi sizce. Emzirdigimde com iyi emiyor gibi, her emzirmeden sonra nerdeyse kakasini yapaiyor. Cisinide yapiyor, yani bezleri hep yas. Lutfen yardim edin
Canim emdirmeye devam et yinede.sicak suyla masaj falan yap.doğum yapmis anneler daha iyi bilir tabiKizlar saat 3 ten beri bebis dogdugundan beri yani hic emmedi sutum de inmedi
Canım sağdıktan sonra dışarıda beklememesi lazım ama en fazla üç saat içinde dolaba koyulması lazım diye söylüyorlar bize küvezdeEmzirdikten sonra o göğsümde kalanı sağıyorım. Önceden 80-100 çıkıyordu, şimdi 20ml anca çıkıyor. Gün içinde sağarak akşam poşete döküyorum kapatıp buzluğa koyuyorum.
Canım biz kilo kaybından yattık bi günde 250 gram gitti direk bizde ve sadece bi defa çiş yapmıştı hiç kaka yapamamıştı yani doktor daha iyi bilir ama kakası çişi çoksa sorun yapma derimKizlar nasilsiniz? Lutfen bilen varsa cevaplasin , cok endiseliyim. Bebegim 10 agustosta 3120g dogdu, 6 gun kontrole gittigimizde kilosu 3000g olmustu, doktor az kilo kaybetmis dedi endiselenecek bir sey yok. Evde bir tartim var bugun oglumun kilosuna baktik, o tartida 2.8kg yaziyor. Sutum yetmiyor mu acaba kizlar kilo almamasi normal mi sizce. Emzirdigimde com iyi emiyor gibi, her emzirmeden sonra nerdeyse kakasini yapaiyor. Cisinide yapiyor, yani bezleri hep yas. Lutfen yardim edin
Evet yapiyor canim,nerdeyse her emmeden sonra yapiyorCanim yenidogan bebegin kilo kaybetmesi normal ilk haftada buyuk cisini yapiyorsa eger sıkınti yok demektir
Ben o kadar yaptım bişey olmadı canım malum biliyorsun :) ama yaptıktan sonra agrısı tutanıda biliyorum o yüzden göreceli bi durum denemekte fayda var :)Kızlar eşim 26 sinda burda olacak Allahin izniyle.
Ee haliyle birlikte olmak isteyecek.suan 34+4 üm.iliskiye girmek,iliski esnasinda orgazm olmak doğumu baslatir mi acaba?doktora sormayı unutmusum.ne zaman doktorun yanına gitsem bütün soracaklarimi unutuyorum.kizimi gorunce heyecanlaniyorum.birdahaki sefere kagida not tutup gidicem.kagittan okuyup sorcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?