- 12 Aralık 2017
- 5.050
- 8.757
- 148
- 33
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #67.601
Sagol canim.bende korkuyorum zaten ağrılı geciyor günler.esim gelince durmiycak yine.en azindan bir kere olur sonra kacarim.napim artik
Gozun aydın canım Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin İnsallahKızlar 18.08.2018 cumartesi günü saat 11.45 de 38+0 da kızımı spinal sezaryan ile kucağıma aldim 3100 gr 48cm dediler. Ben kurtuldum rabbim herkesi kurtarsın
Kız ne ağlıyorsun Allah ağlanacak dert vermesin. Süt artırıcılardan ne içiyorsun?Kizlar su an aglayarak yaziyorum ki bebegim doymuyor ilk ebegime mama verdigim icin basta kv kpden bile laf duydum kaldi ki ben cahil biri degilim olmadi iste sutumde yetmedi mama takviye verincede oglumun tercihi biberondan yana oldu simdinyine tarih tekerrur ediyor ve ben mama vermek istemiyorum baskilardan dolayi ne yapacagimi sastim daha dogrusu dr tavsiye etmeden vermek istemiyorum bilincsiz sekilde bayram tatilinede girdik ne yapsam.etsem.bilemedim ama cok mu cok uzgunum ben ister miyim herseyin dogali varken mama vereyim yavruma
Kizlar su an aglayarak yaziyorum ki bebegim doymuyor ilk ebegime mama verdigim icin basta kv kpden bile laf duydum kaldi ki ben cahil biri degilim olmadi iste sutumde yetmedi mama takviye verincede oglumun tercihi biberondan yana oldu simdinyine tarih tekerrur ediyor ve ben mama vermek istemiyorum baskilardan dolayi ne yapacagimi sastim daha dogrusu dr tavsiye etmeden vermek istemiyorum bilincsiz sekilde bayram tatilinede girdik ne yapsam.etsem.bilemedim ama cok mu cok uzgunum ben ister miyim herseyin dogali varken mama vereyim yavruma
Bu uzun süre ne kadar süre acabaBence kaçma doğum sonrası da uzun süre yapmayacaksınız çünkü :) Allah'ın izniyle hiç bir şey olmaz. Genelde erkekler bir şey olur diye korkuyorlar ben zor ikna ediyordum seninki de şu an iyice büyüyen göbeğini görünce cekinecektir yüksek ihtimal
Kizlar su an aglayarak yaziyorum ki bebegim doymuyor ilk ebegime mama verdigim icin basta kv kpden bile laf duydum kaldi ki ben cahil biri degilim olmadi iste sutumde yetmedi mama takviye verincede oglumun tercihi biberondan yana oldu simdinyine tarih tekerrur ediyor ve ben mama vermek istemiyorum baskilardan dolayi ne yapacagimi sastim daha dogrusu dr tavsiye etmeden vermek istemiyorum bilincsiz sekilde bayram tatilinede girdik ne yapsam.etsem.bilemedim ama cok mu cok uzgunum ben ister miyim herseyin dogali varken mama vereyim yavruma
Bu uzun süre ne kadar süre acaba
Geçen benim küsmem, soğudunmu falan dememle denedik de , yapmaz olaydım sonrası hem ağrım oldu hem iki gün şakır şakır kırmızı kanama. Yeni azalıyor oturuyorum kuzu kuzu
Kiz senin 40 in cikti mi? 40 gun sonra diyorlar o ise.benim doktorum 2 ay snra kontrol bu surede temas yok dedi neden 2 ay anlmdimBu uzun süre ne kadar süre acaba
Geçen benim küsmem, soğudunmu falan dememle denedik de , yapmaz olaydım sonrası hem ağrım oldu hem iki gün şakır şakır kırmızı kanama. Yeni azalıyor oturuyorum kuzu kuzu
Heyyy gidi eski günler heyyy.eskiden foruma 2 3 saat girmeyince 100den fazla.mesaj glirdi. Smdi hicc sess yok
Çıkmadı ya, 25 günlük olacağız daha yarın. Geçen hafta bitti sandım, iki gün temiz olunca. Adam iyileş, bir şey olur, 40 çıksın dedi ama ben işi başka yerlere bağlayınca, iki arada bir derede kaldı. Kanamam olduğunu sakladım elbetteKiz senin 40 in cikti mi? 40 gun sonra diyorlar o ise.benim doktorum 2 ay snra kontrol bu surede temas yok dedi neden 2 ay anlmdim
sagol kuzu cevapladigin icin.deneyip gorucez artik.bide pat diye doguruyomusum :)))Bişey olmuyor canım bazen çok hafif kasık ağrısı olabilir ama geçiyor sonra
cekinecegini hic zannetmiyorum canim,adam aylardir dağda duruyo kafayı yemistir muhtemelen.normalde bile 1 hafta sabredemeyen biri.artik dogurursam haber ederimBence kaçma doğum sonrası da uzun süre yapmayacaksınız çünkü :) Allah'ın izniyle hiç bir şey olmaz. Genelde erkekler bir şey olur diye korkuyorlar ben zor ikna ediyordum seninki de şu an iyice büyüyen göbeğini görünce cekinecektir yüksek ihtimal
Doğum öncesi dakika başı forumdaydım, malum doğum sonrası koşturmacaları sebebiyle yazamadım olan biteni
Perşembe günü sabah dr kontrolümüz vardı, dr 3-4 güne gelir, rahmin yumuşamış. Öğlen 12 civarında hafif kasılmalarım başlamıştı. Hatta kuafördeydim, wc ye gittim kanama ve biraz su geldi ama ben çatı kontrolündendir dedim. Saat 4 e kadar kuafördeydim durup durup akıntı gibi çok az çok az su geliyordu. Ben hep suyun bir anda döküleceğini sanıyordum. Doğuma kadar azar azar geldi. Bel ağrısı olmaya ve gitgide şiddetlenmeye başladı. Akşam iş çıkışı dışarda eşimle buluştuk, gezdik dolaştık alış veriş yaptık saati 9 yaptım ama benim ağrılar artınca bir nst ile baksınlar dedim iyi ki gitmişiz 3 cm açıklık ve kasılmalar da düzenli 127 ye vuruyordu. Eve yolladılar, 12 de yatış için gelin diye. Evde duş aldım çamaşır ev işi derken zamanı doldurdum. Gittiğimizde 5 cm olmuştu. Epidural önerdiler, o zamana kadar düşünmeyen ben, yapın dedimama sunni sancıyı ısrarla reddettiğim için açılmayı bekledim. Epidurali bir doz daha yaptılar. Yine sunni sancı istemeyince 9 cm açıklıkta epiduralin etkisi bitmişti ve tekrar yapamadılar ben de haliyle kendi sancımla doğuma girdim. Sabah 7 gibi doğumhaneye aldılar, 7.10 da kuzum dünyaya geldi. 5-6 ıkınmada geldi ama dr ıkınmalarımı beğenmeyince vakumun bir çeşidiyle almış kuzumu, biraz oksijensiz kaldığını söylediler. 5-6 saat yoğun bakımda izlediler. Ama sorunsuz atlattık çok şükür. Bugün 3. günümüz kontrolümüz vardı, şimdi de sarılık için bu gece hastanedeyiz. Dualarınızı istiyoruz teyzeler
Ay bu arada bebişini ben de sana benzettimBir de tebrik eden arkadaşlara çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız
Evet kızlar, sanırım iki kızımız kaldı doğurmayan, onlar da normal doğuracağına göre sezeryan maceramı anlatabilirim. Biliyorsunuz benim hamileliğim aylarca evden, haftalarca yataktan çıkmamakla geçti. O kadar insan yüzüne hasrettim ki, 1 saatlik mesafedeki hastaneye metroyla gideceğim diye tutturdum. Eşimin itiraz ve ısrarları işe yaramadi ve inatla valizle metroya binerek gittik hastaneye )) Eşim çok korkuyordu metroda sancım tutar falan diye kayıt bile aldı babanlar kızımızı doğurmaya metroyla götürüyorsun diyecek diyordu, ya bir şey olursa ama benim umrumda değildi, sonuçta hastane yolundayız )))) millet koca karnıma bakıyordu o ayrı komik :)
Neyse hastaneye vardık, doğum öncesi, doğum fotoğrafı bunlar güzeldi. Derken ameliyat başladığı andan birşeyler ters gitmeye başladı, doktorumla ameliyatı yapan diger doktor yavaştan şifreli konuşmaya başladılar. İlk doğumumdan biliyorum ilk 4-5 dakikada bebeğin çıkması lazım, çıkmıyor, ne oluyor diyorum herşey yolunda diyorlar. Neyse sonunda bebek çıktı, ben mutluyum ama ara ara kötüleşiyorum. Ara sıra çenemin altından anestezologun bastırmasıyla uyanıyorum , bayıldıklarımın faarkında değilim tabiki. Uyandığlımda doktora diyorum ne oluyor benimle konuşun, isterdim ama konuşmanın sırası değil diyor sadece. Meğer 20 kere kanama geçirmişim. Ameliyat çok uzun sürmüş, bittiğinde diğer doktor son dikiyorum dediğinde benim doktorum eşinle görüşeceğim diyerek kenara çekildi o zaman üzerinin kasap gibi bütün kan içinde olduğunu gördüm. Yan masada bir masa üstü dolusu kanlı bezler vardı. Ne kadar çok kanım varmış bitmedi şükür ))) Doktor eşime bir daha hamile kalırsam kurtarılamaya bileceğimi söylemiş. Damar problemim ilerlemiş meğer, sonra rahimde yapışmalar olmuş, bebeği kurtarmamız mucizeydi, seni kurtarmamız ikinci mucizeydi dedi ertesi günü. Haliyle ben feci ağrılar geçirdim, o gece ateşim çıkmış, bütün gece bağırmışım, halüsinasyonlar görmüşüm odada olmayan kişileri filan. Sonunda morfin etki etmiş. Gel gör ki, morfinden sonra sabahın 6da kalktım tarandım makyaj yaptım duş aldım, eşime güzel olayım diye ))) Öğlen yine morfinlik oldum maalesef. Oğlum çok uslu oldu ilk günler belki sarılık yüzünden, belki ağrıdan susmayan annesine acıdı. Amma yazmışım kızlar. Önemli olan şimdi oğlum evimizde, ben iyi sayılırım, ara sıra ağrıları umursamıorum. Hatta bir umut belki 5 sene sonra herşey iyi olur bir bebeğimiz daha olur hayalleri kuruyorum.
Ne kadar çok stres okadar az süt canım çevreyi hiç takma sen elinden geleni yapıyorsun oğluşun emmemesi veya sütün gelmemesi elimizde olan birşey değil. Herkes bi kendine baksın kimseye fırsat verme ağlama üzülme lohusasın sen daha. Ciğerin onlar senin senden daha iyi hiç kimse onlara iyi bakamaz boşver gereksiz şeyleri ve insanları.Kizlar su an aglayarak yaziyorum ki bebegim doymuyor ilk ebegime mama verdigim icin basta kv kpden bile laf duydum kaldi ki ben cahil biri degilim olmadi iste sutumde yetmedi mama takviye verincede oglumun tercihi biberondan yana oldu simdinyine tarih tekerrur ediyor ve ben mama vermek istemiyorum baskilardan dolayi ne yapacagimi sastim daha dogrusu dr tavsiye etmeden vermek istemiyorum bilincsiz sekilde bayram tatilinede girdik ne yapsam.etsem.bilemedim ama cok mu cok uzgunum ben ister miyim herseyin dogali varken mama vereyim yavruma
Geçti gitti ama deilmi? Çok şükür sende o yakışıklı oğluşta çok iyisiniz çok geçmiş olsun canım benim. İnşallah Allah bidaha kısmet eder bende gelecek seneden sonra düşünüyorum Allah kısmet ederse.Evet kızlar, sanırım iki kızımız kaldı doğurmayan, onlar da normal doğuracağına göre sezeryan maceramı anlatabilirim. Biliyorsunuz benim hamileliğim aylarca evden, haftalarca yataktan çıkmamakla geçti. O kadar insan yüzüne hasrettim ki, 1 saatlik mesafedeki hastaneye metroyla gideceğim diye tutturdum. Eşimin itiraz ve ısrarları işe yaramadi ve inatla valizle metroya binerek gittik hastaneye )) Eşim çok korkuyordu metroda sancım tutar falan diye kayıt bile aldı babanlar kızımızı doğurmaya metroyla götürüyorsun diyecek diyordu, ya bir şey olursa ama benim umrumda değildi, sonuçta hastane yolundayız )))) millet koca karnıma bakıyordu o ayrı komik :)
Neyse hastaneye vardık, doğum öncesi, doğum fotoğrafı bunlar güzeldi. Derken ameliyat başladığı andan birşeyler ters gitmeye başladı, doktorumla ameliyatı yapan diger doktor yavaştan şifreli konuşmaya başladılar. İlk doğumumdan biliyorum ilk 4-5 dakikada bebeğin çıkması lazım, çıkmıyor, ne oluyor diyorum herşey yolunda diyorlar. Neyse sonunda bebek çıktı, ben mutluyum ama ara ara kötüleşiyorum. Ara sıra çenemin altından anestezologun bastırmasıyla uyanıyorum , bayıldıklarımın faarkında değilim tabiki. Uyandığlımda doktora diyorum ne oluyor benimle konuşun, isterdim ama konuşmanın sırası değil diyor sadece. Meğer 20 kere kanama geçirmişim. Ameliyat çok uzun sürmüş, bittiğinde diğer doktor son dikiyorum dediğinde benim doktorum eşinle görüşeceğim diyerek kenara çekildi o zaman üzerinin kasap gibi bütün kan içinde olduğunu gördüm. Yan masada bir masa üstü dolusu kanlı bezler vardı. Ne kadar çok kanım varmış bitmedi şükür ))) Doktor eşime bir daha hamile kalırsam kurtarılamaya bileceğimi söylemiş. Damar problemim ilerlemiş meğer, sonra rahimde yapışmalar olmuş, bebeği kurtarmamız mucizeydi, seni kurtarmamız ikinci mucizeydi dedi ertesi günü. Haliyle ben feci ağrılar geçirdim, o gece ateşim çıkmış, bütün gece bağırmışım, halüsinasyonlar görmüşüm odada olmayan kişileri filan. Sonunda morfin etki etmiş. Gel gör ki, morfinden sonra sabahın 6da kalktım tarandım makyaj yaptım duş aldım, eşime güzel olayım diye ))) Öğlen yine morfinlik oldum maalesef. Oğlum çok uslu oldu ilk günler belki sarılık yüzünden, belki ağrıdan susmayan annesine acıdı. Amma yazmışım kızlar. Önemli olan şimdi oğlum evimizde, ben iyi sayılırım, ara sıra ağrıları umursamıorum. Hatta bir umut belki 5 sene sonra herşey iyi olur bir bebeğimiz daha olur hayalleri kuruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?