2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sagol canim.bende korkuyorum zaten ağrılı geciyor günler.esim gelince durmiycak yine.en azindan bir kere olur sonra kacarim.napim artik

Bence kaçma doğum sonrası da uzun süre yapmayacaksınız çünkü :) Allah'ın izniyle hiç bir şey olmaz. Genelde erkekler bir şey olur diye korkuyorlar ben zor ikna ediyordum seninki de şu an iyice büyüyen göbeğini görünce cekinecektir yüksek ihtimal

Kız ne ağlıyorsun Allah ağlanacak dert vermesin. Süt artırıcılardan ne içiyorsun? exixizimm ve bana milk pro naturpy diye bir çay iyi geldi. Baktın yok olmadı kaşıkla mama takviyesi yaparsın. Açsa kaşıktan da içer, memeyi de yadırgamaz, olan kadar süt de içer, karnı da tok olur çocuğun. Sen ağladıkça sütun gerçekten azalıyor bak kuzum yapma nolursun

Canim lutfen kendine gel ben de veriyorum mama. Hatta bebeğim nerdeyse %100 mamayla besleniyor çünkü benim sutum hemen hiç yok. Sürekli memede tutuyorum ama gelen süt 5 10 damla. Ben de ilk başta çok ağladım ama ne yapayım dedim bu çocuğun rizki süt konusunda bu kadarmış. Hiç merak etme Allaha dua et eğer o isterse çocuğun sutunden alacağı faydayı mamadan da bahşeder. Sana çok baskı yapmışlar psikolojinle oynamışlar resmen . Eminim senin benden çok sütün vardır üzülme bak beterin beteri var benim gibi :)

Biberon konusunda medela calma al canım memeyle aynı sistem benimki de bir ara beni bıraktı bu biberonla simdi biraz biraz emmeye döndü .Seni ve bebegini cok öpüyorum. Bu arada bazi özel hastaneler ücretsiz tartim yapıyor tarttir bayramda da açıktır hastane sonuçta gunluk en az 20 gram alıyor olması lazım eğer son tartimdan bu yana almamissa doymuyordur mamayla takviye edersin az az başlayıp. Sonuçta bebeğinin aç kalması ona mama vermenden çok çok kötü Allah korusun çocuğun şekeri düşer ve bu ciddi sıkıntılara yol açabiliyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu uzun süre ne kadar süre acaba
Geçen benim küsmem, soğudunmu falan dememle denedik de , yapmaz olaydım sonrası hem ağrım oldu hem iki gün şakır şakır kırmızı kanama. Yeni azalıyor oturuyorum kuzu kuzu

15 er dk iki memeden aynı anda emzirmeyi denedin mi? Hem mama dünyanın sonu değil. Mamanın da faydası çok. Ben de başta çok çabaladım ama sütüm kilo aldırmadı ve mecbur kaldım mamaya. Keşke direnmeyip daha erken verseydim diyorum şimdi. Bebek kaç aylık?

Akıntı tamamen bitene kadar kuzum :) ben annemin 10 gün sürüyor diye çok umitliydim ama bugün 20. Gün hala benden lohusa akıntıları geliyor durmaksizin valla 40 günden sonra dinen de gelen kan özür kanı oluyor bekleyeceğim maksimum 20 gün kaldı sonra acısını çıkartacağım inşallah

Kiz senin 40 in cikti mi? 40 gun sonra diyorlar o ise.benim doktorum 2 ay snra kontrol bu surede temas yok dedi neden 2 ay anlmdim

Evet kızlar, sanırım iki kızımız kaldı doğurmayan, onlar da normal doğuracağına göre sezeryan maceramı anlatabilirim. Biliyorsunuz benim hamileliğim aylarca evden, haftalarca yataktan çıkmamakla geçti. O kadar insan yüzüne hasrettim ki, 1 saatlik mesafedeki hastaneye metroyla gideceğim diye tutturdum. Eşimin itiraz ve ısrarları işe yaramadi ve inatla valizle metroya binerek gittik hastaneye )) Eşim çok korkuyordu metroda sancım tutar falan diye kayıt bile aldı babanlar kızımızı doğurmaya metroyla götürüyorsun diyecek diyordu, ya bir şey olursa ama benim umrumda değildi, sonuçta hastane yolundayız )))) millet koca karnıma bakıyordu o ayrı komik :)
Neyse hastaneye vardık, doğum öncesi, doğum fotoğrafı bunlar güzeldi. Derken ameliyat başladığı andan birşeyler ters gitmeye başladı, doktorumla ameliyatı yapan diger doktor yavaştan şifreli konuşmaya başladılar. İlk doğumumdan biliyorum ilk 4-5 dakikada bebeğin çıkması lazım, çıkmıyor, ne oluyor diyorum herşey yolunda diyorlar. Neyse sonunda bebek çıktı, ben mutluyum ama ara ara kötüleşiyorum. Ara sıra çenemin altından anestezologun bastırmasıyla uyanıyorum , bayıldıklarımın faarkında değilim tabiki. Uyandığlımda doktora diyorum ne oluyor benimle konuşun, isterdim ama konuşmanın sırası değil diyor sadece. Meğer 20 kere kanama geçirmişim. Ameliyat çok uzun sürmüş, bittiğinde diğer doktor son dikiyorum dediğinde benim doktorum eşinle görüşeceğim diyerek kenara çekildi o zaman üzerinin kasap gibi bütün kan içinde olduğunu gördüm. Yan masada bir masa üstü dolusu kanlı bezler vardı. Ne kadar çok kanım varmış bitmedi şükür ))) Doktor eşime bir daha hamile kalırsam kurtarılamaya bileceğimi söylemiş. Damar problemim ilerlemiş meğer, sonra rahimde yapışmalar olmuş, bebeği kurtarmamız mucizeydi, seni kurtarmamız ikinci mucizeydi dedi ertesi günü. Haliyle ben feci ağrılar geçirdim, o gece ateşim çıkmış, bütün gece bağırmışım, halüsinasyonlar görmüşüm odada olmayan kişileri filan. Sonunda morfin etki etmiş. Gel gör ki, morfinden sonra sabahın 6da kalktım tarandım makyaj yaptım duş aldım, eşime güzel olayım diye ))) Öğlen yine morfinlik oldum maalesef. Oğlum çok uslu oldu ilk günler belki sarılık yüzünden, belki ağrıdan susmayan annesine acıdı. Amma yazmışım kızlar. Önemli olan şimdi oğlum evimizde, ben iyi sayılırım, ara sıra ağrıları umursamıorum. Hatta bir umut belki 5 sene sonra herşey iyi olur bir bebeğimiz daha olur hayalleri kuruyorum.

Kiz senin 40 in cikti mi? 40 gun sonra diyorlar o ise.benim doktorum 2 ay snra kontrol bu surede temas yok dedi neden 2 ay anlmdim
Çıkmadı ya, 25 günlük olacağız daha yarın. Geçen hafta bitti sandım, iki gün temiz olunca. Adam iyileş, bir şey olur, 40 çıksın dedi ama ben işi başka yerlere bağlayınca, iki arada bir derede kaldı. Kanamam olduğunu sakladım elbette

Bişey olmuyor canım bazen çok hafif kasık ağrısı olabilir ama geçiyor sonra
sagol kuzu cevapladigin icin.deneyip gorucez artik.bide pat diye doguruyomusum :)))

cekinecegini hic zannetmiyorum canim,adam aylardir dağda duruyo kafayı yemistir muhtemelen.normalde bile 1 hafta sabredemeyen biri.artik dogurursam haber ederim

Gözün aydın canım
Sarılık değeri kaç çıktı ki bu gece hastanedesiniz?

Allah olan evlatlarına sağlık versin canım
Sağlıklı ol çocuklarının başında ol,bir çocuk daha deneyerek riske girme tekrar

Ne kadar çok stres okadar az süt canım çevreyi hiç takma sen elinden geleni yapıyorsun oğluşun emmemesi veya sütün gelmemesi elimizde olan birşey değil. Herkes bi kendine baksın kimseye fırsat verme ağlama üzülme lohusasın sen daha. Ciğerin onlar senin senden daha iyi hiç kimse onlara iyi bakamaz boşver gereksiz şeyleri ve insanları.

Geçti gitti ama deilmi? Çok şükür sende o yakışıklı oğluşta çok iyisiniz çok geçmiş olsun canım benim. İnşallah Allah bidaha kısmet eder bende gelecek seneden sonra düşünüyorum Allah kısmet ederse.

daha simdi yazmaya firsat bulabildim..doğum hikayemi anlatayim ((yazdiktan sonra farkettim cok uzun olmus okuyabilirsiniz insallah)) 16 agustos aksami yatisim yapılmıştı 2 cm açıklık ile ama sancilari hissetmediğim icin ilerlemedi ve gece bi ebenin canimi cok yakmasiyla resmen hastaneden kactim diyebilirim.. neyse zaten o andan beri kanla karisik akıntım geliyodu..2 gün sonra esimle beraber okey oynadik bi guzel saatlerce tabi karnim kasiliyo sancı giriyo ama umursamiyorum..cunku kendimi artik bayramdan sonrasına şartlamistim hatta eşim sen gittikçe iyi oluyosun karnini görmesem hamile oldugunu unutucam filan diye dalga gecti ..oyun bitti disari yürüyüşe çıktık gece yarisi bu defa ağrılı kasılmalar gelmeye basladi sancı geldikçe yolda bi yerleri tutunup çömeliyorum..eve geldik esim işe gidicekti uyudu ben uyuyamadim sancı geldikçe kivraniyodum küveti doldurup içine girdim uzandim saatlerce durdum ciktim..biraz daha şiddetlendi sabaha karsi bi daha doldurup girdim bi saat durdum çıktım.evin icinde yürümeye basladim..esim kalkti beni gorunce gider gelirim ben dedi tamam dedim gitti ben hala yürüyorum çünkü basimi yastiga bile koyamiyodum.. 1 saat sonra esim geldi gidelim dedi yok yine yalanci sancidir o ebe ordadır korkuyorum dedim gitmedim..saat 10 oldu ve ben artik duramayinca duşa girdim ciktim ve gidelim artik dayanamıyorum dedim hastane hemen evin yaninda olduğu icin bide geri gelecegimi düşündüğüm icin öyle sadece terlikleri giydim çıktım..acile gittik açıklığa bi baktim ebe dogum coktan baslamis 4 cm açıklık %60 dogum tamamlanmış hemen yatis dedi 11 de yatisim yapildi ciktim orda da muayene kan alimi filan derken hemen sancı serumu takildi bi 40 dk ama belki 6-7 damla tek akmistir cok zorlandim koridorda yürümek istedim sancilar 2 dk da 1 geliyo ve ben çömeliyorum sancı esnasinda artik dayanamayinca muayene ettiler ve 7-8 cm açıklık 15 dk ya doğumhane ye aliriz dedi tuvaletim geliyo dedim o bebek sakin gitme yataga gec igne yapcam dedi gectim damar yolunda Belletti igneyi sancı geldigi an sıktı ilaci ve açıkliga bakti cabuk kalk gidiyoruz dedi yürüyerek gittim doğumhaneye orda hemen masaya alindim ebe direk suyu mu patlattı ikinma hissim var dedim ıkın dedi bi kaç ikinma sonucu yorulup dayanamiyorum diyince bebegin basi geldi zaten dayan dedi bi iki defa sonunda cikti basi omzu takılınca yirtilma olmasin diye kesi atti ve bebeği cikardi (40+3) 3240 gr 50 cm bi prenses..hemen temizleyip yanimda giydirdiler o arada dikislerim atıldı 5-6 tane ve ben tekerlekli sandalye de kizim kucagimda ciktik cok güzel bi andi ikinci defa yasadim.. simdi biraz dikişlerin agriyo ve sancim hala var eve sabah geldik kizimi yikadik simdi bol bol emişiyoruz..ablasi tepesinde her daim şenliki var evde bunlarda benim prenseslerim

Eklentiler

• _20180821_012239.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 87
Kızlar cok egildim bugun.ev temizliği falan yaptım.egil kalk comel kem kum derken karnimin ust plesenta tarafinda acima var.plesenta ayrilmasi falan olmaz diymi Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…