2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allah olan evlatlarına sağlık versin canım
Sağlıklı ol çocuklarının başında ol,bir çocuk daha deneyerek riske girme tekrar
Eşim de senin gibi düşünüyor canım. Bakalım belki doktor sorumluluk alır, belki almaz, şimdilik yavrularımla mutlu olayım en iyisi.
Aynen geçti gitti lohusalık bitmeden unuttum bile ki yine ister oldum
İnşallah canım istediğin zamanda olur, umarım yaza denk getirmezsin sonunu, ne sıcak gördük ama. Ama senin orda sıcak fazla değildir ya, keyfine bak sen

Maşallah tatlı pembişler. Rabbim ikisinin de bahtını güzel yazsın canım.

Canim cok mu aglliyor huysuzlaniyor yetmedigini anladin?
Kilo almayinca ben mamaya basladim onun doydugunu gormek herseye deger boşver sen kim ne derse desin herkese söyleme ben soylemedim herkesin bir fikri var bebek bakimi ile ilgili ben ilk dega bakiyor olabilirim ama annesiyim araştırıyorum surekli en iyi ben bakarim ben bilirim tika kulaklarını napalim yetmiyorsa simdi arttırmaya cabaliyorum
Ayrics ilk gunler kasikla veriyordum mamanin yarisini döküyordu simdi biberonla veriyorum bütün gun memede emiyor inkar falan olmadi

Valla biz iki ayi devirdik2 defa yapabildik oda benim zorumla
Kanama bitti ama evde anneler var bidr atlaa 10 da uyudu mu bende yatıyorum hemen gunduz uyumadigi icin esimde git yat kıyamıyorum uykusuz kalmana diyor
Bi ilk uykusu duzene girince bide dogum gununde yaptik artik bekliyorum hasretle ev bi boşalsın

40 bittikten sonra da ara ara geliyor maalesef

Cok sukur canim ben ceesaret edemezdim sanirim
Allah korumus ikinizi de sen ne güçlü kadinsin sonra da kalktın tek basina bebek bakiyorsun evi ceviriyorsun kadının gucu iste

Hahah daha bugun anneme ben bi daha dogurmam dedim
Siz gecnsiniz daha ben yas yuzunden bir engeli olmasindan korkuyorum birde sabir azaliyor yas arttikca

Al benden de o kadar.
Ayni şeyleri yasiyoruz seninle bebisinle

Kanamsm kac gun surdu canim.
Hepimiz hasretle bekliyoruz galiba

:))))

Evet ya cok agliyor bi dra.gostermeden kendi basima almayayim diyorum bisey ne yapacagimi sastim.cisde yapiyor ama bebek doymuyorsa tabiki vericem ne gerekiyorsa en iyisinden

Canim anne sútú icende bùyúyo mama yiyende elinde olan bisey degil kendin bilerek vermemezlik yapmiyorsun allahtan gelen birsey kendini sitrese sokupta bebeginede hissettirme

Hersey bu baskilar yuzunden oluyor zaten allak bullak bi haldeyim insallah duzelecek sagolun kizlar desteginiz icin

Canım ben etrafimdakileri dinleyip mama desteğini kestim. 5 gün sonra beboşun rengi yeniden sarardi. Doktora zor attık kendimizi. Mama verdiğim için çektiğim vicdan azabini görüp benim de bir oğlum var ve biz de mama verdik dedi. Orada kendime geldim. Ne yapıyorsun dedim. Annelik icgudulerim ile hareket edeceğim dedim ve çıktım. Kimseyi dinlemiyor artık.
Hâlâ tedirgin oluyorum sütüm tamamen bitecek vs diye ama biterse de elden bişey gelmez. En iyi mama ile beslerim beboşu ne yapalım.
Bu arada kayinvalidem emzik vermeme karşı ama ben ne yapıyorum babaannemiz yokken beboşu sakinlestirmek icin emzigi veriyorum ayak sesi duyunca sakliyoruz kızımla emzigi :)) Gelmişim 35 yaşıma bana yaptirdiklarina bak.
Bir de benim minnoş aç olunca hep huzursuz oluyordu uykuları bile kısa kisaydi. Ne zaman bir ya da iki ölçek mama versem mışıl mışıl uyudu.

Drlarda diyor su koca kari islerini birakin artik diye ama henuz drla gorusemedim lafadan baslamak istemiyorum ama memelerim bos sanki sadece cis yapiyor acaba doyuyor mu diyorum ama surekli aglayip araniyor yavrum aksam biraz sagdim sut var mi diye nasil emdi kuzu biberonla ama ilk bebegimde biberon yizinden birakti beni bu yaramaz da nasil yapisti kuzum hepimiz isteriz bebekleri dogal anne sutuyle buyutelim ama napalim kismet buymus

Valla kuzum burdada kış bitti gibi bişi oldu 4 senedir hiç alışkın olmadığımız havayı yaşıyoruz bu sene rekor kırıldı 35 dereceleri gördük hep. İsviçrede en son neredeyse 60 sene önce böyle olmuş. Kışın kar bile yağmadı doğru dürüst.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…