2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Eki Görüntüle 2181553 Günaydın
İyi bayramlar canlarım
Öpüyorum bayram şekerlerinizi
Günaydın canım iyi bayramlar şekerleri çıkarmışsın erkenden yerim onları bennnn maşallah ablalık yapmaya başlamışız afferin canım bu senin kızı bı ısırrrrr yaaa maşallah maşallah.

Kızlar günaydınn memenucu çatlağı için ayva çekirdeği yapıcam da emzirme öncesi karbonatla falan silmek gerekiyor nasıl uygulamak lazım bilenler yardımcı olanilir mi

Sevgili topik sakinleri bende saremi kucağıma aldım hamdolsun biraz önce 2:30 da doğdu kuzum normal hatta doğal kesisiz doğumla çok şükür 40+4 de hasret sona erdi bayram şekerim geldi
Ayy ne güzel tam bayram şekeri olmuş valla gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün.

Anneler günaydın herkes iyidir umarım sayfa sayfa okumaya zamanım olmadı. Kızımla bütün vaktim geçiyor, size bisey sorucam sezeryan Doğum yaptım eve geldikten sonra tam olarak şutum geldi cok şükür, ilk oglumdada ayni şekilde olmustu, fakat 3-4 gündür sürekli sertleşen hatta ağrıyan göğüslerim iki gündür daha sönük hissediyorum emzirince Sut geliyor ala
Psikolojik olarak moralim bozuldu ilk oğlumda ilk 40 gün öyle geçmişti sağım yaparak rahatlıyordum şimdi bunun sebebi nedir sizce artsın diye aralarda sağayım diyorum ama sık emzirdiğim içinde fırsat olmuyor ? Varmi bana yardım ci olabilecek

E gecen gun tabloyu inceledim senin yas 22 gözüküyordu bende seni 34 hatırlıyorum yasitiz diye sonra dedim ben yanlış hatırlıyorum demekki
Hangi tablo canım ben hiç bakmadım. Nerdeee yaşlandık 34 yaşındayım :) Nesrinay86 bana kıyak yapmış mutlu oldum bak şimdi:) herkes 24 25 diyor zaten gören.

Çok zor geçmiş ama çok şükür sen ve bebeğin sağlıklısınız, Allah olan evlatlarına sağlıklı uzun ömürler versin

Canım ya hiçbir şey senin ve bebeğinin sağlığından daha önemli değil, mama vermek dünyanın sonu da değil, ben de dahil hepimiz takıyoruz bunu anlıyorum ,elbette hepimiz anne sütü ile beslemek istiyoruz bebeğimizi ama elimizden geleni yaptıktan sonra olmuyorsa da bu bizim kabahatimiz değil . Sen iyi ol bebeğin iyi olsun gerisi teferruat, kimse de her şeyi bilmek zorunda değil. Ben de dün doymadığını hissettim ve mama verdim çocuğum rahatça uyudu. İsteyeceğim en son şeydi mama ama yapacak bir şey yok onlar iyi olsun yeter ki

Hepimizin kanayan yarasi mama olacak galiba agustos annelerinin yeni derdi oldu

Cok sukur canim ben ceesaret edemezdim sanirim
Allah korumus ikinizi de sen ne güçlü kadinsin sonra da kalktın tek basina bebek bakiyorsun evi ceviriyorsun kadının gucu iste
Yok ya ne güçlüsü, ayakta zor duruyorum bazen ama insan dayanıyor işte. Senin yaş kaç.ki bir daha doğurmam diyorsun? Ben 33ten gün alıyorum 5 yıl sonraya da hayal kuruyorum )))

Yok ya ne güçlüsü, ayakta zor duruyorum bazen ama insan dayanıyor işte. Senin yaş kaç.ki bir daha doğurmam diyorsun? Ben 33ten gün alıyorum 5 yıl sonraya da hayal kuruyorum )))
34 um ben 2 sene sonra 36 gec olur diye düşünüyorum yas ilerleyince hamilelikte risk artıyor ya bide bu erken dogum oldu ikincisi daha da erken olursa diye korkuyorum

34 um ben 2 sene sonra 36 gec olur diye düşünüyorum yas ilerleyince hamilelikte risk artıyor ya bide bu erken dogum oldu ikincisi daha da erken olursa diye korkuyorum
Ben 36 yi bitirdim 37 den gun alirken kizimi dogurdum canim. Eger 2. Cocugu dusunuyorsan en az 6 ay oncesinde kendine cok iyi bakarsan kotu aliskanliklarin yoksa neden olmasin. Ben hamilelikte zorlandim, yoksa 3. Yu dusunuyordum. Ablam da 40 yasinda 3. Çocuğunu dogurdu. Hamilelikte risk yasi yukarilara cikti sanki son yillarda cunku herkes gec evleniyor haliyle gec cocuk sahibi olunuyor

Iyi bayramlar kizlar hepinize. Bu arada gecen temmuz annelerinde baby concept foto konusmasi gecmisti. Biz de ilk konsept fotomuzu bayran ile yapip buyuklere gonderdik. Esim izin verse buraya da yuklerdim ama herkese acik platform oldugu icin izin vermiyor. Daha sonra 1. Ay, 40 ucurma, 2. Ay... diye her ay icin konsept hazirlayacam. Sonra cikartip ipe mandallayip odasina asarim diye dusundum. Aklinizda bulunsun belki yapmak isteyen olur

Allah daha büyük hastalık vermesin ama küçücük bebeler olunca insanın içi parçalanıyor , her yerinden kan almayı denediler elindeki kolundaki damarlar patladı. Ama geçeck inşallah tüm bebişlerden . Sürekli emzirmeye çalışıyorum canım ama arada endişe ediyorum doğrusu yetmiyor mu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…