2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

34 um ben 2 sene sonra 36 gec olur diye düşünüyorum yas ilerleyince hamilelikte risk artıyor ya bide bu erken dogum oldu ikincisi daha da erken olursa diye korkuyorum
Bu dünyada birbirlerine tutunmaları için kardeşe ihtiyaç var diye düşünüyorum ben. Onun için ben olmadığım zaman tek kalmasınlar istiyorum. Bilmiyorum yanlışmı doğrumu

Sarılık da sınır 17 dedi doktor..biz 17 ile yatıp 14 ile taburcu olmuştuk..iki gün sonra kontrolde 11 olmuştu doktor takibe gerek yok artık demişti..bol bol beslensin inşallah
sizede çok geçmiş olsun uyandırıp sürekli emzirmeye çalışıyorum ins atlatir

34 um ben 2 sene sonra 36 gec olur diye düşünüyorum yas ilerleyince hamilelikte risk artıyor ya bide bu erken dogum oldu ikincisi daha da erken olursa diye korkuyorum
O eskidendi canım şimdi artık doğuruyorlar benim dr 5e kadar hakkın var demişti yaş hesaplaması yapıp çok gülmüştük :)2 yeter dedi

Kurban bayraminiz mubarek olsun arkadaşlar..sevdiklerinizle birlikte nice bayramlara kavustursun rabbim

eşim bugün izinliymis ailesinin yanina gidecekmis.ben ise bir bayram daha yanlizlari oynuyorum :)) bizim kurbanida orda kesecekmis esim

Bu dünyada birbirlerine tutunmaları için kardeşe ihtiyaç var diye düşünüyorum ben. Onun için ben olmadığım zaman tek kalmasınlar istiyorum. Bilmiyorum yanlışmı doğrumu
Kesinlikle doğru esimde kardessiz oldugu icin istiyor ama benim korkum başladı dogumdan sonra belki zamanla gecerde siralarim bende
Aslinda bi kizim olsa dunyalar benim olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…