2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar et yersen bebeği sıkar diyolar
Her taraf kebab kokuyor canim cekiyor doğru mu bu?
Sıkar ne demek canım? Et yediğim günler sütüm iyi oluyor. Her gün etli , et sulu yemek yapıyoruz. Sen de sezeryan oldun, bizim de toparlanmamız için, kaybettiğimiz kanı tekrar yerine getirmemiz için gerekli.

kızlar et yersen bebeği sıkar diyolar
Her taraf kebab kokuyor canim cekiyor doğru mu bu?
Canim soyledigin seyi ilk defa duyuyorum.dogum yapan annenin bol bol et yemesi cok onemli aslinda.inanılmaz süt yapıyor ve insan dinç oluyor.bizim oralarda dogum yapmis kadina hep etli ve et sulu yemekler verilir.et varsa tabi.yoksa tavuklu proteinli seyler verilir.mutlaka ye.tabak tabak ye

aa T TubaSude de mi dogurdu Allahim masallah topikte dogurmayan kalmamis :)) tebrik ederim tubasude canim.Allah uzun omurler nasip etsin.

Arel13 canim benim sende dogurmussun hayirli olsun rabbim bebislerinizi korusun.

Ve doguran tüm anneleri tekrardan tebrik ederkm

Sağol canım darısı başına inşallah

Sıkar ne demek canım? Et yediğim günler sütüm iyi oluyor. Her gün etli , et sulu yemek yapıyoruz. Sen de sezeryan oldun, bizim de toparlanmamız için, kaybettiğimiz kanı tekrar yerine getirmemiz için gerekli.
J
Teşekkürler canlarim❤❤❤❤

Hastane odasında şarj aletini unutmuşuz geri gittim almaya odaya girerken daha ruhum daraldı allahım bidaha düşürmesin muhtaçta etmesin hastanelere gerçekten canım dermansız dert değil geçti bile çok şükür ama psikolojisi çok zordu

Sagol kuşum.inan tansiyon yerlerde hergun agrim var.esim gelince illaki birakmiycak pesimi.en azindan deneriz bi kere dedigin gibi,baktim birşey olmuyor.sonra yine devam ederiz :))))
Bişey olmasa akışına bırak canım ben 9 ay yasaktı yinede olmadı ya şaşırdım açıkçası o duruma

Bişey olmasa akışına bırak canım ben 9 ay yasaktı yinede olmadı ya şaşırdım açıkçası o duruma
Galiba biz kendimizi ne kadar zorlasakta veya ne kadar dikkat etsekte,kurban oldugum rabbim bebislerimize ne zaman doğ diyorsa o zaman doğuyor.senin ve firuzenin yapmadigi sey kalmamıştı canim ama yinede gunlerini bekledi bebisler.galiba biraz nasip kismet isi

O da var doğru, çocukların bana ihtiyacı var. Her çocukta canımın yarısını verdim, geri kalanımı salim tutmam gerekiyor.

Ben doğum yaptımm:) yazamadım hiç fırsat bulamadım sezeryan günü verilcek derken benim oğlan sürpriz yaptı. 15ağustos akşamı nişan geldi. Hastaneye gittik ve sabah 8de oğlumu kucağıma aldım:) 6günlük olduk göbeğimiz bile düştü

Benim günümde doğmadı yine doktor müdahalesi oldu canım hatta ama işte nasip yaşanacaklara asla karışamıyorız ben o kadar dikkat ettim korktum aman çocuk erken doğup küveze girmesin dedim zamanını geçti yine küveze girdi yani Allah’ın işine karışmayacaksın birazda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…