- 12 Mayıs 2008
- 3.381
- 6.671
- 358
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #6.801
Evet kuzum, sana da tekrar geçmiş olsun, insanın aklından hiç çıkmaz herhalde minik melekler, Rabbim cenentinde buluştursjn şnşallah, sağşıkla sıhahtle yeni evlatlar nasip etsin, sebebi belli oldu mu canım, avr mıydı başka kayıbınCook gecmis olsun cnm zor tabi yasadiklarin benki bu aciyi cok erken tatmama ragmen hala atlatabilmis degilimama şükür bebislerimiz var oblarda teselli bulacagiz liste guncellemesi yapacagim 15-16 mesaj vaar o zaman cikaririm cnm
Sağ alt tarafta 0,70 cm yazan yer canımBide kaç mm oldugu nerde yazıyo boyu ne kadar anlayan varsa lütfen bana yardım etsin
Canım ilk birkaç gün zor geliyor, doğal seleksiyona inanmalı, kısmet böyleymiş, hayırlısı, sağlıklısı inşallahHayır canım bugün dr a gittim kalbi atışı Yok dedi , başka dr a gittim Yok dedi ve ameliyathane boşmuş hemen kürtaja aldılar eve şimdi geldim, ve şunu öğrendim ki kaparsak yapalım kısmette olanı yaşıcaz
Saol canım allah razı olsun.allahın izniyle hepimizde bebeklerimizi kucağımıza alıcaz daha cinsiyetlerini konuşucaz bu günlerde geçicek
Malesef düşük oldu yarın kontrolüm var eger parça kaldıysa kürtaj olucak bu topiğe ne heyevanlarla girdik şuan neler yasıyoruzCanım sana da çok geçmiş olsun, sen de mi küretaj olmuştun, Rabbim hayırlısıyla nasip etsin tekrardan, sağlıkla sıhhatle inşallah
Ne güzel canım duymuşsun yarın bende gidicem inşallah bende görürüm çok stresli beklemekDevlette de doktor kontrollü olmak istedim ve bugün bir tanıdık vasıtasyla randevu alıp gittik ikili üçlü taramaları şeker yüklemesini vs devlette yaptırmak istiyorum o vesileyle Bizde kalp atışımızı gördük şükürler olsun Rabbime çok mutluyumhaftaya kendi doktorumda yine randevum var inşallah duymak da nasip olur
Ben de inanmıştım ağustos annesi olacağıma ve de çok severim aslan burçlarını ....düşükte çok kanama ve ağrı olmuyor mu canım ? Ben kendim istedim kürtaj olsun diye zaten on haftalık sat a göre ama yedi haftada kalmış .... dr da müsaitti hemen aldılar kürtaja , ben çok korkuyorum düşşk yapmaktan maalesef okuduğum düşpk hikayeleri çok kanamalı ve de sancılı oluyor hep , senin nasıl oldu ?Malesef düşük oldu yarın kontrolüm var eger parça kaldıysa kürtaj olucak bu topiğe ne heyevanlarla girdik şuan neler yasıyoruzallah herkesin gönlüne göre versin
İnşallah canım hiç stres yapma pıtpıtları görürsün inşallah sende hayırlısıyla yarın.Ne güzel canım duymuşsun yarın bende gidicem inşallah bende görürüm çok stresli beklemek
Gozun aydin canim masallahDevlette de doktor kontrollü olmak istedim ve bugün bir tanıdık vasıtasyla randevu alıp gittik ikili üçlü taramaları şeker yüklemesini vs devlette yaptırmak istiyorum o vesileyle Bizde kalp atışımızı gördük şükürler olsun Rabbime çok mutluyumhaftaya kendi doktorumda yine randevum var inşallah duymak da nasip olur
bende bugün buna takmış durumdayım. Birde benim göbek çıkıverdi. Normal mi onuda bilemedim.kızlar kilo durumlarınız nasıl? ben zaten kılolu hamıle kaldıgım ıcın cok stres yapıyorum aldıgım kıloları
önce saglık tabı ama çok kılo almakda iyi değil
inşallah daha iyi olmuştur kuzum geçmiş olsunGunaydinlaaar bugun keyifsizim oglum bronsit dunden beri bugun daha kotuydu doktora götürdüm geldimdua edin teyzeleri insallah cabuk atlatir
Umarım başarılı olursun canım, bende hamile kaldığımı öğrenince bıraktım ama bazen zorlayınca 2 nefes otlanıyorum eşimdenKızlar merhaba ben siğara kullanıyordum yani 15 senedir büyük tiryakiyimGebelikte bırakamadım azalttım ama dün kendimden nefret edip paketi kırıp attım inşllah bırakabilirim
ne kadar anlayışsız insanlar var ya. Geçmiş olsunMerhaba kizlar,
Dun ucusum vardi ve o kadar yogundu ki surekli agir indir kaldir cok yoruldum.ve insanlar o kadar acimasizki sen 2 canliymissin umurlarinda degil.bizde kidem mevzusu var.hamile oldugumu soyledigim halde kendi islerini bana yuklediler.eve geldim ve kasiklarima kramplar agrilar girdi dogrulamadim.
Aksamida benim kanamam oldu ilk defa ve cok yogundu.o kadar korktum ki bebegimi kaybettim sandim.apar topar hastaneye gittim.sukur ki bebegimde bi problem yok ama kaynagida yok neden kanama yasiyorum bilmiorm.acildeki doktor bebek te birsey yok isine gidebilirsin ilacada Gerek yok dedi.bunu yapan acibadem hastanesi.sabah kendi doktoruma gittim 10 gun rapor ve progestoron verdi.Sabah aksam almam gerekiyor ilaci.ben 10+1 haftaligim o yuzden kanamanin ne zaman gelicegi belli olmuyormus onu anladim.12.haftaya kadar herzaman risk var.o yuzden bol bol dinlenin ki bebislerimiz bizle kalsin.kusura bakmayin biraz uzun oldu cok doldum ve cok uzuldum
tüm gün sağ tarafımda bir sancı damarım kasılıyormuş gibi tuhaf. Tarifte edemiyorum. Hafta değişimlerinde bu ağrılar normal dedi bir arkadaşım. Bende kabul ettim :)Kızlar bise soracaktım sancılarınız ne durumda ben dün sabah aralıklarla sanki sol tarafıma bıçak saplanıyor gibi bi ağrıyla uyandım bugün de ara ara geriliyor gibi ağrı hissediyorum acaba rahim büyüyor ondan mı böyle ağrılar hissediyorum
Var mı benim gibi durumu yaşayıp doktoruna soran benm önümüzdeki cumartesi günü randevum merak ediyorum
Diğer kesede yolk kesesini de bebeği de göremedi olmama ihtimali de var ama ben inanmak istiyorum:)İnşllah ikizdir canım sağlıkla ikisinde kucağına alırsın bende ikiz çok isterdim :)
Bana da doktor söyledi.ilk dusugumde progesteronum cok düşüktü geç kalınmışti ilac icin.bu hormon bebegin tutunmasını sagliyomus.o yuzden lekeyi kesiyomuş.sen 2 hafta dinlen tutuncak bebisin sana hayirlisiyla 12.haftayi atlatsak bi..Olacağı varsa oluyor ne kadar engel olmaya çalışsan kaderini yaşıyorsun işte.Ama hep olumlu düşünmeye çalışıyorum sürekli seviyorum bebeğimi el şafi çekiyorum.Hayırlısı ile atlatıcaz inşallah bu 2 haftayı sıkı sıkı sarılcak annesine:)
Hormon azalınca kanama olduğunu bilmiyordum,zaten bu iğne ve progestan hormon ilacıymış şimdi mantığı çözüldü:)
Kısmet değilmiş dogru zaman değilmiş demekki benim acıya eşiğim yüksekti yani sözde lekelenmeler basladıgında agrı yoktu ertesi gün aktif kanamaya dönünce doğum sancısımı cekmiş biri olarak söylüyorum bildigin sancı yasadım rahmim kasılıp durdu ama 30saniyelik acılar geldi gitti snra parçalar geldi ve rahatladım şimdi cok iyiyim yarın randevum var parça kalmısmı diye bakılıcak doktorum aşırı kanamam olur ve bitmek bilmeyen dayanılmaz agrıların oldugunda gel kürtaj yapılsın dedi cok küçük oldugu icin ve asagı indigi icin operasyona girmemi istemedi sanırımBen de inanmıştım ağustos annesi olacağıma ve de çok severim aslan burçlarını ....düşükte çok kanama ve ağrı olmuyor mu canım ? Ben kendim istedim kürtaj olsun diye zaten on haftalık sat a göre ama yedi haftada kalmış .... dr da müsaitti hemen aldılar kürtaja , ben çok korkuyorum düşşk yapmaktan maalesef okuduğum düşpk hikayeleri çok kanamalı ve de sancılı oluyor hep , senin nasıl oldu ?
Gulum kusmalar normal ki endiselenme. Kanaman ve asiri agri yoksa korkma sakin. Ben de gece cok susuyorum fazla su icince de kusuyorum. Sonra yine su icip yatiyorum. Midem temizleniyo gibi oluyo aslinda alistim bu duruma sanirim. Sadece kusarken canim cikiyo gibi hissediyorum normalde hiic kusan biri degilim. Yeter ki saglikli olsunlar gececek hepsi.Gecenin bu vaktinde kusunca cok endiselendim kizlar yarin gidip bebegimi gorecegim nolur dua edin hersey yolunda olsun Allahim(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?