2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bana o anı yaşamak çok korkubç geliyo , kürtaj da ayrı bi korkunç tabi ama bilemiyorum , dr um da önce kürtaj olmasın dedi ama ben kürtajla daha kolay atlatılmaz mı dedim , ok öyle yapalım dedi , bunsatte uyandım ve karnım bomboşşş.... öyle canım sıkkın ki , hiç evladım Yok yaş 34 allahım hayırlısı elbette ama çok canım sıkkın , ben biraz gebeliğin ilerleten dönemlerinden korkuyorum sanırım ya da hasır mı değişim de tutunamıyır bana bilemiyorum içim içimi yiyor

Gecenin bu vaktinde kusunca cok endiselendim kizlar yarin gidip bebegimi gorecegim nolur dua edin hersey yolunda olsun Allahim (
Hiç merak etme.bı haftalarda mide bulantısı ve kusma normal.yarın gidip kıpır kıpır hareket eden minnacık bebişini göreceksin.endişelenme

mesajini okumaya başlayınca çok üzüldüm sonunu okuyunca ohh dedim sevincini tahmin edebiliyorum gözün aydın

Senin adına çok sevindim canım maşallah , ben de özele gittim biri doç biri Prof ikisi de Yok dedi kalbi , geçen hafta vardı ama geçen hafta ya göre 1 mm çil büyümüş zaten , yabi geçen hafta kalbimgördükten sonra gitmiş .... doç olan da radyoloji raporu isterim dedi kürtaj öncesi ama kesede de ayrılma vardı , kalktım profa gittim o da kalp Yok kese ayrılmış bebek büyümeniş dedi bi an radyoloji ye bende mi gitseydim dedim şimdi ama hikayemi yazınca kendimi yememin yersiz olduğunu anladım , ben sat a göre 10 haftalık olmalıyıdım ama 7+5 te kalmış , bi kaç günden bi haftadan bişey olmuyr ama benim baya gerideydi ... burda kalan kardeşlerim inş sağlıcakla alırlar bebeklerini kucaklarına , benim baştan ve beri şüphelerim vardı ... ben mi çektim bu hale getirdim diyorum kendimi suçluyorum , stresli yapım burda da dibe çekti beni diye kendimi suçluyorum

Evt banada küçük geldi maalesef kalp atışımı durdu çok üzüldm canım benmde düşük oldu daha önce Allah büyüktr diorm artk çünkü elimzden gelen pek bişeyde yok

Cok tesekkur ederiz teyzesii

Cok sukur diyeyim canim gece biraz zor geciyor oksurukten zor uyuyor ywvrum gunduz daha iyi geceye gore Allah dermansiz dert vermesin

Rabbim herkesin bebegini sağsalim almayı nasp etsin İnşallah. Bana dua edin kızlar lekelenmem vardı dörtgün beşinci gün kanamaya cevirdi iki gündür hastanedeyim durdu kanama ama ümidim sanki kalmadı gibi ve bir oğlum var evde ondan ayrıyım zor oluyor Rabbim hepimizin gönlüne göre versin

Aynı ben gibi olmuşsun on haftalık olması gerekiyordu ama baya gerideydi kalbi duyulmadı

Günaydın güzel annisler kac gündür kizim hasta midem bulanmasa hamileligimi unutuyorum nerdeyse

Allah yardımcın olsun canım, Allah sana sağlık versin, hayırlısı ne ise o olur umarım

ben de aynı durumdayım cumartesi gideceğim durumu öğrenmek için 22 Aralık'ta doktor da bana aynılarını söyledi hayırlısı olsun inşaallah

Bide kaç mm oldugu nerde yazıyo boyu ne kadar anlayan varsa lütfen bana yardım etsin

kesen 0,7 cm yani 7 mm canım, normal mi bilmiyorum doktora danışsaydın keşke ama doktor zaten bir sıkıntı olsa söylerdi herhalde.

kesen 0,7 cm yani 7 mm canım, normal mi bilmiyorum doktora danışsaydın keşke ama doktor zaten bir sıkıntı olsa söylerdi herhalde.
Doktorun yanında ben lekelenmem var die çok kötüydm ağlamktan hiç bişeyi duymamşm o an eve gelince aklıma geldi size sorayım dedim inşallh normldr

Kan pıhtılaşmanız olabilir benim 4 bebeğimin kalbi durdu iğne kullanarak bir kızım oldu genetik tahlilleri ve trombofili paneline baktırdınız mı

Canim benim cok gecmis olsun insallah bebegin sıkıca tutunur kanaman bi an once kesilir oyle deme kimlerin ne kamasi olmusta masallah almislar yavrularini kucaklarina su an senin icin en zoru oglundan ayri kalmandir eminim Allah yardimcin olsun tez evine doner kavusursun yavruna insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…