2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay allahım hayırlısını nasip etsin. Görünebilir yani sonradan. Çok heyecanlıyım 2 hafta nasıl beklicem

Bir sakıncası yok valizleri koydugumuz cihaz sıkıntılı.ben geçiyorum yani.

Kıymet bilmiyorsun demek istemedim.Yanlış anladın galiba.Eminim biliyosundur sadece ona biraz daha fazla dikkat et demek istedim.Neyse geçmiş olsun rabbim şifa versin hepimizn bebeğini sağ salim kucağımiza almayi nasip etsin rabbim

M Mdmd canim ne yazik ki empati yapmayi bilmiyor insanlar benlik duygusu yerlesmis insanların kalbine karsidakilerin hisleri durumu zerre onemli degil onlara gore.. Allah yardimcin olsun senin ve tum calisanlarin..

Merhaba kizlar,
Kayiplari olanlara sabir, iyi haberlerle gelenlere devamlilik diliyorum.
Benim basim bir dertten digerine carpiyor.2 haftadir asiri tukuruk salgiliyorum.bulantilar azaldi derken simdi lama gibi tukurup duruyorum.bu duruma iyi gelecek birseyi goren duyan bilen var mi?

Sizi cok Merk ettim diğer dr ne dedi rabbim yerini hayırlı evlatlarla doldursun ins canım .o şimdi senin bi meleğin uzulme hayırlısı ni versin güzel allahim

Kızlar bu kese sizce 6+2 lik gibimi bana çok küçük geldi bide benim bugün kahverengi kanmam başladı dier düşümde de böyle olmuştu aynı haftada kanamam başlamltı sabahtan beri ağlıyorum

Eklentiler

• 9F504EDD-F04C-486D-94E7-D35030F04DD5.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 89
Kızlar bu kese sizce 6+2 lik gibimi bana çok küçük geldi bide benim bugün kahverengi kanmam başladı dier düşümde de böyle olmuştu aynı haftada kanamam başlamltı sabahtan beri ağlıyorum
Bide kaç mm oldugu nerde yazıyo boyu ne kadar anlayan varsa lütfen bana yardım etsin

Benim mide bulantısı var ve siskinligim ne yapicam bilmiyorum. Yarin doktora gidicem inşallah . ilk ultrason görüntüsünü gorucem. Sen gittin mi cnm doktora
Ben keseyi gormeye gitmistim canim yarin benimde tekrar randevum var kalp atisi icin insallah yarin guzel haberlerle doneriz :)))

Canım ben anlamıyorum nerde yazığını ama bana küçük gibi gelmedi zaten bu kadar oluyor diye biliyorum inşllah sağlıklıdır meleğin Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin kanama için dktr birşey demedimi pregeston içiyormusun

Kızlarr iyi akşamlar bugün ilk randevuma gittim 2. Gebelik olduğu için sabrettim 7. Haftaya kadar sata göre 7+4 haftalığız usgde 7+0 çıktı bu sıkıntı değildir umarım bşlen aynı durumda olan var mı?

Cook gecmis olsun cnm zor tabi yasadiklarin benki bu aciyi cok erken tatmama ragmen hala atlatabilmis degilim ama şükür bebislerimiz var oblarda teselli bulacagiz liste guncellemesi yapacagim 15-16 mesaj vaar o zaman cikaririm cnm

Çok geçmiş olsun sana rabbim tez zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsşn

Amin canım saolsın progestanı ztn kullanıydum bugünde iğne verdi üç günde bir olckmşm bu iğneyi

Canıııım çok üzgünüm.güzel haberler beklerken bugun bikac kişinin kötü haberini aldık. elimizden geleni yapıyoruz.en azından yaptık nasip olmadi diyoruz.Allah tez zamanda mutlu haberle acını unuttursun inşallah sağlıklı bi bebişle

Mrb öncelikle hayırlı olsun...Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah... Benim ilk bebeğim olacak Allah'ın izniyle bende de Sat a göre göre 3 gün geri çıktı bişey olmaz ki geç döllenme olmuş olabiliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…