2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Rabbim bu açını unutturacak güzel haberleri tez zamanda nasip etsin inşallah...

Bnmde 8+4 olmam gerekirken 7+6 yim. 6.hafta da öğrenmstm kalp atışını flnda duydum çok şükür. Geç dollnme olmuştur.sıkınti yapma

Insallah ikizdir ben de cok istedim ikiz olmasini ama tek sanirim benim ki

Merhaba kızlar. Üzücü haberleri okudum çok üzüldüm. Ben 4. Gebeliğini yaşayan bir anne olarak sizi çok iyi anlıyorum. Rabbim büyük daha kötüsünden korumuş demek ki. İnşallah çabuk atlatırsınız, dualarım sizinle.

Gecmis olsun.Kaç haftalikti neden bu kadar acele ettiniz

Cok gecmis olsun canim hemececik iyilessin kuzucuk
Kızlar merhaba ben siğara kullanıyordum yani 15 senedir büyük tiryakiyim Gebelikte bırakamadım azalttım ama dün kendimden nefret edip paketi kırıp attım inşllah bırakabilirim
Insallah birakirsin canim..

Cok gecmis olsun canim cok uzuldum rabbim en kisa surede yeniden saglikli bir gebelik nasip etsin insallah...

Insallah biran once birakirsin canim
Canim cok uzuldum gecmis olsun hayirlisi olsun.. insallah en kisa surede tekrar hamile kalip sagliklica kucagina alirsin...

Olacağı varsa oluyor ne kadar engel olmaya çalışsan kaderini yaşıyorsun işte.Ama hep olumlu düşünmeye çalışıyorum sürekli seviyorum bebeğimi el şafi çekiyorum.Hayırlısı ile atlatıcaz inşallah bu 2 haftayı sıkı sıkı sarılcak annesine:)
Hormon azalınca kanama olduğunu bilmiyordum,zaten bu iğne ve progestan hormon ilacıymış şimdi mantığı çözüldü:)

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm Rabbim inşallah tekrardan en kisa zamanda evlat nasip etsin insallah gözlerim doldu şu an

Canim cok gecmis olsun Rabbim herseyin hayirlisini versin biz kuluz ve imtihan ediliyoruz Allah hayirli evlat nasip etsin insaAllah en yakin zamanda sana .Acın taze ama birsey sormak istiyorum bu hissi yasayinca hemen gittin mi doktora ben de ayni seyi yasiyorum suan

Sana da çok geçmiş olsun canım, benimki de geç döllenmeydi, oğlum da öyleydi, çok kafaya takmıyordum o konuyu ama işte nasip değilmiş, Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah, senin var mı kuzum başka çocuk, sebebine bakılacak mı? Rabbim hayırlısını versin hakkımızda.

Kızlar bu kese sizce 6+2 lik gibimi bana çok küçük geldi bide benim bugün kahverengi kanmam başladı dier düşümde de böyle olmuştu aynı haftada kanamam başlamltı sabahtan beri ağlıyorum
4+3 te kesem 6,2 mm idi, 5+1 haftalıkken 11,2 mm idi, ve 12 gün geç döllenmeydi, 7+ 1 de kalp atışı duyduk, her şey yolundaydı, 8+ 1 de ( aslında 10 haftalık olması gerekliydi ama geç döllenmeydi) kalp ayışı yoktu herkesin durumu farklı tabbi ki ama haftanıza göre kese boyutu küçük ama geç döllenme olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…