- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #6.781
Rabbim bu açını unutturacak güzel haberleri tez zamanda nasip etsin inşallah...Hayır canım bugün dr a gittim kalbi atışı Yok dedi , başka dr a gittim Yok dedi ve ameliyathane boşmuş hemen kürtaja aldılar eve şimdi geldim, ve şunu öğrendim ki kaparsak yapalım kısmette olanı yaşıcaz
Bnmde 8+4 olmam gerekirken 7+6 yim. 6.hafta da öğrenmstm kalp atışını flnda duydum çok şükür. Geç dollnme olmuştur.sıkınti yapmaKızlarr iyi akşamlar bugün ilk randevuma gittim 2. Gebelik olduğu için sabrettim 7. Haftaya kadar sata göre 7+4 haftalığız usgde 7+0 çıktı bu sıkıntı değildir umarım bşlen aynı durumda olan var mı?
Ben lekelnmem var die ağlamaktan hiç bişey soramdım çok saolsın anladım şimdipapatyag canim asagida bak 0.7cm yazili, 7mm olculmus kese boyu. Doktorun aciklama yapmadi mi?
Insallah ikizdir ben de cok istedim ikiz olmasini ama tek sanirim benim kiKızlar inanılmaz garip duygular içerisindeyim. Şimdi doktordan çıktım. Sizlerle paylaşmak istedim. Bebeğimin kalp atışlarını gördük herşey güzel ilerliyor dedi ama kızlar 2 tane kese gördü ikiz olabilir dedi ama diğer kesenin içinde yolk kesesini henüz göremedim dedi. Yolk kesesi diğeri daha geç görünen oldu mu? İkiz midir? Ay akıl verin kızlar aşırı heyecanlandım
Amin canim cumlemizinkine inşallahAllah hayirli saglikli mutlu uzun ömürler versin yavruna canim
Gecmis olsun.Kaç haftalikti neden bu kadar acele ettinizHayır canım bugün dr a gittim kalbi atışı Yok dedi , başka dr a gittim Yok dedi ve ameliyathane boşmuş hemen kürtaja aldılar eve şimdi geldim, ve şunu öğrendim ki kaparsak yapalım kısmette olanı yaşıcaz
Cok gecmis olsun canim hemececik iyilessin kuzucukCok sagol canim benim doktorumuz hisseder hissetmez basla demişti basladim hemen ama kesmedi ateste basladi sabah goturdum doktora antibiyotik basladikalerji doktoruna goturdum gecen cumada her ay tekrarliyor bu pis hastalik bi kurtulamadı yavrum
Insallah birakirsin canim..Kızlar merhaba ben siğara kullanıyordum yani 15 senedir büyük tiryakiyimGebelikte bırakamadım azalttım ama dün kendimden nefret edip paketi kırıp attım inşllah bırakabilirim
Herkese merhaba,
Bu üzücü haberi vermek istemezdim, maalesef 2 hafta önce kalp atışını duyduğumuz bebeğimin geçen hafta kalp atışı durmuş ve küretaj oldum, tesellim 16 aylık oğluma sarılıyorum, Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah. Sonucu 2 hafta sonra çıkacak, 2 ay sonra da pıhtılaşma testi yapılacak
Herkes kendi kısmetini kaderini yaşıyor, olumsuzluklardan bu süreçte illaki etkileniyor ama inşallah kimseyi üzmemişimdir, Rabbim sağlıkla kucağınıza nasip etsin. @meyraacnl listeden çıkarırsan sevinirim, herkese hayırlı doğumlar, sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim.
Insallah biran once birakirsin canimGünde 1 paketi geçerdim her zaman
Tüp bebek yaptırıyorum ama hep olumsuz olduğu için devam etti kullanmaya. Tuttuğunu görünce kesmek istedim biliyorum yaptığım çok yanlış ama el ayak titriyor gözüm beynim dönüyor yakıyorum bir tane 5-6 fırt çekip atıyorum
Şuan toplamda 5 sigara olmuyor dr umla görüştüğümde yarıya düşür demişti ben 5 te 1 e düşürdüm her gün savaşıyorum kendimle bir tane daha az iç filan diye ama engel olamadığım anlar oluyor maalesef. Bağımlı olduğum için utanıyprum bazen
Canim cok uzuldumHayır canım bugün dr a gittim kalbi atışı Yok dedi , başka dr a gittim Yok dedi ve ameliyathane boşmuş hemen kürtaja aldılar eve şimdi geldim, ve şunu öğrendim ki kaparsak yapalım kısmette olanı yaşıcaz
Ağlama canım, üzülme, vardır herşeyde bir hayır. Yarın tekrar git istersenBen lekelnmem var die ağlamaktan hiç bişey soramdım çok saolsın anladım şimdi
Evt duruma göre gidicem tekrar doktoraAğlama canım, üzülme, vardır herşeyde bir hayır. Yarın tekrar git istersen
Amin inşallah Allah razı olsun,hepimizin miniklerini rabbim bize bağışlasın
Olacağı varsa oluyor ne kadar engel olmaya çalışsan kaderini yaşıyorsun işte.Ama hep olumlu düşünmeye çalışıyorum sürekli seviyorum bebeğimi el şafi çekiyorum.Hayırlısı ile atlatıcaz inşallah bu 2 haftayı sıkı sıkı sarılcak annesine:)Canım bebek iyi olsun da yatılır ya.. ben yeni yeni kalkıyorum yattigim yerden 1 ay yattim.ayrica hamileliigimiz basindan beri evdeydim yattim genelde temizligi esim yaptı ona ragmen leke geldi yani 2 hafta hemde..igne vuruldum hep yattim ona ragmen 2 hafta icinde ara ara geldi 3 4 gun surdu.dikkat etmek lazim hareketlere tabiki ama ben hicbisey yapmadigim halde geldi.hormon azalinca vucutta kanama yapiyomus
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm Rabbim inşallah tekrardan en kisa zamanda evlat nasip etsin insallah gözlerim doldu şu anHayır canım bugün dr a gittim kalbi atışı Yok dedi , başka dr a gittim Yok dedi ve ameliyathane boşmuş hemen kürtaja aldılar eve şimdi geldim, ve şunu öğrendim ki kaparsak yapalım kısmette olanı yaşıcaz
Ya ben de çok heyecanlandım inşallah ikizdir. Annemler tabi bi panik :)Insallah ikizdir ben de cok istedim ikiz olmasini ama tek sanirim benim ki
Canim cok gecmis olsun Rabbim herseyin hayirlisini versin biz kuluz ve imtihan ediliyoruz Allah hayirli evlat nasip etsin insaAllah en yakin zamanda sana .Acın taze ama birsey sormak istiyorum bu hissi yasayinca hemen gittin mi doktora ben de ayni seyi yasiyorum suanHayır canım bugün dr a gittim kalbi atışı Yok dedi , başka dr a gittim Yok dedi ve ameliyathane boşmuş hemen kürtaja aldılar eve şimdi geldim, ve şunu öğrendim ki kaparsak yapalım kısmette olanı yaşıcaz
İnşllah ikizdir canım sağlıkla ikisinde kucağına alırsın bende ikiz çok isterdim :)Ya ben de çok heyecanlandım inşallah ikizdir. Annemler tabi bi panik :)
Sana da çok geçmiş olsun canım, benimki de geç döllenmeydi, oğlum da öyleydi, çok kafaya takmıyordum o konuyu ama işte nasip değilmiş, Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah, senin var mı kuzum başka çocuk, sebebine bakılacak mı? Rabbim hayırlısını versin hakkımızda.Ben de şimdi haber i aldım kalbi durmuş ... şimdi başka dr dayım, ama umudum kalmadı zaten 10 haftalık ile uyumlu değildi maalesef , buradaki arkadaşlar sağlıkla alsınlar inş bebeklerini kucaklarına , olanda da olmayan da da vardır bir hayır
Canım sana da çok geçmiş olsun, sen de mi küretaj olmuştun, Rabbim hayırlısıyla nasip etsin tekrardan, sağlıkla sıhhatle inşallahCok gecmiş olsun gecen hafta aynu sorunu bende yaşadım allah tekrarını yaşatmasın çok zor
4+3 te kesem 6,2 mm idi, 5+1 haftalıkken 11,2 mm idi, ve 12 gün geç döllenmeydi, 7+ 1 de kalp atışı duyduk, her şey yolundaydı, 8+ 1 de ( aslında 10 haftalık olması gerekliydi ama geç döllenmeydi) kalp ayışı yoktu herkesin durumu farklı tabbi ki ama haftanıza göre kese boyutu küçük ama geç döllenme olabilirKızlar bu kese sizce 6+2 lik gibimi bana çok küçük geldi bide benim bugün kahverengi kanmam başladı dier düşümde de böyle olmuştu aynı haftada kanamam başlamltı sabahtan beri ağlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?