2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Göbeğin icindeki islaklik normal degil canim. Doktora gotur hemen sakin yikama bebisi, islak yaradan mikrop kapmasin.

Enfeksiyon var sanki yarin mutlaka goturun :KK43:

Bu kadar islak kanli olmasi normal degil d
Bizimki de dün düştü hafif kanama oldu ama sizin göbek kadar ıslak görünmüyor.

Normal değil bu. Mutlaka doktora götürmelisin yarayı kurutması lazım.

Sağolun kızlar yarın ilk iş goturecem çok huzursuz bebeğim o ağlıyor ben agliyorum :(

İki haftada beş kilo vermişim lohusa iyi beslenmeli süt olacak diyorlar ama ben bu hanımefendi sayesinde yemeyi içmeyi unuttum. Gece nöbetinden selamlar ❤
Ben kilo verdimmi bilmiyorum ama siskinliklerim hala var insallah vermisimdir :)) hurma incir badem falan koy yakinina yemek yiyemesende onlardan atistir allah korusun acliktan tansiyonum duser

3 gunde mi
Merhaba kizlar, biz bugun doktora gittik, herseyin yolunda oldugunu soyledi doktor. 7 gunluk kontrolumuzde kilosu 3000g di, bugun 10 gun sonra 3200g. Doktor kilosu cok iyi dedi, sizce nasil, yeterince kilo almis mi oglum?
3 günde mi yoksa 10 günde mi 200 gr almış?

Nesrinay86 Nesrinay86 cajım sen 4moms ı mereden denk getirdin ya bende çok bakınıyorum ama güvenemiyorum. Hangi model ve ne kadara aldın canım? Şuan soforı 2500 gibi bi rakam

Herkese merhaba,

Birisi yeşil kaka sormuştu. Kendi bilgimi aktarayım, bebeğim başta sarı kaka yaparken süt geldikten ve fazlalaştıktan bir süre sonra yeşile döndü. Aynı zamanda bebekte gaz sancısı başladı. Kontrolde kilo alımı yavaşlamıştı. Ebenin söylediğine göre tek başına yeşil kaka sorun değil ama bizimki gibi kilo alımı yavaş ve bebek rahatsızsa sorunmuş. Nedeni, sütüm fazla, bebekse memede uyuyor, cok verimli emmiyor, sütün yağlı kısmına ulasamiyormus. On sütten çok içmek gaz sancısı yaparmış. Birkaç gündür bebegi uyanik tutup, tek memeyi bitirmeye zorluyorum. Dün kakası sarıya döndü, evde şenlik havası tabi :) gaz sancısı sorunu kalmadı, salı gidip kilo alımını kontrol ettiricez. Umarım kilo alımı düzelmiştir, stres olduk baya çünkü.

Bebek sarı kaka yapıyorsa rahat olun, yesilse de sorun olmayabilirmis ama benimki gibi belirtiler varsa aklinizda olsun, beslenmesi ile ilgili olabilir.

Son düzenleme:
Ay yurutec meselesine erken giris yapalim
Saglik ocaklarinda kullanmayın yazisi asmislar bende cok seviyirum bebeklerde hem.eglenceli hem anne kurtarıcı oluyor sen kullanacaksın sanirim
Aynen canım kullanacağım 8.aydan sonra. Saatlerce durmayacak tabiki, kısa sürelerle. Bizim eski yürüteçin arka kısmı ve oturağı ayrılabiliyordu, çocuk öne dayanarak yürüye biliyor, yorulduğu zaman yere oturuyordu. Doğuracağımı bileydim saklardım )))

Nesrinay86 Nesrinay86 cajım sen 4moms ı mereden denk getirdin ya bende çok bakınıyorum ama güvenemiyorum. Hangi model ve ne kadara aldın canım? Şuan soforı 2500 gibi bi rakam
İkinci el aldık biz canım. Sahibinden com dan. Sıfır pahalı ya, değmez o kadar, zaten şurda kullanacağımız en fazla 9 ay filan, emeklemeye başlarsa durmayacak içinde . 380 tl aldık , tertemiz kutusunda, etiketleri, poşetlerine kadar içinde geldi bu kadarını beklemiyordum iyi denk geldi

Herkese merhaba,

Birisi yeşil kaka sormuştu. Kendi bilgimi aktarayım, bebeğim başta sarı kaka yaparken süt geldikten ve fazlalaştıktan bir süre sonra yeşile döndü. Aynı zamanda bebekte gaz sancısı başladı. Kontrolde kilo alımı yavaşlamıştı. Ebenin söylediğine göre tek başına yeşil kaka sorun değil ama bizimki gibi kilo alımı yavaş ve bebek rahatsızsa sorunmuş. Nedeni, sütüm fazla, bebekse memede uyuyor, cok verimli emmiyor, sütün yağlı kısmına ulasamiyormus. On sütten çok içmek gaz sancısı yaparmış. Birkaç gündür bebegi uyanik tutup, tek memeyi bitirmeye zorluyorum. Dün kakası sarıya döndü, evde şenlik havası tabi :) gaz sancısı sorunu kalmadı, salı gidip kilo alımını kontrol ettiricez. Umarım kilo alımı düzelmiştir, stres olduk baya çünkü.

Bebek sarı kaka yapıyorsa rahat olun, yesilse de sorun olmayabilirmis ama benimki gibi belirtiler varsa aklinizda olsun, beslenmesi ile ilgili olabilir.
Teşekkür ederım canım ben sormustum bakalım kontrolumuz var kılo alımı nasıl ıns ıyıdır

Herkese merhaba,

Peki vitamin kullaniuormusun
Bizimde kaka yesil bu defa ama 2 tane yeni damla kullanmaya basladik
Dr sordum damlalardan olabilir dedi
Daha once yoktu
Bende hamilelikte vit kullanırken hep böyleydi cunku

Peki vitamin kullaniuormusun
Bizimde kaka yesil bu defa ama 2 tane yeni damla kullanmaya basladik
Dr sordum damlalardan olabilir dedi
Daha once yoktu
Bende hamilelikte vit kullanırken hep böyleydi cunku
Kullniyorum ama basindan beri, yani kaka sariyken de vitamin aliyordm, ondan degil. bu arada yesilden kastim koyu bir yesil, beslenmeyi duzeltmeye baslayinca acik yesile sonra da olmasi gereken hardal sarısına döndü.

Bir de bizim yesile dondu ve hep oyle devam etti 1 hafta, sonucunda obhafta dogru duzgun kilo alamamisti. Arada birdefa yesil olsa cok da onemli degil, surekli oyle olursa dikkat etmek gerek.

Son düzenleme:
Back
X