- 9 Eylül 2014
- 1.041
- 1.230
- 133
- 36
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #68.701
Tesekkur ederim kizlar, demekki sutum yetiyor cok sukur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol BebusummArtık varsın kuzumm
Bu gece benimkide huzursuz canim anlamadim niye karnini doyurdum altini temizledim burnunada siprey sıktım huzursuz olmasini gerektirecek birsey yok anlamadimAğlamıyorsa dursun sabaha kadar, ama benimki gibi edepsizse Allah yardim ede... biz ayakta sallama merasimine bile gectik. Tek sustugu yer orasi
Enfeksiyon var sanki yarin mutlaka goturunEki Görüntüle 2182552 Eki Görüntüle 2182552 kızlar yardim.. göbeği şimdi düştü nasıl gözüküyor normal mi çok ağlıyor üstü başı hep kan olmus.. Bugün 16. Gün ne yapayim..
Evet canim kucakta kesintisiz uyuyor memedsBende acaba uyumaması bi sorun mu diye düşünüyodum artık yenidoğan bebekler yer içer uyur diye biliyodum, uyutamadıkça artık doyuramıyomuyum rahatsız mı diye düşünüyodum sürekli, bu resimdeki bebişmi o uyumayan
Ay yurutec meselesine erken giris yapalimOlabilir canım. Bende firması başka, kendiminkinden çok memnunum. Ama işe yaramasına çok yarıyor. Kampanyaya denk gelirseniz sağlam olanını al derim. Hatta ben 2. el aldım ki o paraya chicconun, başkalarının sıfır olanı alınırdı ama sırf sağlam olması açısından, devrilmemesi vs. sebeplerden 4moms aldım. Şimdi yürüteç gözlemliyorum denk gelirmi kampanya
diyekızımda mothercare almıştım, kilolu olmasına rağmen kesinlikle devrilmiyordu şimdi kuzenin çocuklarında. Bir umut denk gelir diye bekliyorum :)
O zaman kelebek uc dene canimKullanmadim canim elimi degdiremiyorum temizlemem gereken kremleri o yuzden kullanamiyorum hani sadece catlak yok kahverengi yuvarlak kisim soyuldu bildigin durum vahim anlayacagin
Bende su bile ıcirmiyorum ama cok huysuzlanirsa 1 kasik iciriyoeum iyi geldi gibi sonrasında rahatlıyorKızlar bebeğinize rezene veriyor musunuz? Ben içiyorum, kuzenim bebeğine veriyormuş azcık 1 çay kaşığı, bazı yerlerde okudum 1 aylıktan sonra verin diye yazıyor. Okumadan 1-2 gün verdim çok rahattı bebeğim çok güzel uyudu gazını çıkardı falan hiç huysuzlanmadı. Şimdi versem mi bilmiyorum![]()
Kaka icin kayisi suyu ic canim bizim ise yaradi tam lavman zamani gelmiştiO dudaklar bur turlu kivrilmiyor kafayi yicem ramak kaldi bebekte kus gibi sut bekliyor binnkere besmele cekerekten veriyorum memeyi mama vereyim dedim oda kaka yapmasini durdurdu ve cok gazi var geceden bu yana duzgun uyumadik ne yapacagimi sastim vallahi dislerimi sikmaktan bi hal oldum
Bu gun yalniz ilk haftamizin ilk gununu geçirdik bi.yandan is yapmaya bi yandan atlasi oyalamaya çalıştım da arada cis molasi verince kıyamet gibi agliyo ya uzerime isicem 10 saniyede rekora cikiyor cocukİlk bebeğin de ondan her şeye takıyorsun bitanemBen de öyleydim. Şimdi batikonmu dersin, sodamı dersin )))) Bebiş ağlıyor, bakıp diyorum karnı tok, altı temiz yapacak bir şeyim yok ))) @TubaSude , 4.bebek nasıl oluyor, onu merak ettim
şimdiden böyleysem yani )))
Benimde tanzikli geliyor ben sutun yag kisimina gectigini renginden anliyorum sari oluyor sutBenim sûtúm tanzikli geliyoya acaba hepsi sumu burda oyle bi muhabbet olduya ilk tanzikli sulu sút sonrasi yagli diye benimki son birkac damla súte kadar hep tanzikli geliyo bunu sormustum sizlerdede sút òylemi geliyo diye
Prego kullaniyorum elektirkli kendinden sallaniyorKızlar tiny loce dışında sallanan ana kucağı alan öneren var mı
Gazi var sanirim csnim bacaarini karnina dogru cekiyorsa ağlarken ilik dus aldir yapabilirsen karnini ovala poposunu pispisla biz öyle gsz çıkarıyoruzKizlar bu benim kizce bi uyuyo sonra aglayarak uyaniyo memeyide almiyo anlamadim ben niye boyle bu gece siz neler yapiyorsunuz boyle huzursuz olunca
Canim kelebek ucla kabul etmedi beyfendi bos yere aldik emmeden sut gelmeyince almadi. Gogus pompam manuel daha cok yara olur diye sagmiyorum bagira cagira emziriyorum napayimO zaman kelebek uc dene canim
Yada sagarken agrin olmuyorsa tum 1 gun sag sadece emzirme kremli kalsin tum gun
Canim mamaya agirlik verdim 2 gun ondan olduk biz sabunu totoya yiyince rahatladi sipa yoksa ikinip duruyordu cok rahatsiz olmustu normalde kaka problemimiz yoktu hicKaka icin kayisi suyu ic canim bizim ise yaradi tam lavman zamani gelmişti
Bu kadar islak kanli olmasi normal degil dEki Görüntüle 2182552 Eki Görüntüle 2182552 kızlar yardim.. göbeği şimdi düştü nasıl gözüküyor normal mi çok ağlıyor üstü başı hep kan olmus.. Bugün 16. Gün ne yapayim..