2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ağlamıyorsa dursun sabaha kadar, ama benimki gibi edepsizse Allah yardim ede... biz ayakta sallama merasimine bile gectik. Tek sustugu yer orasi
Bu gece benimkide huzursuz canim anlamadim niye karnini doyurdum altini temizledim burnunada siprey sıktım huzursuz olmasini gerektirecek birsey yok anlamadim

Bende acaba uyumaması bi sorun mu diye düşünüyodum artık yenidoğan bebekler yer içer uyur diye biliyodum, uyutamadıkça artık doyuramıyomuyum rahatsız mı diye düşünüyodum sürekli, bu resimdeki bebişmi o uyumayan
Evet canim kucakta kesintisiz uyuyor memeds
Ama yatagina koyunca max yarim saat

Olabilir canım. Bende firması başka, kendiminkinden çok memnunum. Ama işe yaramasına çok yarıyor. Kampanyaya denk gelirseniz sağlam olanını al derim :KK15:. Hatta ben 2. el aldım ki o paraya chicconun, başkalarının sıfır olanı alınırdı ama sırf sağlam olması açısından, devrilmemesi vs. sebeplerden 4moms aldım. Şimdi yürüteç gözlemliyorum denk gelirmi kampanya
diye :KK66: kızımda mothercare almıştım, kilolu olmasına rağmen kesinlikle devrilmiyordu şimdi kuzenin çocuklarında. Bir umut denk gelir diye bekliyorum :)
Ay yurutec meselesine erken giris yapalim
Saglik ocaklarinda kullanmayın yazisi asmislar bende cok seviyirum bebeklerde hem.eglenceli hem anne kurtarıcı oluyor sen kullanacaksın sanirim

Kızlar bebeğinize rezene veriyor musunuz? Ben içiyorum, kuzenim bebeğine veriyormuş azcık 1 çay kaşığı, bazı yerlerde okudum 1 aylıktan sonra verin diye yazıyor. Okumadan 1-2 gün verdim çok rahattı bebeğim çok güzel uyudu gazını çıkardı falan hiç huysuzlanmadı. Şimdi versem mi bilmiyorum :KK43:
Bende su bile ıcirmiyorum ama cok huysuzlanirsa 1 kasik iciriyoeum iyi geldi gibi sonrasında rahatlıyor

O dudaklar bur turlu kivrilmiyor kafayi yicem ramak kaldi bebekte kus gibi sut bekliyor binnkere besmele cekerekten veriyorum memeyi mama vereyim dedim oda kaka yapmasini durdurdu ve cok gazi var geceden bu yana duzgun uyumadik ne yapacagimi sastim vallahi dislerimi sikmaktan bi hal oldum
Kaka icin kayisi suyu ic canim bizim ise yaradi tam lavman zamani gelmişti

İlk bebeğin de ondan her şeye takıyorsun bitanem :KK66: Ben de öyleydim. Şimdi batikonmu dersin, sodamı dersin )))) Bebiş ağlıyor, bakıp diyorum karnı tok, altı temiz yapacak bir şeyim yok ))) @TubaSude , 4.bebek nasıl oluyor, onu merak ettim :KK19: şimdiden böyleysem yani )))
Bu gun yalniz ilk haftamizin ilk gununu geçirdik bi.yandan is yapmaya bi yandan atlasi oyalamaya çalıştım da arada cis molasi verince kıyamet gibi agliyo ya uzerime isicem 10 saniyede rekora cikiyor cocuk

Benim sûtúm tanzikli geliyoya acaba hepsi sumu burda oyle bi muhabbet olduya ilk tanzikli sulu sút sonrasi yagli diye benimki son birkac damla súte kadar hep tanzikli geliyo bunu sormustum sizlerdede sút òylemi geliyo diye
Benimde tanzikli geliyor ben sutun yag kisimina gectigini renginden anliyorum sari oluyor sut

Kızlar tiny loce dışında sallanan ana kucağı alan öneren var mı
Prego kullaniyorum elektirkli kendinden sallaniyor
Ssimdi ana kucagi sonra salıncak ve mama sandalyesi oluyor
Tek eksik titreşim yok oda olsa ustune urun tanımazdım çünkü kilo siniri yuksek 4 5 yasa kadar kullanılır birurun

Kizlar bu benim kizce bi uyuyo sonra aglayarak uyaniyo memeyide almiyo anlamadim ben niye boyle bu gece siz neler yapiyorsunuz boyle huzursuz olunca
Gazi var sanirim csnim bacaarini karnina dogru cekiyorsa ağlarken ilik dus aldir yapabilirsen karnini ovala poposunu pispisla biz öyle gsz çıkarıyoruz

O zaman kelebek uc dene canim
Yada sagarken agrin olmuyorsa tum 1 gun sag sadece emzirme kremli kalsin tum gun
Canim kelebek ucla kabul etmedi beyfendi bos yere aldik emmeden sut gelmeyince almadi. Gogus pompam manuel daha cok yara olur diye sagmiyorum bagira cagira emziriyorum napayim

Back
X