- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
- 348
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #69.141
Evet kafasi cok terliyor emzirirken kucagima almiyorum yatarak emziriyorum ona ragmen su gibi oluyor.Ben burnu soguksa usuyor diye biliyordum. Gogsunu hic duymamistim. Corap hep giydiriyorum zira kiz cocugu zaten sicak tutmak lazim.
Bazen uzun penye giydirmeme ragmen bizde isilik olmadi. Boyun çevresinde döker gibi oldu, hergun banyo ve pudra ile önünü aldik. Peki sizin bebisler terliyor mu? Benimkinin kafasi bazen sular icinde kaliyor.
Bnm bebiside yatakdan alıyorum bakıyorum kafa kismi su gibi annem demsti bebeklern basi cok terler die..Ben burnu soguksa usuyor diye biliyordum. Gogsunu hic duymamistim. Corap hep giydiriyorum zira kiz cocugu zaten sicak tutmak lazim.
Bazen uzun penye giydirmeme ragmen bizde isilik olmadi. Boyun çevresinde döker gibi oldu, hergun banyo ve pudra ile önünü aldik. Peki sizin bebisler terliyor mu? Benimkinin kafasi bazen sular icinde kaliyor.
Kuzum bnde bu sorun yok ama emmeyle ilgili bnde yasiyordum kilo alması için iki memeni ver ama en son hangi memeni verdiğini unutma bir sonraki emzirmede kaldigin memeyi verirsen yagli kısma ulasiyormussun bnde yeni öğrendim çok şükür kilo alimi hizlandiHerkese merhaba,
Birisi yeşil kaka sormuştu. Kendi bilgimi aktarayım, bebeğim başta sarı kaka yaparken süt geldikten ve fazlalaştıktan bir süre sonra yeşile döndü. Aynı zamanda bebekte gaz sancısı başladı. Kontrolde kilo alımı yavaşlamıştı. Ebenin söylediğine göre tek başına yeşil kaka sorun değil ama bizimki gibi kilo alımı yavaş ve bebek rahatsızsa sorunmuş. Nedeni, sütüm fazla, bebekse memede uyuyor, cok verimli emmiyor, sütün yağlı kısmına ulasamiyormus. On sütten çok içmek gaz sancısı yaparmış. Birkaç gündür bebegi uyanik tutup, tek memeyi bitirmeye zorluyorum. Dün kakası sarıya döndü, evde şenlik havası tabi :) gaz sancısı sorunu kalmadı, salı gidip kilo alımını kontrol ettiricez. Umarım kilo alımı düzelmiştir, stres olduk baya çünkü.
Bebek sarı kaka yapıyorsa rahat olun, yesilse de sorun olmayabilirmis ama benimki gibi belirtiler varsa aklinizda olsun, beslenmesi ile ilgili olabilir.
Benimkininde de saçlari terliyo canim emerken daha cok oluyo terlemeBen burnu soguksa usuyor diye biliyordum. Gogsunu hic duymamistim. Corap hep giydiriyorum zira kiz cocugu zaten sicak tutmak lazim.
Birebir aynı durumdayız iki gündür yapmadı hatta az önce yaptı şükür..kabızlık yok doktor çok normal diyor bugün sordumKizlar benim kuzum kabiz degil ama gün içerisinde bazen kakasini yaparken ikiniyo cok zorlaniyo ama genelde de zorttt diye yapiyo hemen bu ikinarak yaptigi zaman bir sey yapmama gerek varmi gazdan degildir diye dûsúnmúyorum cúnkù gazimiz cikiyo acaba neden òyle ikinarak yapiyo bir problem yoktur degilmi doktoroda soruyorum normal diyo
Bebek acıkınca olur derler bizim buralarda :))Annişler durduk yere birden göğüs uçlarım sızlamaya başlıyor ikisi de aynı anda, 1 dk sonra geçiyor. Gün içinde 5-6 kere oluyor nedendir acaba sizlere de oluyor mu?
Emzirme uzmanına danış bacı sen . Böyle olmaz hastanelerde vardı. Geçmiş olsun valla ilk bebeğimdeki hallerim öyleydi benimdeBebek tutmuyor silikon gogus ucunu canim ya lansinoh 5. Paketteyiz inan ki esimde pes edecek artik dun aldirdim sonuncusu bugun bitti neredeyse cok kotu oldular cunku cok surdum bende
Canim giyinik yerlerden sicak soguk anlasilirmisKizlar hava sicak diye kizima yarim kollu giydiriyorum cogu zaman. Aksirmaya basliyor, acaba usuyor mu diye uzun kolli giydireyim diyorum. Uzun kollu giymesine ragmen bazen eli ve ayaklari soguk oluyor. Kafam karisti simdi bu cocuk usuyor mu
Ne giydireyim ben buna
Hadi yaa ilk defa duyuyorum:)Bebek acıkınca olur derler bizim buralarda :))
Bizdede oyle derler canim hatta kisa bi sure sonrada bebek uyaniyor ne hikmetseHadi yaa ilk defa duyuyorum:)
Sen nasil astin peki bu sorunu. Ne uzmani canim burada zar zor bi uzman cocuk dru var oda yeni yetme bisey bilmiyor bugun asmden ebeye sordum sabah o gelecek cunku sorun bebekle ilgili ay tamam herkesin bebeginin agzi kucukde benim oglanin agzi daha kucuk kv ayva cekirdegi ayarlamis sabah onada baslicam ama kizlar en iyisi lansinohu surup memeler fora uyumak gunduzde bi kac saat oyle yaptim rahatladi birazcik cok sukur insallah aylarca meme sorunu yasayanlardan olmicam cok sagolun ilginize bende rahatlarim insallahEmzirme uzmanına danış bacı sen . Böyle olmaz hastanelerde vardı. Geçmiş olsun valla ilk bebeğimdeki hallerim öyleydi benimde
Evet kafasi cok terliyor emzirirken kucagima almiyorum yatarak emziriyorum ona ragmen su gibi oluyor.
Bnm bebiside yatakdan alıyorum bakıyorum kafa kismi su gibi annem demsti bebeklern basi cok terler die..
Benimkininde de saçlari terliyo canim emerken daha cok oluyo terleme
Cevaplar icin sagolun kizlar. Zira elleri soguk diye usuyor zannediyordum hep, derken kalin giydiriyordum yanlis biliyomusun ve yapiyormusum demekki. Vucut isisini dengelemek icin ellerini soguk tutmasi bana da mantikli geldi. Demek cocuk kalin giydirdigim icin sicakliyor, elleri soguk oluyor, soguk oldukca ben giydiriyorum derken kisir döngüye girmisiz. Asiri kalin giydirmedim, ama gece yatarken hep uzun giydiriyordum kafasi cok terliyordu. Neyse ki o da hepiniz de var. Artik gonul rahatligi ile yarim kollu giydirmeye devam edeyim.Canim giyinik yerlerden sicak soguk anlasilirmis
Bizimde elleri bazrn soguk oluyor dr sordum vucut isisini dengeliyor dedi sicakladi veya isuduhse elleriyle dengeler dedi
Hep cirap giydiriyorum ama bebde askili body var hep
Evet ben de boyle yapiyorum genelde. Memeyi her seferinde degisin derler, ama ben bir onceki memeyle devam edip arada degisiyorum.. yagli kisma ulasiyor boyleceKuzum bnde bu sorun yok ama emmeyle ilgili bnde yasiyordum kilo alması için iki memeni ver ama en son hangi memeni verdiğini unutma bir sonraki emzirmede kaldigin memeyi verirsen yagli kısma ulasiyormussun bnde yeni öğrendim çok şükür kilo alimi hizlandi
Evet bizde de boyle söylenir. Hatta kizim uyurken sizlarsa birazdan kalkip emecegini anliyorum. Bu gogus sizlamasinin en guzel yani, sen bebekten uzaktayken sana bir cesit sinyal gelmis oluyor. Bebegin acikti sana ihtiyaci var diye anliyorsun...Hadi yaa ilk defa duyuyorum:)
Ben sana yazdim, dedim ya p.tesi muhakkak tahlil yaptir. Kolestaz ise dogumu baslatirlar diye. Kolestaz riskli olan alerji olan puppp ise problem degil dedim sana. Sen niye ihmal ettin tahlil vermeyi. Yarin sakin ihmal etme,Kızlar aksam doktor kontrolum vardı gittim nts ye bağladılar ağrı sancı çıkmadı bebek hareketleri iyi kalp atışı iyi suyu falan da iyi doktor bu pazara kadar doğum olmazsa iki üç gün daha bekleticez gelmezse suni sancı ile doğumu baslatıcaz dedi haftan pazar günü doluyor çünkü dedi. Doktora kaşıntılarım olduğunu söyledim niye şimdiye kadar haber vermedin hafife alınacak bir konu değil dedi tahlil kağıdı verdi sabah 8 de kan tahlili yaptırmaya gidicem doktor dedi inşallah sadece alerjidir diğer durumlarda sezeryana alıyolarmıs sonuçları alınca muhakkak beni ara dedi inşallah kötü birşey çıkmaz dua edin bana
Senin tamamen mi kesildi, azar azar geliyor muİyi geceler Herkese bizde yine mama değişikliği yaptık humana kullanmaya başladım Golden goldan çok memnundum kilo alımı çok iyiydi ama sonra hipp denedik resmen zayıfladı Gürcistan’da alternatifler arasında humana var diye kullanmaya başladım golden goldda gün içinde vermeye devam Edicem Emzirenşyorum diye çok üzülüyorum Bugun kuzenim 6 aylık bebeğini emziriyordj ben mama verince çok üzülüyorum ne yaptıysam olmuyor dktrda meme uclarımda emzirme için zor olduğunu küçük olduğunu söyledi ama Ali nerdeyse 2 yaşına kadar emdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?