2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Fena terliyor kuzum
Yalnız pudra için zararlı diyorlar bir bak istersen canım

Seni cok iyi anliyorum canim suan yanimda uyuyan buyuk yaramazda emmedi kim bebek emzirse cigerim sizlardi kardeside tam tersi emiyor ama yine canim sıkılıyor bu yavrumun ne sucu vardida becerip emziremedim diye uzulme ama rizki boyleymis rahat kaka yapabiloyor mu bebisin mama yedigi halde

Ya banada dediler evvelsi gün sağlık ocagından. Zırt pırt topuk kanı alınıyor. Hastameyi arayıp sorucam çğrenicem bende hala.

Yok canım ya yapamıyor bu zamana kadar yapıyordu ama bu aralar çok zorlanıyor mamasına zeytinyağı damlatıyorum bir iki damla öyle yapabiliyor

Gunaydin. Emziremeyen mama veren anneler lutfen uzulmeyin emziren anneler sizden daha iyi anne degil sonucta. Siz elinizden geleni yapmissiniz ve cozumude var şükür mama verirkende o bagi kurabilirsiniz.

Yok canım ya yapamıyor bu zamana kadar yapıyordu ama bu aralar çok zorlanıyor mamasına zeytinyağı damlatıyorum bir iki damla öyle yapabiliyor
Zeytinyagiylada olsa yapabilmesi iyi canim her mamasini sende kucagina alip vermeye calis emziremesende kokunu sicakligini alsin yavru kus

Günaydın herkese. Arkadaşlar benim kızım 39 günlük. Arka diş etinde üç tane küçük beyaz nokta var. Dün aşıya gittik ebeye sordum doktora yönlendirdi. O da bir çeşit mantar dedi, reçete verdi. Gazlı bezle sil falan dedi. Ancak dün silmeye çalışırken bilmiyorum psikolojik midir o beyaz nokta sanki sertti. İnternete baktım diş kisti olur bazen Yenidoğan’daki, kendiliğinden geçer yazıyor. Ama kızım 38 günlük oldu geçmesi gerekmez miydi. Çocuk doktorunda kontrolümüze bir ay var daha. Götürsek mi doktora? Yaşayan var m??

Çekse belki gelecek ama uğraşmıyor Talha marineyle mesaj yapıyorum çekmeye çalışıyorum yine gelmiyor zaten aztı çok hastalandım hastalıkdan sonra tamamen kesildi
Biberona alisti o zaman, ilk basta anne memesi gibi cekmeden sut gelmeyen biberon kullanmadin mi? Simdi agzina akmasina alistiysa cekerken yoruluyordur o yuzden istemez. Emme ihtiyaci yok mu peki, emzik falan kullaniyor musun

rofleli_kedi niyeyse uyudum uyandim aklima sen geldin hala dogurmadi, sanki bu ara yazmadi yoksa dogurdu mu diye. Kk ya girdim derken mesajini gordum. Doktorun geldi mi, ne diyor?

Hayır olsun canim
Hala doğurmadım 40-4 Bugun :) doktorumuz cuma gelecek
Geçen haftada nst gittim ama oyle sancı vs çıkmadı
Karnımda inmedi hala
Cumartesi randevum var
Eylul annesi olcam cok cok büyük ihtimalle :) bizim kız anası gibi sonbaharı seviyor galiba

Biliyorum canım yazdın sağolasın pazartesi kendi doktorum yoktu ondan salı gününü bekledim zaten bayram haftası doğru dürüst doktor yoktu şimdi hastanedeyim test sonuçlarını bekliyorum sonuçlarla kadın doğuma görünücem

Bebeği memeyi kavrayamayan bi arkadaş vardı, kimdi hatırlayamadım. Dil veya dudak bağı var mı diye baktı mı doktorunuz? Aklıma gelmişken yazayım dedim.

Hadihayirli haber insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…